Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tamam kızma yaaa o zaman ben çıkayımda güneşi beklerkeni izleyim zaten şuan için bir tek o dizide hamile kadın yok rahat izliyorum :79:

hamile kadın yok ama bir sürü çocuk yapmaktan ölen bir kadın var.sence de bu işte bir terslik yok mu arkadaşım ya:44:

mrb. tüp bebek için 3 aşılama şartı yok mu

vallahi canım ya bna kızıyo benim ki hep tek olmak istiyomşm bnde ruhumu daraltıyon diyorm,bugün tek başıma onun memleketine gitmek istedim göndermedi bide aşılama da beşinci günüm hiç yatamıyorm

vallahi canım ya bna kızıyo benim ki hep tek olmak istiyomşm bnde ruhumu daraltıyon diyorm,bugün tek başıma onun memleketine gitmek istedim göndermedi bide aşılama da beşinci günüm hiç yatamıyorm

iyi yapıyorsun valla.sen istanbulun neresinde oturuyorsun.bende istanbulluyum.kadıköy.

mrb. tüp bebek için 3 aşılama şartı yok mu
devlette var birde sebepsiz infetilidelerde yapılabilir ama ben özele gidiyorum zaten dr iki kez demişti ben ikinciyi istemeyi düşünmüyoum bilmiyorum

hamile kadın yok ama bir sürü çocuk yapmaktan ölen bir kadın var.sence de bu işte bir terslik yok mu arkadaşım ya:44:
yaa kusura kalma canım ama sen benim izlediğim şeyden mi bahsettin :26: ben öyle birşey hatırlayamadım

devlette var birde sebepsiz infetilidelerde yapılabilir ama ben özele gidiyorum zaten dr iki kez demişti ben ikinciyi istemeyi düşünmüyoum bilmiyorum

bizede sebepsiz infertilite dendi cnm. bu işte yeniyim bilmediğim o kadar şey var ki.

bizede sebepsiz infertilite dendi cnm. bu işte yeniyim bilmediğim o kadar şey var ki.
hmm o zaman belki sende 3 tane deneyebilirlen bende endometriyozis var. zamanla herşeyi öğreneceksin hatta ben artık bu konuda ihtisas yapmayı düşünüyorum

hmm o zaman belki sende 3 tane deneyebilirlen bende endometriyozis var. zamanla herşeyi öğreneceksin hatta ben artık bu konuda ihtisas yapmayı düşünüyorum

evet doktorum 3 deneyebiliriz dedi. endometriyozis nedir. tüpte şans daha yüksek aslında ama inş fazla beklemeden pozitifi görürüz

Kizlar slm.. ben bugun sabah 10 da catlatma ignesi oldum. Yarin gece asilamam var ama sag kasigum cok agriyor bi de bel agrim basladi normal mi? Yumurtalarin asilamadan once catlama ihtimali var mi?

Kizlar slm.. ben bugun sabah 10 da catlatma ignesi oldum. Yarin gece asilamam var ama sag kasigum cok agriyor bi de bel agrim basladi normal mi? Yumurtalarin asilamadan once catlama ihtimali var mi?
canım benimde çatlama iğnesinden 12 saat sonra ağrım olmuştu ama normalmi bilmiyorum ama yumurtalar ancak çatlayacak birde köü düşünem yumoşlarımız 24 saat aktif kalabiliyor çatladıktan sonra

canım benimde çatlama iğnesinden 12 saat sonra ağrım olmuştu ama normalmi bilmiyorum ama yumurtalar ancak çatlayacak birde köü düşünem yumoşlarımız 24 saat aktif kalabiliyor çatladıktan sonra

Su klomen beni cok karamsarlastirdi :)) insallah ters bisey olmaz bide esimin degerleri nasil cikar die korkuyorum.. allah hepimizin yardimcisi olsun...

evet doktorum 3 deneyebiliriz dedi. endometriyozis nedir. tüpte şans daha yüksek aslında ama inş fazla beklemeden pozitifi görürüz
endometriyozis çok berbat birşey bir başka adıda oluşturduğu kistlere çikolata kisti deniyor adet kanının tüplerden geri ( karın boşluğuna ) akarak kanın içindeki hücrelerin orada çoğalması ve rahim dışında başka yerlerde rahim iç tabakası gibi bir yapı oluşturmasına deniyor genelde yapılar kese ile sarılıyor ve kistleşiyor her adet döneminde hormonlarla beraber büyüyor bende 2 tane vardı temmuzda ameliyat oldum ama bir kez oldumu tekrar etme olasılığı çok yüksek bri an önce gebe kalmam gerekiyor hakkımızda hayırlısı bakalım

leon cnm k.bakma ben dr.da sordm bnu stres v.s tmm bnde çoğu zman diyorm peki tecavüze uğrayanlar(ALlah esirgesn)nasl hmen hamile kalıyor anlamıyrm
söylediklerm yanlş anlaşlmasn bilimsel bakın olaya

Merhaba bizde bugün keciboynuzuna basladik gunde ne kadar icirdin canım

Su klomen beni cok karamsarlastirdi :)) insallah ters bisey olmaz bide esimin degerleri nasil cikar die korkuyorum.. allah hepimizin yardimcisi olsun...
içini ferah tut canım bol bol dua edilim gerisi yüce Rabbim e kalmış

bi an önce kavuşursun inş.yani herkes kavuşsun. tşk ederm cvp verdiğin için. görüşmk üzere.iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…