Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde yok inan ki eşim bile anlamıyo bazen burda dertleşiyorm çoğu zaman napim

Lulum selenyum demistin ya aldim gunde kac adet icirdin sen bir de hap kac mg di onagore icireyim bir zarari yok degilmi bunun ??

Merhaba bizde bugün keciboynuzuna basladik gunde ne kadar icirdin canım

canım şöyle anlatayım sana........ ilk bir hafta sabah akşam daha sonrasında 3 ay ise sadece gece yatmadan önce 1 su bardağı içirdim.. bunu yapmadan önce 1 ay da sabahları aç karna akşamdan zeytinyağına koyduğum inciri yedirdim.. inşallah faydasını sizde görürsünüz canımmm...

Lulum selenyum demistin ya aldim gunde kac adet icirdin sen bir de hap kac mg di onagore icireyim bir zarari yok degilmi bunun ??

günde 1 tane 500 mg sanırım canım yazmıyo üstünde,ne zararı canım vitamin o benim eşimi gripten bile koruyor

öncelikle önemseyip uzun uzun yazdığın için çok ama çok teşekkür ederim :) amin keşke dediğin gibi olsa kaç tane arkadaşım tam aşılamaya gideceği ay kendiliğinden hamile kaldı bir umut bende öyle olur muyum diyorum ama cx:) evleneli uzun yıllar olmadı ve bir yıl sonunda istiyordum bende hep ama sorunlu olunca aceleci oluyor insan ister istemez. şu çevrenin bitmek bilmeyen baskısı da çok sıktı..rabbimin bir bildiği vardır.hayırlısı bakalım, ilk adımı atacağız kısmetse. inşallah seninde ilk denemede tutanlardan olur hemde ikiz ikiz bende her aşamasını paylaşacam sizinle görüşmek üzere

hoşbulduk canım. evet anestesiz yapıldı allah kimseye gerek etmesin başka bişe demek istemiyorum, iğrenç bir acı...raporu tedavi olacağım hastane yani başkent çıkarır mı ? raporu nasıl çıkarttırabilirim

ayy benimde anestezi olmadan yapıldı doktorun gıcıklığı yok 5 dk işlemmiş canım yanmazmış falan filan işkence gibiydi.başkent devlete ait bi hastane ise çıkarır tedavinde orada mı olacak doktorun söylemesi lazım zaten sana bazı testler filan lazım sana eşine ait onları toplayıp sgk kuruluna teslim ediyorsun..onlar sana şu gün gel al diyorlar...adetten önce çıkması lazım raporun ilaçları karşılıyor adetin 3. günü başlıyorsun doktorun ilacın dozunu filan söylüyor nasıl yapacağını anlatıyor....

evlerden ırak yani o acı teşekkür ederim canım.bu defa acemiliğimizin cezasını çekeceğiz gibi görünüyor, sıraladığın şeyler epey yabancı geldi çünkü :44: neyse bakalım hayırlısı olsun ..

Günaydın kızlar bugün aşılamanın 15. günü bugün adet olmazsan yarın kan testi yaptıracağım. ilk aşılamamda 13. gün adet olmuştum inşallah bu sefer olmam

sağol canım inşallah yalnız bana ikiz diyen kaçıncı kişisin bilmiyorum hemen hemen herkes böyle diyor Allah ım bir tane versin onada razıyım ama ikiz olursa dahada mutlu olurum
bende geçen ay aşılamaya başlamadan acaba oldumu diye kaç kez test yaptım ama benimki olmadı umarım senin ki Allah ın izni ile gelir adetine ne kadar var canım ?

merhaba kizlar
.
bugub asilama gununle beraber 12.gunumdu.agrilar cok rahatsiz edince kan testi yaptirdim.maalesef ilk asilamam basarisiz.regli bekleyecegim artik.ikinci asilamaya manevi gucum yok artik

benimde aşılamayla beraber 10. gün bugün :18: progestan kullanıyodum iki gündür almıyorum acayip baş dönmesi yapıyo vede sancı..
sadece sol kasığımda ağrım var .. zaten genelde adet olucağım zaman sol tarafım ağrır benim
beklemek bilememek insanı çok yıpratıyo...

merhaba kizlar
.
bugub asilama gununle beraber 12.gunumdu.agrilar cok rahatsiz edince kan testi yaptirdim.maalesef ilk asilamam basarisiz.regli bekleyecegim artik.ikinci asilamaya manevi gucum yok artik

hakkında hayırlısı canım benim ilk aşılamam da negatif yarın tekrar aşılama için start vereceğim bakalım inşallah bu sefer tutar rabbim maddi ve özellikle manevi güç versin bizlere inşallahhhhhhh:18:

hakkimizda hayirlisi kizlar.manevi boyutu cok fena bu isin.

agrilar sizilar hep sebepsizmis.o yuzden hicbirseye guven olmuomus

Kizlar slm.. ben bugun sabah 10 da catlatma ignesi oldum. Yarin gece asilamam var ama sag kasigum cok agriyor bi de bel agrim basladi normal mi? Yumurtalarin asilamadan once catlama ihtimali var mi?

tatlım merhaba bende dün gece 11 de oldum iğnemi benimde sağ kasığım ve belim çok ağrıyo bugün tekrar gittim doktora çatlama filan demedi yarın sabah aşılama olucak gerildim biraz ilk ya ne de olsa kaç gündür doktorlardayım deliricem açıp açıp oturmaktan ya ne zormuş kadın olmak çatlamıyor heralde aslında şimdie kadar çatlaması lazımdı heray akıntım olurdu bu ay hiç bişey olmadı hatta çamaşırıma bakmaya korktum akıntım olacak diye sende varmı akıntı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…