benim bir sorum olacaktı ben yumurtlama takibindeyim bu hafta yumurtam oluştuysa allah nasip ederse aşılama olcağım. acaba 1 haftada 2 kez ultrasyona girsem yumurtaya zarar verir mi ki? ona göre yarın başka bir hastaneye gidip kontrol olacağım sonrada perşembe kendi hastaneme gideceğim cumayada heralde aşılama olurum. kafam çok karıştı.
bugun 12. gunum asılamanın dun gece cok karın agrısı oldu adetımı beklıyorum.negatif cunkuolsam da gitsem doktora ..bi de adet duzensızlıgını cekemıcem....
ne bildin olmadığını beta hcg yaptırdınmı idrar tahliliyse pozitif için erken zaten bekle bakalım adet günün geerse kana baktır
bende ocak aşılamasıyım yarın sabah 10-12 arası aşılama yapılıcak an be an yazıcam benim gibi formu okuyanları aydınlatmaya çalışıcam hadi bakalım hayırlısı ilk aşılama ilk tedavi ilk heyecan canlar
kafan karışmasın yumurtaya zararı filan yok o kadar hassas değil yani korkma zaten 2 güne bir gidiceksin yumurta takibi yapılacak yani bir haftada 3 kez vajinal usg çektireceksin umarım büyür yumurtaların
ne bildin olmadığını beta hcg yaptırdınmı idrar tahliliyse pozitif için erken zaten bekle bakalım adet günün geerse kana baktır
yaptırdım cnm asılama gununu sayarsak 10.gunde 0.5 cıktı negatıf yanı.....
teşekkür ederim içim rahatladı. benim ağustos ayında 18 mm oldu ama o ay tutmadı ve kist oluştu 2 ay kurumasını bekledim tedaviye ara verildi ekimde tekrar başlandı 23 mm oldu ama tekrar tutmadı yine hamile kalamadımve bu da tekrar 4 cm kiste döndü 2 ay ara verdim ilaca başladık yarın 11. günüm bakalım bu ay oluscak mı yumurtam ve oluşmasını geçtim tutcakmı çok heycanlıyım allah hepimiz içinde hayırlısı neyse onu nasip etsin.
yapma ya üzüldüm arkadaşım ne zaman adet günün peki eğer daha varsa geç döllenme olamaz mı bakarsın adet olmazsın
bişey değil canım benim ne demek Allahın hakkı 3 müş bu sefer olacak inşallah yumurtalarının büyümesi için kuru incir ye ben yedim işe yaradı
tatlım merhaba bende dün gece 11 de oldum iğnemi benimde sağ kasığım ve belim çok ağrıyo bugün tekrar gittim doktora çatlama filan demedi yarın sabah aşılama olucak gerildim biraz ilk ya ne de olsa kaç gündür doktorlardayım deliricem açıp açıp oturmaktan ya ne zormuş kadın olmak çatlamıyor heralde aslında şimdie kadar çatlaması lazımdı heray akıntım olurdu bu ay hiç bişey olmadı hatta çamaşırıma bakmaya korktum akıntım olacak diye sende varmı akıntı?
Kizlar ben adet oldum ya....
sağol canım inşallah yalnız bana ikiz diyen kaçıncı kişisin bilmiyorum hemen hemen herkes böyle diyor Allah ım bir tane versin onada razıyım ama ikiz olursa dahada mutlu olurum
bende geçen ay aşılamaya başlamadan acaba oldumu diye kaç kez test yaptım ama benimki olmadı umarım senin ki Allah ın izni ile gelir adetine ne kadar var canım ?
Canim kacinci gundesin? Adet oldugundan eminmisin?
Bugün onikinci gun.kahverengi bişeyler geldi.daha tam sokulemedim.bilmiyorum ya..cok mutsuzum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?