Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim bir sorum olacaktı ben yumurtlama takibindeyim bu hafta yumurtam oluştuysa allah nasip ederse aşılama olcağım. acaba 1 haftada 2 kez ultrasyona girsem yumurtaya zarar verir mi ki? ona göre yarın başka bir hastaneye gidip kontrol olacağım sonrada perşembe kendi hastaneme gideceğim cumayada heralde aşılama olurum. kafam çok karıştı.

bugun 12. gunum asılamanın dun gece cok karın agrısı oldu adetımı beklıyorum.negatif cunku olsam da gitsem doktora ..bi de adet duzensızlıgını cekemıcem....

kafan karışmasın yumurtaya zararı filan yok o kadar hassas değil yani korkma zaten 2 güne bir gidiceksin yumurta takibi yapılacak yani bir haftada 3 kez vajinal usg çektireceksin umarım büyür yumurtaların

bugun 12. gunum asılamanın dun gece cok karın agrısı oldu adetımı beklıyorum.negatif cunku olsam da gitsem doktora ..bi de adet duzensızlıgını cekemıcem....

ne bildin olmadığını beta hcg yaptırdınmı idrar tahliliyse pozitif için erken zaten bekle bakalım adet günün geerse kana baktır

ne bildin olmadığını beta hcg yaptırdınmı idrar tahliliyse pozitif için erken zaten bekle bakalım adet günün geerse kana baktır

bende ocak aşılamasıyım yarın sabah 10-12 arası aşılama yapılıcak an be an yazıcam benim gibi formu okuyanları aydınlatmaya çalışıcam hadi bakalım hayırlısı ilk aşılama ilk tedavi ilk heyecan canlar

hakkında haırlısı olsun arkadaşım bende bu ay ilk aşılama oldum bugün 10. gün
rabbim diley herkese hayırlısıyla nasip etsin..

kafan karışmasın yumurtaya zararı filan yok o kadar hassas değil yani korkma zaten 2 güne bir gidiceksin yumurta takibi yapılacak yani bir haftada 3 kez vajinal usg çektireceksin umarım büyür yumurtaların

teşekkür ederim içim rahatladı. benim ağustos ayında 18 mm oldu ama o ay tutmadı ve kist oluştu 2 ay kurumasını bekledim tedaviye ara verildi ekimde tekrar başlandı 23 mm oldu ama tekrar tutmadı yine hamile kalamadım ve bu da tekrar 4 cm kiste döndü 2 ay ara verdim ilaca başladık yarın 11. günüm bakalım bu ay oluscak mı yumurtam ve oluşmasını geçtim tutcakmı çok heycanlıyım allah hepimiz içinde hayırlısı neyse onu nasip etsin.

bişey değil canım benim ne demek Allahın hakkı 3 müş bu sefer olacak inşallah yumurtalarının büyümesi için kuru incir ye ben yedim işe yaradı

sat:25 aralık normalde en gec 27 gunde bir oluyorum ama sımdı ılacların etkısı falan gecıkebılır dıye dusunuyorum....

bişey değil canım benim ne demek Allahın hakkı 3 müş bu sefer olacak inşallah yumurtalarının büyümesi için kuru incir ye ben yedim işe yaradı

inşallah canım yaa 3. de tutar. allahım hayırlıysa hepimize nasip etsin o güzel duyguları. hepimiz hakkediyoruz anneliği. çünkü acısını, çabasını en iyi biz biliriz her ay olmayışının, tutmayışının verdiği duyguyu

Ayy hic sorma su catal isi geriyo beni korkudan heycandan oluyorum 4-5 saat sonra asilama olacak.. bende akinti 2 gundur var canimm gece durumum iyiyse yazarim sana uyymazsan okursun nasil oldugunu.. canim hadi insallah yarin senin hersey yolunda gider...

inşallah bizim içimize doğuyordur canım olur inşallah hayırlısından iki evladın birden :) cidden ben istiyorum bu şekilde zor olacaksa iki tane birden olsun da zorlukla da olsa büyütürüm gider ne yapayım sonrada keyfime bakarım diye düşünüyorum valla reglim bu bir kaç aydır biraz düzensizleşti sanırım stresten ,,normalde hiç şaşmayan reglim bile bi garip olmaya başladı :44: ama geçen ay 22 sinide olmuştum artık bu ayda 23 üne olmam gerek diye düşünüyorum ..bakalım hayırlısı olsun.sen erken bile davranmışsın bence.ben hala bile acaba aşılama için erken midir diyorum kendi kendime..:44:

Bugün onikinci gun.kahverengi bişeyler geldi.daha tam sokulemedim.bilmiyorum ya..cok mutsuzum yine.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bizde meleklerimize kavuşuruz... bende regl bekliyorum bugün 15.günüm olmam gerekiyordu hala olmadım ama 12.gün kan testim negatifti

merhaba doğru yerden mi yazdım bilemiyorum ama bugün bir şey duydum sizinle paylaşmak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı başına gelen var mı hemen cevap versin rica ederim:
bi arkadaşımın yakını bir kaç yıl gebe kalamayınca doktor doktor geziyor, doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyleyip infertilite teşhisi koyuyor, en son yine bir doktora gidiyor ve durumunu anlatıyor doktor şöyle bir şey söylüyor, ilişki sırasında bazı kadınlar bir salgı salgılarmış , bu salgı da spermin kalitesini bozup sağlıklı döllenmesini engellermiş , bir ilaçla bu salgının salgılanmaması sağlanıyormuş , kadın bu ilacı kullanır kullanmaz hamile kalmış. bunu bizzat arkadaşım söyledi. daha önce böyle bir durum varsa da benim haberim yok. bileniniz var mı ???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…