Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

enteresan bende ilk defa duydum ama salgı ne salgısı o önemli.orgazm olma değildir sanırım:26:

ben ilk kez duyuyorum bunu,bir arkadaşım vardı kaç yıl doktora gittiler kocasında da kendisinde de sorun yoktu hamile kalamadı.son olarak çareyi tüp bebek yapmakta buldular.şimdi bebişleri var çok tatlı...böyle sebepsiz olmayanı çok duydum

Kızlar biz bir ay sonra doktora gideceğiz ya doktor sperm sonucunu olumlu görüp aşılama derse,aşılamanın aşamaları neler tercübelerinizi anlatırmısınız.önce spermi alıp işlemden geçirip aynı gün aşılamamı yapıyorlar nasıl oluyor bilgi verirmisiniz

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bizde meleklerimize kavuşuruz... bende regl bekliyorum bugün 15.günüm olmam gerekiyordu hala olmadım ama 12.gün kan testim negatifti

Test yaptinmi.yapsana kanda gebelik belki senin vardir.

ne güzel ama işte tek isteğıim doğal yollarla olması. sıkıcı stresli bir süreç istemiyorum..hoff neyse hayırlısı

canım öncelikle ilaçla yada iğneyle yumurta takibi yapılıyor yumurtan istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyor ve doktorun söylediği saatte eşinden alınan spermler yıkanıp canlı ve hareketli olanlar senin rahmine yumurtalıklara yakın yerlere bırakılıyor ve 14 gün sonra kanda baktırıyorsun bebiş varmı yok mu diye
değildir herhalde, bende anlamadım valla :44: doktoruma kesinlikle soracağım bu konuyu

Allah Allah ya öyle birşey olsa doktorlar bize söylemez mi ya şaştım kaldım daha neler duyacağız acaba

inşallah hayatım bekliycem yaz mutlaka ilaçlardan sonra serseme döndüm uyuyakalmazsam yazarım sitres yapma Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır bak bunu oku aşılaman olurken birde salavat çek mutlaka başarılı olur inşallah aşılaman Allah bebekler nasip etsin sana sağlısından 2 haftadan hayırlı haberler ver bize inşallaaaaaaaaaaaaaaah öptüm çok dua edicem sana

merhaba kizlar
.
bugub asilama gununle beraber 12.gunumdu.agrilar cok rahatsiz edince kan testi yaptirdim.maalesef ilk asilamam basarisiz.regli bekleyecegim artik.ikinci asilamaya manevi gucum yok artik
değerin kaççıkmıştı ki canım? hakkında hayırlısı olsun biraz hem vücudunu hem kendini dinlendir sonrası içinde hakkında hayırlı olanı yap canım

ya bu laparoskopiyi çok duydum niye oluyosunuz bunu hep aşılamadan sonra yazılmış laparoskopi eğer tutmazsa aşılamam bende mi olucam laparoskopi?

Yok canim benimkinin asilamayla alakasi yok.sag yumurtaligimda cok küçük bir kist vardi bide rahim filmi falan cektiler iste acip iceri baktilar.ama bisey cikmadi hersey temiz.

canım ben temmuzda çikolata kistinden ameliyat oldum kistler tekrar oluşmadan bir an önce gebe kalmam gerekiyor o yüzden başladık hatta doktorum iki ay önce başlayalım demişti ben iki ay doğal denemek istedim bakalım hayırlısı neler olacak

bu konunun böyle canlı örneğini duymadım ama gebeliğe engel olan nedenler arasında bi yerde okumuştum.
bazen kadınların vajinal salgılarında spermlere karşı antikorlar ürüyor ve bu antikorlar spermlerin kalitesini bozarak döllenmenin olmasını engelliyorlarmış böyle bir durum var ama bu çok nadir bir durum hmm bak hatta sperm allerjisi diye geçiyordu hatta bayanlarda yanma hissi oluşuyormuş

kızlar kimler ne için aşılamaya başvurdu sorunlarımız neydi onları yazalım mı hem birbirimize daha yardımcı oluruz.
mesela ben çikolata kistinden lapaorskopi oldum zaten 1 yılı aşkın süredir doğal yolla gebelik elde edilemedi o yüzden aşılamaya başvurduk ya sizler niçin başvurdunuz? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…