merhaba doğru yerden mi yazdım bilemiyorum ama bugün bir şey duydum sizinle paylaşmak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı başına gelen var mı hemen cevap versin rica ederim:
bi arkadaşımın yakını bir kaç yıl gebe kalamayınca doktor doktor geziyor, doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyleyip infertilite teşhisi koyuyor, en son yine bir doktora gidiyor ve durumunu anlatıyor doktor şöyle bir şey söylüyor, ilişki sırasında bazı kadınlar bir salgı salgılarmış , bu salgı da spermin kalitesini bozup sağlıklı döllenmesini engellermiş , bir ilaçla bu salgının salgılanmaması sağlanıyormuş , kadın bu ilacı kullanır kullanmaz hamile kalmış. bunu bizzat arkadaşım söyledi. daha önce böyle bir durum varsa da benim haberim yok. bileniniz var mı ???:44:
merhaba doğru yerden mi yazdım bilemiyorum ama bugün bir şey duydum sizinle paylaşmak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı başına gelen var mı hemen cevap versin rica ederim:
bi arkadaşımın yakını bir kaç yıl gebe kalamayınca doktor doktor geziyor, doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyleyip infertilite teşhisi koyuyor, en son yine bir doktora gidiyor ve durumunu anlatıyor doktor şöyle bir şey söylüyor, ilişki sırasında bazı kadınlar bir salgı salgılarmış , bu salgı da spermin kalitesini bozup sağlıklı döllenmesini engellermiş , bir ilaçla bu salgının salgılanmaması sağlanıyormuş , kadın bu ilacı kullanır kullanmaz hamile kalmış. bunu bizzat arkadaşım söyledi. daha önce böyle bir durum varsa da benim haberim yok. bileniniz var mı ???:44:
enteresan bende ilk defa duydum ama salgı ne salgısı o önemli.orgazm olma değildir sanırım:26:
Kizlar ben adet oldum ya....
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bizde meleklerimize kavuşuruz... bende regl bekliyorum bugün 15.günüm olmam gerekiyordu hala olmadım ama 12.gün kan testim negatifti
ben ilk kez duyuyorum bunu,bir arkadaşım vardı kaç yıl doktora gittiler kocasında da kendisinde de sorun yoktu hamile kalamadı.son olarak çareyi tüp bebek yapmakta buldular.şimdi bebişleri var çok tatlı...böyle sebepsiz olmayanı çok duydum
hayırlısı baklım uzulme dıcem ama zor bılıyorum...yıne de yola devam...
Yolumuz tupe dogru kaydi gibi herhalde....
Test yaptinmi.yapsana kanda gebelik belki senin vardir.
aynen canım ben de laparoskopiden sonra olmazsa tup...
canım öncelikle ilaçla yada iğneyle yumurta takibi yapılıyor yumurtan istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vuruluyor ve doktorun söylediği saatte eşinden alınan spermler yıkanıp canlı ve hareketli olanlar senin rahmine yumurtalıklara yakın yerlere bırakılıyor ve 14 gün sonra kanda baktırıyorsun bebiş varmı yok mu diyeKızlar biz bir ay sonra doktora gideceğiz ya doktor sperm sonucunu olumlu görüp aşılama derse,aşılamanın aşamaları neler tercübelerinizi anlatırmısınız.önce spermi alıp işlemden geçirip aynı gün aşılamamı yapıyorlar nasıl oluyor bilgi verirmisiniz
değildir herhalde, bende anlamadım valla :44: doktoruma kesinlikle soracağım bu konuyu
Ayy hic sorma su catal isi geriyo beni korkudan heycandan oluyorum 4-5 saat sonra asilama olacak.. bende akinti 2 gundur var canimm gece durumum iyiyse yazarim sana uyymazsan okursun nasil oldugunu.. canim hadi insallah yarin senin hersey yolunda gider...
Ben oldum laparoskopi.
değerin kaççıkmıştı ki canım? hakkında hayırlısı olsun biraz hem vücudunu hem kendini dinlendir sonrası içinde hakkında hayırlı olanı yap canımmerhaba kizlar
.
bugub asilama gununle beraber 12.gunumdu.agrilar cok rahatsiz edince kan testi yaptirdim.maalesef ilk asilamam basarisiz.regli bekleyecegim artik.ikinci asilamaya manevi gucum yok artik
ya bu laparoskopiyi çok duydum niye oluyosunuz bunu hep aşılamadan sonra yazılmış laparoskopi eğer tutmazsa aşılamam bende mi olucam laparoskopi?
Kizlar ben adet oldum ya....
canım ben temmuzda çikolata kistinden ameliyat oldum kistler tekrar oluşmadan bir an önce gebe kalmam gerekiyor o yüzden başladık hatta doktorum iki ay önce başlayalım demişti ben iki ay doğal denemek istedim bakalım hayırlısı neler olacakinşallah bizim içimize doğuyordur canım olur inşallah hayırlısından iki evladın birden :) cidden ben istiyorum bu şekilde zor olacaksa iki tane birden olsun da zorlukla da olsa büyütürüm gider ne yapayım sonrada keyfime bakarım diye düşünüyorumvalla reglim bu bir kaç aydır biraz düzensizleşti sanırım stresten ,,normalde hiç şaşmayan reglim bile bi garip olmaya başladı :44: ama geçen ay 22 sinide olmuştum artık bu ayda 23 üne olmam gerek diye düşünüyorum ..bakalım hayırlısı olsun.sen erken bile davranmışsın bence.ben hala bile acaba aşılama için erken midir diyorum kendi kendime..:44:
bu konunun böyle canlı örneğini duymadım ama gebeliğe engel olan nedenler arasında bi yerde okumuştum.merhaba doğru yerden mi yazdım bilemiyorum ama bugün bir şey duydum sizinle paylaşmak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı başına gelen var mı hemen cevap versin rica ederim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?