Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
değerin kaççıkmıştı ki canım? hakkında hayırlısı olsun biraz hem vücudunu hem kendini dinlendir sonrası içinde hakkında hayırlı olanı yap canım

1,82 çıktı.canım zaten aralıkta dinlendi vücudum.onun üstüne aşılamaya başladık.ben daha beklemek istemiyorum çok yoruldum gerçekten.2.aşılamayı yaptırmayabilirim ama iğnelere devam edeceğim.pko luyum ben.6 tane yumurta ile büyük umutlarla tedavim devam ediyordu.sonuç negatif olunca üzüldüm.şimdi tek duam reglimin zamanında olması

merhaba...
ben sebepsiz infertileden dolayı aşılama olacağım 2. aşılamam...bu aşılamada tutmazsa(ki inşaallah tutar) tüp bebeğe geçiş yapacağız..rabbim tez zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize...amin

benim eşimin morfoloji sorunu var birde varikosel var ama önemsizmiş başka hiç bi şey yok 2 yıldr olmuyo 2. aşılama yaptım
bekliyorm

senin adına çok üzüldüm cnm...fikir olarak şunu söylemek isterim 2. aşılamayı denemeden geçme...2. aşılama bebeğine kavuşan bir sürü kişi var...gücünü toplayıp tekrardan başla inşaallah tedavine rabbim yüzünü güldürsün....

canım boş yere umutlandırmak istemem ama moralini bozma 12 gün 1.82 çıkmış yükselme ihtimali var eğer adet olmazsan 2 gün sonra tekrar ettir derim . birde doktorunuz aşılamdan sonra ilişki önermişmiydi belki aşılamda tutmadıysa ilişkilerde tutmuştur o yüzden daha azdır bu değer ama bence şüpheli bir değer yoksa 0 veya 0. küsürçıkmalıydı

adetim 25 ocak normalde.aşılamadan sonra 2 kere ilişki oldu.korkup yapmadık benim ağrılarım vardı çünkü.valla benim de hep 1,20 olurdu.yükseleceğini düşünmüyorum.

tedaviye elbette devam edeceğim.hani aşılama yerine doğal yolla mı deneriz diye düşündüm ama herşey doktoruma bağlı.o ne derse öyle yol çizeceğiz.

aşılamanın kaçıncı günüydü canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim elimizden birşey gelmiyor Rabbim en kısa sürede gönderir meleklerimizi

Onucuncu gunuydu.amin insallah gonderir.carsamba günü doktora gidicem.ins.bir daha asilama demez valla gucum kalmadi artik(

Neymiş ki o ilaç?

ya benim birde ağrılarım hiç kesilmedi.şimdi bile batmalar var kasıklarımda.çatlamayan yumurtalar varsa umarım kist olmamıştır

arkadaşlar iyi akşamlar bende aşılama için iğnelerimi yapıyordum bugun kontrolum vardı.iğnenin 4. günüydü ve yumurtalar solda 3 tane 8-9 mm lik varmış sağda da var ama küçük dedi doktorum. sizce nasıl olması gereken gibi mi telaş yaptım sanki fazla büyümemişler

kızlar benim aşılamamın 3. günündeyim ama bugün göğüslerim ağrımaya başladı şuan ilaç kullanmıyorum en son kullandığım ilaç çatlama iğnesiydi. not: benim adet döngümde göğüslerim ağrımazdı birden fazla yumurta geliştiğinden mi ağrı oluyor ki?

iyi akşamlar kızlarrr:))
aşılammı yaptırdım bugün.inşallah bebeğim tutunmuştur bana...
erkek faktöründen dolayı aşılama yaptırdık.sperm sonuçlarında en yüksek rakamı gördük bugün şükürler olsun:)benimde 10-12 tane yumurtam vardı.inşallah bi tanesi döllenmiştir:)

canım Allah yardımcın olsun:)aynı gün aşılanmış olacağız.sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin inşallah.

Kizlar simdi asilamam oldu. Ayaklar havaya yaptim yatiyorum catalda :)))) 15 dk sonra eve gitcem... esimin sperm degerleri dustu ama yunede fena deil dedi dr.um. 10 milyon kaliteli ve hizli sperm transfer edildi.. dua edin lutfen benim icin. Bendeki de catal keyfiiiiiii :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…