- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
değerin kaççıkmıştı ki canım? hakkında hayırlısı olsun biraz hem vücudunu hem kendini dinlendir sonrası içinde hakkında hayırlı olanı yap canım
kızlar kimler ne için aşılamaya başvurdu sorunlarımız neydi onları yazalım mı hem birbirimize daha yardımcı oluruz.
mesela ben çikolata kistinden lapaorskopi oldum zaten 1 yılı aşkın süredir doğal yolla gebelik elde edilemedi o yüzden aşılamaya başvurduk ya sizler niçin başvurdunuz? :26:
1,82 çıktı.canım zaten aralıkta dinlendi vücudum.onun üstüne aşılamaya başladık.ben daha beklemek istemiyorum çok yoruldum gerçekten.2.aşılamayı yaptırmayabilirim ama iğnelere devam edeceğim.pko luyum ben.6 tane yumurta ile büyük umutlarla tedavim devam ediyordu.sonuç negatif olunca üzüldüm.şimdi tek duam reglimin zamanında olması
canım boş yere umutlandırmak istemem ama moralini bozma 12 gün 1.82 çıkmış yükselme ihtimali var eğer adet olmazsan 2 gün sonra tekrar ettir derim . birde doktorunuz aşılamdan sonra ilişki önermişmiydi belki aşılamda tutmadıysa ilişkilerde tutmuştur o yüzden daha azdır bu değer ama bence şüpheli bir değer yoksa 0 veya 0. küsürçıkmalıydı1,82 çıktı.canım zaten aralıkta dinlendi vücudum.onun üstüne aşılamaya başladık.ben daha beklemek istemiyorum çok yoruldum gerçekten.2.aşılamayı yaptırmayabilirim ama iğnelere devam edeceğim.pko luyum ben.6 tane yumurta ile büyük umutlarla tedavim devam ediyordu.sonuç negatif olunca üzüldüm.şimdi tek duam reglimin zamanında olması
canım boş yere umutlandırmak istemem ama moralini bozma 12 gün 1.82 çıkmış yükselme ihtimali var eğer adet olmazsan 2 gün sonra tekrar ettir derim . birde doktorunuz aşılamdan sonra ilişki önermişmiydi belki aşılamda tutmadıysa ilişkilerde tutmuştur o yüzden daha azdır bu değer ama bence şüpheli bir değer yoksa 0 veya 0. küsürçıkmalıydı
senin adına çok üzüldüm cnm...fikir olarak şunu söylemek isterim 2. aşılamayı denemeden geçme...2. aşılama bebeğine kavuşan bir sürü kişi var...gücünü toplayıp tekrardan başla inşaallah tedavine rabbim yüzünü güldürsün....
aşılamanın kaçıncı günüydü canım hakkında hayırlısı olsun ne diyelim elimizden birşey gelmiyor Rabbim en kısa sürede gönderir meleklerimizi
merhaba doğru yerden mi yazdım bilemiyorum ama bugün bir şey duydum sizinle paylaşmak istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı başına gelen var mı hemen cevap versin rica ederim:
bi arkadaşımın yakını bir kaç yıl gebe kalamayınca doktor doktor geziyor, doktorlar hiç bir sorun olmadığını söyleyip infertilite teşhisi koyuyor, en son yine bir doktora gidiyor ve durumunu anlatıyor doktor şöyle bir şey söylüyor, ilişki sırasında bazı kadınlar bir salgı salgılarmış , bu salgı da spermin kalitesini bozup sağlıklı döllenmesini engellermiş , bir ilaçla bu salgının salgılanmaması sağlanıyormuş , kadın bu ilacı kullanır kullanmaz hamile kalmış. bunu bizzat arkadaşım söyledi. daha önce böyle bir durum varsa da benim haberim yok. bileniniz var mı ???:44:
tedaviye elbette devam edeceğim.hani aşılama yerine doğal yolla mı deneriz diye düşündüm ama herşey doktoruma bağlı.o ne derse öyle yol çizeceğiz.[/QUO
hmmm tabi biraz kafanı toplama olarak hem ara verme hem normal yoldan denenebilir cnm....benim ilk aşılamam 5-6 ay önce olmuştu doktorum gitmişti,isterseniz beni bekleyin demişti normal yolla deneyelim demiştik...şimdi 2. aşılama olacak bakalmm...
değildir herhalde, bende anlamadım valla :44: doktoruma kesinlikle soracağım bu konuyu
ya benim birde ağrılarım hiç kesilmedi.şimdi bile batmalar var kasıklarımda.çatlamayan yumurtalar varsa umarım kist olmamıştır
arkadaşlar iyi akşamlar bende aşılama için iğnelerimi yapıyordum bugun kontrolum vardı.iğnenin 4. günüydü ve yumurtalar solda 3 tane 8-9 mm lik varmış sağda da var ama küçük dedi doktorum. sizce nasıl olması gereken gibi mi telaş yaptım sanki fazla büyümemişler[/QU
güzel büyümüşler cnm tedavin yetişmeyecek olursa ilacın dozunu yükseltmesi lazım doktorun...
Ayy hic sorma su catal isi geriyo beni korkudan heycandan oluyorum 4-5 saat sonra asilama olacak.. bende akinti 2 gundur var canimm gece durumum iyiyse yazarim sana uyymazsan okursun nasil oldugunu.. canim hadi insallah yarin senin hersey yolunda gider...
korkuyorum laparoskopiden aslında...agrısı oluyor mu?ben de hıdrosalpink suphesı var.sag tupumde..Ben oldum laparoskopi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?