Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah seniiiii.su dertli gunumde guldurdun beni.allah gonlune gore versin....canim benim.

Tatlim benim asilamam oldu evdeyim. Hic agrisi yok cok rahat gecti 5 dk surdu 30 dk da yattim.. ama pek umitli deilim esimin sperm degerleri dustu sadece 10 milyon transfer edildi. Hadi canim insallah hersey yolunda gider yarin dualarim seninle..

Tatlim benim asilamam oldu evdeyim. Hic agrisi yok cok rahat gecti 5 dk surdu 30 dk da yattim.. ama pek umitli deilim esimin sperm degerleri dustu sadece 10 milyon transfer edildi. Hadi canim insallah hersey yolunda gider yarin dualarim seninle..

yavrum beni hadi hayırlı uğurlu olsun bebeklerin diyesim geldi oldu bu iş öyle düşün ama olmazsada amannnnnnn napayım tüpü var o da olmadı ev hayvanı alırım filan diye teselli ver kendine canım benim yat şimdi çok hareket etme bırak eşin yapsın işleri altı üstü 10-15 gün nolucak ani kalkma yataktan yere eğilme ağır kaldırma bol su iç doktor ilişki filan verdi mi yada herhangi bir ilaç bebekim?

Tatlimm ben yatamam gunlerceee olurum :))) evet canim gun asiri iliski dedi bide progestan verdi sabah aksam o kadar ama sigarada iciyorum halaaaaa (

hmm özür dilerim canım seninkisi özel bir durummuş inşallah allahın izniyle emeklerin boşa çıkmaz , hakkında hayırlısı olsun

hmm evet ilginç cidden..:44:

Tatlimm ben yatamam gunlerceee olurum :))) evet canim gun asiri iliski dedi bide progestan verdi sabah aksam o kadar ama sigarada iciyorum halaaaaa (

deme bende içiyorum hala naptım biliyomusun hava buz gibi ya balkonda içiyorum bide ben kartsayım 3-4 nefes çkip atıyorum kendimi öyle teselli ediyorum işte yat derken uyu demedim kızçe yani dinlen al eline kitap oku filan yada kumadaya sarıl yani yoksa insan merak etmezmi hiç gün aşırı ilişki ha iyiymiş başka derdim yoktu deseydin dedim ya herşey Allahtan tesbih çek bakalım biraz salavat getir bolca bide meryem suresini oku sonucu alana kadar ben öyle planladım

Donarsin kiz balkonda :))) yok tatlim yarin oglene kadar evdeyim sonra cikarim ne gun asiri iliskisi yaa sag kasigim yerinden firlaycak sanki yemisim iliskisini :))))

Donarsin kiz balkonda :))) yok tatlim yarin oglene kadar evdeyim sonra cikarim ne gun asiri iliskisi yaa sag kasigim yerinden firlaycak sanki yemisim iliskisini :))))

ay ömürsün sen çıkma işte yarın filan bekle bi kaç gün yat diyorum ben bak valla başarısı şansını artıracaktır hem yumurtayı döllemeye 1 sperm bile yeter yeter ki O istesin belki geçer o kasık ağrıları ya bende de şu an çok var ama sanki bi kaç saatir biraz azaldı iğne işe yaramadı mı acep çatlamazmış bide yarın aşılama hayal olurmuş ne sıkıntılıymış bu iş keşke yaptırmayayadım direk tüp bebek yaptıraydım yahu

Ev hayvani cok iyi fikir ya cok sevdim bu fikri:))) :)) :)

Oh oh icin anam anam benim yerimede icin.afiyet olsunnn.....biseycikler olmaz

ay deme öyle vicdan azabı çektirme bana be güzelim zaten eşim bastıryo bi taraftan içme diye iyi de ben 12 yıllık tiryakiyim öyle tırnak mı bu kesip atayım dimi ama hele bi güzel sonuç alayım keser atarım o vakit ev hayvanı iyidir yavru bi köpek yada yavru bi kedi daha cesaretim yok ama tüp bebeği e denerim tutmazsa alırım valla bi köpüş

Yaa canim su asilama cok kolaymis ben 3-4 defa daha denerim valla sevdim bu isi :)))) tabii insallah tutarda gerek kalmaz...

Yaa canim su asilama cok kolaymis ben 3-4 defa daha denerim valla sevdim bu isi :)))) tabii insallah tutarda gerek kalmaz...

ay inşallah gerek kalmaz yavrum ya ben deli gibi oldum o iğneden mi klomnden mi noldu bilmiyorum o kadar hormonu al vücuda tabi normal bende 2 yi denerim eğer rapor vereceklerse 3 üde denerim ama 4 aslaaaaaaaaa neresini sevdin ayol imanım gevredi kaç gündür açıp açıp çatala oturmaktan 3 dr.gördü ilk aşılamada tutmazsa 2.ye üm doktorlara göstericem hastanedeki hatta kalp damar dahiliye filan onlarda görsün yazııııııııııııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…