Kizlar simdi asilamam oldu. Ayaklar havaya yaptim yatiyorum catalda :)))) 15 dk sonra eve gitcem... esimin sperm degerleri dustu ama yunede fena deil dedi dr.um. 10 milyon kaliteli ve hizli sperm transfer edildi.. dua edin lutfen benim icin. Bendeki de catal keyfiiiiiii :)))))))
Allah seniiiii.su dertli gunumde guldurdun beni.allah gonlune gore versin....canim benim.
inşallah hayatım bekliycem yaz mutlaka ilaçlardan sonra serseme döndüm uyuyakalmazsam yazarım sitres yapma Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayır bak bunu oku aşılaman olurken birde salavat çek mutlaka başarılı olur inşallah aşılaman Allah bebekler nasip etsin sana sağlısından 2 haftadan hayırlı haberler ver bize inşallaaaaaaaaaaaaaaah öptüm çok dua edicem sana
Tatlim benim asilamam oldu evdeyim. Hic agrisi yok cok rahat gecti 5 dk surdu 30 dk da yattim.. ama pek umitli deilim esimin sperm degerleri dustu sadece 10 milyon transfer edildi. Hadi canim insallah hersey yolunda gider yarin dualarim seninle..
yavrum beni hadi hayırlı uğurlu olsun bebeklerin diyesim geldi oldu bu iş öyle düşün ama olmazsada amannnnnnn napayım tüpü var o da olmadı ev hayvanı alırım filan diye teselli ver kendinecanım benim yat şimdi çok hareket etme bırak eşin yapsın işleri altı üstü 10-15 gün nolucak ani kalkma yataktan yere eğilme ağır kaldırma bol su iç doktor ilişki filan verdi mi yada herhangi bir ilaç bebekim?
canım ben temmuzda çikolata kistinden ameliyat oldum kistler tekrar oluşmadan bir an önce gebe kalmam gerekiyor o yüzden başladık hatta doktorum iki ay önce başlayalım demişti ben iki ay doğal denemek istedim bakalım hayırlısı neler olacak
bu konunun böyle canlı örneğini duymadım ama gebeliğe engel olan nedenler arasında bi yerde okumuştum.
bazen kadınların vajinal salgılarında spermlere karşı antikorlar ürüyor ve bu antikorlar spermlerin kalitesini bozarak döllenmenin olmasını engelliyorlarmış böyle bir durum var ama bu çok nadir bir durum hmm bak hatta sperm allerjisi diye geçiyordu hatta bayanlarda yanma hissi oluşuyormuş
Zeyno sordugun zaman bizide bilgilendir canim.valla merak ettim.
Tatlimm ben yatamam gunlerceee olurum :))) evet canim gun asiri iliski dedi bide progestan verdi sabah aksam o kadar ama sigarada iciyorum halaaaaa(
deme bende içiyorum hala naptım biliyomusun hava buz gibi ya balkonda içiyorum bide ben kartsayım 3-4 nefes çkip atıyorum kendimi öyle teselli ediyorum işte yat derken uyu demedim kızçe yani dinlen al eline kitap oku filan yada kumadaya sarıl yani yoksa insan merak etmezmi hiç gün aşırı ilişki ha iyiymiş başka derdim yoktu deseydin dedim ya herşey Allahtan tesbih çek bakalım biraz salavat getir bolca bide meryem suresini oku sonucu alana kadar ben öyle planladım
Kuzumm hep gul insallah.. yaa benimde moralim pek ii deil ama napim umudum yok spermler azdi napalim artik onumuzdeki aya insallahhh...
Donarsin kiz balkonda :))) yok tatlim yarin oglene kadar evdeyim sonra cikarim ne gun asiri iliskisi yaa sag kasigim yerinden firlaycak sanki yemisim iliskisini :))))
Tatlimm ben yatamam gunlerceee olurum :))) evet canim gun asiri iliski dedi bide progestan verdi sabah aksam o kadar ama sigarada iciyorum halaaaaa(
yavrum beni hadi hayırlı uğurlu olsun bebeklerin diyesim geldi oldu bu iş öyle düşün ama olmazsada amannnnnnn napayım tüpü var o da olmadı ev hayvanı alırım filan diye teselli ver kendinecanım benim yat şimdi çok hareket etme bırak eşin yapsın işleri altı üstü 10-15 gün nolucak ani kalkma yataktan yere eğilme ağır kaldırma bol su iç doktor ilişki filan verdi mi yada herhangi bir ilaç bebekim?
Oh oh icin anam anam benim yerimede icin.afiyet olsunnn.....biseycikler olmaz
Ev hayvani cok iyi fikir ya cok sevdim bu fikri:))) :)) :)
ay deme öyle vicdan azabı çektirme bana be güzelim zaten eşim bastıryo bi taraftan içme diye iyi de ben 12 yıllık tiryakiyim öyle tırnak mı bu kesip atayım dimi ama hele bi güzel sonuç alayım keser atarım o vakit ev hayvanı iyidir yavru bi köpek yada yavru bi kedi daha cesaretim yok ama tüp bebeği e denerim tutmazsa alırım valla bi köpüş
Yaa canim su asilama cok kolaymis ben 3-4 defa daha denerim valla sevdim bu isi :)))) tabii insallah tutarda gerek kalmaz...
Benim kopegim var zaten ne yapsam bi kopek daha mi alsama acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?