Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Günaydın kizlar.yok ya hamile kalmanin sigarayla alakasi yok.o kadar kisi taniyorum sigara içerken hamile kaldi.yavas yavaş azaltirsin canim.

Oo kizlar daha o neki ben kac yildir gosteriyorum.hobilerimin arasinda muayene olmak var artik.ayda dort bes defa olmazsam eksiklik duyuyorum. Ahhh ahhhh.millet zevk alarak cocuk yapar.biz eziyet cekerek...ne yapalım bundada vardir bir hayir dimi:)

Su catal olayi geriyo beni :)))) aman kuzum yapalim bi tanede ister zevkle ister eziyetle gelsin :))) bu arada benim sadece cok hafif belim agriyo arada sag kasikta batma var rahatsiz edici deil ama.. baskalarinda daha yogun agrilar oluyordu..

Merhaba Arkadaşlar,

Uygun Fiyata

1- Merional 75 : 07.2014 Son Kullanım Tarihli (17 Adet) (Hem tüp bebek hemde aşılama tedavisinde kullanılıyor)

2- Cetrodite : 02.2014 Son Kullanım Tarihli (1 Adet)

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. İstanbuldayım elden teslim edilebilir. Buzdolabında uygun koşulda saklanmaktadır.

slm kızlar bir yandan ders çalışıyorum bir yandan aşılamamın tutp tutmadığını düşünüyorum nekadar verimli bi çalışma olur sizce? :))) bugün aşılamamda 3. günüm daha çok var sonucu görmeye (hayırlısıyla) yalnız arada bi sağ kasığıma ağrı girip çıkıyo acaba iyi bişi mi bu ???

kızlar merhaba, biliyorsunuz 2. aşılamamda tutmadı malesef kısmet böyleymiş rabbim böyle uygun gördü. doktorum vücudumun dinlenmesi için bu ay ara verip tüp bebeğe geçmemiz gerektiğini söyledi sinirlerim yıprandığı için. zaten bu seferde olmazsa benim de isteğim tüp bebekti. belki süreç biraz daha yıpratıcı olacak ama sonunda bebişlerimizi alalımda kucağımıza.. bu zaman içerisinde de siteye girmemeye çalışıcam ne kadar kabullenmesekte bize zararı olduğunu düşünüyorum çok kafamıza takıyoruz bu yüzden.umarım herşey gönlünüzce, gönlünüzün istediği gibi olur herbiriniz evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah hepinizi öpüyorum

güzel büyümüşler cnm tedavin yetişmeyecek olursa ilacın dozunu yükseltmesi lazım doktorun...[/QUOTE

tşk ederim cvp için şimdi gördm. aynı dozda devam dedi sadece aşılama işlemi biraz ertelenmiş oldu.çokta korkuyorum aslında ama belli etmiyorum

o kadar araştırdım aşılamayla hamile kalanlar çookk az...off Allah'ım yardım ettt..

Kopege cinsiyet degisimi sart o zaman.. nannn benim kopek erkekkkk :)))))) kari bulmaliyim ona torun severim hic olmadi :))))

ay çok güldürdün beni Allah ta seni güldürsün tez zamanda bu arada oldum aşılama 2 saat önce canım yandı ama çok değil bir dk.filan acıdı zaten 3-4 dk sürdü işlem sonra yarım saat yattım çatalda bugünde doktorlar dahil 2 de hemşire 4 kişiye daha gösterdim benimkini nasıl rahatladım anlatamam bir onlar görmemişti hastanede çünkü gelince baktım da hafif kanamam olmuş bir iki damla kadar şu an sadece kasıklarım ağrıyo ama aynıd ünkü gibi ağrıyo çatlamadı mı kız yoksa bu yumurtalar ama aaaaaaaaaaaaaaa ben çatlıycam az kaldı hadi bakalım doktorum çok tatlı ya yavrum kıyamam bismillahirrahmanirrahim hayırlı uğurlu olsun ama herşeyden öncesi hayırlısı olsun dedi herife aşık olucam kurbanın katiline aşık olması gibi ama bilgisiz bir dr. yeterli değil daha çok genç belki ondan ama iyi niyetli orası kesin neyse hikayem bu şiimdi yatıyorum tv.karşısında ama bana ilaç filan vermedi niye vermedi anlamadım ama br jel varmış onu aldım kullanıcam şimdi herşeyi dr.dan beklememeliyim bence dedim ya yetersiz bir dr.çünkü bende biliyom onun bildiklerini artık

o kadar araştırdım aşılamayla hamile kalanlar çookk az...off Allah'ım yardım ettt..

Kuzum sacmalama moralini bozma 26 milyon sperm enjekte edilmis tutacak sen merak etme.. bak ben hic moralimi bozmadim kendimi diger aya hazirladim cunku 10 milyonla hamile kalmam mucize olur.. ama progestan kullaniyirum sabah aksam ve cok kotu oldum basim cok donuyor midem bulaniyor gozumu acamiyorum valla..

Canim benim hayirli olsun asilaman.insallah tutar.benimde ilk asilamadan sonra cok az kanamam olmustu doktora sormuştum normal demisti.o uzun bir cubukla spermleri gonderiyorlar ya ondan sanirim.

bende bugün hastanemde göstermedim son 3 kişi kalmıştı onlara dagösterdim çok mutluyum anlatamam Allah göstermesin diye edilen dua bundanmış onu anladım yani zevk meselesine gelince ben onu bırakalı 3 yıl oldu şekerim artk zevk duymuyorum saate bakıyorum tarihe bakıyorum vakti geldi mi diyor eşim geldi haydi vazife başına diyorum yastıkları filan diziyorum bir de kısmet giyip yağlansak gören güreş yapıcaz sanır hey Allahım sen nelere kadirsin?

Tatlim hadi hayirli olsun.. insallh pozutif olur. Yok ben sadece dr uma gosterdim rahatim valla :))))) iyi yapmissin jeli almakla.. kullandigim ilac bozdu beni.. bu arada ne kadar sperm transfer edilmis sormadinmi kizzz

Benim esimdede bir sorun yok.bana 57milyon enjekte edilmisti ama yok yok olmadi.yani o dicem sayiyla alakasi yok kizlar nasipte varsa 5 binle bile olur.bence bol bol dua etmek lazim.allah hayirli saglikli evlat nasip etsin...

Canim benim hayirli olsun asilaman.insallah tutar.benimde ilk asilamadan sonra cok az kanamam olmustu doktora sormuştum normal demisti.o uzun bir cubukla spermleri gonderiyorlar ya ondan sanirim.

aslında çok saçma geliyor bu iş bana ama ya hadi hayırlısı eğer bu kadar iş bilmez bir dr.elinde bu iş tutarsa ALLAH vakti geldiği için bu adamı vesile kılmış ve olmuş olacak yani mucize bence düşünene ilaç bile vermedi progesteron içeren bi ilaç vermeliydi herşeyden önce kan tahlili yapılmadı hsg çeklimedi eeeee ne ye göre aşılama ? hay Allahım sen büyüksün bidaha muhtaç etme beni bu dr.milletine diye dua ettim çatalda beklerken nasipten öte yol yok bitanem inşallah Rabbim evlat hasretimizi dindirsin ve bu ay hepimizin hamiş haberleri sıralansın burda yeminle dua ettim çatalda beklerken tüm kadınlar klubünde bebek istiyorum yazanlar için

Bende yarin gostercem nasipse:)):))ya evet haklisin bizimde oyle oldu artik ne yapalim bu da bizim gorevimiz oldu. Aman artik yastigi falan biraktim.ne yapiyim tutacaksa oyle tutsun biktim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…