ay deme öyle vicdan azabı çektirme bana be güzelim zaten eşim bastıryo bi taraftan içme diye iyi de ben 12 yıllık tiryakiyim öyle tırnak mı bu kesip atayım dimi ama hele bi güzel sonuç alayım keser atarım o vakit ev hayvanı iyidir yavru bi köpek yada yavru bi kedi daha cesaretim yok ama tüp bebeği e denerim tutmazsa alırım valla bi köpüş
Benim kopegim var zaten ne yapsam bi kopek daha mi alsama acaba :)))
ay inşallah gerek kalmaz yavrum ya ben deli gibi oldum o iğneden mi klomnden mi noldu bilmiyorum o kadar hormonu al vücuda tabi normal bende 2 yi denerim eğer rapor vereceklerse 3 üde denerim ama 4 aslaaaaaaaaaneresini sevdin ayol imanım gevredi kaç gündür açıp açıp çatala oturmaktan 3 dr.gördü ilk aşılamada tutmazsa 2.ye üm doktorlara göstericem hastanedeki hatta kalp damar dahiliye filan onlarda görsün yazııııııııııııık
Oo kizlar daha o neki ben kac yildir gosteriyorum.hobilerimin arasinda muayene olmak var artik.ayda dort bes defa olmazsam eksiklik duyuyorum. Ahhh ahhhh.millet zevk alarak cocuk yapar.biz eziyet cekerek...ne yapalım bundada vardir bir hayir dimi:)
yok o zaman evde kalan klomen filan varsa köpeğine ver o doğursun onun yavrularıyla oyalanırsınay şakası bile sinir bozucu ya
Kopege cinsiyet degisimi sart o zaman.. nannn benim kopek erkekkkk :)))))) kari bulmaliyim ona torun severim hic olmadi :))))
o kadar araştırdım aşılamayla hamile kalanlar çookk az...off Allah'ım yardım ettt..
ay çok güldürdün beni Allah ta seni güldürsün tez zamanda bu arada oldum aşılama 2 saat önce canım yandı ama çok değil bir dk.filan acıdı zaten 3-4 dk sürdü işlem sonra yarım saat yattım çatalda bugünde doktorlar dahil 2 de hemşire 4 kişiye daha gösterdim benimkini nasıl rahatladım anlatamambir onlar görmemişti hastanede çünkü gelince baktım da hafif kanamam olmuş bir iki damla kadar şu an sadece kasıklarım ağrıyo ama aynıd ünkü gibi ağrıyo çatlamadı mı kız yoksa bu yumurtalar ama aaaaaaaaaaaaaaa ben çatlıycam az kaldı hadi bakalım doktorum çok tatlı ya yavrum kıyamam bismillahirrahmanirrahim hayırlı uğurlu olsun ama herşeyden öncesi hayırlısı olsun dedi herife aşık olucam kurbanın katiline aşık olması gibi ama bilgisiz bir dr. yeterli değil daha çok genç belki ondan ama iyi niyetli orası kesin neyse hikayem bu şiimdi yatıyorum tv.karşısında ama bana ilaç filan vermedi niye vermedi anlamadım ama br jel varmış onu aldım kullanıcam şimdi herşeyi dr.dan beklememeliyim bence dedim ya yetersiz bir dr.çünkü bende biliyom onun bildiklerini artık
Oo kizlar daha o neki ben kac yildir gosteriyorum.hobilerimin arasinda muayene olmak var artik.ayda dort bes defa olmazsam eksiklik duyuyorum. Ahhh ahhhh.millet zevk alarak cocuk yapar.biz eziyet cekerek...ne yapalım bundada vardir bir hayir dimi:)
ay çok güldürdün beni Allah ta seni güldürsün tez zamanda bu arada oldum aşılama 2 saat önce canım yandı ama çok değil bir dk.filan acıdı zaten 3-4 dk sürdü işlem sonra yarım saat yattım çatalda bugünde doktorlar dahil 2 de hemşire 4 kişiye daha gösterdim benimkini nasıl rahatladım anlatamambir onlar görmemişti hastanede çünkü gelince baktım da hafif kanamam olmuş bir iki damla kadar şu an sadece kasıklarım ağrıyo ama aynıd ünkü gibi ağrıyo çatlamadı mı kız yoksa bu yumurtalar ama aaaaaaaaaaaaaaa ben çatlıycam az kaldı hadi bakalım doktorum çok tatlı ya yavrum kıyamam bismillahirrahmanirrahim hayırlı uğurlu olsun ama herşeyden öncesi hayırlısı olsun dedi herife aşık olucam kurbanın katiline aşık olması gibi ama bilgisiz bir dr. yeterli değil daha çok genç belki ondan ama iyi niyetli orası kesin neyse hikayem bu şiimdi yatıyorum tv.karşısında ama bana ilaç filan vermedi niye vermedi anlamadım ama br jel varmış onu aldım kullanıcam şimdi herşeyi dr.dan beklememeliyim bence dedim ya yetersiz bir dr.çünkü bende biliyom onun bildiklerini artık
Kuzum sacmalama moralini bozma 26 milyon sperm enjekte edilmis tutacak sen merak etme.. bak ben hic moralimi bozmadim kendimi diger aya hazirladim cunku 10 milyonla hamile kalmam mucize olur.. ama progestan kullaniyirum sabah aksam ve cok kotu oldum basim cok donuyor midem bulaniyor gozumu acamiyorum valla..
Canim benim hayirli olsun asilaman.insallah tutar.benimde ilk asilamadan sonra cok az kanamam olmustu doktora sormuştum normal demisti.o uzun bir cubukla spermleri gonderiyorlar ya ondan sanirim.
bende bugün hastanemde göstermedim son 3 kişi kalmıştı onlara dagösterdim çok mutluyum anlatamam Allah göstermesin diye edilen dua bundanmış onu anladım yani zevk meselesine gelince ben onu bırakalı 3 yıl oldu şekerim artk zevk duymuyorum saate bakıyorum tarihe bakıyorum vakti geldi mi diyor eşim geldi haydi vazife başına diyorum yastıkları filan diziyorum bir de kısmet giyip yağlansak gören güreş yapıcaz sanır hey Allahım sen nelere kadirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?