Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tatlim hadi hayirli olsun.. insallh pozutif olur. Yok ben sadece dr uma gosterdim rahatim valla :))))) iyi yapmissin jeli almakla.. kullandigim ilac bozdu beni.. bu arada ne kadar sperm transfer edilmis sormadinmi kizzz

valla sormadım eşim ürolojiden bir kit aldı geldi elinde sallaya sallaya napıyon dedim su mu o niye sallıyon dedim çok saçma ya bu iş gıcık oldum şimdi kendi kendime gülüyorum yazarken böyle sorumsuz bir aşılama olmaz yani dr.10 gün sevişin dedi bide yanaklarım sıktı gitti noluyo lannnnnn diye gülmeye başladım ilaç yok hsg çekilmedi kan tahlili yapılmadı eeeeee aşılama oldum ben mucize bekliyorum hadi bakalım Allahım ol desin bu da olsun bende gül gül ölüyüm

Ya tutarsaaaaaaaaaaaaaaaa.....:))):))):)))):))))

Ne oluyo layyyynnn yanaklarinimi sıktı:)))senin doktorla beni tanistirsanaaaaa :))):)))

Bende yarin gostercem nasipse:)):))ya evet haklisin bizimde oyle oldu artik ne yapalim bu da bizim gorevimiz oldu. Aman artik yastigi falan biraktim.ne yapiyim tutacaksa oyle tutsun biktim....

ay aşkolsun gülmekten kasıklarım ağrıdı seni kesinlikle arkadaş olarak ekliycem adını bağışla kuzum bana sevdim seni çok
nasipten öte yol yok dedim ya göster bakalım bugün de sen neyseki ben 12 gün en azından 12 gün kimseye göstermiycem dr.gün aşırı 10 gün ilişki demese kocama da yasaktı da el mecbur kaldı

Ben pinar.bende seni sevdim canim.bana heyecanli neseli insanlar lazim ayni senin gibi kuzucum.yoksa bu kadar derdi kaldiramam.hey ne oluyor oniki gun gostermeden olmaz kocan ne gune duruyor.sende onunla idare etcen artik.

sizi cimcimeler sizi kızlar bi şey dicem bu gece kuzenim ve eşi bnde yatılı misafir dr saolsn gün aşırı ilişkş dedi ben ne yapcam ?

çaylarına uyku ilacı koy bayılsınlar sizi duymasınlar yada banyoya gir eşini sırtımı keselermisin hayatım diye çağır ben küçükken annemgil öyle yapardı ben de yutarmışım ay ne safmışım bide bişey diycem yastıklarına lavanta kolonyası dök hem güzel kokar hemde yarı yarıya eter etkisi yapıyor mışıl mışıl uyurlar başkada bişi aklıma gelmiyor bebekim

Hahaha catladim burda kizim ya:))):)))):))))

hoşgeldin şekerim sen ne alemdesin bakem aşılama mı oldu mu olacak mı yoksa zaten var mı neler oluyor senin oralarda?

canım sen bnim torun oluyosn ben dedeyim 1 hafta oldu bugün aşılama seninde bgün olmş tutar inş

Gelirim ne olcak.....hic yanaklarimi sikan bir doktorum olmadi yaaaaaaaa.kiskandim layyynnnn...

dedim ya evli olmasam aşık olurdum herife tipi de sevimli çok yakışıklı değil ama karizma bide istanbul da var bi tane yakışıklı o da genç daha özel liv hospitalda dr.serkan oral var o da böyle çok ilgili bide çok yakışıklııııııııııııı istanbuldaysan ona git derim kadın doğumcu arkadaşım onunla tüp bebek sahibi olmuştu şimdi ikizleri var

yol yorgun olcaklar hmen uyusalar iy lavanta yağım var kız olmamı vallahi bn misafr varkn nasl yapcm

sizi cimcimeler sizi kızlar bi şey dicem bu gece kuzenim ve eşi bnde yatılı misafir dr saolsn gün aşırı ilişkş dedi ben ne yapcam ?

Aman bisey olmaz.ev senin evin degilmi istersen ciplak dolas.girsinler odada yatsinlar sesde cikarmasinlar aaaaa ama isiniz var canim.bu is misafirden önemli. Kimse kusura bakmasin...:)):)))

canım sen bnim torun oluyosn ben dedeyim 1 hafta oldu bugün aşılama seninde bgün olmş tutar inş

ay lulummmmmmmmm canım benim kader arkadaşım demek aşılandın sende hadi bakalım önce sen güzel haber ver sonrada ben vericem mucize oldu mucize diye okudun mu benim hikayemi çok komik dimi olursa çok gülücem hepinizi de güldürücem ben acaip umut olurum ama okuyanlara o kesin

Kizim senin ne ozelligin varki boyle yakisikli doktorlar denk geliyor sana.kiskancam simdi ama..........:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…