Tatlim hadi hayirli olsun.. insallh pozutif olur. Yok ben sadece dr uma gosterdim rahatim valla :))))) iyi yapmissin jeli almakla.. kullandigim ilac bozdu beni.. bu arada ne kadar sperm transfer edilmis sormadinmi kizzz
aslında çok saçma geliyor bu iş bana ama ya hadi hayırlısı eğer bu kadar iş bilmez bir dr.elinde bu iş tutarsa ALLAH vakti geldiği için bu adamı vesile kılmış ve olmuş olacak yani mucize bence düşünene ilaç bile vermedi progesteron içeren bi ilaç vermeliydi herşeyden önce kan tahlili yapılmadı hsg çeklimedi eeeee ne ye göre aşılama ? hay Allahım sen büyüksün bidaha muhtaç etme beni bu dr.milletine diye dua ettim çatalda beklerken nasipten öte yol yok bitanem inşallah Rabbim evlat hasretimizi dindirsin ve bu ay hepimizin hamiş haberleri sıralansın burda yeminle dua ettim çatalda beklerken tüm kadınlar klubünde bebek istiyorum yazanlar için
valla sormadım eşim ürolojiden bir kit aldı geldi elinde sallaya sallaya napıyon dedim su mu o niye sallıyon dedim çok saçma ya bu iş gıcık oldum şimdi kendi kendime gülüyorum yazarken böyle sorumsuz bir aşılama olmaz yani dr.10 gün sevişin dedi bide yanaklarım sıktı gitti noluyo lannnnnn diye gülmeye başladım ilaç yok hsg çekilmedi kan tahlili yapılmadı eeeeee aşılama oldum ben mucize bekliyorumhadi bakalım Allahım ol desin bu da olsun bende gül gül ölüyüm
Bende yarin gostercem nasipse:)):))ya evet haklisin bizimde oyle oldu artik ne yapalim bu da bizim gorevimiz oldu. Aman artik yastigi falan biraktim.ne yapiyim tutacaksa oyle tutsun biktim....
ben geldim laaeennnn açılın bakem kızçeler
Ya tutarsaaaaaaaaaaaaaaaa.....:))):))):)))):))))
Ne oluyo layyyynnn yanaklarinimi sıktı:)))senin doktorla beni tanistirsanaaaaa :))):)))
ben geldim laaeennnn açılın bakem kızçeler
ay aşkolsun gülmekten kasıklarım ağrıdıseni kesinlikle arkadaş olarak ekliycem adını bağışla kuzum bana sevdim seni çok
nasipten öte yol yok dedim ya göster bakalım bugün de sen neyseki ben 12 gün en azından 12 gün kimseye göstermiycem dr.gün aşırı 10 gün ilişki demese kocama da yasaktı da el mecbur kaldı
Acilin acilin............
gül gül ölürüm o zaman
sizi cimcimeler sizi kızlar bi şey dicem bu gece kuzenim ve eşi bnde yatılı misafir dr saolsn gün aşırı ilişkş dedi ben ne yapcam ?
karsa gelirmisin şekerimtanıştırayım seni
çaylarına uyku ilacı koy bayılsınlar sizi duymasınlar yada banyoya gir eşini sırtımı keselermisin hayatım diye çağır ben küçükken annemgil öyle yapardı ben de yutarmışım ay ne safmışım bide bişey diycem yastıklarına lavanta kolonyası dök hem güzel kokar hemde yarı yarıya eter etkisi yapıyor mışıl mışıl uyurlar başkada bişi aklıma gelmiyor bebekim
hoşgeldin şekerim sen ne alemdesin bakem aşılama mı oldu mu olacak mı yoksa zaten var mı neler oluyor senin oralarda?
Gelirim ne olcak.....hic yanaklarimi sikan bir doktorum olmadi yaaaaaaaa.kiskandim layyynnnn...
çaylarına uyku ilacı koy bayılsınlar sizi duymasınlar yada banyoya gir eşini sırtımı keselermisin hayatım diye çağır ben küçükken annemgil öyle yapardı ben de yutarmışım ay ne safmışım bide bişey diycem yastıklarına lavanta kolonyası dök hem güzel kokar hemde yarı yarıya eter etkisi yapıyor mışıl mışıl uyurlar başkada bişi aklıma gelmiyor bebekim
sizi cimcimeler sizi kızlar bi şey dicem bu gece kuzenim ve eşi bnde yatılı misafir dr saolsn gün aşırı ilişkş dedi ben ne yapcam ?
canım sen bnim torun oluyosn ben dedeyim 1 hafta oldu bugün aşılama seninde bgün olmş tutar inş
dedim ya evli olmasam aşık olurdum herife tipi de sevimli çok yakışıklı değil ama karizma bide istanbul da var bi tane yakışıklı o da genç daha özel liv hospitalda dr.serkan oral var o da böyle çok ilgili bide çok yakışıklıııııııııııııistanbuldaysan ona git derim kadın doğumcu arkadaşım onunla tüp bebek sahibi olmuştu şimdi ikizleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?