Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kuzumm olmadi ben diger ay ist. A gideyim su dr a bi bakim neyin nesiymis :)))))))

yol yorgun olcaklar hmen uyusalar iy lavanta yağım var kız olmamı vallahi bn misafr varkn nasl yapcm

Allahını seversen dene lavanta yağını bak valla çok rahat ediceksin bir iki damla yastıklarına dök ben 1,5 yaşındaki arkadaşımın oğlunun burnunun altına yani bıyığına sürdüm lavanta yağını 10 dk. sonra uyudu ve tam 6 saat hiç uyanmadı 6 saatlik yolculuk yaptık mecburen inerken uyandırdık ama baygındı hala tam 12 saat sonra etkisini yitirdi çocuk hiperaktifti resmen koyuna döndü

Aman bisey olmaz.ev senin evin degilmi istersen ciplak dolas.girsinler odada yatsinlar sesde cikarmasinlar aaaaa ama isiniz var canim.bu is misafirden önemli. Kimse kusura bakmasin...:)):)))
yada eşine söyliyim onlarda iş yapsn gürültü de kaynar arada

ben çekildm de ne oldu boşuna ikisi de açıkmş tüpler benim 2. aşılama tutsn artık yeter ya peşpeşe verelm bebişleri

Aman bisey olmaz.ev senin evin degilmi istersen ciplak dolas.girsinler odada yatsinlar sesde cikarmasinlar aaaaa ama isiniz var canim.bu is misafirden önemli. Kimse kusura bakmasin...:)):)))

Yaaa bananeee iliski yapmica agrilarim var benim.. hem iliskide tutacak gibiyseydi ne p..h yemeye asilama yaptirdik.. reddediyorumm ben :)))))

Kizim senin ne ozelligin varki boyle yakisikli doktorlar denk geliyor sana.kiskancam simdi ama..........:/

deli :))))) kıskanma valla ne diyim kader diyelim ay şımardım şimdi bu benim muayene olduğum 10. kadın doğum doktoru bunların 4 ü erkekti ve hepsi de çok yakışıklıydı ve gençti ama çocuk yaptıramadılar bana o ayrı

yada eşine söyliyim onlarda iş yapsn gürültü de kaynar arada

ben çekildm de ne oldu boşuna ikisi de açıkmş tüpler benim 2. aşılama tutsn artık yeter ya peşpeşe verelm bebişleri

Senin iki tane saglikli bebis tutar ins. Da diger asilamayida telafi etmis olursunn :))))

ben yağa su katıp fıs fısla eve sıkıyorm onlarn odalarına sıkaym yastık yorgan on numarasn ya

Kuzumm olmadi ben diger ay ist. A gideyim su dr a bi bakim neyin nesiymis :)))))))

kesinlikle git ben çok uzağım yoksa her hafta bi bahene bulur giderdim dr.serkana beşiktaş ulusta özel liv hospitalda dr.serkan oral internetten de bakabilirsin adama ama çok tatlııııııııııı

Senin iki tane saglikli bebis tutar ins. Da diger asilamayida telafi etmis olursunn :))))

2 yumoş çatladı 3. de 2 gn önce çatladı sanırm o arkadn geliyodu çünkü 1 tane tutsa çok iyi olur da onu da beceremiyorm ,sen aşılama oldn mu canım

Olsun olsun yakisikli olsunda.banane banane yaaa.istiyorum istee:)))):))):)))

Yaaa bananeee iliski yapmica agrilarim var benim.. hem iliskide tutacak gibiyseydi ne p..h yemeye asilama yaptirdik.. reddediyorumm ben :)))))

yaaaaaaaaaaaa çok güldüm bence de ne p...h yemeğe aşılama olduk bende istemiyorum herif merif

Ya iste doktorlar garantiye almak istiyorlar iste.reddiniz kabul olmadi hanimefendi....denemeye devammm

kızlar karar verdm hastaneye yakın pansiyon açıyorm aşılananlar evi olcak ilişki içinde dr kapıda beklicek yapmadan çıkn olursa tekrar içeri

ben yağa su katıp fıs fısla eve sıkıyorm onlarn odalarına sıkaym yastık yorgan on numarasn ya

ay yap nolur lulum bana da haber ver uyudular mı uyumadılar mı bak gör mışıl mışıl uyuycaklar bırak seni duymayı sabah kahvaltıya zor kaldırırsın

kızlar karar verdm hastaneye yakın pansiyon açıyorm aşılananlar evi olcak ilişki içinde dr kapıda beklicek yapmadan çıkn olursa tekrar içeri

süpermiş tuttum bu fikri ben aşı evi olsun özel ambiyans lı olsun böyle mumlar yatalarda çiçekler filan bite çatal şeklinde olursa yataklar tuttu bu aşılar o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…