dedim ya evli olmasam aşık olurdum herife tipi de sevimli çok yakışıklı değil ama karizma bide istanbul da var bi tane yakışıklı o da genç daha özel liv hospitalda dr.serkan oral var o da böyle çok ilgili bide çok yakışıklıııııııııııııistanbuldaysan ona git derim kadın doğumcu arkadaşım onunla tüp bebek sahibi olmuştu şimdi ikizleri var
yol yorgun olcaklar hmen uyusalar iy lavanta yağım var kız olmamıvallahi bn misafr varkn nasl yapcm
yada eşine söyliyim onlarda iş yapsn gürültü de kaynar aradaAman bisey olmaz.ev senin evin degilmi istersen ciplak dolas.girsinler odada yatsinlar sesde cikarmasinlar aaaaa ama isiniz var canim.bu is misafirden önemli. Kimse kusura bakmasin...:)):)))
ay lulummmmmmmmm canım benim kader arkadaşım demek aşılandın sende hadi bakalım önce sen güzel haber ver sonrada ben vericem mucize oldu mucize diye okudun mu benim hikayemi çok komik dimi olursa çok gülücem hepinizi de güldürücem ben acaip umut olurum ama okuyanlara o kesin
Aman bisey olmaz.ev senin evin degilmi istersen ciplak dolas.girsinler odada yatsinlar sesde cikarmasinlar aaaaa ama isiniz var canim.bu is misafirden önemli. Kimse kusura bakmasin...:)):)))
Kizim senin ne ozelligin varki boyle yakisikli doktorlar denk geliyor sana.kiskancam simdi ama..........:/
yada eşine söyliyim onlarda iş yapsn gürültü de kaynar arada
ben çekildm de ne oldu boşuna ikisi de açıkmş tüpler benim 2. aşılama tutsn artık yeter ya peşpeşe verelm bebişleri
Allahını seversen dene lavanta yağını bak valla çok rahat ediceksin bir iki damla yastıklarına dök ben 1,5 yaşındaki arkadaşımın oğlunun burnunun altına yani bıyığına sürdüm lavanta yağını 10 dk. sonra uyudu ve tam 6 saat hiç uyanmadı 6 saatlik yolculuk yaptık mecburen inerken uyandırdık ama baygındı hala tam 12 saat sonra etkisini yitirdi çocuk hiperaktifti resmen koyuna döndü
Yaaa bananeee iliski yapmica agrilarim var benim.. hem iliskide tutacak gibiyseydi ne p..h yemeye asilama yaptirdik.. reddediyorumm ben :)))))
Kuzumm olmadi ben diger ay ist. A gideyim su dr a bi bakim neyin nesiymis :)))))))
Senin iki tane saglikli bebis tutar ins. Da diger asilamayida telafi etmis olursunn :))))
deli :))))) kıskanma valla ne diyim kader diyelim ay şımardımşimdi bu benim muayene olduğum 10. kadın doğum doktoru bunların 4 ü erkekti ve hepsi de çok yakışıklıydı ve gençti ama çocuk yaptıramadılar bana o ayrı
Yaaa bananeee iliski yapmica agrilarim var benim.. hem iliskide tutacak gibiyseydi ne p..h yemeye asilama yaptirdik.. reddediyorumm ben :)))))
kesinlikle git ben çok uzağım yoksa her hafta bi bahene bulur giderdim dr.serkana beşiktaş ulusta özel liv hospitalda dr.serkan oral internetten de bakabilirsin adama ama çok tatlııııııııııı
deli :))))) kıskanma valla ne diyim kader diyelim ay şımardımşimdi bu benim muayene olduğum 10. kadın doğum doktoru bunların 4 ü erkekti ve hepsi de çok yakışıklıydı ve gençti ama çocuk yaptıramadılar bana o ayrı
Ya iste doktorlar garantiye almak istiyorlar iste.reddiniz kabul olmadi hanimefendi....denemeye devammm
yaaaaaaaaaaaa çok güldüm bence de ne p...h yemeğe aşılama olduk bende istemiyorum herif merif
ben yağa su katıp fıs fısla eve sıkıyorm onlarn odalarına sıkaym yastık yorgan on numarasn ya
yaaaaaaaaaaaa çok güldüm bence de ne p...h yemeğe aşılama olduk bende istemiyorum herif merif
Heee ben cok yakinim ya :))) kiz ben kibristayim...
kızlar karar verdm hastaneye yakın pansiyon açıyorm aşılananlar evi olcak ilişki içinde dr kapıda beklicek yapmadan çıkn olursa tekrar içeri
kızlar karar verdm hastaneye yakın pansiyon açıyorm aşılananlar evi olcak ilişki içinde dr kapıda beklicek yapmadan çıkn olursa tekrar içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?