Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay yap nolur lulum bana da haber ver uyudular mı uyumadılar mı bak gör mışıl mışıl uyuycaklar bırak seni duymayı sabah kahvaltıya zor kaldırırsın

kız yarın dr götürcem onları ya uyanmazlarsa şaka bi yana çaresz yapcm da bu sefer adamı nasl ikna etcem iş yapmaya

:)))))))))) cikista dr.a odeme yapcaz mi?

süpermiş tuttum bu fikri ben aşı evi olsun özel ambiyans lı olsun böyle mumlar yatalarda çiçekler filan bite çatal şeklinde olursa yataklar tuttu bu aşılar o zaman
cüzzi bi rakam atarsnz yada bahşiş ay kendimi filmdeki mamalara bnzettim kötü kadn lülü
yaparım yatağa meyve sepeti şampanyalar

Lannnn ne oluyo bizim kizlara.kizilar kizilar kendinize gelin cinsellikten sogucam simdi::)):):):):):)

bu kadar şey yaşamaya soğur tabi insan parsencim biz normalde gün aşırı yapmıyoruz ki o işi haftada 2 o da en fazla işkence gibi öyle gün aşırı bide zaten kasıklarım ağrıyo bu arada hala ara ara leke geliyo benden aşılamadan sonra normal mi acaba?

Bugunde benim kocanin dogum gunu.. ayyy ben bide bu arada agir grip geciriyorum esimde oyle.. asilamam allaha emanet yanee :)))

bal ye tatlım bala tarçın koy ye bide limonlu su iç en güzeli benim aşılamada Allaha emanet tutacağı varsa hepsi bahanede aslında didemcim seni aşılamadan sonra lekelenmen oldu mu tatlım benden hala damla damla leke geliyo kırmız kahverengi arası bişey

kız yarın dr götürcem onları ya uyanmazlarsa şaka bi yana çaresz yapcm da bu sefer adamı nasl ikna etcem iş yapmaya

cilve yapıcan işte ne biliyim istek uyandırmaya filan çalışıcan hadi yapalım deme kendini naza çekmesin

Benimde oyle olmustu ilk asidan sonra doktor normal demisti.merek etme kuzum bisey olmaz.dinlen yorma kendini...evet canim bizde oyle valla doktor gun asiri yapin diyince bana da eziyet gibi geliyor.ama ne yapcan bebis gelsin de...

cüzzi bi rakam atarsnz yada bahşiş ay kendimi filmdeki mamalara bnzettim kötü kadn lülü
yaparım yatağa meyve sepeti şampanyalar

kötü kadın lülü ahahahah herşey bebek için kötü olan bişey yok amme hizmeti tatlım bu kamu hizmeti devlet maaş bile vermeli bence sana hayırlara vesile oluyosun kolay mı ?

Benimde oyle olmustu ilk asidan sonra doktor normal demisti.merek etme kuzum bisey olmaz.dinlen yorma kendini...evet canim bizde oyle valla doktor gun asiri yapin diyince bana da eziyet gibi geliyor.ama ne yapcan bebis gelsin de...

sağol şekerim içim rahatladı senin kaçıcı günü bitanem aşılama yapalı kaç gün oldu yazalım mı ?

lulum aşılama tarihi ve saatini yaz bana bide akaçıcı aşılaman onu da yaz sana zahmet

kötü kadın lülü ahahahah herşey bebek için kötü olan bişey yok amme hizmeti tatlım bu kamu hizmeti devlet maaş bile vermeli bence sana hayırlara vesile oluyosun kolay mı ?

cilve yapıcan işte ne biliyim istek uyandırmaya filan çalışıcan hadi yapalım deme kendini naza çekmesin

bnce de ya o kdar enerji lazım bize tuzlu oluyor biraz benn fatma ahinla konuşaym aile bakanı sonçta benm ki cilvedn anlamaz misafr varken başına mı vurdu der

bnce de ya o kdar enerji lazım bize tuzlu oluyor biraz benn fatma ahinla konuşaym aile bakanı sonçta benm ki cilvedn anlamaz misafr varken başına mı vurdu der

ay Allah iyiliğini versin yaaaaaaa kızlar güldürdünüz beni bugün dildidem lulum parsen harikasınız kızlar, başına mı vurdu ahahaha:)))

Tattliiiim ben dun adet oldum ya.malesef tutmadi.

yapma yaaaaaaaaa ay canım benim kaçıncı aşılamaydı senin tutmadı demek aslında aşılama bu tutmayınca çok şaşırmamak gerekir bende öyle çok umutlu filan değilim de tedbir senden takdir Allah tan ya işte ondan yaptırdım aşılamayı canım benim kısmet daha zamanı var bebişinin demek ki yaş kaç kaç yıllık evlisin peki?

Üçüncü asilamamdi.29 yasindayim.sekiz yillik evliyim.hayirlisi ya yarin doktora gidecez bakalim ne olcak.tup Bebek dicek herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…