ay yap nolur lulum bana da haber ver uyudular mı uyumadılar mı bak gör mışıl mışıl uyuycaklar bırak seni duymayı sabah kahvaltıya zor kaldırırsın
:)))))))))) cikista dr.a odeme yapcaz mi?
süpermiş tuttum bu fikri ben aşı evi olsun özel ambiyans lı olsun böyle mumlar yatalarda çiçekler filan bite çatal şeklinde olursa yataklar tuttu bu aşılar o zaman
:)))))))))) cikista dr.a odeme yapcaz mi?
cüzzi bi rakam atarsnz yada bahşiş ay kendimi filmdeki mamalara bnzettim kötü kadn lülüsüpermiş tuttum bu fikri ben aşı evi olsun özel ambiyans lı olsun böyle mumlar yatalarda çiçekler filan bite çatal şeklinde olursa yataklar tuttu bu aşılar o zaman
Lannnn ne oluyo bizim kizlara.kizilar kizilar kendinize gelin cinsellikten sogucam simdi::)):):):):):)
Bugunde benim kocanin dogum gunu.. ayyy ben bide bu arada agir grip geciriyorum esimde oyle.. asilamam allaha emanet yanee :)))
kız yarın dr götürcem onları ya uyanmazlarsa şaka bi yana çaresz yapcm da bu sefer adamı nasl ikna etcem iş yapmaya
bu kadar şey yaşamaya soğur tabi insan parsencim biz normalde gün aşırı yapmıyoruz ki o işi haftada 2 o da en fazla işkence gibi öyle gün aşırı bide zaten kasıklarım ağrıyo bu arada hala ara ara leke geliyo benden aşılamadan sonra normal mi acaba?
cüzzi bi rakam atarsnz yada bahşiş ay kendimi filmdeki mamalara bnzettim kötü kadn lülü
yaparım yatağa meyve sepeti şampanyalar
Benimde oyle olmustu ilk asidan sonra doktor normal demisti.merek etme kuzum bisey olmaz.dinlen yorma kendini...evet canim bizde oyle valla doktor gun asiri yapin diyince bana da eziyet gibi geliyor.ama ne yapcan bebis gelsin de...
Zeyno sordugun zaman bizide bilgilendir canim.valla merak ettim.
kız yarın dr götürcem onları ya uyanmazlarsa şaka bi yana çaresz yapcm da bu sefer adamı nasl ikna etcem iş yapmaya
kötü kadın lülü ahahahahherşey bebek için kötü olan bişey yok amme hizmeti tatlım bu kamu hizmeti devlet maaş bile vermeli bence sana hayırlara vesile oluyosun kolay mı ?
cilve yapıcan işte ne biliyim istek uyandırmaya filan çalışıcan hadi yapalım deme kendini naza çekmesin
sağol şekerim içim rahatladı senin kaçıcı günü bitanem aşılama yapalı kaç gün oldu yazalım mı ?
Heee ben cok yakinim ya :))) kiz ben kibristayim...
lulum aşılama tarihi ve saatini yaz bana bide akaçıcı aşılaman onu da yaz sana zahmet
bnce de ya o kdar enerji lazım bize tuzlu oluyor biraz benn fatma ahinla konuşaym aile bakanı sonçtabenm ki cilvedn anlamaz misafr varken başına mı vurdu der
Tattliiiim ben dun adet oldum ya.malesef tutmadi.
ay Allah iyiliğini versin yaaaaaaa kızlar güldürdünüz beni bugün dildidem lulum parsen harikasınız kızlar, başına mı vurdu ahahaha:)))
yapma yaaaaaaaaa ay canım benim kaçıncı aşılamaydı senin tutmadı demek aslında aşılama bu tutmayınca çok şaşırmamak gerekir bende öyle çok umutlu filan değilim de tedbir senden takdir Allah tan ya işte ondan yaptırdım aşılamayı canım benim kısmet daha zamanı var bebişinin demek ki yaş kaç kaç yıllık evlisin peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?