adam artık bunaldı yasemince de gülazer varya o gözle bakıyo bna
lulum : 20 Ocak 2014 -------------------10:30----------------- 2.aşılama---------- beklemede
alben038 : 21 Ocak 2014-------------------11:50------------------1.aşılama---------- beklemede
Üçüncü asilamamdi.29 yasindayim.sekiz yillik evliyim.hayirlisi ya yarin doktora gidecez bakalim ne olcak.tup Bebek dicek herhalde.
Okey dortlusu gibi olduk dimi....:)))
Okey dortlusu gibi olduk dimi....:)))
kıyamam ya tüp bebek aslında en egüzeli rapor aldınız mı tüp bebek raporu yani devlet karşılaycak mı karşılıycaksa hiç durma zaten git sgk yla anlaşmalı bir hastanede yaptır bebeğini hatta bebeklerini kanun izin vermiyomuş tek emriyo koyuyolarmış filan takma sen iki iste ikiye anlaş doktorunla arkadaşım da iki emriyo yaptırdı dr.serkan tek demiş o iki istiyrum yoksa kalkıyorum demiş transferdeyken sedyeden mecburen iki koymuş şimdi ikiz oğulları var aslında ben de tüp istiyodum ama rapor olayı var kahretsin şimdi mecburen deniycem 3.e kadar bende 30 yaşındayım 4 yıldır bebek istyoruz olucak ama ben inanıyorum ya
elimde sihirli değnek olsa istyen herkesin hamile olmasnı dilerm of of gerçkten çeken biliyor tüp çok daha iyi bi daha ki yıla ziynetlerimi satıp yaptırcam canım biraz beklemk iyi olur diyorm
evet ya çok şekersiniz bugün çok keyifli bir sohbet oldu bana da moral verdiniz Allah hepinizden razı olsun sakın irtibatı koparmayalım kızlar
Iste sanirim yarin verecek raporu.zaten ben balikesirde universiteye gidiyorum.burda tup bebek merkezi yok ya izmire ya bursayA gidiliyomus.bakalim doktor ne dicek.evet evet devlet karsiliyormus bakalim allah daha ne cikaracak karsimiza.hayirla gelsin bebeklerimiz insallah..
En dogru zamana sizin karar vereceginizden suphem yok tatlim.hayirlisi olsun insallah...
lulum : 15 Ocak 2014 ---------10:30----------------- 2.aşılama---------- beklemede
saol tatlım
alben038 : 21 Ocak 2014-----------11:50------------------1.aşılama---------- beklemede
elimde sihirli değnek olsa istyen herkesin hamile olmasnı dilerm of of gerçkten çeken biliyor tüp çok daha iyi bi daha ki yıla ziynetlerimi satıp yaptırcam canım biraz beklemk iyi olur diyorm
canım tüp için gerekli şartları öğrenip bizi bilgilendirirmsn fikrimz olr
kuzum sakın istanbul yada ankara dışında bi yere gitme eğer devlet karşılıyosa özel bir hastanede ama sgk ile anlşamalı bir hastane de yaptır işi ehline bırak oyuncak etmesinler seni paranla rezil olma ankarada anatolia diye bir tüp bebek merkezi varmış başarı oranı da çok yüksekmiş istanbul da da alman hastanesi iyi diyorlar ama onunda sgk ile anlaşması yokmuş ben görüştüm orayla iyice araştır yani bu işin laboratuar kısmı önemli transferi hepsi biliyor bu dr.ların sorun yok orda hangi dr.olduğu değil hangi laboratuar olduğu çok önemli unutma sakın
bal ye tatlım bala tarçın koy ye bide limonlu su iç en güzeli benim aşılamada Allaha emanet tutacağı varsa hepsi bahanede aslında didemcim seni aşılamadan sonra lekelenmen oldu mu tatlım benden hala damla damla leke geliyo kırmız kahverengi arası bişey
mutlak takipteyz seni belki tüpe gerek kalmz doğal olur inş çok isterm seninn içinIstanbulda annemler oturuyorlar.bakicaz bakalim.evet haklisin hele bir raporu alalim.ben sizi gelisme lerden haberdar ederim.
tamam tatlım araştırıp yazıcam buraya
bence lulum umarım tutar da gerek kalmaz tüpe filan ama aşılamadan sonra biraz beklemek en iyisi vücut dinlenemeli biraz sürekli hormon alıp duruyoruz çünkü yazık valla çocuk olsun diye başka biyerlerimize hasar vericez ondan korkuyorum Allahım gönlüne göre versin temiz kalpli gülazer arkadaşımbende bugün çataldayken dua ettim tüm kadınlar klubü üyelerine
şekerim sende aşılama tarihi saati ve kaçıncı aşılama yaz bakalım haydi
canım tüp için gerekli şartları öğrenip bizi bilgilendirirmsn fikrimz olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?