Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Istanbulda annemler oturuyorlar.bakicaz bakalim.evet haklisin hele bir raporu alalim.ben sizi gelisme lerden haberdar ederim.

tamam canım raporunu alınca bana bildir mutlaka ne yazıyor o raporda merak ediyorum bide internetten bak o raporda yazması gerekenler varmış bazı hastaneler yazmıyolarmış bazı şeyleri daha doğrusu eksijk yaıyolarmış sen tedaviye gidince hastane kabul etmiyomuş o raporu şusu eksik busu eksik diye bak ihmal etme o yazanları netten oku not et raporu eline alınca bak eksiklerini tamamlat hastaneden

lulum : 15 Ocak 2014 ---------10:30----------------- 2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-----------11:50------------------1.aşılama---------- beklemede

lulum : 15 Ocak 2014 ---------10:30----------------- 2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-----------11:50------------------1.aşılama---------- beklemede [/QUOTE]

dildidem : 20 Ocak 2014-----------22:00------------------1.aşılama----------beklemede

Alben bu cok iyi oldu.yani bizde sorun yok.insallah tup yaptirabiliriz....

inşallah tatlım dediğim gibi raporda olması gerekenleri iyi araştır bak ben bunalrı buldum senin için not al raporla bunları karşılaştır hastanedençıkmadan sonradan uğraşma bebeğim umarım yardımcı olabilmişimdir

Rapor’da Mutlaka Olması Gerekenler

• Rapor; mutlaka BAYAN adına düzenlenmelidir
• TC Kimlik numarası mutlaka yer almalıdır,
• Bayanın yaşı değil doğum tarihi “gg.aa.yyyy” olarak yazılmalıdır
• Tanı; açıkça yazılmalıdır,
• Endikasyon (tedavi gerekçesi); SUT ilgili maddesi işaret edilerek açıkça yazılmalıdır
• Mutlaka ICD-10 (uluslar arası tanı kodu) kodu yazılmalıdır
• Kacıncı kez deneme yapıldığı raporda belirtilmelidir.
Kullanılacak ilaçların etken maddeleri günlük ve maksimum dozları da belirtilecektir.
• Tüp bebek yapılması “uygundur”, “gereklidir”, “kararlaştırılmıştır” şeklinde ibareler yer almalıdır, (“tüp bebek merkezine sevki uygundur” ibaresi geçerli olmamaktadır.
• Son üç (3) yıl içinde diğer tedavi yöntemlerinden sonuç alınamadığı mutlaka belirtilmelidir,
• En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olup, 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısının olması,

- See more at: http://www.tupbebektv.com/sgk-raporunda-olmasi-gerekenler.html#sthash.WhXUVqFH.dpuf

Tamam canim dikkat ederim inşallah.

mutlak takipteyz seni belki tüpe gerek kalmz doğal olur inş çok isterm seninn için

doğru canım ümitliyim ama mantıken olmicanı biliyorm nasip artk

mantığı filan boşver tatlım sen benim ki yani benim aşılama külliyen saçmalık ne diye yapıldı ne ben ne doktor biliyor dedim ya tutarsa mucize Rabb zamanı gelince bişeyleri vesile kılar belki de şu an bir vesile olmuş ve tutmuştur bilemezsin tevekkül etmeliyiz olmazsa da burdan gülmeye devam edicez oky?

harbi mucize olr bizimkiler benim hayatımdaki değişiklikler hep umudum tükendiğinde çıktı piyasaya demek var zaman
yaşadığm olaya bak 20 yaşında evlen 2 yıldr çock sahibi olma hiç bi hayalim gerçek olmadı

Olsun uzulme bana bak sekiz senedir bekliyorum.gelicek bebislerde iste nazlaniyorlar...

Ewet kuzumda asilama saati ne icin gerekti :)))))))))))

ay deme öyle şimdi gebelik testi filan yaptırırız biz onun için sabah mı akşammı yapıldığı önemliymiş öyle duymuştum akşamsa 1 gün sonra sabahsa bir gün önce belli olurmuş betahcg :))))

yani yani kul sıkışmayınca hızır yetşmezmiş bende aşılama filan hiç düşünmemiştim parasının veripi tüp bebek yaptıracaktım ama kredi borcum var onun bitmesi de 2015 ocak ayı ozaman istanbula o dediğim doktora gidecektim özel liv hastanesine araştırdığıma göre ilk tüp bebek maliyeti 7500 civarı tutuyor emriyo dondurma filanla 2.tüp bebek de emriyo dondurulduğu için yani tekrar iğne ve yumurta toplama operasyonu filan yapılmadığı için sadece transfer parası 4500 civarı tutuyor anlıycaın 12 bin lira filan lazımdı bende ocakta kredi çekicektim bir anda eşimin halt etmesi oldu bu aşılama para filan vermedim direk hastaneye gittim kimseyle doğru düzgün konuşmadan hadi yat aç bacaklarınıya geldi olay her işte bir hayır vardır belki bunda da var bir hayır bekliycez ve belki bunları okuyanlara yol göstericez moral olucaz yada akıl vericez tevekkül et küçüğüm daha yaşın küçük mutlaka olacaktır bebeğin tevekkül edersen

Ayyy oldurdun beni :)))))))) tmm o zman ben kacinci gun yapayim gebelik testi sole bakalim :)

Albenim yazdim allah razi olsun.tesekkur ederim kuzuuuuuuuummm.

ne demek bitanem Allah senden de razı olsun bugün yüzümü güldürdün sen benim Rabbim de en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün burdan yaz bana hamişim diye bağır hemde ikiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…