Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyy oldurdun beni :)))))))) tmm o zman ben kacinci gun yapayim gebelik testi sole bakalim :)

sen ayın 2 inde yaptırıyosun tatlım ben de 3.ünde en erken kanda tabi bu yok idrar da dersen sen 4.ünde ben 5.inde zaten benim adet tarihim 3 şubat olmazsam adet o gün giderim betahcg ye

Kizilar aksam yemegi vakti..bana musade.hadi yemege bize gelin.raki balik yer sarhos olur aabaha kadar egleniriz.oohh ohh sefamiz olsunnnn.:)):)):)):))

lulum : 15 Ocak 2014 -----------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-----------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014------------22:00-----------------1.aşılama----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00-----------------1.aşılama----------beklemede

Kizilar aksam yemegi vakti..bana musade.hadi yemege bize gelin.raki balik yer sarhos olur aabaha kadar egleniriz.oohh ohh sefamiz olsunnnn.:)):)):)):))

valla süper olurdu tatlım şimdi benim de kociş gelicek yemekler ondan bugün korkuyor ya şimdi tutmaz diye naz yapıyım azıcık tadını çıakarayım 1-2 gün sefam olsun ohhhhhhhh öptüm seni çok afiyet olsun kuzu

Tabi tabi bu gunlerin tadini cikar.yat dinlen.hadi kizim sizinde isiniz gucunuz yokmu kapatin artik bilgisayari bensiz konusmayin ha.aksam görüşelim.

lulum senden iyi performans bekliyorum kolay gelsin sana şimdiden unutma lavanta yağını güveniyoruz sana öptüm çok haberlerini bekliyorum

Oldu kuzum o tarihe kadar adet olmazsam yaparim :))))

inşallah o zamanda olmazsın sonraki haftalarda 9 ay olmazsın inşallah ama bebek olurda karnında olmazsın inşallah yoksa 9 ay adet olamamak ne demek Allah muhafaza kırmızıya HAYIRRRR !!! bata kadar slogan bu hadi ben kaçtım şimdilik akşam yazarım yine öptüm hepinizi lulum parsen patikli ve dildidemcim seni tabi

umarım hamişim dersin bize patikli burda kimin bebeği olsa şu an sanki benim olacak gibi sevinicem tatlım yaş kaç senin ekledim senide listeye koparma irtibatı oky?

inşallah canım ..inan ki bende aynı hissediyorum bikaç arkadaş adet oldum yazdı bu hafta ayy o kadar üzüldüm ki
ben 34 yaşındayım 3.5 senelik evliyim pko ve sol tüp tıkalı benim..iğne tedavisyle aşılama oldum bu ay...
rabbimden hayırlısıyla istiyorum.. her ağrı her belirti caba dedirtiyo ama sanki edet olucam
irtibatı koparmam inş zaten hergün burdayım

Tabi tabi bu gunlerin tadini cikar.yat dinlen.hadi kizim sizinde isiniz gucunuz yokmu kapatin artik bilgisayari bensiz konusmayin ha.aksam görüşelim.

bende kaçtım akşam yazarım size kızlar azıcık nazlanayım ben şimdi öptüm kocaman

canım bu işler belli olmuyor ki,belki sen 10 milyon spermle hamile kalacaksın,ben kalamıycam belli olmaz.
progestanı ben günde 1 kere kullanıyorum o da gece yatarken.uyku,baş dönmesi ve mide bulantısı yaparmış progestan doktorum söylemişti.

bak güzelim daha önce de yazdım bizim sandığımız her şerde bir hayır her hayırda bir şer varmış Rabbim öyle diyor Allaha tevekkül et sakın umudunu kaybetme umut etmek imandandır hem ayrıca her aşılama tutsaydı herkesin bebeği olurdu bunalar bir tedavi neticede olmazsa daha vakti var demektir bende pko luyum benm gibi olan ve hamile kalan kaç tanıdığım var bilemezsin arkadaşım daha 10 ay önce hsg çekildi ve tüpün tıkalı diyip ameliyat ettiler ama olmamış dediki dr.senin tüp bebekten başka bir şansın yok hemde yılların kurdu bir dr.kız eylülde tüp bebek için randevu aldı bir hasteneden ağustosta hamile olduğunu öğrendi Allahım ol demezse olmaz umudunu sakın kaybetme şimdi kaçtım ben akşam burdayım yine

offf beklemek ne zor sey....hala olmadım .test mı yaptırsam....

Hayirlisi olsun canim hakkimizda. Tatlim simdi konustum dr. Umla sabah aksam 2 tane 100 mg progestani vajinadan koymami soledi... offf allahim icime girmeyende kaldi hayir :)))))

yaaa karnıma ağrı girdi gülmekteeenn:)inşallah tutar canım hayırlı olsun aşılaman:)
Hayirlisi olsun canim hakkimizda. Tatlim simdi konustum dr. Umla sabah aksam 2 tane 100 mg progestani vajinadan koymami soledi... offf allahim icime girmeyende kaldi hayir :)))))
hahayyyyy:))))))))
benim ki 200 mg demek o yüzden günde 1 kez kullanıyorum.neyse ki ben ağızdan kullanıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…