Ayyy oldurdun beni :)))))))) tmm o zman ben kacinci gun yapayim gebelik testi sole bakalim :)
ne demek bitanem Allah senden de razı olsun bugün yüzümü güldürdün sen benim Rabbim de en kısa zamanda senin yüzünü güldürsün burdan yaz bana hamişim diye bağır hemde ikiz olsun inşallah
Kizilar aksam yemegi vakti..bana musade.hadi yemege bize gelin.raki balik yer sarhos olur aabaha kadar egleniriz.oohh ohh sefamiz olsunnnn.:)):)):)):))
Kizilar aksam yemegi vakti..bana musade.hadi yemege bize gelin.raki balik yer sarhos olur aabaha kadar egleniriz.oohh ohh sefamiz olsunnnn.:)):)):)):))
sen ayın 2 inde yaptırıyosun tatlım ben de 3.ünde en erken kanda tabi bu yok idrar da dersen sen 4.ünde ben 5.inde zaten benim adet tarihim 3 şubat olmazsam adet o gün giderim betahcg ye
hoşbuldum canım ilk aşılamam benim
valla süper olurdu tatlım şimdi benim de kociş gelicek yemekler ondan bugün korkuyor ya şimdi tutmaz diye naz yapıyım azıcık tadını çıakarayım 1-2 günsefam olsun ohhhhhhhh öptüm seni çok afiyet olsun kuzu
harbi mucize olr bizimkiler benim hayatımdaki değişiklikler hep umudum tükendiğinde çıktı piyasaya demek var zaman
yaşadığm olaya bak 20 yaşında evlen 2 yıldr çock sahibi olma hiç bi hayalim gerçek olmadı
Ne canim cektiiiiiiiii... afiyetler olsun tatlimm.. hadi kolay gelsin sana...
Oldu kuzum o tarihe kadar adet olmazsam yaparim :))))
umarım hamişim dersin bize patikli burda kimin bebeği olsa şu an sanki benim olacak gibi sevinicem tatlım yaş kaç senin ekledim senide listeye koparma irtibatı oky?
Tabi tabi bu gunlerin tadini cikar.yat dinlen.hadi kizim sizinde isiniz gucunuz yokmu kapatin artik bilgisayari bensiz konusmayin ha.aksam görüşelim.
Kuzum sacmalama moralini bozma 26 milyon sperm enjekte edilmis tutacak sen merak etme.. bak ben hic moralimi bozmadim kendimi diger aya hazirladim cunku 10 milyonla hamile kalmam mucize olur.. ama progestan kullaniyirum sabah aksam ve cok kotu oldum basim cok donuyor midem bulaniyor gozumu acamiyorum valla..
inşallah canım ..inan ki bende aynı hissediyorum bikaç arkadaş adet oldum yazdı bu hafta ayy o kadar üzüldüm ki
ben 34 yaşındayım 3.5 senelik evliyim pko ve sol tüp tıkalı benim..iğne tedavisyle aşılama oldum bu ay...
rabbimden hayırlısıyla istiyorum.. her ağrı her belirti caba dedirtiyo ama sanki edet olucam
irtibatı koparmam inş zaten hergün burdayım
canım bu işler belli olmuyor ki,belki sen 10 milyon spermle hamile kalacaksın,ben kalamıycam belli olmaz.
progestanı ben günde 1 kere kullanıyorum o da gece yatarken.uyku,baş dönmesi ve mide bulantısı yaparmış progestan doktorum söylemişti.
yaaa karnıma ağrı girdi gülmekteeenn:)inşallah tutar canım hayırlı olsun aşılaman:)ay çok güldürdün beni Allah ta seni güldürsün tez zamanda bu arada oldum aşılama 2 saat önce canım yandı ama çok değil bir dk.filan acıdı zaten 3-4 dk sürdü işlem sonra yarım saat yattım çatalda bugünde doktorlar dahil 2 de hemşire 4 kişiye daha gösterdim benimkini nasıl rahatladım anlatamambir onlar görmemişti hastanede çünkü gelince baktım da hafif kanamam olmuş bir iki damla kadar şu an sadece kasıklarım ağrıyo ama aynıd ünkü gibi ağrıyo çatlamadı mı kız yoksa bu yumurtalar ama aaaaaaaaaaaaaaa ben çatlıycam az kaldı hadi bakalım doktorum çok tatlı ya yavrum kıyamam bismillahirrahmanirrahim hayırlı uğurlu olsun ama herşeyden öncesi hayırlısı olsun dedi herife aşık olucam kurbanın katiline aşık olması gibi ama bilgisiz bir dr. yeterli değil daha çok genç belki ondan ama iyi niyetli orası kesin neyse hikayem bu şiimdi yatıyorum tv.karşısında ama bana ilaç filan vermedi niye vermedi anlamadım ama br jel varmış onu aldım kullanıcam şimdi herşeyi dr.dan beklememeliyim bence dedim ya yetersiz bir dr.çünkü bende biliyom onun bildiklerini artık
hahayyyyy:))))))))Hayirlisi olsun canim hakkimizda. Tatlim simdi konustum dr. Umla sabah aksam 2 tane 100 mg progestani vajinadan koymami soledi... offf allahim icime girmeyende kaldi hayir :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?