yaaa karnıma ağrı girdi gülmekteeenn:)inşallah tutar canım hayırlı olsun aşılaman:)
hahayyyyy:))))))))
benim ki 200 mg demek o yüzden günde 1 kez kullanıyorum.neyse ki ben ağızdan kullanıyorum:)))
20 ocak 14.00 1. aşılama bende ekleneyiimm:))diğer ocak aşılamarı kızlar tarih yazdırmak isteyen var mı varsa tarih saat ve kaçıncı aşılama yazsın da listeye ekleyim hep beraber bekleyelim üzülmek yok ama sadece dertleşicez ve gülücez umut hep devam edecek oky?
Aaaa yok kuzum sabah 2 tane 100 luk aksam 2 tane 100 luk koyacakmisim gunde 400 mg oldurecek bu adam beni yavv fitil olsa anlayim hap i da mi ordan alicam ahanda psikolojimi bozdu :))))
20 ocak 14.00 1. aşılama bende ekleneyiimm:))
ooo çokmuşşş:)vajinadan daha çok etki ediyomuş duyduğuma göre ondandır tatlım.boşver birde hapla karşılaşsın senin ki:))))))
Merhaba arkadaşlar ,nasılsınız ? Hadi ablanıza iyi haberler verin .İnşAllah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.Hatırlıyormusunuz ya ben de aşılama yaptıracaktım ama iptal edilmişdi .Arkadaşlar ben direk tüpe geçicem doktorumla konuşdum sabah detayları konuşmaya gidicem bakalım hayırlısı .Artık beklemek istemiyorum Allah sağlıklı evlat versinde hastane yollarından kurtarsın bizleri artık 6 yıldır çok yoruldum .Bu gün kaynanamla konuştum biraz moralim bozuldu. Bana söylüyor "Gelin yine bebek yokmu ya " vallahi telefon etmeme pişman oldum .Hadi güzel sonuçlarınızı bekliyorum
kızlarr doktorumm büyümüş yumoşlaırm dedi 17mm olmus..
iğne verdi 77 tl aldım gece 12 de vurulcammmm
persembede asılamaa yapılcakk,dua edinn banaaaaa(
cookkkk korkuyorummmmmm(( hayırlısı olsunnn ins.
İnşAllah canım Allah bütün kadınlara anne olmak müjdesini versin ,çünki bütün kadınlar hele Türk kadınları bunu hak ediyor.Sen ne yapıyorsun ,sonuçmu bekliyorsun ?İnşAllah bebeyin seninle birliktedir canım .Güzel haberlerini bekliyorumKuzumm hatirliyorum.. hic moralini bozma ilk denemende tutacak insallah... aman kaynanayida bosver.. ben cok sansliyim bu konuda kari benle konusmuyor bilee :)))))
Ocak ayının başından beri bekliyorum belki ocakta aşılama olacaklardan biri konu açar diye açan olmayınca iş başa düştü...
ocak 2014 te 2. Aşılamamı olacağım. İğnelere 31 aralıkta başladım ilk kontrolüm bugün 6 ocaktaydı. Sadece sağ yumurtalığımda bir tek yumurta gelişmiş 11 mm. İlk aşışamamı 6 kasımda olmuştum maalesef tutmadı... Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı
Tatlim hadi hayirli olsun.. hic korkma bende dun gece yaptirdim hic bisey hissetmedim.. hadi tutacak insallah.. neden asilama gerek duydunuz canim..
İnşAllah canım Allah bütün kadınlara anne olmak müjdesini versin ,çünki bütün kadınlar hele Türk kadınları bunu hak ediyor.Sen ne yapıyorsun ,sonuçmu bekliyorsun ?İnşAllah bebeyin seninle birliktedir canım .Güzel haberlerini bekliyorum
insallah kolay olur cnm ya,zor olmuyo mu??
Bebek için cnmm aşılamaa ...:18:
merhaba kızlar maşallah muhabbet koyuymuş bugün.Allah neşenizi arttırsın.ben de perşembe günü doktora gidicem.daha önce gitmiştim kist vardı 2 tane. adetin 3.günü gel bakalım kistlerin büyümediyse tedaviye başlarız dedi.adetim 5 gün gecikti kesin büyüdüler.iğneleri de aldım.tedaviye başlamazsak kalacak elimde.eğer kistlerim küçükse perşembe başlıcam tedaviye giderken yanımda iğneleri götürmem gerekiyor mu?
Canim dun gece nabzim 120 atiyordu bendeki korkuyu dusun ama yok valla hic agri olmadi degisik bi his oldu tabi ama agri deildi..
ooy ooyyy annemm inşallah hayırlı sonuclar alırızz yaa( 43:
ilk aşılamam bu.16 aydır çırpınıyoruz bebiş için.geçen hafta perşembe oldu aşılamam.6 yumurtam vardı.ağrılarım pazardan bu yana aynı regl ağrısı gibi.rahmimde sancılarla başladı sonra kasıklara doğru yayıldı.şimdi de bildiğim regl ağrısı.böyle karışık bir durum.allah hayırlısını versin
Insallah tatlim.. asilamada ne kadar sperm transfer edilecekmis sana bi sor kuzum yaa... benim pek umudum yok acikcasi esimin spermleri dusuktu.. hayirlisi olsun hakkimizda insallah :))
Insallah tatlim.. asilamada ne kadar sperm transfer edilecekmis sana bi sor kuzum yaa... benim pek umudum yok acikcasi esimin spermleri dusuktu.. hayirlisi olsun hakkimizda insallah :))
sizde kac ti canim...esimdede fazla yoktu
ama doktor birtanesindende tuta bilir diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?