Tatlim test yaptin mi? Belki hamilelik var.. igne konusunda bi bilgim yok canim.. ins. Kistlerinde yok olmustur)
yaaa karnıma ağrı girdi gülmekteeenn:)inşallah tutar canım hayırlı olsun aşılaman:)
hahayyyyy:))))))))
benim ki 200 mg demek o yüzden günde 1 kez kullanıyorum.neyse ki ben ağızdan kullanıyorum:)))
bugün adet oldum canım 3.günü gel demişti perşembe gidicem kistler küçükse ya da yoksa tedaviye başlayacağız.iğneleri adetin 3.günü vurmaya başlıyor muyuz? iğneleri kim vuracak yanımda götürmeli miyim onu merak ediyorum?
sağol zeynepcim sende mi aşlımalısın şimdi eğer öyleyse söyle yaayım seni de listeye aşılama tarihi saati ve kaçıncı aşılaman hadi yaz bakalım bana güzelim
Kiz yazdi yaaa :))) 20 ocak 14.00 ilk asilama bak her yere yetisiuorum ben :))))
offf beklemek ne zor sey....hala olmadım .test mı yaptırsam....
Kizzz madem daha etkili sen niye koymuyosun :))))))) dr. A da dun gece sordum iliski sartmmi evet gun asiri dedi yaa bu baskiyla iliski mi olur deyincede.. kurtulusun yok her turlu yiceksin dedii allaaammmm allammm aklimi koru :))))))
kızlarr doktorumm büyümüş yumoşlaırm dedi 17mm olmus..
iğne verdi 77 tl aldım gece 12 de vurulcammmm
persembede asılamaa yapılcakk,dua edinn banaaaaa(
cookkkk korkuyorummmmmm(( hayırlısı olsunnn ins.
mrb bende ilk kez bu ay yaptırdım bi hafta sonra gitcem sende kasık agrısı oluyomuydu adet sancısı gibi,bu tutmadıgının işaretimidir acaba zaman geçmek bilmiyo sanki yaa
insallah kolay olur cnm ya,zor olmuyo mu??
Bebek için cnmm aşılamaa ...:18:
Kizzz madem daha etkili sen niye koymuyosun :))))))) dr. A da dun gece sordum iliski sartmmi evet gun asiri dedi yaa bu baskiyla iliski mi olur deyincede.. kurtulusun yok her turlu yiceksin dedii allaaammmm allammm aklimi koru :))))))
süpersin şekercim yeni gördüm ekledim kız sen hiç çıkmıyomusun netten hep burdasın ben naz yaptımmmm eşim yemek yaptı yedik sofrayı kaldırdı bidaha girdim nete sen hala burdasın
ilahi eses07 heralde bebek için tatlım hepimiz bebek içinyani dr.neden gerek duydu aşılamaya sorun neydi demek istemiş dildidem biz hem pko hemde eşimde sperm sorunu olduğu için aşılama olduk mesela gzüelcim sen kaç yaşındasın bu arada
doğru demiş:))))))
bana ağızdan al dedi doktor tatlım.
bana da akşam ilişkiye girmeyin sonra 3 gün ardarda girin dedi
Hihhhh sana kolay gelsin benim yarin aksama kadar iliskiye girmeye niyetim yok zaten spermler azdi normal yolla olmaz diye asilama yapildi bari kendine gelsin 2 gun spermler :)))))bende senin gibi alcam progestani banane banane. Herkes ustten ben alttan mi alayim yok yaaa agizdan alcam iste :))))
Canim net hep acik telde ordan bakiyorum :)) ben de annemden gectim yemek aldim eve geldim..
Canim net hep acik telde ordan bakiyorum :)) ben de annemden gectim yemek aldim eve geldim..
Ayyy simdi dustu benim jeton :))))))) be zevk icin yapiyorum kuzum belki belli mi olur :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?