Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tatlim test yaptin mi? Belki hamilelik var.. igne konusunda bi bilgim yok canim.. ins. Kistlerinde yok olmustur )

bugün adet oldum canım 3.günü gel demişti perşembe gidicem kistler küçükse ya da yoksa tedaviye başlayacağız.iğneleri adetin 3.günü vurmaya başlıyor muyuz? iğneleri kim vuracak yanımda götürmeli miyim onu merak ediyorum?

yaaa karnıma ağrı girdi gülmekteeenn:)inşallah tutar canım hayırlı olsun aşılaman:)

hahayyyyy:))))))))
benim ki 200 mg demek o yüzden günde 1 kez kullanıyorum.neyse ki ben ağızdan kullanıyorum:)))

sağol zeynepcim sende mi aşlımalısın şimdi eğer öyleyse söyle yaayım seni de listeye aşılama tarihi saati ve kaçıncı aşılaman hadi yaz bakalım bana güzelim

Canim yaninda giturmeye gerek yok heralde burada arkadaslar kendilei vuruyo igneyi gobekten.. ben klomen hap kullandim ama diger arkadaslar okuyunca yardimci olabilirler sana...

lulum : 15 Ocak 2014 -------------10:30-----------------2.aşılama---------- beklemede

alben038 : 21 Ocak 2014-------------11:50-----------------1.aşılama---------- beklemede

dildidem : 20 Ocak 2014-------------22:00-----------------1.aşılama-----------beklemede

patikli :11 Ocak 2014-------------12:00------------------1.aşılama----------beklemede

adzeynep :20 Ocak 2014-------------14:00------------------1.aşılama----------beklemede

Kiz yazdi yaaa :))) 20 ocak 14.00 ilk asilama bak her yere yetisiuorum ben :))))

süpersin şekercim yeni gördüm ekledim kız sen hiç çıkmıyomusun netten hep burdasın ben naz yaptımmmm eşim yemek yaptı yedik sofrayı kaldırdı bidaha girdim nete sen hala burdasın

Kizzz madem daha etkili sen niye koymuyosun :))))))) dr. A da dun gece sordum iliski sartmmi evet gun asiri dedi yaa bu baskiyla iliski mi olur deyincede.. kurtulusun yok her turlu yiceksin dedii allaaammmm allammm aklimi koru :))))))

ya delisin sen yine güldürdün beni kurtuşumuz yok tatlım heriflere gün doğdu benim ki evlendik evleneli ilk kez böyle bolluk görecek yazııııııııık tadını çıkarsın bari

kızlarr doktorumm büyümüş yumoşlaırm dedi 17mm olmus..
iğne verdi 77 tl aldım gece 12 de vurulcammmm
persembede asılamaa yapılcakk,dua edinn banaaaaa (
cookkkk korkuyorummmmmm (( hayırlısı olsunnn ins.

ay kıyamammmmmm 17 olur iki günde 19 mm incir ye bu arada kuru incir sakın korkma 1 dk.canın acıycak o kadar oda ilişkikiye girdiğinden biraz fazla bir ağrı sonra 20 dk.yatıcaksın hareketsizce sonra kalkıp evine gidiceksin o kadar tatlım sakın korkma ve kasma kendini yoksa canın acır benimki kastığım için biraz acıdı sonra da böyle aralıklarla 5-6 damla filan kan geldi 2-3 saat sonraya kadar şimdi bitti iyiyim sadece kasık ağrım var mümkün olduğunca az hareket ediyorum banyo yok bide bugün aşılam oldum yarın akşam ilişki sonra gün aşırı başka derdim yok ya

mrb bende ilk kez bu ay yaptırdım bi hafta sonra gitcem sende kasık agrısı oluyomuydu adet sancısı gibi,bu tutmadıgının işaretimidir acaba zaman geçmek bilmiyo sanki yaa

busecim hoşgeldin hayırlı olsun aşılaman hadi sende yaz aşılama tarihi saati ve açıncı aşılaman olduğunu seni de yazayım listene kasık ağrısı ovitrellenin ve kullanıyosun progesteronun etkisi şekerim

insallah kolay olur cnm ya,zor olmuyo mu??
Bebek için cnmm aşılamaa ...:18:

ilahi eses07 heralde bebek için tatlım hepimiz bebek için yani dr.neden gerek duydu aşılamaya sorun neydi demek istemiş dildidem biz hem pko hemde eşimde sperm sorunu olduğu için aşılama olduk mesela gzüelcim sen kaç yaşındasın bu arada

Kizzz madem daha etkili sen niye koymuyosun :))))))) dr. A da dun gece sordum iliski sartmmi evet gun asiri dedi yaa bu baskiyla iliski mi olur deyincede.. kurtulusun yok her turlu yiceksin dedii allaaammmm allammm aklimi koru :))))))

doğru demiş:))))))
bana ağızdan al dedi doktor tatlım.
bana da akşam ilişkiye girmeyin sonra 3 gün ardarda girin dedi

süpersin şekercim yeni gördüm ekledim kız sen hiç çıkmıyomusun netten hep burdasın ben naz yaptımmmm eşim yemek yaptı yedik sofrayı kaldırdı bidaha girdim nete sen hala burdasın

Canim net hep acik telde ordan bakiyorum :)) ben de annemden gectim yemek aldim eve geldim..

Ayyy simdi dustu benim jeton :))))))) be zevk icin yapiyorum kuzum belki belli mi olur :))))

doğru demiş:))))))
bana ağızdan al dedi doktor tatlım.
bana da akşam ilişkiye girmeyin sonra 3 gün ardarda girin dedi

Hihhhh sana kolay gelsin benim yarin aksama kadar iliskiye girmeye niyetim yok zaten spermler azdi normal yolla olmaz diye asilama yapildi bari kendine gelsin 2 gun spermler :)))))bende senin gibi alcam progestani banane banane. Herkes ustten ben alttan mi alayim yok yaaa agizdan alcam iste :))))

:))))görev gibi oldu mübarek yaaa...
şu spermlerin kaç tane enjekte edildiğini doktor mu söyledi sana?
ben elimde ki kağıttan anladım ya da anladığımı sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…