:))))görev gibi oldu mübarek yaaa...
şu spermlerin kaç tane enjekte edildiğini doktor mu söyledi sana?
ben elimde ki kağıttan anladım ya da anladığımı sanıyorum.
Ayyyyy nasil ozendim sana yaaaaa.benim annem yanimda degil ya uzakta:'(
doğru demiş:))))))
bana ağızdan al dedi doktor tatlım.
bana da akşam ilişkiye girmeyin sonra 3 gün ardarda girin dedi
Kizlar ben geldimmmmm.yemek yedik.siz neler yapiyorsunuz...
yok ya 3 gün ardarda senin ki de daha bir betermiş be yavrum bana da yarından itibaren 10 gün ilişki dedi eşim 10 gün gün aşırı diye duymuş ben gün aşırısının duymadım dr.çıktı odadan ben eşime ohaaaaaa 10 gün daha neler diyince o da güldü korkma gün aşırı dedi ben de Allahtan dedim yoksa hergün hergün töbe töbe
Canim uzulmeee sagligi yerinde olsun yeter ki... biz kibrisliyiz tum sulale burada zaten kibrisin bi ucundan diger ucuna 3 saat her yer yakin burda...
:))) dimi resmen işkence gibi...
of çocuk sahibi olsakta keyfimi isteyince yapsak ne güzel olur:)
hoşgeldin kuzuuuu ben de yeni geldim nazım bitti yemek yenildi ben uzanmış nete giriyorum ay zevkliymiş bu aşılama ohhhh sefam olsun tutmasa bile 10 gün tatil yaptım derim napıyım amannnn
Ewt tatlim sanirim oyle bende tam anlamadim ama oyle olmali...yıkanmadan önce yıkandıktan sonra
hacim: 5 1
hareket:%70 %85
ml de sperm sayısı :10 30
ml de hareketli sperm:7 26
morfoloji:%70 %75
ben ml deki hareketli sperm sayısı enjekte edildi sanıyorum yani 26 milyon.yanılıyor muyum?
Oleeeeyyyy yasasin tembellikkkkk cok severim yat yat.hatta arada sirada kasıklarım falan agriyor ayaga kalkinca de.dibine kadar yasa bosverrr......
Bak simdide kibrisa gelmek istedim birden..duygu karmasasi yasiyorum ya.yazin ne guzel orasi.belki tayinimiz cikar bizim kibrisa bellimi olur bebislerimizle birlikte görüşürüz belki dimi:)):)) :))
yaa eynen...2 yıldır çocuk için ilişkiye giriyoruz,evliliğimiz yıpranacak birbirimizden soğuyacağız diye korkuyorumkesinlikle katılıyorum sana zeynepcim ama bu iş bitmezse ilişkiden filan soğuycam yani ben sonra kanka olucaz o derece yani
Ewt tatlim sanirim oyle bende tam anlamadim ama oyle olmali...
kızlar,tuvaletim geldiğinde acayip kasık ağrım oluyor,sizde de oluyor mu?rahim filminden sonra da olmuştu bu ağrı bikaç gün.sanırı içeri sokulan ince uzun şeyden kaynaklanıyor değil mi?
zeynepcim bende de oluyo kesin o uzun şey varya ondan haliyle tahriş oluyor rahimim içi idrar da asidik olduğundan acıtıyor canı kanama oldu mu canım sende hiç lekelenme filan peki?
valla diyorum da hakkaten ağrıyo da ayağa kalkınca resmen ağrıyo ya bu ovitrelle işe yaramadı galiba bacım bence çatlamadı bu yumoşlar nasıl anlaşılır acaba ne kasık ağrısıydı ay bu böyle ama lekelenmem kalmamış 2-3 saat sürdü ara ara 3-5 damla geldi bitti ya dr.kullan demedi bana ilaç vermedi ama bebekim ben bu jel var ya progesteran lı jel arkadaş onu verdi alttan konuluyomuş kullansam mı acaba ne dersiniz kızlar?
yok tatlım kanamam filan olmadı.bol miktarda akıntım var.10-12 yumurtam vardı,ya hepsi çatlamayıp kiste dönüşürse?Ayy Allah'ım sen koru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?