Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
akşam eve geldiğimde alt karnımda bi şişlik vardı.asılamanın 6. günü. olamaz gibi gelio bana da ama cok heyecanlı:))akşamda eşimle yemeğe çıkmıştık...ya karnım çok doydu...ya gazzzz....ya bebiş...?????

Aşılama yaptıran herkes için hayırlı olsun arkadaşlar

kızalr doktorum bana duphaston verdi.bilgisi olan varmı .

Merhaba kızlar bu ay aşılama olacaklara bende katıldım bizde morfolojive sayı hareketlilik bütün sorunlar var şansımız aşılamada çok düşük 9 gündür gonal f kullanıyorum sanırım pazar yada pazartesi aşılamam gerçekleşecek doktorum yumurta gelişiminin gayet güzel olduğunu söyledi 112 ml başladım en büyük yumurtam 16,5 tu hayırlısı inşallah çok fazla umudum yok ama allahım hepimize yardımcı olur inşallah

canım inşallah başarılı geçer aşılaman ve pozitif sonuç alırsın

merhaba canım öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsın.. eğer doktorun sana rapor çıkartırsa devlet iğnelerin yarısından fazlasını filan ödüyor benim 2. aşılamam 2sinde de dr rapor çıkardı puregon 300 kartuş 230 tl normalde ovitrelle ve progestan da almıştım onların ücretini bilmiyorum ama bu raporla 97 tl ödedik biz 2sinde de aynı oldu yani bi araştır istersen canım

slm kızlar,
yarın sabah aşılamam yapılacak ilk kez korkuyorum daha önce rahim filmi çektirmiştim ve acısını hala hatırlıyorum buda çok acırsa yaa:18:

slm kızlar,
yarın sabah aşılamam yapılacak ilk kez korkuyorum daha önce rahim filmi çektirmiştim ve acısını hala hatırlıyorum buda çok acırsa yaa:18:

korkma.asilama anini hic hissetmiosun.sadece o rahim agzini acan alette biraz aci oluo o kadarrrr

slm kızlar,

canım hiç telaşlanma rahim filmini bende çektirmiştim bende çok acı çektim ki benim acı eşiğim çok düşüktür :) aşılamada canını acıtacak hiçbirşey yok tatlım der etme 2-3 dk sürüyor zaten

kızalr doktorum bana duphaston verdi.bilgisi olan varmı .

Canım progesteron içerikli bir ilaç sonuçta aşılama sonrası bebeğin tutunması için progesteron hormonunun belli bir seviyede kalması gerekiyor çünkü progesteron bebeğin tutunacağı endometriyumu hazırlıyor. Düşük tehlikelerinde de ilave progesteron düşüğün önlenmesine yardımcı olur. Sonuçta aşılamadaki düşük riski normal hamileliklere göre daha yüksek bu sebepten progesteron içerikli hap yada jel öneriyor birçok doktor. Anlayacağın doğru yoldasın canım hayırlısı iyi haberleri alırız inşallah

evt çok haklısın canım bende rapor çıkarttım ama benim ilaçların hepsi 280 tl tuttu 2 kutu gonal f 1 küçük kutu gonal f overle mi öle bi çatlatma iğnesi ve jel hepsi

evt çok haklısın canım bende rapor çıkarttım ama benim ilaçların hepsi 280 tl tuttu 2 kutu gonal f 1 küçük kutu gonal f overle mi öle bi çatlatma iğnesi ve jel hepsi

canım şimdi baktım benimkilerin hepsi 318 tl tutmuş biz 97 tl ödedik senin ödediğin farkmı 280 tl tuttu ?? birde sen özelemi gidiyordun canım?

kızlar benim aşılamanın 5. günü ve belim çok fena ağrıyor zonklama şeklinde yoğun bi ağrı giriyor sürekli dün akşamdan beri böyleyim herhangi bir belirtimi acaba ya da normal mi yaa

slm kızlar,

Hiç korkma canım. Sadec spekulumu hissediyorsun o kadar. Hayırlı olsun şimdiden.

kızlar benim aşılamanın 5. günü ve belim çok fena ağrıyor zonklama şeklinde yoğun bi ağrı giriyor sürekli dün akşamdan beri böyleyim herhangi bir belirtimi acaba ya da normal mi yaa

Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Çok ayakta duruyor musun?

Son düzenleme:
Hiç korkma canım. Sadec spekulumu hissediyorsun o kadar. Hayırlı olsun şimdiden.

Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Çok ayakta duruyor musun?

MEerhaba,
benide aşılandı ya eklermisiniz ,aranıza kabul ederseniz tabiki
bende 7 ocakta aşılandım 5 doz gonal f kullandım 6 yumoş oldu geçen ayda 6 doz kullanmıştım 8 yumoş olmuştu ama bebiş olmadı bu ayda 3 tanesi dominantmış ve doktor aşılmaya karar verdi biz istemedik aslında yani her evre çok zor yıpratıcı eşimde bende iyice hassas olmaya başladık yarın kontrolüm var önümüzdeki haftada test yaptırabilirsin dedi ama hiç umudum yok sanırım

amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
bugün ilaçlarımı aldım.GONAL-f,ovitrella çatlatma iğnesi,progestan,folibol toplam 140 lira tuttu.rapor çıkarmıştı doktorum.
GONAL-f iğneyş bugün kullanmaya başladım 5 gün kullanıp kontrole gidecekmişim.buruk bir heyecan var içimde nedense:)

aşılama günümü de sayarsak bugun 3. gunum.Karın agrım falan yok iyi mi kötü mü bilemedim.İnsan düşünmeden de yapamıyor ki...41:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…