- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
normalde 25 ocak dedi.yani adet günümama ben 11.günden sonra yaptırırım dayanamam
canım inşallah başarılı geçer aşılaman ve pozitif sonuç alırsınMerhaba kızlar bu ay aşılama olacaklara bende katıldım bizde morfolojive sayı hareketlilik bütün sorunlar var şansımız aşılamada çok düşük 9 gündür gonal f kullanıyorum sanırım pazar yada pazartesi aşılamam gerçekleşecek doktorum yumurta gelişiminin gayet güzel olduğunu söyledi 112 ml başladım en büyük yumurtam 16,5 tu hayırlısı inşallah çok fazla umudum yok ama allahım hepimize yardımcı olur inşallah
inşallah hepiniz pozitif sonuçlar alırsınız arkadaşlar...
benimde bugün reglimin 2. günü,yarın randevum var aşılamaya başlayacağız inşallah.
eşimde sperm azlığı var.doktor,%15-20 şansınız var,çok kaptırmayın kendinizi dedi.yine de ümitliyim...
Bir de sanırım hap kullanacakmışım.iğneleri devlet ödemiyor dedi doktorum.yarın ayrıntılı olarak soracağım bakalım.burada bakıyorum herkes iğne kullanıyor. klomenin etkisi daha mı az acaba bilgisi olan var mı?
slm kızlar,
yarın sabah aşılamam yapılacak ilk kez korkuyorumdaha önce rahim filmi çektirmiştim ve acısını hala hatırlıyorum buda çok acırsa yaa:18:
canım inşallah başarılı geçer aşılaman ve pozitif sonuç alırsın
slm kızlar,
yarın sabah aşılamam yapılacak ilk kez korkuyorumdaha önce rahim filmi çektirmiştim ve acısını hala hatırlıyorum buda çok acırsa yaa:18:
kızalr doktorum bana duphaston verdi.bilgisi olan varmı .
merhaba canım öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsın.. Eğer doktorun sana rapor çıkartırsa devlet iğnelerin yarısından fazlasını filan ödüyor benim 2. Aşılamam 2sinde de dr rapor çıkardı puregon 300 kartuş 230 tl normalde ovitrelle ve progestan da almıştım onların ücretini bilmiyorum ama bu raporla 97 tl ödedik biz 2sinde de aynı oldu yani bi araştır istersen canım
evt çok haklısın canım bende rapor çıkarttım ama benim ilaçların hepsi 280 tl tuttu 2 kutu gonal f 1 küçük kutu gonal f overle mi öle bi çatlatma iğnesi ve jel hepsi
slm kızlar,
kızlar benim aşılamanın 5. günü ve belim çok fena ağrıyor zonklama şeklinde yoğun bi ağrı giriyor sürekli dün akşamdan beri böyleyim herhangi bir belirtimi acaba ya da normal mi yaa
Hiç korkma canım. Sadec spekulumu hissediyorsun o kadar. Hayırlı olsun şimdiden.
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Çok ayakta duruyor musun?
merhaba canım öncelikle inşallah güzel sonuçlar alırsın.. eğer doktorun sana rapor çıkartırsa devlet iğnelerin yarısından fazlasını filan ödüyor benim 2. aşılamam 2sinde de dr rapor çıkardı puregon 300 kartuş 230 tl normalde ovitrelle ve progestan da almıştım onların ücretini bilmiyorum ama bu raporla 97 tl ödedik biz 2sinde de aynı oldu yani bi araştır istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?