Aşılama OCAK 2014 te Aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Çok ayakta duruyor musun?[/QUOTE]

yok tam tersi bu aralar hep oturuyorum ama bel fıtığı var bende belki ondandır dicem ama ağır bişi de kaldırmadım yada yormadım kendimi anlayamadım

heyecan yapma stres olursun :) rabbim büyük inşallah burda hamiş olmayan kalmayacak yüce rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah

iyi akşamlarr

benim ağrılarımda öğleden sonra kesildi.şu an hiçbir şeyim yokbenim çatlamayan yumoşlar çatlamış olabilir bugün.zaten çalışmalar başlayacak

kızlar ben asılama yaptırdım sonrasındada progestan kullanıyorum.3. gunum aşılamada.göğüslerimde şişkinlik var bu ilaçtan mı acaba bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun. Listeyi ben yapmıyorum canım. Yapan arkadaş görünce ekler merak etme.
Umut bizim tutunduğumuz tek şey umudunu kaybetme sakın
Çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. Çok ayakta duruyor musun?

yok tam tersi bu aralar hep oturuyorum ama bel fıtığı var bende belki ondandır dicem ama ağır bişi de kaldırmadım yada yormadım kendimi anlayamadım[/QUOTE]

Canım bazen oturmaktan bile ağrıyor ya da dediğim gibi ilaçlardandır. benim ilk aşılamamda o kadar çok ağrım oluyordu ki ama daha çok karın ve kasık bölgemde. E normal ama bir sürü ilaç kullanıyoruz, hormon alıyoruz. Sonu iyi olsun da varsın ağrısın ona razıyım :)
kızlar ben asılama yaptırdım sonrasındada progestan kullanıyorum.3. gunum aşılamada.göğüslerimde şişkinlik var bu ilaçtan mı acaba bilgisi olan var mı?

İlaçtandır canım. Çatlatma iğnesinde hcg hormonu var ya o yapıyor hepsini :)

Kızlar bir şey soracağım. Özellikle aşılamasını yaptıranlara.
Aşılamadan sonra yatıyor musunuz? Ne bileyim ev işi yemek falan ne durumdalar :)
Ben aşılamadan sonra rapor alıcam. Zaten okulun son haftası.Okulda sürekli ayakta duruyoruz.
Öğrenciler öyle bir kosturuyor ki küçükler bir de karnımıza yemediğimiz yumruk kalmıyor:)
evde dinlenmeyi düşünüyorum da hep yatmalı mıyım onu bilmiyorum açıkçası çok yatmak işime de gelmiyor :)

Iki asilamamda da 2 gun yattim. Sonra normal hayata devam. Bu ucuncu asilamam dr bana asilama gunu cumartesiye gelio iyi oldu dinlenirsin demisti.(bu dr tup bebiste bile bi hafta yatmanin artik gereksiz old dusunenlerden old halde, agir isler haric gunluk hayata devam diomus, asilamada dinlenmemin iyi olcagini soledi)nitekim 2 gun dinlendim ve pazartesi okula devam::))
Benim de 8. Gunummmmm insallah guzel haberler paylasiriz burada. Goguslerimin ucu da koyulasti. Ama tabi hormonlarimin oyunu olabilir.ruyamda da tup bebek merkexinde tup bebis yaptiriodum:((sabah uyandim napim dedim yetrki olsun da nasil olursa olsun. ALLAH TAN GELEN BAŞIMIN ÜSTÜNE....

Ya kızlar bir problem var galiba bilemedim ama 10 gün gonal f kullandım bugün 11. Gün 9. Günden sonra sağda 11 mm tek yumurtam vardı solda birşey yoktu. 6. Gündeki kontrolde de sağdaki yumurtam 11 mm idi büyümemişti yani 3 günde ( şimdi dün akşamdan beri gözle görülür halde sol tarafımda şişlik var ve az az da olsa ağrı var balon gibi şişmeye başladım. Ne oluyor bana yaaa((( acaba solda bu üç günde yeni yumurtalar mı gelişti acaba :)))) sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ya over stimulasyon yani ohss olduysa offffff

slm kizlar,

bende gecen ay asilama yaptiranlardanim....
maalesef sonuc negatif
tutmadi yani....
insallah sizler cabuk hamis olursunuz.....

benim kasik agrim cok vardi...
kendime 7 gün boyunca igne vurdum ve sonrasinda catlatma ignesi vurdum....

Hadi kızlar aşılamanız hayırlı-uğurlu olsun inşAllah .Benimde bu ay aşılamam var ,yarın yumurtalarıma baktırmaya gidicem .Hayırlısı olur inşAllah.Ya arkadaşlar pregnl iğnesini nerden yaptınız göbektenmi ?yoksa b .y .

Aşılamada dinlenmek önemli tabi. Okulun son haftası diye rapor alıcam ben. Evde biraz dinlenirim. Yemek, bulaşık falan yaparım ama ev süpürmeyi falan düşünmüyorum çünkü o zaman direk karnımız kasılıyor. Bir de uzanmamak önemliymiş.
Rüyanı da takma bence kafana. Şuan hepimizin gündemi aşılama, bebek, umutluyuz desek de içten içe olumsuzu da düşünüyoruz. Doğal olarak da etkileniyoruz. Bilinçaltıdır merak etme. Allah hayırlısını versin.

O büyümeyenler birden gelişebilir. Benim de aklıma okuyunca ilk ohss geldi. Benim ilk aşılamamdan sonra olmuştu. Benim belli bir tarafımda şişlik yoktu ama karnım 5 aylık gibiydi. Sancın var mı? Çünkü ohssde karında su birikir, baskı yapar, zor nefes alırsın ve birden çok ciddi sancılar girer. Tabi duruma göre değişiyordur. Ben oturamıyordum bile. İnşallah öyle değildir. pcos var mı sende?

Saol canm inşallah hayırli sonuclar aliriz.
Ben gonol f kullandim 3 gun 87.5 1 günde 50 vurundum göbişten.3 yumosum var.hepimiz icin hayirli olan olsun.

Saol canm inşallah hayırli sonuclar aliriz.
Ben gonol f kullandim 3 gun 87.5 1 günde 50 vurundum göbişten.3 yumosum var.hepimiz icin hayirli olan olsun.

Dikkatiniz için teşekkür ederim canım .İnşAllah aşılaman uğurlu olsun ,güzel haberlerini bekliyoruz.Bende yumoşlarımın yetişmesi için Gonal f kullandım ,bu gün son iğnem .Pregnl çatlatma iğnesidir doktorum demişdi aşılamadan 38 saat önce yapılmalıdır.

arkadaşlar merhaba.ben de bu ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum.bugün doktora gittim 2 tane kistim olduğunu söyledi.raporumu çıkarttı iğneleri aldım ancak adetin 3.günü gel bakalım kistler 10 mmyi geçerse aşılama tedavisine başlayamam dedi.sizce adetle birlikte kaybolur mu kistler.böyle bir durum yaşayan var mı?yardımcı olursanız sevinirim.

Adetle birlikte kaybolabilir tabi.Kaybolmasa bile 10mm yi geçmezse başlarım demiş doktorun. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Kızlar ohss nedir ya benim karnımda şuan 4 aylık gibi yani ara ara batmalar ve kramplar giriyo bel ağrımda var

Adetle birlikte kaybolabilir tabi.Kaybolmasa bile 10mm yi geçmezse başlarım demiş doktorun. Hakkında hayırlısı olsun canım.

teşekkürler canım.doktor 5 kutu gonal f 300 iğne ve ovitrelle verdi özele gidiyorum ben rapor çıkarttım ve eczaneye toplam 400 tl fark verdim.sizler ne kadar ödeme yaptınız?

[/QUOTE]O büyümeyenler birden gelişebilir. Benim de aklıma okuyunca ilk ohss geldi. Benim ilk aşılamamdan sonra olmuştu. Benim belli bir tarafımda şişlik yoktu ama karnım 5 aylık gibiydi. Sancın var mı? Çünkü ohssde karında su birikir, baskı yapar, zor nefes alırsın ve birden çok ciddi sancılar girer. Tabi duruma göre değişiyordur. Ben oturamıyordum bile. İnşallah öyle değildir. pcos var mı sende?[/QUOTE]

Yok canım hiç pcos falan yok öyle çook ağrım falanda yok ama gerginlik hissi hassasiyet falan var şişlik var ama öyle 5 aylık falan gibi değil adete çok yaklaşınca olan şişlik gibi umarım kötü birşey değildir

Son düzenleme:

Yok canım hiç pcos falan yok öyle çook ağrım falanda yok ama gerginlik hissi hassasiyet falan var şişlik var ama öyle 5 aylık falan gibi değil adete çok yaklaşınca olan şişlik gibi umarım kötü birşey değildir

Canım hiç üzülme benim ilk aşılamadan atılmayan bir yumurtam kist olarak kalmıştı 2013 kasımda 34 mm idi kistim aralık ayındaki ilk adetimle gittiğini öğrwndim bu ay yeni aşılama için tedaviye başladık içine ferah tut yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…