Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olayın vicdan yönüde var Allah ım kimseyi sınamasın valla .. adet olunca öz rengine boyat bence her ay dip derdi olmasın bide hamile kalırsan çok kötü olur sacların .. bnm ablam mesela sarı saclı istemediği halde hamile kaldı dipleri berbat olmustu. bide bu gebeliğinden 1 ay önce kürtaj oldu istenmeyen bebek 2. ay tekrar gelince kürtaja cesaret edemedi hanım efendi....

Evet canim aynen sacimi kendi rengine boyatcam adet olunca hamile kalirsam da sac falan umrumda olmaz :)

bende bazen diyorum bu kiloyla hamile kalmak umurumda değil 100 kg doğuma gitsemde olur sonra veririm diye insan çok isteyince gerçekten dünyayı gözü görmüyor :)

bende bazen diyorum bu kiloyla hamile kalmak umurumda değil 100 kg doğuma gitsemde olur sonra veririm diye insan çok isteyince gerçekten dünyayı gözü görmüyor :)
Aynen canim benim ama ben bu ay artik umudum hic yok alismisim artik negatif görmeye ilk kez takmiyorum vala

inş yolun basındayken daha çok yorulmadan bebeğim gelir.yok regli olursan gel dedi ya da reglin gecikirse gel dedi progestran ne işe yarıyor ?

inş yolun basındayken daha çok yorulmadan bebeğim gelir.yok regli olursan gel dedi ya da reglin gecikirse gel dedi progestran ne işe yarıyor ?
bebeğin tutunmasını güçlendiriyor diye vermişti doktorum ama ben de pek işe yaramadı . İnşşallah Rabbim bekleyen herkese evlat nasip etsin ..

kızlar aşılamanızı ne kadar bi ücrete yaptırdınız acaba? bi de hangi aşamadan sonra yaptırdınız? bende polikistikover var 2 keredir klomenle hamile kalamadım acaba 3.de aşılama mı yaptırsam diyorum ama çok pahalı bişey mi?

ben üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım tedavinin 3. ayında yani 4 gün önce aşılamam yapıldı ... bizim sebebsiz infertilite ..

aa öyle mi? İnşallah tutmuştur. Rahim filmi çekildiniz mi peki doktor bana 3.de de olmazsa rahim filmi dedi ama ben çok korkuyorum istemiyorum

hadi ya off ne zormuş çocuk sahibi olabilmek =/ yani aşılama yaptırmadan 3.de ilaçla mı şansını dene diyosun?

hadi ya off ne zormuş çocuk sahibi olabilmek =/ yani aşılama yaptırmadan 3.de ilaçla mı şansını dene diyosun?
valla canım ben bişey diyecek kadar uzman değilim ama ben 2 aşılama yaptırdım ikisi de tutmadı Aşılamanın tutma şansı %15-20 arası yani normal yolla da aynı şansa sahipsin .Yine de sen bilirsin tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…