- Konu Sahibi minnak343434
- #2.021
Ayyy insallah canimmm aday olmak bile heyecan verici Rabbim kimseye aratmasın cok zor vallahikızlar anneler fedakar olur derler biz de anne adayıyız :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy insallah canimmm aday olmak bile heyecan verici Rabbim kimseye aratmasın cok zor vallahikızlar anneler fedakar olur derler biz de anne adayıyız :))
Evet canim aynen sacimi kendi rengine boyatcam adet olunca hamile kalirsam da sac falan umrumda olmaz :)olayın vicdan yönüde var Allah ım kimseyi sınamasın valla .. adet olunca öz rengine boyat bence her ay dip derdi olmasın bide hamile kalırsan çok kötü olur sacların .. bnm ablam mesela sarı saclı istemediği halde hamile kaldı dipleri berbat olmustu. bide bu gebeliğinden 1 ay önce kürtaj oldu istenmeyen bebek 2. ay tekrar gelince kürtaja cesaret edemedi hanım efendi....
Aynen canim benim ama ben bu ay artik umudum hic yok alismisim artik negatif görmeye ilk kez takmiyorum valabende bazen diyorum bu kiloyla hamile kalmak umurumda değil 100 kg doğuma gitsemde olur sonra veririm diye insan çok isteyince gerçekten dünyayı gözü görmüyor :)
bu takmama hallerimiz biraz uzun sürse keske 1 kaç gün sürüyo sadeceAynen canim benim ama ben bu ay artik umudum hic yok alismisim artik negatif görmeye ilk kez takmiyorum vala
bu takmama hallerimiz biraz uzun sürse keske 1 kaç gün sürüyo sadece![]()
:) çok heyecanlı bir bekleyiş inşallah sonuda güzel olsun .Progestran verdı mı sana dr'unkızlar bugün aşılamamın 4. günü23 marttta test yaptırıcam tam regli günüme denk geliyor. beklemek ne zor!!!!!
bebeğin tutunmasını güçlendiriyor diye vermişti doktorum ama ben de pek işe yaramadı . İnşşallah Rabbim bekleyen herkese evlat nasip etsin ..inş yolun basındayken daha çok yorulmadan bebeğim gelir.yok regli olursan gel dedi ya da reglin gecikirse gel dedi progestran ne işe yarıyor ?
ayy bide bebek oluşmassabebeğin tutunmasını güçlendiriyor diye vermişti doktorum ama ben de pek işe yaramadı . İnşşallah Rabbim bekleyen herkese evlat nasip etsin ..
ben üniversite hastanesinde ücretsiz yaptırdım tedavinin 3. ayında yani 4 gün önce aşılamam yapıldı ... bizim sebebsiz infertilite ..kızlar aşılamanızı ne kadar bi ücrete yaptırdınız acaba? bi de hangi aşamadan sonra yaptırdınız? bende polikistikover var 2 keredir klomenle hamile kalamadım acaba 3.de aşılama mı yaptırsam diyorum ama çok pahalı bişey mi?
ben özel bir hastanede 1000 liraya yaptırdımkızlar aşılamanızı ne kadar bi ücrete yaptırdınız acaba? bi de hangi aşamadan sonra yaptırdınız? bende polikistikover var 2 keredir klomenle hamile kalamadım acaba 3.de aşılama mı yaptırsam diyorum ama çok pahalı bişey mi?
rahim flimini tedaviye başlamadan önce cekildim. rahim fliminden korkuyosan hiç korkma basit bi işlem aşılama daha acı verici bi işlem :)aa öyle mi? İnşallah tutmuştur. Rahim filmi çekildiniz mi peki doktor bana 3.de de olmazsa rahim filmi dedi ama ben çok korkuyorum istemiyorum![]()
valla canım ben bişey diyecek kadar uzman değilim ama ben 2 aşılama yaptırdım ikisi de tutmadıhadi ya off ne zormuş çocuk sahibi olabilmek =/ yani aşılama yaptırmadan 3.de ilaçla mı şansını dene diyosun?