- Konu Sahibi minnak343434
-
Kızlar ben bugün regl oldum. Artık vazgeçtim. Bebek istemiyorum en azından büyük birçabam olmayacak artık. Rabbim ne zaman vereceğini bilir. Kendimi yıpratmaktan helak oldum. İnşallah sizin bebekleriniz bu ay gelmiştir.Üzülme hayırlısı bende de regl belirtileri var yarından sonra bekliyorum benimde ümidim yok hayırlısı diyelim
Üzülme hayırlısı bende de regl belirtileri var yarından sonra bekliyorum hakkımızda hayirlisiKızlar ben bugün regl oldum. Artık vazgeçtim. Bebek istemiyorum en azından büyük birçabam olmayacak artık. Rabbim ne zaman vereceğini bilir. Kendimi yıpratmaktan helak oldum. İnşallah sizin bebekleriniz bu ay gelmiştir.
,5ve uzeri hamilelik gec dollenme olduysa dusuk çıkıyor adetini bekle bence nekadar kaldi
Üzülme bak bende bugün olumsuz sonuç aldım ama demek ki zamanı değilmiş bir gün inşlh hepimizin bebeği olacak
Genelleyerek söylüyorum seni çok iyi anlıyoruz. Ama üzülme lütfen. zaten aslında hamile kalabilmek insana sayısal lotonun çıkma şansıyla aynı. yani biz henüz okadar şanslı olmadık sadece. ben bir gün hamile kalabileceğimize inanıyorum. Tıp çok gelişti. Artık 1 yumurtası olanlar bile hamile kalabiliyor. Hayırlısı bu ay değilmiş de bence. Ama olucak inancını yitirme.
Üstüne adet görme olabilir mi acaba, hemen ümitsizliğe kapılma, doktorlar bile sürekli vazgeçmeyin diyorlar,bunlar bir sınav,en çok istediğimizle sınanıyoruz lütfen üzülmeyin
Herkeste aynı belirtiler vardı.ben diyodum ya hep beraber hamile kalıcaz yada kötü haber alıcaz diye...olumsuz sonuçlar duymaya başladık....bende umudumu yitiriyorum artık.bütün belirtilerim kayboldu.
Destekleriniz için teşekkür ederim kızlar. Umudumu yitirmedim elbette ama yoruldum biraz. Doktorumu değiştireceğim sanırım. Tebdili mekanda ferahlık vardır bir de başkasına görüneyim. Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah.Üzülme hayırlısı bende de regl belirtileri var yarından sonra bekliyorum hakkımızda hayirlisi
2gun sonra tekrar yaptırın gec dollenme olduysa eger cikmiyor hemen,
adetimin 27. günümdeyim o da geldi geçiyor gibi
2gun sonra tekrar yaptırın gec dollenme olduysa eger cikmiyor hemen
Yarın benimde kontrolum var progesteron degerim düşük olduğu icin hamile kalamiyorum heray husran klomenlede olmuyor isyan etmek istemiyorum artik cok zor bi süreç herseyin bi zamani vardir elbet allahım bi zamani belirlemistir sabretmek gerek zor ama bunu yapmak lazım takmamak lazim allahim herkese nasip etsin
Evet şükür biliyorum ama olmamasi insanin canını cok sıkıyor hele bide herkesin sorması insan ister istemez moralmen cokuyor.Rahim duvari ya adet zamani kalinlasiyor yada hamile kalinca.esinize sperm testi yapildimi peki ben bu ay adet olursam dr sperm testi istedi esimden.nekadar suredir hamile kalamiyorsunuz.eskisehirdeyim ben duyarsam dr soylerimKızma ama neden olmadığını biliyorsun en azından onunla uğraşıyorsun,ben nedenini bilmiyorum bile,düşmanını tanımıyorum yani birçok alanda uğraşıyoruz, inşallah olur seninde
doktor da cumartesi gelin demiş eşime, rahim duvarında kalınlaşma var demişti bu iyidir herhalde de yeterli mi bilmiyorum
istanbulda iyi bir doktor aramaya başladım sebepsiz infertite konusunda uzman tavsiyeleriniz olursa söyleyin lütfen
Evet şükür biliyorum ama olmamasi insanin canını cok sıkıyor hele bide herkesin sorması insan ister istemez moralmen cokuyor.Rahim duvari ya adet zamani kalinlasiyor yada hamile kalinca.esinize sperm testi yapildimi peki ben bu ay adet olursam dr sperm testi istedi esimden.nekadar suredir hamile kalamiyorsunuz.eskisehirdeyim ben duyarsam dr soylerim
Hayıt tohumunu biliyormusun peki netten arastir istersen çoğu kişi faydasını görmüs arkadasiminda olmuyordu kiloluydu biraz kilo verdi hayit tohumu icti 1ay sonra hamile kaldi belki sebebi bu belkide zamani geldi.Demekki zamanı var buda bi sınav belkide ummadigin bi anda olacak bu gunlerin mukafatini elbet alacaksın bigün ama sadece zaman.tüp bebek denemedinizmi peki..ben asilamayi düşünmüyorum dahaevet zor durumlar yaşıyoruz,eşimin değerlerinde bir sıkıntı yok her doktor onu mutlaka istiyor zaten, rahim duvarının adet zamanı da kalınlaşmasına üzüldüm,biz 4,5 senelik evliyiz ,4,5 sendedir de beklemedeyiz,ben bana soranları pek takmıyorum da eşim takıyor, onun üzülmesine üzülüyorum
bana soranlara da cins cins cevaplar veriyorum,özellikle yakınlarım değilse kimseyi ilgilendirmez sonuçta,sen de boşver başkalarını ( son zamanlarda bu aşılama yaşantılarımı anlatmaya başladığımda ağlamaya başladım sadece)
Canım bence hamile kalanlar başka forumlara geçiyor. "Hamileliğini yeni öğrenenler" , "gebeliğinin ilk haftalarında olanlar" gibi... :) ben bu forumda hamileyim yazan görmedimHerkese merhaba. Benim de aşılamamın 8. günü.Doktorum 12. gün belli olur dedi..Bende de rutin göğüs şişmesi ve ağrısı sabahları bel ağrısı oluyor..Ama ben bugüne kadar bütün gebelik belirtilerini yaşadığım için:))) artık dikkate almıyorum..Heveslenemiyorum, sonu hüsran olur diye..Umutsuz olmayla zaman geçmiyor..Çok zorr..Allah hayırlısıı versin..Hayırlısıyla versin Rabb'im bizim gibi evlat isteyen herkese..Fakat doktoruma forum sitelerini okuduğumu söylediğimd bana ; Hiç okuma..İster istemez etkilenirsin herkesin hormonal dengesi farklı..Ve dikkat et genelde olumsuzluklar paylaşılır, olumlu olanlar değil dedi..Çok haklıydı.. Lütfeeeen hamile kalanlarda paylaşsıınn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?