- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
- Konu Sahibi minnak343434
-
Gec dollenme olduysa cikmayabilir sonuc adetinizi bekleyin bence belirtiniz varmislm ben ayın 13.nde 4. aşılamayı yaptırdım. daha önceki aşılamalarımda hiç idrar testi yapmadım. yarın 9. gün olacak acaba test yapsam sonuç çıkar mı çok umutlu değilim ama merak ediyorum..
Dur henuz kimseyi deme biz beklemedeyiz. Bizim icin dualariniz onemlibende bugün idrar testi yaptım yine sonuç negatif ve karnım ağrıyo..ocak kimseyi sevindirmedi....
Evet doğru söylüyorsun..Ama bizleri, bizlerin ruh hallerini unutmayıp da güzel haber verip geçseler keşke..Amaan umut fakirin ekmeğiymiş canım..Benim c.tesi belli oluyor aslında ama p.tesini bekleyecem.. Olmadı gibi geliyor zaten..Allah tan hayırlısı inşallah..Canım bence hamile kalanlar başka forumlara geçiyor. "Hamileliğini yeni öğrenenler" , "gebeliğinin ilk haftalarında olanlar" gibi... :) ben bu forumda hamileyim yazan görmedim
Insallah senden guzel haber alirizda hepimizin umidi olursunEvet doğru söylüyorsun..Ama bizleri, bizlerin ruh hallerini unutmayıp da güzel haber verip geçseler keşke..Amaan umut fakirin ekmeğiymiş canım..Benim c.tesi belli oluyor aslında ama p.tesini bekleyecem.. Olmadı gibi geliyor zaten..Allah tan hayırlısı inşallah..
Böyle güzel bir dileğe inşallah amin denir..Nedir bu umutsuzluk bilmiyorum ama umudum yok regl olucam gibi her çantama pedimi ağrı kesicimi koymuş durumdayımInsallah senden guzel haber alirizda hepimizin umidi olursun
Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum..Allah büyüktür inşallah biz ve bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın..Hatta çifter çifter olsun biz 1 taneyle iflah olmaz gibiyiz :)Arkadaslar bi umut kan verdim sonc negatif 1.20, once harab oldm ama.sonradan aklm basima geldi napiyorm dedm demekki vakti zamani degl rabbm hayrli zamanda hepimze verecek elbet
Tamam canım demedim say inşallah sizin bebişler tutunur sizde mutlu haberi bizimle paylaşırsınız...bize haber vermeden başka sitelere kaymayın sakın :)Dur henuz kimseyi deme biz beklemedeyiz. Bizim icin dualariniz onemli
Selam bende biraz önce sonucu aldım 3.03 negatif haber vereyim dedim. Hayırlısı olsun hepimiz içinArkadaslar bi umut kan verdim sonc negatif 1.20, once harab oldm ama.sonradan aklm basima geldi napiyorm dedm demekki vakti zamani degl rabbm hayrli zamanda hepimze verecek elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?