Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende progesteron testi yaptirdim az once sonucunu yrn alicam 2yumurtam hala catlamamis 17mm olmus.digeri 22mm 8 ocakda o catladi galiba ama hic umudum yok bu aydan sonra biraz ara vericem dr tahlil ultrason gormek istemiyorum

slm ben ayın 13.nde 4. aşılamayı yaptırdım. daha önceki aşılamalarımda hiç idrar testi yapmadım. yarın 9. gün olacak acaba test yapsam sonuç çıkar mı çok umutlu değilim ama merak ediyorum..

slm ben ayın 13.nde 4. aşılamayı yaptırdım. daha önceki aşılamalarımda hiç idrar testi yapmadım. yarın 9. gün olacak acaba test yapsam sonuç çıkar mı çok umutlu değilim ama merak ediyorum..
Gec dollenme olduysa cikmayabilir sonuc adetinizi bekleyin bence belirtiniz varmi

Kızlar merhaba bende 16 Ocakta ilk aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim. 2 yumurtam olmuştu 19 ve 24 mm serophene ile ve sonra Ovitrelle iğneden 36 saat sonra aşılamam yapıldı. 2 yumurtamda sağ taraftaydı (1,5 ay önce sol tüp tıkanıklığı nedeniyle laparoskopi olmuştum tüp açıldı) bugün 4. günüm ve 4 gündür sağ kasığım ağrıyor ara ara batıyor. Umarım hepimizin kucakları dolar Amin :)

4 defa aşılama yaptırmış biri olarak hangi belirti yanlış hangisi doğru bilemiyorum. ilk aşılamam tutmuştu onda gögüslerim acıyordu sızlama ve gerginlik vardı ara arada kasıklarıma sancı giriyordu. 9 haftalık kalbi durdu. ikincide inanılmaz bel ve bacak ağrısı vardı tutmadı. üçüncüde de gögüslerde gerginleşme vardı ama oda tutmadı. 4. ve son aşılamam da ilk günden intibaren göğüs ağrısı şişme var. arar arada kasıklarıma hafifi sancılar giriyor sağ tarafa özellikle. eğilince falan baskı oluyor iştahım çok açık. progesteron kullanmıyorum dr gerekli görmedi. sadece folik asit. umutsuzda olsa beklemek çok sıkıcı.

Slm kizlar ne yaziki bende guzel cevap veremicem bugun kan testim vardi ve negativ yani olmadi insallah icimizden biri bir guzel haber verirde biraz umitleniriz yinede destekleriniz icin cok cok tsk ederim

Canım bence hamile kalanlar başka forumlara geçiyor. "Hamileliğini yeni öğrenenler" , "gebeliğinin ilk haftalarında olanlar" gibi... :) ben bu forumda hamileyim yazan görmedim
Evet doğru söylüyorsun..Ama bizleri, bizlerin ruh hallerini unutmayıp da güzel haber verip geçseler keşke..Amaan umut fakirin ekmeğiymiş canım..Benim c.tesi belli oluyor aslında ama p.tesini bekleyecem.. Olmadı gibi geliyor zaten..Allah tan hayırlısı inşallah..

Insallah senden guzel haber alirizda hepimizin umidi olursun

Arkadaslar bi umut kan verdim sonc negatif 1.20, once harab oldm ama.sonradan aklm basima geldi napiyorm dedm demekki vakti zamani degl rabbm hayrli zamanda hepimze verecek elbet

Böyle güzel bir dileğe inşallah amin denir..Nedir bu umutsuzluk bilmiyorum ama umudum yok regl olucam gibi her çantama pedimi ağrı kesicimi koymuş durumdayım Allah hepimizin yardımcısı olsun, yanımızda olsun inşallah..

Insallah senden guzel haber alirizda hepimizin umidi olursun
Böyle güzel bir dileğe inşallah amin denir..Nedir bu umutsuzluk bilmiyorum ama umudum yok regl olucam gibi her çantama pedimi ağrı kesicimi koymuş durumdayım Allah hepimizin yardımcısı olsun, yanımızda olsun inşallah

Arkadaslar bi umut kan verdim sonc negatif 1.20, once harab oldm ama.sonradan aklm basima geldi napiyorm dedm demekki vakti zamani degl rabbm hayrli zamanda hepimze verecek elbet
Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum..Allah büyüktür inşallah biz ve bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın..Hatta çifter çifter olsun biz 1 taneyle iflah olmaz gibiyiz :)

cumartesi kan vericem arkadaşlar banada dua edin allah hepimizin yüzünü güldürsün en kısa zamanda

Selam bende biraz önce sonucu aldım 3.03 negatif haber vereyim dedim. Hayırlısı olsun hepimiz için

Arkadaşlar yarın 14. günüm kan vericem. Saatler geçmek bilmiyor. Forum okumaktan başım dönüyor artık :) Ara ara karnıma giren sancılar dışında hiç bir farklılık yok

Bende bugun kan verdim çıkmadi ama progesteron degerim 15olmus rahmim kalinlasmis doktorum ya adet belirtisi yada hamilelik dedi adetimi bekliorm sabirsizlikla

Sevgili kadınlar iyi ki varsınız.
Ben bugün aşılama yaptırdım, ilk deneme. Doktorum haftaya Perşembe progesteron tahlili istedi, ondan bir kaç gün sonra kan testi yapılacak, umarım hakkımızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…