- 2 Kasım 2014
- 173
- 191
- 23
- Konu Sahibi minnak343434
-
Şu halimize bakar mısın? Doktor ya adet belirtisi ya hamilelik belirtisi diyor sen adeti bekliyorsun..Benim de adet sancılarım başladı hafifce (hep öyle zaten) kesin olacam test yaptrmaya gerek yok adet günüme kadar bekleyecm diyorum eşim kızıyor..Yanılmayı istemem mi ben..Hem de ne kadaaarrr..Allah ım daha fazla aramadan bulmayı nasip etsinn..Bende bugun kan verdim çıkmadi ama progesteron degerim 15olmus rahmim kalinlasmis doktorum ya adet belirtisi yada hamilelik dedi adetimi bekliorm sabirsizlikla
Bu konuda soz veriyorum haber vericem. Benim surecime daha var. Cok takip etmek istemiorum. Bakalim hayirlisi...Tamam canım demedim say inşallah sizin bebişler tutunur sizde mutlu haberi bizimle paylaşırsınız...bize haber vermeden başka sitelere kaymayın sakın :)
Bunalmisik sanirim 7aydir ugrasiyorum ben 4gune bi dr git gel sıkıldım artık adetim 1gun gecince test yapıcam sabretmek lazım ama olmuyor.bekle gününü allahım elbet nasip edicek zamanı değil demektir dusunmemeye calis dicem ama olmuyor progesteronum 2aydir 0.45 0.65di dusundum takinca ne oluyor sanki artacak dedim icimden bu ay hic umursamadim dun tahlil verdim esime dedim gitmicem gene dusuktur die zorla gittim 15sok oldum gercekden stres etkiliyorŞu halimize bakar mısın? Doktor ya adet belirtisi ya hamilelik belirtisi diyor sen adeti bekliyorsun..Benim de adet sancılarım başladı hafifce (hep öyle zaten) kesin olacam test yaptrmaya gerek yok adet günüme kadar bekleyecm diyorum eşim kızıyor..Yanılmayı istemem mi ben..Hem de ne kadaaarrr..Allah ım daha fazla aramadan bulmayı nasip etsinn..
Bunalmisik sanirim 7aydir ugrasiyorum ben 4gune bi dr git gel sıkıldım artık adetim 1gun gecince test yapıcam sabretmek lazım ama olmuyor.bekle gününü allahım elbet nasip edicek zamanı değil demektir dusunmemeye calis dicem ama olmuyor progesteronum 2aydir 0.45 0.65di dusundum takinca ne oluyor sanki artacak dedim icimden bu ay hic umursamadim dun tahlil verdim esime dedim gitmicem gene dusuktur die zorla gittim 15 yukselmis sok oldum gercekden stres etkiliyor
Ben yaptım negatifti.Silik çizgi falan da yoktu.aşılamanın 9. günü yazacaktım
Evet kolay bir süreç değilmiş.Peki sen aşılama öncesi hap mı kullandın iğne mi?Sanırım bu aşılama çok az kişi de tutuyor. Arkadaşım 2 .aşılada hamile kaldı. Ama benim olacağı ne malum. Onu da bilmiyorum.Dün sonucum negatif çıktı kan testinde. Aşılamadan tam 15ci gün yaptım. 2 gün içeresinde adet günüm. Birdaha aşılama yaptırmayacağım. 1 ay dinlendikten sonra tüp bebek istiyorum. En azından yüzde 50 üzerinde oluyor şans kısmet Allah ol derse olur. Ama gerçekten sıkıcı bir durum. Ben bu kadar etkilenebileceiğimi tahmin etmemiştim. Allah hepimize sabretme gücü versin ve tez zamanda hamile olalim.
iğne kullandım.Evet kolay bir süreç değilmiş.Peki sen aşılama öncesi hap mı kullandın iğne mi?
canısı gecmıs olsn ne dıyelm uzulme sende ben braz daha ıyıom olacak elbt bı gıun ınanSelam bende biraz önce sonucu aldım 3.03 negatif haber vereyim dedim. Hayırlısı olsun hepimiz için
Herkeze merhaba gunlerdir sizin yazdiklarinı okuyorum dayanamadim üye oldum benim ilk asılamam 10 ocakta yapıldı bugun 13.günüm test yaptim 0.24 ciktı doktor pazartesi tekrar yap dedi sizce artar mi sonuc
Arkadaşlar meraba 7 gündür 62,5 gonal f vurunuyorum ama akıntım var neden oluyodur acaba
evet sancım yine fazlasıyla başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?