- 15 Ocak 2015
- 529
- 697
- 63
- 36
- Konu Sahibi minnak343434
-
Amin inşallah bende pazartesi doktora gidicem artık ne zaman aşılama olursa .Allahım herkesin gönlüne göre versinBende bugün aşılamada 2. günüm sancılarim var inşallah allah her isteyene bebişleri nasip eder..
Amin inşallah bende pazartesi doktora gidicem artık ne zaman aşılama olursa .Allahım herkesin gönlüne göre versin
geçtiğimiz cuma başladım adetin 2. günü 62,5 olarak cumartesi gününe de azda olsa iğne kalacak onu da vuracam pazartesi gel dedi yani ilacın üstünden 10. gün olacak
İnşallah bebişin yoldadır, bende 11. ayda yine gonal f ve ovitrelle kullandım ama aşılama olmadı 10 tane yumurtam oluşmuş çoğul gebelik olabilir dedi doktor bende olsun dedim 1 tane bile olmadı herşeyin hayırlısı
inşallah canım :)Ayy düşüncesi bile bi başka inşallah öyledir...rabbim sanada ikiz bebisler nasip eder inşallah
peki hala birşey yokmu bende de çıkmadı da.b
Ben yaptım negatifti.Silik çizgi falan da yoktu.
Nasıl yaa?? Stresten mi betahcg yüksek çıktı..Hamile değilsin ama yüksek çıktı öyle mi?Bunalmisik sanirim 7aydir ugrasiyorum ben 4gune bi dr git gel sıkıldım artık adetim 1gun gecince test yapıcam sabretmek lazım ama olmuyor.bekle gününü allahım elbet nasip edicek zamanı değil demektir dusunmemeye calis dicem ama olmuyor progesteronum 2aydir 0.45 0.65di dusundum takinca ne oluyor sanki artacak dedim icimden bu ay hic umursamadim dun tahlil verdim esime dedim gitmicem gene dusuktur die zorla gittim 15sok oldum gercekden stres etkiliyor
benim de 13. gün 0,2 çıktı,doktorum sağlık olsun dediHerkeze merhaba gunlerdir sizin yazdiklarinı okuyorum dayanamadim üye oldum benim ilk asılamam 10 ocakta yapıldı bugun 13.günüm test yaptim 0.24 ciktı doktor pazartesi tekrar yap dedi sizce artar mi sonuc
Progesteron 15cikti beta 1.20 cikti. hep dusukdu progesteronum hamilelikde en onemli hormon bide ama bu ay takmayinca 15yuksekmis sasirdim bende stres gercekden cok etkili..asilama orani az sans birazda bazılarının ilk asilamada tutuyo bazilarinin hic tup bebek% 50tutmasiNasıl yaa?? Stresten mi betahcg yüksek çıktı..Hamile değilsin ama yüksek çıktı öyle mi?
yarın test günüm kesin sonucu yazarım hala bi umut var içimde..peki hala birşey yokmu bende de çıkmadı da.
İnşallah olumlu olur sonuç sende hayırlısıyla kucağına alırsın, bende merakla bekleyeceğim sonucunu.yarın test günüm kesin sonucu yazarım hala bi umut var içimde..
Aksam ustü benimde lekeler gelmeye basladı adet oluyorumbenim de 13. gün 0,2 çıktı,doktorum sağlık olsun dedibugün hafif lekelenme var,adet başlayacak sanırım yarın falan.böyle 13. gün düşük çıkıp sonra yükseleceğini sanmıyorum..ama yine de Allahın bileceği iş..
eğer adet kanamasına dönerse ara bence bekle yine de...kısmet,belli mi olur...Aksam ustü benimde lekeler gelmeye basladı adet oluyorumyrn doktoru arıcam 2. Asılamaya baslicam
Sagolasın cnm ama bu ay umudum yok artiķ inşallah 2.sinde olur rabbim hepimize nasip etsin bebislerieğer adet kanamasına dönerse ara bence bekle yine de...kısmet,belli mi olur...
Ben ilk 8 gün progestan ignesi kullandim sonra çatlatma iğnesi ovitrelle kullandim 1 gun sonra asilama yapildı ve 13.gün sonuc alindikızlar bu aşılama protokolünü yazarmısınız nasıl oluyor. ilk önce hangi ilaç başlanıyor? mesela gonal f mi? ilaç başlandıktan kaç gün sonra aşılama yapılıyor? ve kaç gün sonra betahcg bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?