- 22 Ocak 2015
- 12
- 3
- 8
- 39
- Konu Sahibi minnak343434
-
Hayirli olsun inşallah iyi haberlerini alırız :)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım insallah hepimiz burda mutlu haberlerimizi paylasırız bende bu ay asılama oldum ayın 17si cok heyecanlıyım ilk asılamam
Sagol canmHayirli olsun inşallah iyi haberlerini alırız :)
İleri haraketliliyin nasılıydı insallah hayırlı sonuclar alırsınMerhaba kizlar bugün aşılama oldum 12 milyon sperm yikama sonrasi nasıl sizce
Toplamda % 80 ileri hareketlilik nasıl sizce?İleri haraketliliyin nasılıydı insallah hayırlı sonuclar alırsın
Vakti zamani gelmemis demekki hep oyle diyorlar ya. Uzulmemeye calis sakin pes etme bak benim 4. Asilama[/QUOTE][QUOTEream, post: 39038088, member: 652199"]kızlar sonucumu aldım negatif
Bence hamilesin :) ne zaman kan verceksin...Ayyy nasıl duruyosun ya ben silik çizgi görsem soluğu hastanede alırım heralde.Çünkü şimdiye kadar hiiç görmedim ikinciyi silikiki gün önce test günümdü yaptırmadım... ş,mdi evdeki testi yaptım ikinciçizgi silik çıktı hamile olabilir miyimmm
Bence hamilesin :) ne zaman kan verceksin...Ayyy nasıl duruyosun ya ben silik çizgi görsem soluğu hastanede alırım heralde.Çünkü şimdiye kadar hiiç görmedim ikinciyi silik
Ben hala beklemedeyim. Subat 2 dedi doktorum test icin.Merhaba kızlar asılama sonucu bekleyen varmı aranızda
Bencede öyle görünüyor..İnşallah diyelim..Kaçıncı aşılamandı? Birde adet sancıların oluyor mu merak ettim..:)iki gün önce test günümdü yaptırmadım... ş,mdi evdeki testi yaptım ikinciçizgi silik çıktı hamile olabilir miyimmm
Bencede öyle görünüyor..İnşallah diyelim..Kaçıncı aşılamandı? Birde adet sancıların oluyor mu merak ettim..:)
Ben duamı ettim gittim olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği..iğneye başlayalım dedi doktor onlarda biraz daha iyi sonuç alıyoruz dedi. pes etmek yok güzel haberi alana kadar devam...[/QUOTE]Vakti zamani gelmemis demekki hep oyle diyorlar ya. Uzulmemeye calis sakin pes etme bak benim 4. Asilama
tebrikler canm darısı bizim basımıza test gunune gibi ne belirtiler yasadın yazsana2. aşılamamdı..... sonucum 187 çıktııııı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?