Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[QUOTEream, post: 39038088, member: 652199"]kızlar sonucumu aldım negatif [/QUOTE]
Vakti zamani gelmemis demekki hep oyle diyorlar ya. Uzulmemeye calis sakin pes etme bak benim 4. Asilama

iki gün önce test günümdü yaptırmadım... ş,mdi evdeki testi yaptım ikinciçizgi silik çıktı hamile olabilir miyimmm

[QUOTEream, post: 39038088, member: 652199"]kızlar sonucumu aldım negatif
Vakti zamani gelmemis demekki hep oyle diyorlar ya. Uzulmemeye calis sakin pes etme bak benim 4. Asilama[/QUOTE]
Ben duamı ettim gittim olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği..iğneye başlayalım dedi doktor onlarda biraz daha iyi sonuç alıyoruz dedi. pes etmek yok güzel haberi alana kadar devam...

iki gün önce test günümdü yaptırmadım... ş,mdi evdeki testi yaptım ikinciçizgi silik çıktı hamile olabilir miyimmm
Bence hamilesin :) ne zaman kan verceksin...Ayyy nasıl duruyosun ya ben silik çizgi görsem soluğu hastanede alırım heralde.Çünkü şimdiye kadar hiiç görmedim ikinciyi silik

Benim test tarihime bir hafta var daha ama umutlarım iyice tükeniyor şu forumda daha bir tane hamileyim yazan olmadı ya. Herkesin negatif. Rabbim hepimize hayırlısını versin

Bencede öyle görünüyor..İnşallah diyelim..Kaçıncı aşılamandı? Birde adet sancıların oluyor mu merak ettim..:)

Kızlarr yaa şu adet döneminin yaklaştığı 1 hafta içinde gelen o sancı varya afedersiniz çok hani alt kısımdan hafiften hafiften vurup geçiyor..Ondan nefrett ediyorummm..İnsanı umutsuzluğa sürüklüyor resmen

Vakti zamani gelmemis demekki hep oyle diyorlar ya. Uzulmemeye calis sakin pes etme bak benim 4. Asilama
Ben duamı ettim gittim olmuyorsa vardır Rabbimin bir bildiği..iğneye başlayalım dedi doktor onlarda biraz daha iyi sonuç alıyoruz dedi. pes etmek yok güzel haberi alana kadar devam...[/QUOTE]
bende bugün test yaptım kendim ikinci çizgi varla yok arasıydı emin olamadım acaba göz yanılması mı diye, yarın 12. gün normalde test yaptırsam öğrenirim ilk aşılamada öğrenmistim bugünlerde ama regl günümü bekleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…