Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Her yerde asilama topigi var ama kimse yikama sonrasi sperm sayisi yazmiyor ortalama ne kadar merak ediyorum

Ya aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtileri detayına kadar anlatsanız.Halden anlayan insanlar olarak.Hamileyimm diye yazıp gitmeyin lütfen

Ben oyle biliyorum ne bileyim
Hafif durumlarda öncelikle aşılama tedavisi yapılır. Aşılama tedavisinden başarı elde edilemez ise tüp bebek tedavisine başlanmalıdır. Sperm yapısı ve hareketliliğinde ciddi sorun yok ise ve sperm sayısı 10 milyonun üzerinde ise aşılama tercih edilmelidir.

Mesela yukaridaki bir siteden alinti...

Ya aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtileri detayına kadar anlatsanız.Halden anlayan insanlar olarak.Hamileyimm diye yazıp gitmeyin lütfen

bu 2. .aşılamamdı ve tam 2 yıl olmuştu.. tam 14 gün önce aşılamam oldu test günümde iki gün önceydi. fazlasıyla halsizdim akşam 10 da yatıp 8 e doğru zor uyanıyordum. 4 gündür falanda göğüslerim çok acıyordu... ara ara kasık ağrılarım dışında hiç bi belirtim olmadı başka.... inş.. tez zamanda herkes bebeğine kavuşurrr

B
ben oyle biliyodum sizinki kacdı sperm sayısı

eşimde 130 milyon yıkama sonrası sperm vardı %85 ileri hareketli 3. aşılamamda yine tutmadı.

İnşallah pazartesi ilk aşılamamı olucam bende.2 tane yumurtam var yarın çatlama iğnesi vurulucak dua edin bana .Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

Uzuldum simdi kacıncı denemenizdi sende kac yumurta olusmusdu canm
ilk aşılama 24mm yumurta 90 milyon spermle yapıldı tuttu ama kalbi durdu 9. haftada. 2. aşılama 100 3. aşılama 130 milyon spermle yapıldı hep tek yumurta 1. ve2. aşılama femara isimli ilaç 3. aşılama menagon iğne. şimdi 4. yaptırdım gonal f ile kaç milyon sperm sormadım bile onu bekliyorum.

Bu ay benim ilk asılamam yapıldı gonal f kullandım 10gum 75ml ovitrelle catlatma iynesi yapıldı 37saat sonrada 130ml spermle 80faiz aktivle asılama yapıldı sonuc bekliyorum bende

Herkesinn bunları yaşayacağı durumlar farklı tabii ama yaşadığımız farklı ruh hallerii..İnşallahhh Allah sağlıklı bir şekilde isteyen herkesi evlat sahibi yapar..

Mrb. Benimde 2. Aşılamam 12 ocakta yapildı. Ilk aşilamam tutmadi.. 2. Aşilamamdan sonra 2. Haftada adet sancilari gibi agrilarim var ve ara ara com yogunlasiyor.. ilk asilamamda hic bir agrim sixim olmadi.. test gunum 26 ocak.. bende hic umutlu degilim.. bu arada pozitf sonuc alanlarin saglikli sihhatli gjnleri olsun insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…