- Konu Sahibi minnak343434
-
20ml uzeri olması gerekiyor sizinki ne kadar cıkdıHer yerde asilama topigi var ama kimse yikama sonrasi sperm sayisi yazmiyor ortalama ne kadar merak ediyorum
Interntte 5 ya da 10 milyon diyor ama zaten o kadar olsa normal yoldan kaliriz...20ml uzeri olması gerekiyor sizinki ne kadar cıkdı
Ben oyle biliyorum ne bileyimInterntte 5 ya da 10 milyon diyor ama zaten o kadar olsa normal yoldan kaliriz...
Defne sendemi sonuc bekliyosunYa aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtileri detayına kadar anlatsanız.Halden anlayan insanlar olarak.Hamileyimm diye yazıp gitmeyin lütfen
Olabilir size doktor mu soyledi isterseniz bi bakim nete hep 5 ve 10 milyondan bahsediliyor...20 milyon hic okumadim hatta bir yerlerde 1 milyin uzeri olmasi gerek diyorBen oyle biliyorum ne bileyim
Hafif durumlarda öncelikle aşılama tedavisi yapılır. Aşılama tedavisinden başarı elde edilemez ise tüp bebek tedavisine başlanmalıdır. Sperm yapısı ve hareketliliğinde ciddi sorun yok ise ve sperm sayısı 10 milyonun üzerinde ise aşılama tercih edilmelidir.Ben oyle biliyorum ne bileyim
Ya aşılama ile hamile kalan arkadaşlar belirtileri detayına kadar anlatsanız.Halden anlayan insanlar olarak.Hamileyimm diye yazıp gitmeyin lütfen
ben oyle biliyodum sizinki kacdı sperm sayısıHafif durumlarda öncelikle aşılama tedavisi yapılır. Aşılama tedavisinden başarı elde edilemez ise tüp bebek tedavisine başlanmalıdır. Sperm yapısı ve hareketliliğinde ciddi sorun yok ise ve sperm sayısı 10 milyonun üzerinde ise aşılama tercih edilmelidir.
Mesela yukaridaki bir siteden alinti...
Uzuldum simdi kacıncı denemenizdi sende kac yumurta olusmusdu canmeşimde 130 milyon yıkama sonrası sperm vardı %85 ileri hareketli 3. aşılamamda yine tutmadı.
12 milyon % 80 hareketlilikB
ben oyle biliyodum sizinki kacdı sperm sayısı
ilk aşılama 24mm yumurta 90 milyon spermle yapıldı tuttu ama kalbi durdu 9. haftada. 2. aşılama 100 3. aşılama 130 milyon spermle yapıldı hep tek yumurta 1. ve2. aşılama femara isimli ilaç 3. aşılama menagon iğne. şimdi 4. yaptırdım gonal f ile kaç milyon sperm sormadım bile onu bekliyorum.Uzuldum simdi kacıncı denemenizdi sende kac yumurta olusmusdu canm
Bu ay benim ilk asılamam yapıldı gonal f kullandım 10gum 75ml ovitrelle catlatma iynesi yapıldı 37saat sonrada 130ml spermle 80faiz aktivle asılama yapıldı sonuc bekliyorum bendeilk aşılama 24mm yumurta 90 milyon spermle yapıldı tuttu ama kalbi durdu 9. haftada. 2. aşılama 100 3. aşılama 130 milyon spermle yapıldı hep tek yumurta 1. ve2. aşılama femara isimli ilaç 3. aşılama menagon iğne. şimdi 4. yaptırdım gonal f ile kaç milyon sperm sormadım bile onu bekliyorum.
inşallah tutar çok güzel bir duygu, insanın gözleri bile bir değişik bakıyor aynada :)Bu ay benim ilk asılamam yapıldı gonal f kullandım 10gum 75ml ovitrelle catlatma iynesi yapıldı 37saat sonrada 130ml spermle 80faiz aktivle asılama yapıldı sonuc bekliyorum bende
Herkesinn bunları yaşayacağı durumlar farklı tabii ama yaşadığımız farklı ruh hallerii..İnşallahhh Allah sağlıklı bir şekilde isteyen herkesi evlat sahibi yapar..bu 2. .aşılamamdı ve tam 2 yıl olmuştu.. tam 14 gün önce aşılamam oldu test günümde iki gün önceydi. fazlasıyla halsizdim akşam 10 da yatıp 8 e doğru zor uyanıyordum. 4 gündür falanda göğüslerim çok acıyordu... ara ara kasık ağrılarım dışında hiç bi belirtim olmadı başka.... inş.. tez zamanda herkes bebeğine kavuşurrr
Amin insallah..Herkesinn bunları yaşayacağı durumlar farklı tabii ama yaşadığımız farklı ruh hallerii..İnşallahhh Allah sağlıklı bir şekilde isteyen herkesi evlat sahibi yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?