Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı geceler arkadaşlar ben de 7 senedir uğraşıyorum bu benim 2 inci asilamam bu ayın 21 inde yaptırdım asilamayi ve iki gündür sanki regl olcakmis gibi sancim var ve gazimda var acaba neden böyle oluyor bilginiz ve cevabınız için şimdiden tsk ediyorum

Dostlarım
Bu topiği açarken o kadar dua ettim ki bizim gibi çocuk isteyen herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın diye...
Dün öğrendik ki hamileyim. Bundan sonraki dualarım hep sizlerle. Allahım en kısa sürede sizlerin de dualarını kabul etsin. Rabbim sizlere de tez zaman da bu duyguyu yaşatsın. Sizler de bizim için dua edin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Allahın izniyle en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum.

İnşallah Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin asilamamiydi ben ikinci asilamami yaptırdım bugün 4 üncü günüm regl olacakmisim gibi ağrılarım var acaba tutmadimi

evet canım aşılamayla hamile kaldım. Ağrı oluyor canım bende de olmuştu ama en çok gaz problemim ve karın şişliğim vardı benim sanki 6 aylık hamile gibiydim bir de kabızlık vardı. Öğrenmeden son günlerde ise erkenden uyuyordum. Rabbim inşallah senin de duarını kabul eder. Hayırlısı olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah canım ya 7 senedir deniyoruz olumsuz bu ayın 21 inde 2 inci asilamam oldu başka bi doktorda iki gündür dediğim gibi sanki regl olcakmis ağrılarım var tek isteğim isteyen herkese bana sağlıklı hayırlı evlat nasip eder

Ayyy cnm cok cok sevindim insallaha rabim eline almaI nasip eder cok guzel cok bize vir umut oldu senin haberin senin kacinci asilamandi ????

Benimde adetime 3 gun var idrar testi birsey çıkmadı hala. Ama dunden beri basim ağrıyor tansiyonumda dalgalanma var bir çıkıyor bir düşüyor sersem gibi oldum asiri derecede carpintim var kan testinde öğrenim ama gidemiyorum nedense

Gözünüz aydın. ilk aşılamanızmıydı

Bir de arkadaşlar bişey soracam bende bu hafta içi aşılama olacam da çalışıyorum yatıp dinlenemem ama kendimide yormam sıkıntı olur mu illa yatmam mı lazım

Ayyy cnm cok cok sevindim insallaha rabim eline almaI nasip eder cok guzel cok bize vir umut oldu senin haberin senin kacinci asilamandi ????

Amin canım inşallah sizlere de nasip eder canım dua ediyorum hepimize. Benim ilk aşılamamdı canım. Bir problem yoktu eşimde ve bende ama olmuyordu. Rabbim ol dediği zaman oluyor. Herkesin bir zamanı var canım benim. Sadece inanın ve sakın olacak mı olmayacak mı diye düşünmeyin. Biliyorum çok zor ama bu dönemde başka şeylerle meşgül olun gezin, eğlenin, sinema, tiyatro vs. Zihninizi boşaltın. Gerisini Rabbime bırakın. İnşallah hayırlı haberlerinizi alırız en kısa zamanda

Canım inşallah güzel haberini alırız. Adetin geçmeden test yaptırma yanılabiliyor insan. inşallah hayırlısı olsun canım benim

kızlar bugün test yaptırdım 17 çıktı 12. günüm doktoru aradık tebrik ederim tutmuş aşılamanız dedi sevineyimmi bilemedim pazartesi tekrar kan vericem inşallah yükselir bu arada ilk aşılamam

kızlar bugün test yaptırdım 17 çıktı 12. günüm doktoru aradık tebrik ederim tutmuş aşılamanız dedi sevineyimmi bilemedim pazartesi tekrar kan vericem inşallah yükselir bu arada ilk aşılamam
bende geçtiğimiz aylarda normal yollarla hamile gibi hissettim kendimi 11. gün kan değerime baktırıyım dedim 11 çıkmıştı 2 gün sonra 7 ye düştü inşallah vardır ama yine de kendini kaptırma

canım 2 katına çıkarsa sorun yoktur. inşallah yükselir, adet günü geçince daha çok yükseliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…