Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öncelikle unutmayıp paylaşım yaptığın için teşekkür ederim..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..Dualarını esirgeme lütfen..Bizi anlayarak o iç yangınını bile bile dua edersin, Rabb'im de kabul buyurur hayırlısıyla inşallah..

Cok sevindim asılamaylamı hamile kaldın canm

Amin inşallah. Canım benim dualarım hep sizinle. Rabbim en kısa zamanda sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum.

hayırlı olsun canım aşılamayı nerede yaptırdın?

Canim ayni gün yapmışız aşılamayi benimde ayni sorunlarım varr gazdan ölüyom sanki

Amin inşallah. Canım benim dualarım hep sizinle. Rabbim en kısa zamanda sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
canim merhaba yazilarini takip ediyordum hamile olmana cok sevindim bizlere umut oldun:) ugurlu geldi sanirim topigin :)
benim asilamamin 9. catlatma ignemin 11. gunu 2 gundur fecis bir bel agrim var birde cok halsizim uyuyorum uyaniyorum sanki ben uyurken bedenim dünya turu yapip gelmis okadar yorgun oluyorum arada yumurta olan tarafimda iki saniyelik bicak saplaanir gibi agri oluyo geciyo senden ricam boyle seyler yasadinmi paylasirmisin benimle :)

Bende bugün doktora gittim yumurtalarım çatladığı için aşılama iptal oldu

Bak bunu iyi oku ve linke gir ve orda yazıyor ( Aşılama genellikle yumurtlama tedavileri ile birlikte de yapılabilir. Yumurtlama tedavisi (ovulasyon indüksiyonu), klomifen veya gonadotropinlerle olabilir. İşlem öncesinde follikül takibi ile yumurtlama durumunuz izlenir. Yeterince olgun follikül elde ettikten sonra bir "çatlatma iğnesi" (HCG) yapılır. Ovulasyon (yumurtlama) bu iğneden 36 saat sonra gerçekleşeceği için aşılamada da bu süre sonunda yapılır. Buda link buraya gir oku.
http://www.jinekolognet.com/asilama.asp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…