Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün gittim iğnem cumartesi bitti 2 tane yumurtan oluşmuş ve yeni çatlamış aşılama iptal siz yapacaksınız dedi.normalde doktorlar öncesinde çağırıp yumurta takibi yapıyo mu? bana iğneyi verdiğinde 26 ocakta gel dediler saçma değil mi

mrb bende gecen hafta asilama oldum.insallah tutar umidim yok ama hayirlisi olsun.
sana gelelim cnm evet biraz sacma olmus ama sen bos gecirme bugun birlikte olun.normalde yumurta takibinde yaklasik19 yada 20 mm olunca catlatma ignesini vururlar . 36 saat sonrasinda asilama yapiliyor.

Slm Canım sanada sormak istiyorum lütfen ilk aşılamanmıydı ?

EWET BEN 21 OCAKTA ASILAMA OLDUM BEKLEMEDEYIM AYIN 5 INDE TEST YAPICAM INSALLAH

Kızlar hepinizin aşılamaları hayırlı olsun, inşallah tekrara gerek kalmaz hemencecik tutarlar Bende önümüzdeki ataşehir memorial'da aşılama olucam, doktor bana 5 yumurtan oluşursa aşılama , 5 den fazla 10-15 olursa tup yaparız dedi. Merak ediyorum siz kaç yumurta ile aşılama yaptırdınız ?

OOOO BAYA ISTEMIS YA BENIM 2 YUMOS VARDI CNM

Bugün aşılamamı oldum çok şükür şimdi sıra beklemeye geldi nasıl geçecek zaman

He canım devamlı uzan bak kalkip is yapma durumun bellli olana kadar dikkat et hepiniz dikkat edin arkadaşlarım sonucunuz beli olana kadar ağır is yapmayın fazla ayakta durmayın ınş bebislerimiz tutunur bize anne geliyorum der

Aşılama olup hamiş kalan arkadaşlar ilk günden tahlil gününe kadar olan belirtilerinizi yazarmisiniz ben aşılama dan sonra 2 gün kasik ağrılarım vardı bu iki gündür de sanki regl olcakmisim gibi ağrılarım var

Ben 3yumurta ile yaptırdım

Kızlar aranızda sonuc bekleyen varmı kacıncı gununuzdesiz

Beklemedeyim 6 inci günüm Inş iyi sonuç aliriz

Ben 3yumurta ile yaptırdım

Bende 3 yumurtayla asilamami yaptirdim ınş sonuçlar iyi çıkar

EWET BEN 21 OCAKTA ASILAMA OLDUM BEKLEMEDEYIM AYIN 5 INDE TEST YAPICAM INSALLAH

Canım aynı gün olmuşuz ınş aynı gün de hamileyim yazarız hepiniz için dua ediyorum ınş Rabbim yüzümüzü güldürür

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun artık ne diyeyim bilemedim bu durumda belki tutma ihtimali daha çok olur, yada çoğul gebelik diye söyledi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…