- 24 Nisan 2014
- 959
- 685
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
mrb bende gecen hafta asilama oldum.insallah tutar umidim yok ama hayirlisi olsun.bugün gittim iğnem cumartesi bitti 2 tane yumurtan oluşmuş ve yeni çatlamış aşılama iptal siz yapacaksınız dedi.normalde doktorlar öncesinde çağırıp yumurta takibi yapıyo mu? bana iğneyi verdiğinde 26 ocakta gel dediler saçma değil mi
niiye cnm daha yeni catlamis yumurtan ya kacirma kiz kacamak yap bugun ve yrn dikkat et ayaklarini kaldir falanbenim de artık bu ay ümidim yok ama hayırlısı
Merhaba cnm hayırlı olsun hamilelik inş devamıda gelir ,ilk aşılamanmıydı senin yani ilkinde tutumu cnmİnsallah canim bakicaz artik allah tum isteyenlere nasip etsin iki senedir neler cektigimi bi allah bi ben biliyorum
Slm Canım sanada sormak istiyorum lütfen ilk aşılamanmıydı ?Dostlarım
Bu topiği açarken o kadar dua ettim ki bizim gibi çocuk isteyen herkese rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın diye...
Dün öğrendik ki hamileyim. Bundan sonraki dualarım hep sizlerle. Allahım en kısa sürede sizlerin de dualarını kabul etsin. Rabbim sizlere de tez zaman da bu duyguyu yaşatsın. Sizler de bizim için dua edin rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Allahın izniyle en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler bekliyorum.
OOOO BAYA ISTEMIS YA BENIM 2 YUMOS VARDI CNMKızlar hepinizin aşılamaları hayırlı olsun, inşallah tekrara gerek kalmaz hemencecik tutarlarBende önümüzdeki ataşehir memorial'da aşılama olucam, doktor bana 5 yumurtan oluşursa aşılama , 5 den fazla 10-15 olursa tup yaparız dedi. Merak ediyorum siz kaç yumurta ile aşılama yaptırdınız ?
Bugün aşılamamı oldum çok şükür şimdi sıra beklemeye geldi nasıl geçecek zaman
Bugün aşılamamı oldum çok şükür şimdi sıra beklemeye geldi nasıl geçecek zaman
Ben 3yumurta ile yaptırdımKızlar hepinizin aşılamaları hayırlı olsun, inşallah tekrara gerek kalmaz hemencecik tutarlarBende önümüzdeki ataşehir memorial'da aşılama olucam, doktor bana 5 yumurtan oluşursa aşılama , 5 den fazla 10-15 olursa tup yaparız dedi. Merak ediyorum siz kaç yumurta ile aşılama yaptırdınız ?
hayırlı olsunHe canım devamlı uzan bak kalkip is yapma durumun bellli olana kadar dikkat et hepiniz dikkat edin arkadaşlarım sonucunuz beli olana kadar ağır is yapmayın fazla ayakta durmayın ınş bebislerimiz tutunur bize anne geliyorum der
?? Hayırlı olsun derken arkadasimhayırlı olsun
Galiba hayırlısı olsun demek istemiş?? Hayırlı olsun derken arkadasim
Kızlar aranızda sonuc bekleyen varmı kacıncı gununuzdesiz
Ben 3yumurta ile yaptırdım
EWET BEN 21 OCAKTA ASILAMA OLDUM BEKLEMEDEYIM AYIN 5 INDE TEST YAPICAM INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?