Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasıl yani konuyu anlayamadım yumurta zaten catlasin diye catlatma iğnesi veriyor ve aşılama yapıyor konuyu tam olarak yazabilirsen iyi olur

[Saol canım, bende senin gibi 1 hafta menegon iğne kullandım 10. gunumde de gel dedi çatlama iğnesi olucaksın dedi. Gittiğimde tek bir yumurtam olusmustu doktor ıgneye gerek yok dedi . Kendiniz yapıcaksınız dedi banada , yani tedavi içinde birdahaki ayı beklicez dedi.

Inş hayırlısı olur canım benimde 5-6 günüm kaldı test için dundendir bi yandan Belim bi yandan sancim başladı sanki regl olcakmisim gibi. Rabbime dua ediyorum hem sizler için hemde tüm bayanlar için

Yeni aşılama yaptırıp bekleyen arkadaşlarım inşallah hayırlı haberler alırsınız..Beta hcg niz tavan yapar umarım..Aşılama yaptırıp da netice olumsuz olan arkadaşlarım nerede?.Doktorlarınızla paylaştınız mı? Ne dediler?..

Nasıl yani konuyu anlayamadım yumurta zaten catlasin diye catlatma iğnesi veriyor ve aşılama yapıyor konuyu tam olarak yazabilirsen iyi olur
canım yumurtam çatlatma iğnesine kalmadan çatlamış yani aşılama için geç dedi siz kendiniz yapacaksınız 2 ay sonra olmazsa aşılama dedi

canım yumurtam çatlatma iğnesine kalmadan çatlamış yani aşılama için geç dedi siz kendiniz yapacaksınız 2 ay sonra olmazsa aşılama dedi
Tatlım bu çok saçma bence sen o doktora gitme..Çünkü yumurtanın catlayip çatlamadigini goremiyorlar sadece gelişmesinden tahmin ediyorlar.zaten catladigini görselerdi çoğumuz hamileydik simdi

AY EVET CNM BENDE AYNIYIM YA

Tatlım bu çok saçma bence sen o doktora gitme..Çünkü yumurtanın catlayip çatlamadigini goremiyorlar sadece gelişmesinden tahmin ediyorlar.zaten catladigini görselerdi çoğumuz hamileydik simdi
VALLA MİLLET KUYRUKTA BEKLİYO BU DOKTOR İÇİN ZATEN ŞU 2 AY DA KENDİLİĞİNDEN BEBİŞ OLMAZSA DEĞİŞTİRECEM DOKTORU

VALLA MİLLET KUYRUKTA BEKLİYO BU DOKTOR İÇİN ZATEN ŞU 2 AY DA KENDİLİĞİNDEN BEBİŞ OLMAZSA DEĞİŞTİRECEM DOKTORU
Canım benim 3 ay beklediğim doktor kanallarin tikali deyip tüp bebeğe gonderdi beni meğer o doktorla anlaşmaliymis.baska doktora gittimde öğrendim açık olduğunu ve anlamıyorum bu tatli dile nasıl inandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…