- 19 Haziran 2014
- 283
- 247
- 53
- Konu Sahibi minnak343434
-
Galiba hayırlısı olsun demek istemiş
bugün gittim iğnem cumartesi bitti 2 tane yumurtan oluşmuş ve yeni çatlamış aşılama iptal siz yapacaksınız dedi.normalde doktorlar öncesinde çağırıp yumurta takibi yapıyo mu? bana iğneyi verdiğinde 26 ocakta gel dediler saçma değil mi
Hayırlısı olsun artık ne diyeyim bilemedimbu durumda belki tutma ihtimali daha çok olur, yada çoğul gebelik diye söyledi .
[Saol canım, bende senin gibi 1 hafta menegon iğne kullandım 10. gunumde de gel dedi çatlama iğnesi olucaksın dedi. Gittiğimde tek bir yumurtam olusmustu doktor ıgneye gerek yok dedi . Kendiniz yapıcaksınız dedi banada , yani tedavi içinde birdahaki ayı beklicez dedi.
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah da hepimize umut olursun..Bugün aşılamamı oldum çok şükür şimdi sıra beklemeye geldi nasıl geçecek zaman
İnşallah hep beraber kavuşuruz bebeklerimize.Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah da hepimize umut olursun..
İnsallah kızlar guzel haberlerimizi paylasırızBeklemedeyim 6 inci günüm Inş iyi sonuç aliriz
Bende 3 yumurtayla asilamami yaptirdim ınş sonuçlar iyi çıkar
Canım aynı gün olmuşuz ınş aynı gün de hamileyim yazarız hepiniz için dua ediyorum ınş Rabbim yüzümüzü güldürür
İnsallah guzel sonuclar alırsınmerhaba arkadaşlar, ben de bu gün aşılmamı yaptırdım. Rabbim hepimize hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsin. şu 14 gün çabucak geçsin lütfeeennn
canım yumurtam çatlatma iğnesine kalmadan çatlamış yani aşılama için geç dedi siz kendiniz yapacaksınız 2 ay sonra olmazsa aşılama dediNasıl yani konuyu anlayamadım yumurta zaten catlasin diye catlatma iğnesi veriyor ve aşılama yapıyor konuyu tam olarak yazabilirsen iyi olur
canım yumurtam çatlatma iğnesine kalmadan çatlamış yani aşılama için geç dedi siz kendiniz yapacaksınız 2 ay sonra olmazsa aşılama dedi
Saol cnm Inşallah. Senin gaz sorunu devam ediyor muInş aynı gün güzel haberler veririz burda Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Tatlım bu çok saçma bence sen o doktora gitme..Çünkü yumurtanın catlayip çatlamadigini goremiyorlar sadece gelişmesinden tahmin ediyorlar.zaten catladigini görselerdi çoğumuz hamileydik simdicanım yumurtam çatlatma iğnesine kalmadan çatlamış yani aşılama için geç dedi siz kendiniz yapacaksınız 2 ay sonra olmazsa aşılama dedi
AY EVET CNM BENDE AYNIYIM YAAşılama olup hamiş kalan arkadaşlar ilk günden tahlil gününe kadar olan belirtilerinizi yazarmisiniz ben aşılama dan sonra 2 gün kasik ağrılarım vardı bu iki gündür de sanki regl olcakmisim gibi ağrılarım var
İNŞALLAH CANIMInş kendiliğinden Bebiş oluşur aşılamaya gerek duymadan
VALLA MİLLET KUYRUKTA BEKLİYO BU DOKTOR İÇİN ZATEN ŞU 2 AY DA KENDİLİĞİNDEN BEBİŞ OLMAZSA DEĞİŞTİRECEM DOKTORUTatlım bu çok saçma bence sen o doktora gitme..Çünkü yumurtanın catlayip çatlamadigini goremiyorlar sadece gelişmesinden tahmin ediyorlar.zaten catladigini görselerdi çoğumuz hamileydik simdi
Canım benim 3 ay beklediğim doktor kanallarin tikali deyip tüp bebeğe gonderdi beni meğer o doktorla anlaşmaliymis.baska doktora gittimde öğrendim açık olduğunu ve anlamıyorum bu tatli dile nasıl inandimVALLA MİLLET KUYRUKTA BEKLİYO BU DOKTOR İÇİN ZATEN ŞU 2 AY DA KENDİLİĞİNDEN BEBİŞ OLMAZSA DEĞİŞTİRECEM DOKTORU
Saol cnm Inşallah. Senin gaz sorunu devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?