Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım kesildi sanki regl olacakmış gibi ağrılarım var dakka da bi lavaboya gidip kontrol ediyom bazen de korkudan lavaboya gidemiyorum
Benim daha kesilmedi.evet bende adet olacakmışim gibi göğüslerim şişti belim ağrıyor geceleri uyaniyorum.ve koyu sari acik yeşil gibi akintim oluyo acaba bizimki psikolojik mii

Merhaba kızlar. Allah inşallah herkese sağlıklı bebekler nasip eder

Bu ay da olmazsa biz de önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. Normalde İstanbul'da Hizmet hastanesinde doktorum. Bir de bahçelievler medicana'ya gitmiştim son ay, kafamda bir soru işareti kalmasın diye. İkisi de gelirseniz burada yaparız dediler. Çoğu hastane bünyesinde yapılıyor sanırım ama bu hastanelere güvenmeli miyim bilemedim. Sizler tüp bebek merkezlerinde mi yaptırıyorsunuz? Hastane tavsiyesi olan var mı? Yoksa sonuçta doktorum beni biliyor, yumurtalarımın nasıl olduğunu, 1 senedirki sürecimizi falan biliyor diye ona mı yaptırsam daha iyi olur?

Benim daha kesilmedi.evet bende adet olacakmışim gibi göğüslerim şişti belim ağrıyor geceleri uyaniyorum.ve koyu sari acik yeşil gibi akintim oluyo acaba bizimki psikolojik mii

Galiba psikolojik aklımızda düşünüyoruz acaba tuttumu tutmadimi diye benim ilk asilamam tutmadı ins ikinci asilamam tutar Hepimiz için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ınş güzel haberler vermek nasip olur

Nerede yaptırdınız kızlar?

Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah

inşallah burası bebiş haberleriyle dolup taşar, ben de dün yaptırdım aşılamamı :)
kaçıncı aşılaman canı
o kadar asılama yaptıran var sonucu yazan yok yad a hamileyim diye müjde veren hep olumsuz seyler yazıyoruz kızlar..

Nerede yaptırdınız kızlar?

Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah
canım benim 4. asılamam bu ay.senelerdir uğraşıyoruz.3 tane özelde yaptırdım.bunlardan bi fayda görmeyince ege üniversitesine tüp bebek için başvurdum.malesef özelde yapılan aşılamalar devlette gözükmediği için devlet kabul etmiyor bu yüzden tüp bebek yapabilmek için devleette asılama yaptırıyorum canım..

Çok teşekkürler canım cevabına İnşallah bu sefer tutar.. Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla..

Ben İstanbul'dayım. Özelde yaptırıcam ama her yere de güvenemiyor insan.. Yine de kendi doktorum durumumu da biliyor. Onun olduğu hastaneye gidicem heralde. Çok güvenemiyorum o hastaneye, acaba tüp bebek merkezi mi bulsam dedim ama.. Hayırlısı artık.. İnşallah güzel haberleri yazarsınız buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…