- 21 Ocak 2015
- 80
- 70
- 103
- 35
- Konu Sahibi minnak343434
-
Benim daha kesilmedi.evet bende adet olacakmışim gibi göğüslerim şişti belim ağrıyor geceleri uyaniyorum.ve koyu sari acik yeşil gibi akintim oluyo acaba bizimki psikolojik miiYok canım kesildi sanki regl olacakmış gibi ağrılarım var dakka da bi lavaboya gidip kontrol ediyom bazen de korkudan lavaboya gidemiyorum
Inş hayırlısı olur canım benimde 5-6 günüm kaldı test için dundendir bi yandan Belim bi yandan sancim başladı sanki regl olcakmisim gibi. Rabbime dua ediyorum hem sizler için hemde tüm bayanlar için
çok teşekkür ederim arkadaşım, Rabbim herkesin muradını hayırlısıyla gerçekleştirsin :)İnsallah guzel sonuclar alırsın
Allahım senin ve bebiş isteyen herkesin kucaklarını doldursun :)Kızlar merhaba bende yarın aşılama olacağım. Çok heyecanlıyım îlk defa yaptıracağım. Dua edin.. Allah isteyen herkeze nasip etsîn. Bir an önce kucaklarımızı doldursun..
Amin canm hayırlı olsun rahat ol oluruna bırakKızlar merhaba bende yarın aşılama olacağım. Çok heyecanlıyım îlk defa yaptıracağım. Dua edin.. Allah isteyen herkeze nasip etsîn. Bir an önce kucaklarımızı doldursun..
Bende beklemedeyimbende 20 ocakta asılama oldum.oldugum gunu sayarsam 8 gun oldu ve 1 haftam kaldı.ALLAHım inş. bu sefer tutar bebeğim bana gelir..
inşallah burası bebiş haberleriyle dolup taşar, ben de dün yaptırdım aşılamamı :)bende 20 ocakta asılama oldum.oldugum gunu sayarsam 8 gun oldu ve 1 haftam kaldı.ALLAHım inş. bu sefer tutar bebeğim bana gelir..
35limon, izmirde misin?inşallah burası bebiş haberleriyle dolup taşar, ben de dün yaptırdım aşılamamı :)
Aynı gün yaptırmışız 15 gün sonra test yap dedi doktor ama ben yumurtam çatladıktan 17. günde adet oluyorum hep.inşallah burası bebiş haberleriyle dolup taşar, ben de dün yaptırdım aşılamamı :)
inş canım hepimizin tutar.sen hangi yaptırdın ve belirtin var mıBende beklemedeyim
evet izmirdeyim canım sende mi yoksa..benim de tahlil tarihimi doktor 3 subata verdi o zamn belli olcak inş..ikimizde mutluluktan ucarızAynı gün yaptırmışız 15 gün sonra test yap dedi doktor ama ben yumurtam çatladıktan 17. günde adet oluyorum hep.
Benim daha kesilmedi.evet bende adet olacakmışim gibi göğüslerim şişti belim ağrıyor geceleri uyaniyorum.ve koyu sari acik yeşil gibi akintim oluyo acaba bizimki psikolojik mii
Nerede yaptırdınız kızlar?Merhaba kızlar. Allah inşallah herkese sağlıklı bebekler nasip eder
Bu ay da olmazsa biz de önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. Normalde İstanbul'da Hizmet hastanesinde doktorum. Bir de bahçelievler medicana'ya gitmiştim son ay, kafamda bir soru işareti kalmasın diye. İkisi de gelirseniz burada yaparız dediler. Çoğu hastane bünyesinde yapılıyor sanırım ama bu hastanelere güvenmeli miyim bilemedim. Sizler tüp bebek merkezlerinde mi yaptırıyorsunuz? Hastane tavsiyesi olan var mı? Yoksa sonuçta doktorum beni biliyor, yumurtalarımın nasıl olduğunu, 1 senedirki sürecimizi falan biliyor diye ona mı yaptırsam daha iyi olur?
kaçıncı aşılaman canıinşallah burası bebiş haberleriyle dolup taşar, ben de dün yaptırdım aşılamamı :)
o kadar asılama yaptıran var sonucu yazan yok yad a hamileyim diye müjde veren hep olumsuz seyler yazıyoruz kızlar..Galiba psikolojik aklımızda düşünüyoruz acaba tuttumu tutmadimi diye benim ilk asilamam tutmadı ins ikinci asilamam tutar Hepimiz için dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ınş güzel haberler vermek nasip olur
canım benim 4. asılamam bu ay.senelerdir uğraşıyoruz.3 tane özelde yaptırdım.bunlardan bi fayda görmeyince ege üniversitesine tüp bebek için başvurdum.malesef özelde yapılan aşılamalar devlette gözükmediği için devlet kabul etmiyor bu yüzden tüp bebek yapabilmek için devleette asılama yaptırıyorum canım..Nerede yaptırdınız kızlar?
Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah
kaçıncı aşılaman canı
o kadar asılama yaptıran var sonucu yazan yok yad a hamileyim diye müjde veren hep olumsuz seyler yazıyoruz kızlar..
Çok teşekkürler canım cevabınacanım benim 4. asılamam bu ay.senelerdir uğraşıyoruz.3 tane özelde yaptırdım.bunlardan bi fayda görmeyince ege üniversitesine tüp bebek için başvurdum.malesef özelde yapılan aşılamalar devlette gözükmediği için devlet kabul etmiyor bu yüzden tüp bebek yapabilmek için devleette asılama yaptırıyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?