- 21 Ocak 2015
- 80
- 70
- 103
- 35
- Konu Sahibi minnak343434
-
İnşallah canım ama izmirdemisin diye diğer arkadaş sormuş bi karışıklık oldu galibaevet izmirdeyim canım sende mi yoksa..benim de tahlil tarihimi doktor 3 subata verdi o zamn belli olcak inş..ikimizde mutluluktan ucarız
1 hafta sonra demişti doktor geçen hafta çarşamba olmuştum reglma 5-6 gün var ınş regl olmamda güzel haberler vermek nasip olurSenem63 cnm inşallah güzel haber veririz.nezaman yapcan sen testi
Cnm bende gecen hafta çarşamba oldum adet tarihimde Şubat 5-6 bir haftada çıkar mi sonuç1 hafta sonra demişti doktor geçen hafta çarşamba olmuştum reglma 5-6 gün var ınş regl olmamda güzel haberler vermek nasip olur
canım ege üniversitesi türkiye genelinde bir numara ve duymuşsundur .ve suan özellerre okadar para yatırdığım için o kadar pişmanım ki.özelden hiç bir farkı yok arıyorlar her zamn ilgeniyorlar.sürekli görüşme halindeler ve bu duruma ben bile sasırdım. o kadar pahalı özellere gittim bu kadar arayıp ilgilenmediler.önemsememezlik yapmıyolar.ve canım aslın da allah versin de hangisi vesile olursa olsun.allaım hepimizin yüzünü güldürsün inş.Çok teşekkürler canım cevabınaİnşallah bu sefer tutar.. Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla..
Ben İstanbul'dayım. Özelde yaptırıcam ama her yere de güvenemiyor insan.. Yine de kendi doktorum durumumu da biliyor. Onun olduğu hastaneye gidicem heralde. Çok güvenemiyorum o hastaneye, acaba tüp bebek merkezi mi bulsam dedim ama.. Hayırlısı artık.. İnşallah güzel haberleri yazarsınız buraya
Evet canım.. İzmir'de bir arkadaşım var. Ona da orayı tavsiye etmişler. Şimdi önüne bak.. Bebişe yoğunlaş. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah kavuşucaz.. Sağlıkla inşallahcanım ege üniversitesi türkiye genelinde bir numara ve duymuşsundur .ve suan özellerre okadar para yatırdığım için o kadar pişmanım ki.özelden hiç bir farkı yok arıyorlar her zamn ilgeniyorlar.sürekli görüşme halindeler ve bu duruma ben bile sasırdım. o kadar pahalı özellere gittim bu kadar arayıp ilgilenmediler.önemsememezlik yapmıyolar.ve canım aslın da allah versin de hangisi vesile olursa olsun.allaım hepimizin yüzünü güldürsün inş.
inş. canım çok saol.allah sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..sonucu 1 hafta paylaşıcam hayırlısıyla..Evet canım.. İzmir'de bir arkadaşım var. Ona da orayı tavsiye etmişler. Şimdi önüne bak.. Bebişe yoğunlaş. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah kavuşucaz.. Sağlıkla inşallah
İnşallah olumlu olurinş. canım çok saol.allah sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..sonucu 1 hafta paylaşıcam hayırlısıyla..
ben de izmirde yaptırdım aşılamamı. 3 yıl önce yaptırmıştım çok şükür tuttu. 3 yaşında bir kızım var. şimdi 2. çocuğumuz olsun istiyoruz. dün 2. aşılamamı oldum inşallah bu da tutar. Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. inşallah herkesi sevindirsinevet izmirdeyim canım sende mi yoksa..benim de tahlil tarihimi doktor 3 subata verdi o zamn belli olcak inş..ikimizde mutluluktan ucarız
NE MUTLU ANNIS OLMUSSUN .PEKI SORUN NEYDI CNM BENIM AILEMDE IZMIRDE ORDA DOGUP BUYUDUM BEN.SIZ NE TARAFTASINIZ?ben de izmirde yaptırdım aşılamamı. 3 yıl önce yaptırmıştım çok şükür tuttu. 3 yaşında bir kızım var. şimdi 2. çocuğumuz olsun istiyoruz. dün 2. aşılamamı oldum inşallah bu da tutar. Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. inşallah herkesi sevindirsin
evet, ben sormuştum ben de izmirde yaptırdım da :)İnşallah canım ama izmirdemisin diye diğer arkadaş sormuş bi karışıklık oldu galiba
benim tüplerim kapalıymış, 3 yıl önce rahim filminde ortaya çıktı. sonra laparoskopiyle biri açıldı. aşılama ile kızım oldu. geçen yıl tedavisiz hamile kaldım ama 7 haftalık kabettik bebeğimiziNE MUTLU ANNIS OLMUSSUN .PEKI SORUN NEYDI CNM
canım ben manisadayım ama izmir bu konda iyi olduğu için orada yaptırdım. Erol Tavmergen yaptı iki aşılamamı da. sen şu an izmirde değilsin galibaNE MUTLU ANNIS OLMUSSUN .PEKI SORUN NEYDI CNM BENIM AILEMDE IZMIRDE ORDA DOGUP BUYUDUM BEN.SIZ NE TARAFTASINIZ?
14 gün sonra kanda gebelik testi öneriliyor canım, sabırla beklememiz gerekiyorAşılamadan bir hafta sonra çıkar mi sonuç kanda
Banada 14 gün sonra yap dedi dktr.ama senem arkadaşa bir hafta snra yap demişler acaba çıkar mı14 gün sonra kanda gebelik testi öneriliyor canım, sabırla beklememiz gerekiyor
bilemiyorum canım, belki farklı bir durumu vardır onun. internetteki diğer sitelere de bakmıştım ben hep 14 gün sonra öneriliyor. 1 hafta sonraki sonuç bizi yanıltabilirBanada 14 gün sonra yap dedi dktr.ama senem arkadaşa bir hafta snra yap demişler acaba çıkar mı
YOK CNM SEN YANLIS ANLADIN GALIBA DEMIN OKUDUM UCUMUZDE AYNI GUN ASILAMA YAPTIRMISIZ O DEDIKI" BI HAFTA BITTI BI HAFTA KALDI TEST YAPMAMA" BEN BOYLE ANLADIMBanada 14 gün sonra yap dedi dktr.ama senem arkadaşa bir hafta snra yap demişler acaba çıkar mı
EWET CNM BEN FRANSAYA GELIN GELDIM IZMIRIMI OZLEDIM 4 YILDIRcanım ben manisadayım ama izmir bu konda iyi olduğu için orada yaptırdım. Erol Tavmergen yaptı iki aşılamamı da. sen şu an izmirde değilsin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?