Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ege üniversitesi türkiye genelinde bir numara ve duymuşsundur .ve suan özellerre okadar para yatırdığım için o kadar pişmanım ki.özelden hiç bir farkı yok arıyorlar her zamn ilgeniyorlar.sürekli görüşme halindeler ve bu duruma ben bile sasırdım. o kadar pahalı özellere gittim bu kadar arayıp ilgilenmediler.önemsememezlik yapmıyolar.ve canım aslın da allah versin de hangisi vesile olursa olsun.allaım hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Evet canım.. İzmir'de bir arkadaşım var. Ona da orayı tavsiye etmişler. Şimdi önüne bak.. Bebişe yoğunlaş. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah kavuşucaz.. Sağlıkla inşallah

Evet canım.. İzmir'de bir arkadaşım var. Ona da orayı tavsiye etmişler. Şimdi önüne bak.. Bebişe yoğunlaş. Her şeyde vardır bir hayır. İnşallah kavuşucaz.. Sağlıkla inşallah
inş. canım çok saol.allah sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..sonucu 1 hafta paylaşıcam hayırlısıyla..

evet izmirdeyim canım sende mi yoksa..benim de tahlil tarihimi doktor 3 subata verdi o zamn belli olcak inş..ikimizde mutluluktan ucarız
ben de izmirde yaptırdım aşılamamı. 3 yıl önce yaptırmıştım çok şükür tuttu. 3 yaşında bir kızım var. şimdi 2. çocuğumuz olsun istiyoruz. dün 2. aşılamamı oldum inşallah bu da tutar. Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. inşallah herkesi sevindirsin

NE MUTLU ANNIS OLMUSSUN .PEKI SORUN NEYDI CNM BENIM AILEMDE IZMIRDE ORDA DOGUP BUYUDUM BEN.SIZ NE TARAFTASINIZ?

NE MUTLU ANNIS OLMUSSUN .PEKI SORUN NEYDI CNM
benim tüplerim kapalıymış, 3 yıl önce rahim filminde ortaya çıktı. sonra laparoskopiyle biri açıldı. aşılama ile kızım oldu. geçen yıl tedavisiz hamile kaldım ama 7 haftalık kabettik bebeğimizi geçen yıldan beri istiyorduk ama yine olmuyordu. o yüzden aşılama yapıldı. Rabbim maddi manevi emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah isteyen herkesi sevindirsin. senin sorun neydi canım?

Banada 14 gün sonra yap dedi dktr.ama senem arkadaşa bir hafta snra yap demişler acaba çıkar mı
YOK CNM SEN YANLIS ANLADIN GALIBA DEMIN OKUDUM UCUMUZDE AYNI GUN ASILAMA YAPTIRMISIZ O DEDIKI" BI HAFTA BITTI BI HAFTA KALDI TEST YAPMAMA" BEN BOYLE ANLADIM

canım ben manisadayım ama izmir bu konda iyi olduğu için orada yaptırdım. Erol Tavmergen yaptı iki aşılamamı da. sen şu an izmirde değilsin galiba
EWET CNM BEN FRANSAYA GELIN GELDIM IZMIRIMI OZLEDIM 4 YILDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…