Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AH BI BILSEM SORUNUMU CNM ILK ASILAMAYI GECEN YIL YAPTIRDIM SONRASINDA SOL YUMURTALIGIMIN CALISMADIGINI VE HEP KIST OLDUGUNU SOYLEDI DKTRUM AMA BEN BIR SORUNUM OLDUGUNU SANMIYORUM CUNKU ADETLERIM DUZENLI VE YUMURTAMIN CATLADIGI GUN COK AGRI HISSEDIYORUM TURK BI DKTRA SORDUM IYI DEDI AGRI OLMASI CALISTIGI ANLAMINA GELIYOR DEDI BENDE BU ASILAMADA OLMAZSA DKTR DEGISTIRICEM

güzel Allahım rast getirsin canım, drlar sadece vesile. yeter ki Rabbim "ol" desin. hep duamda "Zekeriya peygambere nasip ettiğin gibi bana ve isteyen herkese tertemiz bir soy nasip et Allahım" diyorum. Rabbim bu yolda bekletmesin bizleri

Cnm bende gecen hafta çarşamba oldum adet tarihimde Şubat 5-6 bir haftada çıkar mi sonuç

Canım Ben regl in 3 uncu gününde doktora gittim bende önce yumurta takibi yapıldı yumurtalarim tembel olduğu icin yumurtalarim geliştirildi puregon 600 iğne verdi 2 kutu kullandım 1 yumurta gelişti en son 1 kutu yazdı ondan bir kere iğne yaptim 3 yumurtam gelişmişti catlatma ignesi yaptim carsamba da aşılama yaptim yani o yüzden benim 5 günüm felan kaldı senin regl günün geçmesi lazım ki doktora gidip tahlil yaparsin

Hmm anladım inşallah hayırlısı olur cnm inşallah bebişlerle döneriz hastnden

Yok cnm çarşamba aşılama yapmış bi hafta sonra yap demiş doktor zaten adetine 5 gun kalmış
cnm bi haftada sonuc cikmasi imkansiz ya daha ilac bile vucuttan atilmadan belli olmaz biz senle ayni gun olmusuz asilamayi.cnm benim dktr dedi 4 unde yada 5 inde test yap getir anlariz dedi yani 14uncu gun oluyor sende bekle ayni gun yapalim.insallah birlikte mujde veririz....

ALLAH KABUL ETSIN CNM.bizde burda arkadaslarla salavat,hz. zekeriyanin duasi ,hz. ibrahimin duasi ,Fatiha ve el mucib okuyoruz her gun bir arkadasa niyet ediliyor girmek isteyenlere linki yollaya bilirim kizlar

ALLAH KABUL ETSIN CNM.bizde burda arkadaslarla salavat,hz. zekeriyanin duasi ,hz. ibrahimin duasi ,Fatiha ve el mucib okuyoruz her gun bir arkadasa niyet ediliyor girmek isteyenlere linki yollaya bilirim kizlar
harikasınız... Rabbim kabul etsin kimin ne muradı varsa hayırlısı ile kabul etsin.

Canım ben okudum şu an müsait değilim tekrardan başlayacam.. Okuduklarım; Fetih Suresi, Enbiya Suresi, Tövbe Suresi, Salavat-ı Şerif, Yasin Suresi..Özellikle bir sayı üzerinde durmadan hepsini okuyorum..Ya Evvelü, Ya Musavvir..Dualarımız kabul olur inşallah..

amin canım, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…