Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım, rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Aminn arkadaşım.Bu süreçte Allah'a tamamiyle teslim olmak gerektiğini düşünüyorum..Biz en ufak gebelik belirtisi istiyoruz, hevesleniyoruz..Daha önce de söylemiştim, yaşamadığım gebelik belirtisi kalmadı..Hepsi de psikolojikmiş..Bazen bir şeyleri yaşamamız gerekiyor demek ki..Vakti gerçekten gelmemiş..Ne eşimde ne bende bir sıkıntı yok ama Allah nasip etmiyor şu anda..Senin çocuğun olmaz deyip de çocuk sahibi olan onlarca insan duymuyor muyuz?Affınıza sığınarak söylüyorum te..c..ze uğrayan bir kadının bile hamile kalabildiğini haberlerde izlemiyor muyuz?Onun için kimse kendini dinlemesin, rahat olalım sevgili Anne aday adayı arkadaşlarım :) Sabırla alnımızın akıyla bu imtihan sürecinden çıkmamızı nasip etsin inşallah Yüce Allah'ım..Her zaman söylüyorum, evlat sahibi olursam Allah'ın izniyle söylemeye de devam edecem: Rabb'im evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü bir evlat nasip etsin, içlerinde bana da inşallah..Allah bizleri iyiliklerle terbiye etsin, bu süreçte de yanımızda, yardımcımız olsun inşallah.. Herkesten hayırlı haberler alırız inşallah..

Canım bana 1 hafta sonra dedi çünkü ben bu ayın 5 inde regl oldum benim regl 26-28 günde bi oluyor ben kendim kafamdan söylemiyorum doktor kendisi soyledi 1 hafta sonra diye
Cnm kafandan söylüyorsun demedim kii ben acaba çıkar mi dedim sadece..çıkarsa bende yapcktim ondan

Arkadaşlar ben aşılama olamadım ama yumurtlama günüm adetin 11. günü olmuş oldu. idrarda gebelik ne zaman belli olur?

yumurtlama günüm erken ya adetten önce çıkar belki diye düşünmüştüm :)
Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyormuş ama benim 17 gün oluyo o yüzden pek belli olmuyo bu işler yinede erken gebelik testleri var yumurtlamadan 10 gün sonra belli oluyomuş onu yapabilirsin.

ewet cnm katiliyorum sana.bir gecede hamile kalan insanlar var.yani bizim yaptiklarimiz hep bahane.iste yok bele yastik koy, yok yumurtlama gunu, yok tek yumurta yok 5 yumurta ,yok sebepsiz diyip bosa kafa yoruyoruz veren ALLAH herkesi goruyor.kadin var spral liyken hamile kaliyor kadin var 40 yasinda ikiz getiriyor bunlari hep gorup duyuyorum cevremde.bir gun bizlerde anne olucaz ya bu dunyada ya diger dunyada. yazilmisin otesine gecemeyiz.ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN ...

Son düzenleme:
izmir de nerden yaptırdın canım..inş. bu da tutatr tek seferde

Aşılama sonrası adet olduktan sonra geçmeyen karın ağrısı yaşayan var mı?..Birde aşılama öncesi doktorunuz folik asit almanızı istedi mi? Teşekkürler..

Biz de 1 yıldır deniyoruz. Eşimde de bende de sorun yok. Gerçi son gittiğimiz doktor eşinizin değerleri biraz düşük ama normal yolla olmasına engel değil dedi. 2 ay da yumurta takibi, ilaç ve çatlatma iğnesi ile denedik olmadı. Şimdi aşılamaya geçicez kısmetse. Nette araştıra araştıra, sağlık sektöründe çalışan bir arkadaşımın da yardımıyla bir hastane ve doktor buldum bakalım. Adetime 9-10 gün var ama adet ağrılarım erken başlar benim ve öyle de oldu yine. %99 adet olucam. Randevumu da aldım. Adet olunca hemen süreci başlatıcaz inşallah bir terslik çıkmazsa.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.. Öncelikle şu anda sonuç bekleyenlerden güzel haberler gelsin, sonra da biz verelim güzel haberleri inşallah

İnşallah canım.. Dediklerin çok doğru tabi ki. Takıyoruz takıyoruz olmuyor.. Allah en hayırlısını versin.. İsteyen herkese en güzel zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Amin canım amiinn.. Allah dualarımızı kabul etsin.. Sağlıklı evlatlar versin inşallah

Kızlar ben bu gün aşılama oldum. Ve hafif (10 damla kadar) kanamam sürüyo. Böyle olan var mı? Dr aramam mı gerek?

Aynı gün yaptırmışız 15 gün sonra test yap dedi doktor ama ben yumurtam çatladıktan 17. günde adet oluyorum hep.

evet izmirdeyim canım sende mi yoksa..benim de tahlil tarihimi doktor 3 subata verdi o zamn belli olcak inş..ikimizde mutluluktan ucarız

çok doğru söylüyorsunuz. Rabbim ol dedikten sonra kim engel olabilir ki... gerçekten çok fazla takmamak lazım, söylemesi kolay diyebilir bazı arkadaşlar. çok iyi anlıyorum aslında. yıllarca tedavi olup sonuç alamayan çok tanıdığım insan var. benim kızım da aşılama ile olmuştu çok şükür oldu. Rabbim herkese nasip etsin. şimdi beni de tuhaf karşılayanlar var, 1 tane çocuğun varken niye 2. için böyle uğraşıyorsun diye. naaplım, şimdi de kızım için bu stresi çekmeye değer diyorum, Allahın hazinesi çoookkk büyük. kızım kardeşsiz kalmasın istiyorum. benim naçizane önerim, lütfen rakamlara takılıp kendimizi üzmeyelim. kaç yumurtam geliştiğini ne bu sefer, ne de öncekinde hiç sormadım, ya da kaç mm'ye ulaştığını. eşimin sperm sayısını ya da yıkamada kaç sperm kaldığını falan. inanın hiç aklıma gelmedi sormak. zaten dr'um da sağolsun sormadan bi şey söylemez tamam, içime en çok sinen dr'a gidiyorum, ama biliyorum ki onlar sadece birer vesile. yumurtam, sperm sayımız az yada çok olmuş umursamıyorum, biz elimizden geleni yapıyoruz gersi Allah'a kalmış. Görelim Mevlam neyler; neylerse güzel eyler :)

Amin canım amiinnn Doğru söylüyorsun.. Allah sana da bir evlat daha nasip etsin inşallah.. İnsanın kardeşi olması güzel şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…