Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben bu gün aşılama oldum. Hafif hafif 10 damla kadar kahverengi akıntı geliyor normal mi? İlk defa aşlma yaptırıyorum.
asip etsin..[/QUOTE]

Kızlar ben bu gün aşılama oldum. Ve hafif (10 damla kadar) kanamam sürüyo. Böyle olan var mı? Dr aramam mı gerek?
Canım doktor bilgilendirmedimi seni normal kanama olması aşılama yaparken.kullandığı aletlerden dolayı bende de ilk günü damla damla leke geldi korkma

Aynen öyle..Senin kaçıncı aşılamada oldu canım..Bu arada kardeş elbette gerekli bir şey..Allah kardeşler nasip etsin hayırlısıyla..Çocuk hasreti çeken bi insan 1 tane ile yetinir mi :) Rabb'im, önce kendisine layık bir kul sonra bizlere ve vatanımıza hayırlı evlatlarrr nasip etsin..Bissssüürrüü çocuğumuz olsun..Yerimm ben onları :)))

13. ünde yapıldı aşılamam bugün idrar testi yaptım şu ucuz olanlardan negatif çıktı bilmem sonuç ne kadar sağlıklı ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldum
13. ünde yapıldı aşılamam bugün idrar testi yaptım şu ucuz olanlardan negatif çıktı bilmem sonuç ne kadar sağlıklı ama çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş onu öğrenmiş oldum.
Igneden ne kadar sonra asilaman yapildi canim merak ettim nasil.anladin etkisi
Bugün aşılamamı oldum çok şükür şimdi sıra beklemeye geldi nasıl geçecek zaman
Ayni gun olmusuz asilamayii Insallah guzel haberler veririz tum iateyenlerle birlikte

Arkadaşlar sizden yanlış anlaşılma için özür dilerim kendimi size ifade edeyim ben geçen sene ağustos ayında aşılama oldum ama doğru dürüst yumurta takibi olmadım doktorun bi bildiği vardır diye birşey sormak aklıma gelmemişti 2 kere serophen ilacı verdi yumurta gelişsin diye folik asit kullandım vs bi kaç ilac öyle zaman geçti ve tutmadı o dönem ne doktora kontrole gittim nede ilaç aldım psikolojim bozulmuştu ve baya bi kilo almistim 4-5 ay sürdü doktor yüzü görmek istemiyordum en sonunda karar verdim ve bu ayın 5 inde regl oldum 7 sinde yani reglimin 3üncü günü doktora gittim ilk gün hemen afedersiniz alttan baktı yumurta gelişimi sorunu var dedi hemen hemen 1 buçuk 2 hafta puregon 600 verdi iğne kullandım önce 2 kutu yaptim 1 yumurta gelişmiş dedi çok tembel yumurtan var dedi ve 3 üncü kutuyu verdi ve o iğneden tek bir kere yaptim kontrol günü 3 yumurta gelişmiş istersen hemen aşılama yapalım dedi ve kabul ettik ayın 19 unda catlatma ignemi vurdum gece geç vakitte ve 21 inde aşılama oldum o yüzden de reglma az kaldığı için doktor 1 hafta sonra yani regl olmazsan gel test yapalım dedi iste benim sorunum bu canlar bu arada 7 senedir Bebiş sahibi olmak için uğraşıyorum görmediğim doktor icmedigim ilaç kalmadı haliyle psikolojikmen tukenmistim. çok uzun oldu tekrar özür dilerim arkadaşlarım hepimizin hakkimizda hayırlısı neyse Allah im onu nasip etsin İNŞALLAH.

aminnn canım inşallah... verecek olan Rabbim, sana da, bizlere de, isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. yumurtan tembelmiş, sperm azmış, yavaşmış kimin umrunda. Allah için hiç bir şey güç değil. hepimizin imtihanı ayrı ayrı. Rabbim bekletiyorsa vardır bir sebebi. hayırlısını ancak Allah bilebilir. Allahım gönlünün muradını hayırlısı ile nasip etsin canım.

di mi yaaa... amin amin aminnn... kızım ilk aşılamada olmuştu canım, onunla birlikte bu 2. aşılamam.

Ay inşallah inşallaahhh

di mi yaaa... amin amin aminnn... kızım ilk aşılamada olmuştu canım, onunla birlikte bu 2. aşılamam.
İkinde mi tutmuştu canım.. Maşallah Bu sefer de hemen tutar inşallah.. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…