- 29 Ocak 2015
- 28
- 34
- 13
- 41
- Konu Sahibi minnak343434
-
Ne kadarda güzel ifade etmişsin resmen duygularıma tercüman olmuşsun drlar bulamıyorlar sebebini duayla olacak ben ona inanıyorumAşılaması tutmayan arkadaşlarım, kaderdaşlarım.. O sancıyı hissedince (regl), gününden önce regl olunca ya da sonuç olumsuz olunca tarif edilemeyen hissiyatımız eş değerdedir diye düşünüyorum..O günümüz iptal oluyor..Eşim ağlama dediğinde bırak ağlayayım bunu yaşayayım diyorum..O akan gözyaşı da çok manidar bence..Sonraki günler daha güçlü daha sağlıklı düşünülebiliyor..Benim ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı, bu ay ara verelim dedi doktorum..Sonraki ay aşılama yaparız dedi..İnanın bana bu ay tatildeymiş gibi hissediyorum..Çünkü kendimi şartlandırmıştım bu ay 2. si yapılacak diye..Doktora gittiğimin ertesi günü uayndığımda vücudumda bir gevşeme rahatlama anlatamam..Sanki harptan çıkmıştım..1 ay ne kadar yorulmuşum..Bu kadar rahatlayınca anladım bunu..Arkadaşlarım ümidimizi kaybetmek yok, Allah O'na dua etmemizi istiyor..Hatırlatayım size Firavun'un başı dahi ağrımamıştı..Bizimle evlatlarımız olacak inşallah..Sadece bir şeyleri yaşamamız gerekiyor bunun nedenini bilemeyiz..Ama olacak..Olacak Allah'ın izniyle..Bizi evlatsız bırakmayacak Yüce Mevlam..İnşallah..
Evet can regl oldum iyi biliyorum ağrılarım sancim tüm belirtiler regl belirtisi bende regl olmasın diyorum yerleşme kanaması olsun istiyorum ama malesefsenem kesin regl oldun mu yoksa öyle mi hissediyorsun?belki de olmazsın
Uzulme canım daha adet olmus sayılmarsımKizlar bende bugün sabah leke vardı su an ağrılarım var korkudan lavaboya gidemiyorum pedime de biraz geldi ama bence bebegim tutunmadi Rabbim nasip etmedi moralim çok bozuk eşime nasıl soylicem bilmiyorum mecburen pazartesi doktora gitmem gerek
canım senden gelen leke kırmızımıydı..Evet can regl oldum iyi biliyorum ağrılarım sancim tüm belirtiler regl belirtisi bende regl olmasın diyorum yerleşme kanaması olsun istiyorum ama malesef
canım bende bu ay progestan kullandım günde 3 kere şeklinde hayatım boyunca ilk kez adetim gecikti o hapın böyle bir etkisi var. Allah en kısa zamanda evlat sahibi yapsın seni beni herkesi inşallahArkadaslar asilamamin 9. Guunu normalde yarin adet olmaliyim takvime gore ama benim asilama 17. Gun yapildi gec buyudu yumurtalarim...su an sadece kasik agrim var hafif goguslerim siserdi normalde ama yok...sizce gecikir mi adet gec asilama oldugu icin bir de progestan kullaniyorum doktor verdi...
Biraz kırmızı biraz leke canım ya Belim koptu kopacak agridan duramiyorum bebegim tutunması çok iyi biliyorumcanım senden gelen leke kırmızımıydı..
Kızlar benim lekelenmem devam etmedi.iyice ümitlendim.umarım yine yıkılmam.
Asilama sonrasi mi kullandiniz ben asilamadan sonra gunde bir defa kullaniyorum.canım bende bu ay progestan kullandım günde 3 kere şeklinde hayatım boyunca ilk kez adetim gecikti o hapın böyle bir etkisi var. Allah en kısa zamanda evlat sahibi yapsın seni beni herkesi inşallah
Ben henüz aşılamaya başlamadım 2 şunatta belli olucak klomen ve çatlatma iğnesinden sonra progestan kullandım bu ay 3 gün geciktîrdi adetimi. Hapı bırakınca olabildim ancakAsilama sonrasi mi kullandiniz ben asilamadan sonra gunde bir defa kullaniyorum.
Galiba benim de tutmadı.bütün gün hiç birşey yoktu .10 dk önce hem ağrı hemde kanama başladı.3 yıldır yaşadığım kaçıncı hüsran sayısını bile unuttum.artık çok yoruldum ben yaaa.bi süre bırakcam galiba tedaviyi.kendim kadar senin içinde üzüldüm senem.ama yapmak bişey yok İşte klasik hayırlısı olsun muhabbetiyine olmadi of of
Galiba benim de tutmadı.bütün gün hiç birşey yoktu .10 dk önce hem ağrı hemde kanama başladı.3 yıldır yaşadığım kaçıncı hüsran sayısını bile unuttum.artık çok yoruldum ben yaaa.bi süre bırakcam galiba tedaviyi.kendim kadar senin içinde üzüldüm senem.ama yapmak bişey yok İşte klasik hayırlısı olsun muhabbeti
Sen olma bari yaaa.aramızdan birisi sevinsin bizde paylaşalım bu sevinci en azındanKızlar heralde bende adet olucam sancı bi gelip bi gidiyo ayni adet sancısı cokk üzülüyorum yaa hepimiz için
Kızlar heralde bende adet olucam sancı bi gelip bi gidiyo ayni adet sancısı cokk üzülüyorum yaa hepimiz için
Şuana kadar bişi yoktu ama sanci bi gidip bi geliyor çok korkuyorum inşallah olmamSen olma bari yaaa.aramızdan birisi sevinsin bizde paylaşalım bu sevinci en azından
canım çok üzüldüm napalım nasip değilmiş.. benm de belim başladı yavaş yavaş ağrımaya bende umutsuzluğa kapıldım heralde benmde olumsuz olucakyine olmadi of of
Ne kadarda güzel ifade etmişsin resmen duygularıma tercüman olmuşsun drlar bulamıyorlar sebebini duayla olacak ben ona inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?