Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ne kadarda güzel ifade etmişsin resmen duygularıma tercüman olmuşsun drlar bulamıyorlar sebebini duayla olacak ben ona inanıyorum

Uzulme canım daha adet olmus sayılmarsım

Arkadaslar asilamamin 9. Guunu normalde yarin adet olmaliyim takvime gore ama benim asilama 17. Gun yapildi gec buyudu yumurtalarim...su an sadece kasik agrim var hafif goguslerim siserdi normalde ama yok...sizce gecikir mi adet gec asilama oldugu icin bir de progestan kullaniyorum doktor verdi...

canım bende bu ay progestan kullandım günde 3 kere şeklinde hayatım boyunca ilk kez adetim gecikti o hapın böyle bir etkisi var. Allah en kısa zamanda evlat sahibi yapsın seni beni herkesi inşallah

canım bende bu ay progestan kullandım günde 3 kere şeklinde hayatım boyunca ilk kez adetim gecikti o hapın böyle bir etkisi var. Allah en kısa zamanda evlat sahibi yapsın seni beni herkesi inşallah
Asilama sonrasi mi kullandiniz ben asilamadan sonra gunde bir defa kullaniyorum.

Asilama sonrasi mi kullandiniz ben asilamadan sonra gunde bir defa kullaniyorum.
Ben henüz aşılamaya başlamadım 2 şunatta belli olucak klomen ve çatlatma iğnesinden sonra progestan kullandım bu ay 3 gün geciktîrdi adetimi. Hapı bırakınca olabildim ancak

yine olmadi of of
Galiba benim de tutmadı.bütün gün hiç birşey yoktu .10 dk önce hem ağrı hemde kanama başladı.3 yıldır yaşadığım kaçıncı hüsran sayısını bile unuttum.artık çok yoruldum ben yaaa.bi süre bırakcam galiba tedaviyi.kendim kadar senin içinde üzüldüm senem.ama yapmak bişey yok İşte klasik hayırlısı olsun muhabbeti

Senin için üzüldüm keşke sen güzel haber verebilseydin vücut dayanmıyor hele psikolojikmen insan çöküyor bende çok yoruldum önce bi doktora görün doktorunla konuş biraz ara vermek istiyorum de ben pazartesi doktora gidicem bakim ne olacak sancidan ağrıdan duramiyorum bi yandan Belim bi yandan karın ağrım alt bölgem öyle bi ağrı oluyor ki zor duruyorum

Ne kadarda güzel ifade etmişsin resmen duygularıma tercüman olmuşsun drlar bulamıyorlar sebebini duayla olacak ben ona inanıyorum

İnan canım..Buna inandık mı yolumuza çıktık mı O merhametini esirgemeyecek bizden biliyorum..Bugün olmazsa yarın..Yeter ki bu zorlu yolda tevekkül edelim, sabır gösterelim..O'ndan olduğuna kanaat getirelim..Ben her halini düşünüyorum..Gebe kalmak bu işin başlangıcı geçecek 9 ay var, sonrası var..Eksik istek de eksik dua da bulunmayalım lütfen..Gebe kalırız, düşer..Allah korusun bin bir türlü hali var..Allah, sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin..10 yumurta da olmaz, 1 yumurta da olur..Az spermle olur, çok ile olmaz..Bir tane yetiyor en nihayetinde..Sen gebe kalamazsın der doktor, kadın gebe kalır..Nedir bunların cevabı, sorarım..Kün fe Yekün..Ol Der ve Olur..Hamd olsun..Duaya devam Sevgili Destina..Rabb'im kabul buyursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…