- Konu Sahibi minnak343434
-
merhaba buraya hamileyim yazmayı okadar çok istedimki ama 9 ocakta yapılan ilk aşılamam tutmadı büyük yıkım yaşadımbütün yazan belirtiler vardı doktorum bu belirtilerin hamilelikten değil ilaçlardan olduğunu söyledi... hemen ikinci aşılamaya geçelim dedi ama istemiyorum psikolojim zaten bozulmuştu iyice çöktü... aşılama sırasında çok canım yandı doktoruma güvenimi kaybettim galiba
CANIM CEVABIN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM.DOKTORUMA GÜVENİYORUM KENDİMİ BUNA İNANDIRIYORUM.
BENİMDE İLK 5 GÜN SAAT ÖĞLEN 12 GONAL F 112,5 MG VUR DEDİ GÖBEKTEN. 29 OCAK BAŞLIYOR 2 ŞUBATTA BİTİYOR İŞE 6 GÜN SABAH 8,30 BURADA OL OPERASYONA GİRMEDEN SENİ MUAYENE EDEYİM DEDİ O GÜN OPERASYON GÜNÜ ÇÜNKÜ . EĞER GELİŞMEMİŞ OLURSA 2 GÜN DAHA YAPARIZ DEDİ. BURAYA KADAR YANLIŞ BİRŞEY YOK GİBİ SATEN 5 GÜN BİTİNCE DE GÜN AŞIRI ULTRASON İLE BAKACAK. 3 ŞUBAATA GİTTİĞİMDE YUMURTALAR OLUŞMUŞ İSE AKŞAMA ÇATLATMAYI YAPACAĞIZ MUHTEMELEN 5 ŞUBAT SABAHIDA AŞILAMA OLACAK BİR YANLIŞLIK VARMI ŞİMDİ BU TEDAVİDE. SATEN HEP ÖĞLE DUA EDİYORUM ALLAHIM SENİ VEKİL KILDIM DOKTORUMU VESİLE SEN HAYIRLISINI VER YARABBİM BİZ SADECE İSTEYİP DİLEYEBİLİRİZ SEN ÖL DERSİN ÖLÜRÜZ OL DERSİN OLURUZ YÜCE RABBIM EMANET ŞU CANIMLA BENİM DUALARIMIDA DUY VE KABUL EYLE ALLAHIM DİYORUM. İÇİMDEN HEP BÖYLE DUA EDİYORUM.
kızlar benim aşılama da 12.günüm.kesin bi belirti yok.3 kaldı sonuca sabırla bekliyorum.Allahım inş. bu sefer bana da tattırır bu duyguyu..
aminnn.... hayırlı olsun canım, Rabbim yeter ki "ol" desin.Selam hanimlarrr benim ilk asilamamda tuttu ama 2 aylikken dusuk yaptim 2. Asilama yapildi bugun 5. Gunumuz bizdeki sorun yumurta tembelligi hapla adet goruyorum hap icmezsem kendiliginden adetim olmuyorrr bu ay 10 gun puregon igne kullandim 24 ocakta catlatma ignesi oldum 26 ocakta asilama yapildi..ilk asilamada yikandiktan sonraki sperm sayisi 3.5 milyondu bu ay 0.35 milyon cok dusuk hareketlilik %40 suan kasiklarimda agrilarrr var ilk hamileligimde hic bisey hissetmemistim adetim olacak gibi agrilar vardi test yaptim pozitif cikti sizce sperm sayisi cok az deil mii icimden bi ses tuttmadi diyo..Doktora sordum sperm sayisi az deilmi dedim bize lazim olan sadece 1 tanesi dedi moralini yuksek tut dusunme dedi amaaaa 9 gun nasil gececek bilmiyorummmALLAHIM bizi ve tum isteyenleri evlat kokusundan mahrum etmesinn tez vakitte kucaklarimizi doldursun Insallah
yine olmadi of of
Galiba benim de tutmadı.bütün gün hiç birşey yoktu .10 dk önce hem ağrı hemde kanama başladı.3 yıldır yaşadığım kaçıncı hüsran sayısını bile unuttum.artık çok yoruldum ben yaaa.bi süre bırakcam galiba tedaviyi.kendim kadar senin içinde üzüldüm senem.ama yapmak bişey yok İşte klasik hayırlısı olsun muhabbeti
Çok üzüldüm canım demekki hakkimizda hayırlısı değilmiş ben dün geceden beri sancidan ağrıtan ölüyorum halim hiç yok kalkip dolaşıyorum sancı artıyor Oturuyom uzaniyom belimde başlıyor agrimaya yarına kadar nasıl dayanicam böyle ilk asilamam tutmayinca adet olduğumda bu kadar acı sancı ağrı yoktu gece aglamaktan yatamadimcanım kusura bakma yazamadım dün. yürekten yapılan dualar er ya da geç kabul olur inşallah. şu ana kadar anlattıkların normal görünüyor bana göre. Allahım senin, hepimizin gönlüne göre versin inşallah
İnşallah birgün bizlerinde duaları kabul olur ve bizlerde Allahın izniyle anneliği tadariz.
heyecan dorukta desenebenim daha 6. günüm, çatlayacağım meraktan inşallah canım, güzel Allahım sana, hepimize gönlünün muradını versin
aminnn.... hayırlı olsun canım, Rabbim yeter ki "ol" desin.
İnşallah senin ve bekleyen arkadaşların bebisleri annelerini bırakmaz inşallah sizlerden güzel haberler gelir.
kıyamam arkadaşlarım yaaa... keşke elden bir şey gelse... nasip değilmiş demek ki. Rabbimin hepimiz için düşündüğü güzellikler vardır muhakkak, zor ama bize sabretmek düşüyor. hamile kalırız, Allah korusun bir sürü olumsuzluk yaşayabiliriz, bu hepimiz için geçerli. normalde tedavisiz hamile kalamayan ben geçen yıl hamile kaldım, sevinçten uçuyorum. 7 haftalıkken kanamam başladı. acildeki dr düşük yapıyorsun dedi, ertesi gün başka dr hemen alalım dedi, ertesi gün başka dr. yooo... kanama var ama henüz düşmemiş dedi, iğne verdi. sancım, kanamam arttı. bi başka biri ilaç verelim kendin düşür dedi. bu arada kendi dr. um 60 km uzakta. düşük tehliken var yola çıkma diyor. ama burada da her kafadan başka bir sesbense hala küçücük bir umuda muhtacım... yaşadığım stresi düşünebiliyor musunuz? belirsizlikten yoruldum. gözümü karartıp yola çıktım, dr.um kürtaja karar verdi. bebeğimle son gecemde " ben seni bırakmayacağım annecim, sen de bana sıkı sıkı tutun" diye sabaha kadar ağladım. ve sabah kürtaja girerken son muayenemde bebeğimin ameliyat kesisine yapıştığı görüldü. sabaha kadar ettiğim dua kabul olmuş, ama bu benim için çok hayırlı olmadı. kanamamın durdurulamamsı halinde rahimimin alınması gündeme geldi... çok şükür kürtaj başarılı geçti. çok uzun yazdım lütfen kusuruma bakmayın ama söylemek istediğim şu ki, tedavilerimiz olumlu da, olumsuz da sonuçlansa her şeyin hayırlısı Allahtan. kalan işte da hayır vardır. Allahım meleklerimizi en hayırlı zamanda karnımıza konduruversin ve onları, hayırla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
canım kusura bakma yazamadım dün. yürekten yapılan dualar er ya da geç kabul olur inşallah. şu ana kadar anlattıkların normal görünüyor bana göre. Allahım senin, hepimizin gönlüne göre versin inşallah
heyecan dorukta desenebenim daha 6. günüm, çatlayacağım meraktan inşallah canım, güzel Allahım sana, hepimize gönlünün muradını versin
aminnn.... hayırlı olsun canım, Rabbim yeter ki "ol" desin.
kıyamam arkadaşlarım yaaa... keşke elden bir şey gelse... nasip değilmiş demek ki. Rabbimin hepimiz için düşündüğü güzellikler vardır muhakkak, zor ama bize sabretmek düşüyor. hamile kalırız, Allah korusun bir sürü olumsuzluk yaşayabiliriz, bu hepimiz için geçerli. normalde tedavisiz hamile kalamayan ben geçen yıl hamile kaldım, sevinçten uçuyorum. 7 haftalıkken kanamam başladı. acildeki dr düşük yapıyorsun dedi, ertesi gün başka dr hemen alalım dedi, ertesi gün başka dr. yooo... kanama var ama henüz düşmemiş dedi, iğne verdi. sancım, kanamam arttı. bi başka biri ilaç verelim kendin düşür dedi. bu arada kendi dr. um 60 km uzakta. düşük tehliken var yola çıkma diyor. ama burada da her kafadan başka bir sesbense hala küçücük bir umuda muhtacım... yaşadığım stresi düşünebiliyor musunuz? belirsizlikten yoruldum. gözümü karartıp yola çıktım, dr.um kürtaja karar verdi. bebeğimle son gecemde " ben seni bırakmayacağım annecim, sen de bana sıkı sıkı tutun" diye sabaha kadar ağladım. ve sabah kürtaja girerken son muayenemde bebeğimin ameliyat kesisine yapıştığı görüldü. sabaha kadar ettiğim dua kabul olmuş, ama bu benim için çok hayırlı olmadı. kanamamın durdurulamamsı halinde rahimimin alınması gündeme geldi... çok şükür kürtaj başarılı geçti. çok uzun yazdım lütfen kusuruma bakmayın ama söylemek istediğim şu ki, tedavilerimiz olumlu da, olumsuz da sonuçlansa her şeyin hayırlısı Allahtan. kalan işte da hayır vardır. Allahım meleklerimizi en hayırlı zamanda karnımıza konduruversin ve onları, hayırla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar gerçekten üzüldümve umudum azalıyo sanki benimde yok gibi geliyo bugün 6. günüm ne yapalım hakkımızda hayırlısı.[/QUOTEBenimde 8. Günüm aşılamamda. Günler geçmiyor. Gül- cann sen niçin ümitsizsin???
Gülcan sende belirtiler nedir? Doktoru arıyorum hiç yorum yapmıyor? Delireceğim.Kızlar gerçekten üzüldümve umudum azalıyo sanki benimde yok gibi geliyo bugün 6. günüm ne yapalım hakkımızda hayırlısı.
üzüntü insanın tüm dengesini bozuyor değil mi? Allahım güç kuvvet, sabırlar versin canım. umarım şimdi biraz daha iyisindir, merak ettim seni. en kısa zamanda sana, isteyen herkese da hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim.Çok üzüldüm canım demekki hakkimizda hayırlısı değilmiş ben dün geceden beri sancidan ağrıtan ölüyorum halim hiç yok kalkip dolaşıyorum sancı artıyor Oturuyom uzaniyom belimde başlıyor agrimaya yarına kadar nasıl dayanicam böyle ilk asilamam tutmayinca adet olduğumda bu kadar acı sancı ağrı yoktu gece aglamaktan yatamadim
Canım biraz daha bekle inşallah iyi sonuç alirsin adetin ne zaman normalde hangi gün gelmesi lazimYa bu sancılar göğüslerin şişmesi hayramı alamet bilemedim. Herkeste farklı belirtiler vardır tabikide. 6. Günümdeyim bende ama ağrı harici hiç bişi hissetmiyorum bu normal mi?
Amin inşallah canım isteyen herkese bana en kısa zamanda nasip eder evet üzüntüden ne yaptığimi hatta eşime bile ters davranıyorum halen aynı canım sancisan duramiyorum ayağa kalkınca yürüyünce dahada beter oluyor uzaniyorum Belim sanki yerinden cikicak gibi oluyor sen ne durumdasin canımüzüntü insanın tüm dengesini bozuyor değil mi? Allahım güç kuvvet, sabırlar versin canım. umarım şimdi biraz daha iyisindir, merak ettim seni. en kısa zamanda sana, isteyen herkese da hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim.
gül_can seninle aynı gün yapılmıştı aşılamamız, başka birileri daha vardı sanki. hani bi tablo yapılıyordu, kim ne durumda falan yazılıyordu. benim bazen kafam karışıyor daKızlar gerçekten üzüldümve umudum azalıyo sanki benimde yok gibi geliyo bugün 6. günüm ne yapalım hakkımızda hayırlısı.
Canım senin Adet günün ne zaman belki senin bebeğin tutunur sanaKızlar gerçekten üzüldümve umudum azalıyo sanki benimde yok gibi geliyo bugün 6. günüm ne yapalım hakkımızda hayırlısı.
aminnn... üzüldüm canım, dr. unu aradın mı? normal miymiş bu kadar sancı? test günün gelmiş miydi?Amin inşallah canım isteyen herkese bana en kısa zamanda nasip eder evet üzüntüden ne yaptığimi hatta eşime bile ters davranıyorum halen aynı canım sancisan duramiyorum ayağa kalkınca yürüyünce dahada beter oluyor uzaniyorum Belim sanki yerinden cikicak gibi oluyor sen ne durumdasin canım
Senem benim şubat 20 sinde falan normalde adetim tabi aşılama yapılınca değişmiyorsa :)Canım biraz daha bekle inşallah iyi sonuç alirsin adetin ne zaman normalde hangi gün gelmesi lazim
Benim ilk asilamada erken gelmişti bu ikincisinde tam gününde geldi bunyeden bünyeye değişiyor inşallah senden guzel haberler gelirSenem benim şubat 20 sinde falan normalde adetim tabi aşılama yapılınca değişmiyorsa :)
Doktoru aramadım çünkü numarasını almadım ve geçen seneki doktorum değil Canım benim adet belirtilerim vardı bide adet olmadan önce karnımın altına kramp giriyordu aynı bende de biraz ağrı yanma olmuştu lavaboya gitmeye korkuyordum geldi gelecek diye derken dün akşam üzeri geldi ama nasıl geldi sancidan öldürdü beni bugün bile ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ayağa bile kalkınca sancı ağrı Belim sanki kopucak gibi agriyor canım ya inşallah sizler güzel haber alırsınız moralim bozuk esime bile ters davranıyorum yok test günüm gelmemiştiaminnn... üzüldüm canım, dr. unu aradın mı? normal miymiş bu kadar sancı? test günün gelmiş miydi?
benim 6. günüm canım, göğüslerim 1 beden büyüdü sanki, hafif de kasıklarımda sancım var. fazla yorulunca altta hafif ağr, yanma gibi bişeyler oluyor. senin belirtin var mıydı senemcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?