Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım kusura bakma yazamadım dün. yürekten yapılan dualar er ya da geç kabul olur inşallah. şu ana kadar anlattıkların normal görünüyor bana göre. Allahım senin, hepimizin gönlüne göre versin inşallah

kızlar benim aşılama da 12.günüm.kesin bi belirti yok.3 kaldı sonuca sabırla bekliyorum.Allahım inş. bu sefer bana da tattırır bu duyguyu..

heyecan dorukta desene benim daha 6. günüm, çatlayacağım meraktan inşallah canım, güzel Allahım sana, hepimize gönlünün muradını versin

aminnn.... hayırlı olsun canım, Rabbim yeter ki "ol" desin.

yine olmadi of of

kıyamam arkadaşlarım yaaa... keşke elden bir şey gelse... nasip değilmiş demek ki. Rabbimin hepimiz için düşündüğü güzellikler vardır muhakkak, zor ama bize sabretmek düşüyor. hamile kalırız, Allah korusun bir sürü olumsuzluk yaşayabiliriz, bu hepimiz için geçerli. normalde tedavisiz hamile kalamayan ben geçen yıl hamile kaldım, sevinçten uçuyorum. 7 haftalıkken kanamam başladı. acildeki dr düşük yapıyorsun dedi, ertesi gün başka dr hemen alalım dedi, ertesi gün başka dr. yooo... kanama var ama henüz düşmemiş dedi, iğne verdi. sancım, kanamam arttı. bi başka biri ilaç verelim kendin düşür dedi. bu arada kendi dr. um 60 km uzakta. düşük tehliken var yola çıkma diyor. ama burada da her kafadan başka bir ses bense hala küçücük bir umuda muhtacım... yaşadığım stresi düşünebiliyor musunuz? belirsizlikten yoruldum. gözümü karartıp yola çıktım, dr.um kürtaja karar verdi. bebeğimle son gecemde " ben seni bırakmayacağım annecim, sen de bana sıkı sıkı tutun" diye sabaha kadar ağladım. ve sabah kürtaja girerken son muayenemde bebeğimin ameliyat kesisine yapıştığı görüldü. sabaha kadar ettiğim dua kabul olmuş, ama bu benim için çok hayırlı olmadı. kanamamın durdurulamamsı halinde rahimimin alınması gündeme geldi... çok şükür kürtaj başarılı geçti. çok uzun yazdım lütfen kusuruma bakmayın ama söylemek istediğim şu ki, tedavilerimiz olumlu da, olumsuz da sonuçlansa her şeyin hayırlısı Allahtan. kalan işte da hayır vardır. Allahım meleklerimizi en hayırlı zamanda karnımıza konduruversin ve onları, hayırla, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaslar merhaba bende iki kere klomen ve serephone ile asilama oldum tutmadi esimin kruger %4 sonra kendiligimden gebe kaldim ama onuda olu dogum yaptim 2 senedir tekrar gebelik olusmayinca bu ay tekrar asilama yapildi cuma asilamam oldu ama yumurtam kac tane tam bilmiyorum sormadim doktora sagda 17.5 mm 16. mm 3 af solda 13.5 mm 4 af diyo benim sagda iki tane mi bi tane mi yumurtam varmis bileniniz var miii

Çok üzüldüm canım demekki hakkimizda hayırlısı değilmiş ben dün geceden beri sancidan ağrıtan ölüyorum halim hiç yok kalkip dolaşıyorum sancı artıyor Oturuyom uzaniyom belimde başlıyor agrimaya yarına kadar nasıl dayanicam böyle ilk asilamam tutmayinca adet olduğumda bu kadar acı sancı ağrı yoktu gece aglamaktan yatamadim

saol canım evet heyecan dorukta..inş.. olur benimde 7 senedir uğraşıyorum..çok güzel anlatmışsın caanım Allah hayırlısını nasip etsin..hepimize

Kızlar gerçekten üzüldüm ve umudum azalıyo sanki benimde yok gibi geliyo bugün 6. günüm ne yapalım hakkımızda hayırlısı.

Ya bu sancılar göğüslerin şişmesi hayramı alamet bilemedim. Herkeste farklı belirtiler vardır tabikide. 6. Günümdeyim bende ama ağrı harici hiç bişi hissetmiyorum bu normal mi?

üzüntü insanın tüm dengesini bozuyor değil mi? Allahım güç kuvvet, sabırlar versin canım. umarım şimdi biraz daha iyisindir, merak ettim seni. en kısa zamanda sana, isteyen herkese da hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim.

Ya bu sancılar göğüslerin şişmesi hayramı alamet bilemedim. Herkeste farklı belirtiler vardır tabikide. 6. Günümdeyim bende ama ağrı harici hiç bişi hissetmiyorum bu normal mi?
Canım biraz daha bekle inşallah iyi sonuç alirsin adetin ne zaman normalde hangi gün gelmesi lazim

Amin inşallah canım isteyen herkese bana en kısa zamanda nasip eder evet üzüntüden ne yaptığimi hatta eşime bile ters davranıyorum halen aynı canım sancisan duramiyorum ayağa kalkınca yürüyünce dahada beter oluyor uzaniyorum Belim sanki yerinden cikicak gibi oluyor sen ne durumdasin canım

Kızlar gerçekten üzüldüm ve umudum azalıyo sanki benimde yok gibi geliyo bugün 6. günüm ne yapalım hakkımızda hayırlısı.
gül_can seninle aynı gün yapılmıştı aşılamamız, başka birileri daha vardı sanki. hani bi tablo yapılıyordu, kim ne durumda falan yazılıyordu. benim bazen kafam karışıyor da

aminnn... üzüldüm canım, dr. unu aradın mı? normal miymiş bu kadar sancı? test günün gelmiş miydi?
benim 6. günüm canım, göğüslerim 1 beden büyüdü sanki, hafif de kasıklarımda sancım var. fazla yorulunca altta hafif ağr, yanma gibi bişeyler oluyor. senin belirtin var mıydı senemcim?

Doktoru aramadım çünkü numarasını almadım ve geçen seneki doktorum değil Canım benim adet belirtilerim vardı bide adet olmadan önce karnımın altına kramp giriyordu aynı bende de biraz ağrı yanma olmuştu lavaboya gitmeye korkuyordum geldi gelecek diye derken dün akşam üzeri geldi ama nasıl geldi sancidan öldürdü beni bugün bile ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ayağa bile kalkınca sancı ağrı Belim sanki kopucak gibi agriyor canım ya inşallah sizler güzel haber alırsınız moralim bozuk esime bile ters davranıyorum yok test günüm gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…