Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hay Allahhh... düşük yapıyor olabilir misin acaba? düşüğün sancısı çok olur, düşük düşürür derdi annem bana. en iyisi sen bu geceden randevu al da yarın sıra falan beklemeden dr'a görün hem test de yaparlar. ya da acile mi gitsen, icapcı mı ne diyorlar, kadın doğum uzmanı çağırırlar, değerlendirir durumunu. kaç gün vardı testine?
hem eşine de ters davranma canım yaaa... hepsi Allahtan. çoluk çocuğa karışınca, çocuklar yuvadan bir bir uçacaklar, kalcaz eşlerimizle beraber. onlar lazım bize daha

kızlar, tedavilerimizin adı aynı ama, görüyoruz ki uygulamalarda farklılıklar var. bazılarımız aşılamadan sonra jel, ilaç vs kullanıyor. ben şu ana kadar sadece folik asit alıyorum. yarın tekrar çatlatma iğnesi önerdi doktorum yani aşılamanın 7. gününde. benim gibi yeniden çatlatılacak olan var mı???

Mrb kizlar eylulde asilama yapmistik cok sukur tuttu ama dusuk oldu kendiliginden dustu sora kirk gun boyunca az az lekeler geldi adetim 14 gunde bi oldu ayda iki defa adet oluyodum dr gittim uc ay dengesiz olur dedi uc aydir boyle oluyodu gecen adetim 17 .gun oldu simdide 25.gunum bu ay ilk defa dusukten sora bu kadar gecekti adetim ve bes gundur goguslerim okadar buyuduki iyice damarlar gozukuyo sis ve agriyo akintim var normalde hic olmaz hamile kaldigimda yasadigim ayni belirtiler var suan sabah devlet hastanesinde acilde kan verdim sonuc 1.20 cikmis negatif dediler ama sizce yanlis cikma ihtimali olabilirmi yada gec dollenme filan olmussa cikmaya bilirmi sizce memlekete gitmistim 8 gun once geldim o gun iliski oldu aceba gebelik o gun olduysa cikmaya bilirmi diyorum kafam cok karisik bu belirtiler olunca %100 gebeyim demistim cok sasirdim ilk defa dusukten sora adetim bukadar gecikti ve goguslerim emziren kadin gibi buyudu neden olabilirki baska bu degisiklik sizce

Canım senin Adet günün ne zaman belki senin bebeğin tutunur sana
Ayın 12 sinde canım ama bilmiyorum çok tuhafım ve var gibi ne yok gibi.bide eşimin aileside benim ailemde çok heveslendi daha hiç birşey belli değil bıraksam şimdiden bişeyler örmeye falan başlayacaklar .yani anlayacağın olmasza daha çok üzülücem

Hepimize rabbim nasib etsin bende yeni katıldım aramıza yarın ilk asilamam olacak nasibse inşallah hayırlı sonuçlar almak nasib olur
Allah yardımcın olsun canım, sonucunda hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
üzülmek, moral bozmak yokkk... Allahım hiç birimizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah. bak, benim de adet tarihim 11'i gibi. hadi bakalım hayırlı sonuçlar alalım inşallah

kizlar ocak ayinda asilamam yapildi ve hamile oldugumu ogrendim duanin gucu cok buyuk hic eksik etmeyin .
birde belirtilere fazla takilmayin cunku inanin bel agrisi ve halsizliktwn baska belirtim olmadi.
allah isteyen herkeze nasip etsin anneligi insallah

oooyyyy taptaze bir bebiş haberi gözünüz aydın arkadaşım, sağlıkla gelsin inşallah bebişin. duasız olmaz zaten, ama sen de dua et bize ilk aşılaman mıydı?

oooyyyy taptaze bir bebiş haberi gözünüz aydın arkadaşım, sağlıkla gelsin inşallah bebişin. duasız olmaz zaten, ama sen de dua et bize ilk aşılaman mıydı?
allah isteyen herkeze nasip etain insallah hep dualarim sizlerle..
hayir canim 2. asilamamdi olmazsa tup bebek diyodum umutsuzdum tatil plani yapmistik kursa yazilmistim kan veriyimde oyle gideriz diyodum hamile oldugumu ogrendim :)

Evet haklısın canım v ze lazimlar biz küs kalamiyoruz zaten yok öyle düşük ihtimali değil lavaboya gidip kontrol ediyorum çok az kan geliyor düşük olsa parçalar gelir bence, adetin gelmezse 3 gün sonrası gel dedi zaten benim adetim 26-28 günde bi geliyor yani 5 ocak da olmuştum 21 inde aşılama olmuştum yani adetim gününde geldi

Allah iyiliğini versin moralim bayan bi bozuktu sayende eşli güldüm kız hadi hayırlısı inşallah bebeğin anne geliyorum der ben ilaç felan kullanmadım aşılama dan önce catlatma iğnesi oldum sonra ilaç yazmadi

Kızlar aşılama olupta tutmayan arkadaşlara sormak istiyorum kanamanız normalden fazla mı geldi benim fazla geliyor dr sordum normal dedi ama ben biraz huzursuz oldum bide tutmayinca dr unuz yinede ultrasonla baktımı benimki görüşmeye çağırdı ama bakmadı

İnşallah canım sanki adet olucam gibi ağrı başladı.seninde ağrın var mı?

seni biraz olsun güldürebildiysem ne mutlu bana. Rabbim hepimizi güldürsün naapalım canım yaaa... çok stresli br süreç, bunu ancak yaşayan bilir. bazen işi deliliğe vuruyorum, bazen daralıp Allaha sığınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…