- Konu Sahibi minnak343434
-
hay Allahhh... düşük yapıyor olabilir misin acaba? düşüğün sancısı çok olur, düşük düşürür derdi annem bana. en iyisi sen bu geceden randevu al da yarın sıra falan beklemeden dr'a görün hem test de yaparlar. ya da acile mi gitsen, icapcı mı ne diyorlar, kadın doğum uzmanı çağırırlar, değerlendirir durumunu. kaç gün vardı testine?Doktoru aramadım çünkü numarasını almadım ve geçen seneki doktorum değil Canım benim adet belirtilerim vardı bide adet olmadan önce karnımın altına kramp giriyordu aynı bende de biraz ağrı yanma olmuştu lavaboya gitmeye korkuyordum geldi gelecek diye derken dün akşam üzeri geldi ama nasıl geldi sancidan öldürdü beni bugün bile ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ayağa bile kalkınca sancı ağrı Belim sanki kopucak gibi agriyor canım ya inşallah sizler güzel haber alırsınız moralim bozuk esime bile ters davranıyorum yok test günüm gelmemişti
Hep olumsuz haberler geliyoda ondan
Benim adet sancası gibi sancılarım başladı başkada pek bi belirti yok sadece kasığımda batma oluyo ara sıra o kadarGülcan sende belirtiler nedir? Doktoru arıyorum hiç yorum yapmıyor? Delireceğim.
İnan bende pek anlamamgül_can seninle aynı gün yapılmıştı aşılamamız, başka birileri daha vardı sanki. hani bi tablo yapılıyordu, kim ne durumda falan yazılıyordu. benim bazen kafam karışıyor da
Ayın 12 sinde canım ama bilmiyorum çok tuhafım ve var gibi ne yok gibi.bide eşimin aileside benim ailemde çok heveslendi daha hiç birşey belli değil bıraksam şimdiden bişeyler örmeye falan başlayacaklar .yani anlayacağın olmasza daha çok üzülücemCanım senin Adet günün ne zaman belki senin bebeğin tutunur sana
Allah yardımcın olsun canım, sonucunda hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallahHepimize rabbim nasib etsin bende yeni katıldım aramıza yarın ilk asilamam olacak nasibse inşallah hayırlı sonuçlar almak nasib olur
üzülmek, moral bozmak yokkk... Allahım hiç birimizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah. bak, benim de adet tarihim 11'i gibi. hadi bakalım hayırlı sonuçlar alalım inşallahAyın 12 sinde canım ama bilmiyorum çok tuhafım ve var gibi ne yok gibi.bide eşimin aileside benim ailemde çok heveslendi daha hiç birşey belli değil bıraksam şimdiden bişeyler örmeye falan başlayacaklar .yani anlayacağın olmasza daha çok üzülücem
oooyyyy taptaze bir bebiş haberikizlar ocak ayinda asilamam yapildi ve hamile oldugumu ogrendim duanin gucu cok buyuk hic eksik etmeyin .
birde belirtilere fazla takilmayin cunku inanin bel agrisi ve halsizliktwn baska belirtim olmadi.
allah isteyen herkeze nasip etsin anneligi insallah
allah isteyen herkeze nasip etain insallah hep dualarim sizlerle..oooyyyy taptaze bir bebiş haberigözünüz aydın arkadaşım, sağlıkla gelsin inşallah bebişin. duasız olmaz zaten, ama sen de dua et bize ilk aşılaman mıydı?
allah isteyen herkeze nasip etain insallah hep dualarim sizlerle..
hayir canim 2. asilamamdi olmazsa tup bebek diyodum umutsuzdum tatil plani yapmistik kursa yazilmistim kan veriyimde oyle gideriz diyodum hamile oldugumu ogrendim :)[/
Evet haklısın canım v ze lazimlar biz küs kalamiyoruz zaten yok öyle düşük ihtimali değil lavaboya gidip kontrol ediyorum çok az kan geliyor düşük olsa parçalar gelir bence, adetin gelmezse 3 gün sonrası gel dedi zaten benim adetim 26-28 günde bi geliyor yani 5 ocak da olmuştum 21 inde aşılama olmuştum yani adetim gününde geldihay Allahhh... düşük yapıyor olabilir misin acaba? düşüğün sancısı çok olur, düşük düşürür derdi annem bana. en iyisi sen bu geceden randevu al da yarın sıra falan beklemeden dr'a görün hem test de yaparlar. ya da acile mi gitsen, icapcı mı ne diyorlar, kadın doğum uzmanı çağırırlar, değerlendirir durumunu. kaç gün vardı testine?
hem eşine de ters davranma canım yaaa... hepsi Allahtan. çoluk çocuğa karışınca, çocuklar yuvadan bir bir uçacaklar, kalcaz eşlerimizle beraber. onlar lazım bize daha
Allah iyiliğini versin moralim bayan bi bozuktu sayende eşli güldüm kızkızlar, tedavilerimizin adı aynı ama, görüyoruz ki uygulamalarda farklılıklar var. bazılarımız aşılamadan sonra jel, ilaç vs kullanıyor. ben şu ana kadar sadece folik asit alıyorum. yarın tekrar çatlatma iğnesi önerdi doktorum yani aşılamanın 7. gününde. benim gibi yeniden çatlatılacak olan var mı???
İnşallah canım sanki adet olucam gibi ağrı başladı.seninde ağrın var mı?
Allah yardımcın olsun canım, sonucunda hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
üzülmek, moral bozmak yokkk... Allahım hiç birimizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah. bak, benim de adet tarihim 11'i gibi. hadi bakalım hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Allah iyiliğini versin moralim bayan bi bozuktu sayende eşli güldüm kızhadi hayırlısı inşallah bebeğin anne geliyorum der ben ilaç felan kullanmadım aşılama dan önce catlatma iğnesi oldum sonra ilaç yazmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?