Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar çok çok Üzgünüm ama adetim geldi az önce lekem oldu rabbimden hayrlisi demekki kısmet değilmiş

canım çok üzgünüm, Allahım güç kuvvet versin. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

İnşallah canım sanki adet olucam gibi ağrı başladı.seninde ağrın var mı?
bazen adet olacakmışım gibi, şu anda sağ kasığımda acayip bir ağrı var bir noktaya bıçak batıyor gibi. bir de ben çok kabızım yaaaa... çatlayacağım, zorlamak da istemiyorum. o da sancı yapabilir diye düşünüyorum. 1 hafta daha nasıl bekleyeceğiz bilmem. kurdeşen dökeceğim sıkıntıdan

Saol cnm inşallah sizlerden ii.haberleri alırız

Geçer inşallah canım biran önce.sonra arka arkaya veririz güzel haberi

canım ben 4 ay önce düşük yaşadım. bende öyle parça parça geliyor sanıyordum. ama bildiğin regly oluyormuşsun gibi. hiç parça gelmedi.

canım ben 4 ay önce düşük yaşadım. bende öyle parça parça geliyor sanıyordum. ama bildiğin regly oluyormuşsun gibi. hiç parça gelmedi.
Bende oyle sanıyorum aklım karıştı şimdi peki sen normal gunundemi düşük yaptın ağrıların nasıldı ben hiç doğum yapmadım ama bende doğum oluyormuş gibi ara ara ağrı oluyor otursam uzansam ayakta dolassam yine aynı çok minik minik parça dün geldi bugün gitmemisim lavaboya

canım benimde fazla geldi.aldığımız ilaçlardan herşey altüst oldu.benim ilk aşılamamdı ama iki siklus puregon kullanmıştım.ondan öncede 6 siklus klomen kullandım.regl dönemlerim çok ağrılı oldu artık hemde karnım 5 aylık hamile gibi kocaman.bunlar da bize ilaçların hediyeleri

günaydın kızlar,bende 2 yıl önce 6 haftalık düşük yaptım.kasıklarda ve anüste çok şiddetlikramp tarzımda ağrılarım oldu.ne oturabildim ne yatabildim 1 hafta boyunca.doktorların cevabı içerdeki parçaları vücut bu şekilde atıyor oldu.hala da her regl döneminde o tarz ağrılarım oluyor şiddeti biraz azaldı ama geçmedi.o yüzden seninki düşük de olabilir canım allah yardımcın olsun

üzülmemek elde değil canım yaaa o kadar emek o kadar umut çektiğin acı kaybolan zaman da cabası.üzülmekten de yoruldum ben artık.pess ediyorumm..allah size kolaylıklar versin canlarımmm

kızlar merhaba
bu iğneler beni çok yordu ya sancılarım ayaklarımda ağrı şişlik gaz bitirdi beni ama olsun inş. sonucuda hayırlı olur.
bu çektiğim acılara katlanmamın tek güç noktası meleğim oluyor biliyorum gelecek bende anne olacağım.
bugün iğnenin son günü ama dün iğnenin tekinin bitmesi gerekiyordu içinde ilaç kaldı sıktım 70 mg kalmış halbuki hergün 112,5 doza getirip vurdum ve bekledim niye içinde ilaç kaldıki kalmaması gerekirdi. neyse hayırlısı inş.
yarın randevum var sabah inş çok yumurtam olurda allahımın izni ile bu ay tutar sizlere güzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki.
dua edin bana ne olur en çok ihtiyacımız dua allahın izni ile.çok heycanlanıyorum.
şu aşılama işini bi halletseydik allahın izni ile. sonra gün saymaya başlarım artık böyle burada okuyorum 5 gün 6 gün diye çok heyecanlanıyorum.
inş. bu ay hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
aşılamadan sonraki 11 gün belli olur demi.

arkadaşlarım yoldaşlarım
ben doktora bugün gittim baskın yaptım yani.
ama duruma yorum yapamadım
sağda 3-4 tane solda 3- 4 tane yumurta var ama en büyük 8,5 milim falan dedi.
iğneye 5+2 olarak 2 gün daha ekledi perşembe sabahı yine çağırdı.
bugün 5 gün iğnemde sizce bu iyimi kötümü.

bide doz olayı 112,5 vur dedi ama ben 112,5 ayarlamama rağmen iğnede 70 mg ilaç kalmıştı acaba 112,5 değilde 150 vursam olurmu yanlışmı yapmış olurum çünkü sanırım tamamını vuramıyorum.

bide doz olayı 112,5 vur dedi ama ben 112,5 ayarlamama rağmen iğnede 70 mg ilaç kalmıştı acaba 112,5 değilde 150 vursam olurmu yanlışmı yapmış olurum çünkü sanırım tamamını vuramıyorum.
sedalis iğnelerin için her ihtimale karşı fazlalık bulunuyormuş. sen doktorun söylediği dozu vur. benimde başıma geldi arttı hatta atma dedi. tutukluk yaparsa boşa gitmesin diye fazlalık oluyormuş.

canım cevabın için saol peki bugün adetimin 7 günü yani yumurta boyları sence nasıl perşembeye kadar büyürmü yumurtalarım en büyüğü 8,5-9 mm şuanda normalmi ya büyümez ise

canım cevabın için saol peki bugün adetimin 7 günü yani yumurta boyları sence nasıl perşembeye kadar büyürmü yumurtalarım en büyüğü 8,5-9 mm şuanda normalmi ya büyümez ise
iğnelere 3. gün başladığın düşünülürse bence normal. 112.5 dozu bilerek başlatmıştır. ben 150 vurdum hergün 12. gün 11 e ulaştı ve çatlattık. bir gün bile farkediyo. kaliteli olsunda boyuta fazla takılma. benden 4 kaliteli yumurta çıktı ama eşimden hareketli sperm çıkmadığı için hareketsiz yani c kalite spermler ile aşılama yaptık ne saçma dimi :) bide birşey sorucam iğnelerin hazır mı kendin mi vuruyosun? ayarladıktan sonra 112.5 a vurunca sıfırlanıyor dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…