- 24 Nisan 2014
- 959
- 685
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
Biliyorum üzülme desemde insanın elinde değil Allah sabır versin ve en kısa zamanda evlt nasip etsinKızlar çok çok Üzgünüm ama adetim geldi az önce lekem oldu rabbimden hayrlisi demekki kısmet değilmiş
Biliyorum üzülme desemde insanın elinde değil Allah sabır versin ve en kısa zamanda evlt nasip etsin[QUOT
saol cnm benim ewet elimizde değil allah herşeyin hayırlısıni nasip etsin
Kızlar çok çok Üzgünüm ama adetim geldi az önce lekem oldu rabbimden hayrlisi demekki kısmet değilmiş
canım çok üzgünüm, Allahım güç kuvvet versin. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bazen adet olacakmışım gibi, şu anda sağ kasığımda acayip bir ağrı var bir noktaya bıçak batıyor gibi. bir de ben çok kabızım yaaaa... çatlayacağım, zorlamak da istemiyorum. o da sancı yapabilir diye düşünüyorum. 1 hafta daha nasıl bekleyeceğiz bilmem. kurdeşen dökeceğim sıkıntıdanİnşallah canım sanki adet olucam gibi ağrı başladı.seninde ağrın var mı?
Saol cnm inşallah sizlerden ii.haberleri alırızcanım çok üzgünüm, Allahım güç kuvvet versin. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bazen adet olacakmışım gibi, şu anda sağ kasığımda acayip bir ağrı var bir noktaya bıçak batıyor gibi. bir de ben çok kabızım yaaaa... çatlayacağım, zorlamak da istemiyorum. o da sancı yapabilir diye düşünüyorum. 1 hafta daha nasıl bekleyeceğiz bilmem. kurdeşen dökeceğim sıkıntıdan
Geçer inşallah canım biran önce.sonra arka arkaya veririz güzel habericanım çok üzgünüm, Allahım güç kuvvet versin. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
bazen adet olacakmışım gibi, şu anda sağ kasığımda acayip bir ağrı var bir noktaya bıçak batıyor gibi. bir de ben çok kabızım yaaaa... çatlayacağım, zorlamak da istemiyorum. o da sancı yapabilir diye düşünüyorum. 1 hafta daha nasıl bekleyeceğiz bilmem. kurdeşen dökeceğim sıkıntıdan
Inş canım ya
İnsallah sadece tutunduguna dair işarettir yarına kadar yada akşama kadar bakicam eyer devam etmezse Bebiş vardır ama devam ederse Bebiş annesine tutunmamistir buda olmazsa ben yikilirim zaten ilki olmadi 3-4 ay zor kendime geldim psikolojikmen kaldiramiyorum 7 senedir Allaha dua ediyorum doktorlara gidiyorum iğne ilaç kullana kullana şiştim bilmiyorum ne yapicami
canım ben 4 ay önce düşük yaşadım. bende öyle parça parça geliyor sanıyordum. ama bildiğin regly oluyormuşsun gibi. hiç parça gelmedi.Evet haklısın canım v ze lazimlar biz küs kalamiyoruz zaten yok öyle düşük ihtimali değil lavaboya gidip kontrol ediyorum çok az kan geliyor düşük olsa parçalar gelir bence, adetin gelmezse 3 gün sonrası gel dedi zaten benim adetim 26-28 günde bi geliyor yani 5 ocak da olmuştum 21 inde aşılama olmuştum yani adetim gününde geldi
canım benim de belim bayağı ağrımaya başladı inş adet olmam..salı günü tahlilim var.az kaldı..ne olur Allahım nasip etİnşallah canım sanki adet olucam gibi ağrı başladı.seninde ağrın var mı?
Bende oyle sanıyorum aklım karıştı şimdi peki sen normal gunundemi düşük yaptın ağrıların nasıldı ben hiç doğum yapmadım ama bende doğum oluyormuş gibi ara ara ağrı oluyor otursam uzansam ayakta dolassam yine aynı çok minik minik parça dün geldi bugün gitmemisim lavaboyacanım ben 4 ay önce düşük yaşadım. bende öyle parça parça geliyor sanıyordum. ama bildiğin regly oluyormuşsun gibi. hiç parça gelmedi.
sedalis iğnelerin için her ihtimale karşı fazlalık bulunuyormuş. sen doktorun söylediği dozu vur. benimde başıma geldi arttı hatta atma dedi. tutukluk yaparsa boşa gitmesin diye fazlalık oluyormuş.bide doz olayı 112,5 vur dedi ama ben 112,5 ayarlamama rağmen iğnede 70 mg ilaç kalmıştı acaba 112,5 değilde 150 vursam olurmu yanlışmı yapmış olurum çünkü sanırım tamamını vuramıyorum.
iğnelere 3. gün başladığın düşünülürse bence normal. 112.5 dozu bilerek başlatmıştır. ben 150 vurdum hergün 12. gün 11 e ulaştı ve çatlattık. bir gün bile farkediyo. kaliteli olsunda boyuta fazla takılma. benden 4 kaliteli yumurta çıktı ama eşimden hareketli sperm çıkmadığı için hareketsiz yani c kalite spermler ile aşılama yaptık ne saçma dimi :) bide birşey sorucam iğnelerin hazır mı kendin mi vuruyosun? ayarladıktan sonra 112.5 a vurunca sıfırlanıyor dimi?canım cevabın için saol peki bugün adetimin 7 günü yani yumurta boyları sence nasıl perşembeye kadar büyürmü yumurtalarım en büyüğü 8,5-9 mm şuanda normalmi ya büyümez ise
canım aşılama için 17_18 olması gerekiyor...canım cevabın için saol peki bugün adetimin 7 günü yani yumurta boyları sence nasıl perşembeye kadar büyürmü yumurtalarım en büyüğü 8,5-9 mm şuanda normalmi ya büyümez ise
aa gerçektenmi benim 11 di eyvah kandırıldım :)canım aşılama için 17_18 olması gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?