Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sıfırlanmıyor işte ilk iğne 112,5 mg 4 günde bitmeliydi dün 4 iğnemi yaptıktan sonra azıcık kaldı ayarladım boşa sıktım 70 mg civarı idi onu sordumya az önce normalmi bitmesimi gerekiyor diye çünkü sıfır noktası yukarıda kalıyor altındaki ilaç iğne bitince kalması gerekenmi acaba. yoksa tamamen bitmelimi

Gözün aydın canım..Olmaz mı duanın gücü..Yer gök dua ile yaratıldı..Dualarını esirgeme..Sağlıklı bir şekilde al bebeğini kucağına..

üzülmemek elde değil canım yaaa o kadar emek o kadar umut çektiğin acı kaybolan zaman da cabası.üzülmekten de yoruldum ben artık.pess ediyorumm..allah size kolaylıklar versin canlarımmm
bende tüm umutlarımın bittiği anda kavuştum umutsuz olma o kadar çok yaşadımki bu durumu şuan hala inanamıyorum bile niye pes edeceksin 40 yaşında bi akrabamız tedaviyle geçen hafta 4 kg dünyalar güzeli bir kız dünyaya getirdi oda çok umutsuzdu başka bir tanıdığım 38 yaşında tüp bebek tedavisi olmaya gittiğinde hamile olduğunu öğrendi zamanın getirdiği birşey artık öyle kendiliğinden hamile kalan sayısı çok az çok fazla bu durumu yaşayan var...hep dua et ve umudunu yitirme...inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız

CANIM NASILSIN NASIL GİDİYOR.
YA 11 GÜNDE ÖĞRENMİŞTİNYA
AŞILAMA GÜNÜ DAHİL Mİ YOKSA SONRAKİ GÜNDEN İTİBAREN Mİ 11 GÜN ÇIKTI ÇOK MERAK ETTİM.
BEN DAHA AŞILAMA OLMADIM YUMURTALARIM KÜÇÜKMÜŞ 2 GÜN DAHA İĞNE DEVAM DEDİ.
7-8 YUMURTA VAR AMA HEP UFAK 10 MM BİLE YOK SENCE NASIL OLUR.

arkadaşlar benim 18 tane yumurtam vardı aşılama yapılırken ama tutturamadık.bugün doktora gittim.foliküllerden 1 tanesi çok büyümüş 1 ay doğum kontrol hapı kullan atılsın dedi.can sıkıntısıyla doktora sormayı unutmuşum.sizce doğum kontrol hapı kullanmasam kendiliğinden gider mi bu folikül?bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Sevgili kadınlar, reglime 5 gün var ve bugün Beta HCG baktırdım sonuç negatif, değer 2,0 . Progesteron seviyesi iyiydi, doktorum yumurtlaman güzel ama tutmamış dedi. Zaten ben ve eşimde fizyolojik bir mesele bulamıyorlar, nedensiz yani. Ne yaşadığımı tahmin ediyorsunuzdur. Benim her ay regli öncesi göğüslerim şişer ve acır bu ay uçları kahverengileşti sadece ve acı olmadı, belirti sanıp bayağı ümitlenmiştim, yine kısmet değilmiş

CANIM DOKTORUNUN DEDİĞİNİ YAP BENCE
BENDE DOĞUM KONTROL HAPI İLE DAHA ÇABUK ERİYİP ATILDIĞINI DUYMUŞTUM ADET DÖNEMİNDE ATILMAZ İSE KİSS OLUYOR SONRA İHMAL ETME.

CANIM OLSUN BUNDADA BİR HAYIR VARDIR RABBİMİZİN TAKDİRİ İNŞALLAH SONUÇ DEĞİŞİR BELKİ GEÇ DÖLLENME OLUR AMA ŞİMDİ BİR SONRAKİ DENEME İÇİN KİSS VARMI YOKMU KONTROLLERİNİ YAPTIR BİR SONRAKİ DENEMEYE GEÇMENİ ENGELLEYECEK BİR AKSİLİK OLMASINDAN SA Bİ AN ÖNCE REGL OLMANI DİLERİM Kİ ARA VERMEDEN DEVAM EDEBİLESİN TABİ EN İYİ DİLEĞİM TESTİN SENİ YANILTMASI İNŞ. HAMİŞSSİNDİR.

Canım içimde bir umut taşıyorum bende, keşke söylediğin gibi olsa ve yanlış test olsa. Ben daha önce histeroskopi ile miyom temizletmiştim. Mucize bekliyorum belki de, Rabbime ağır gelmesin ama belki de anne olmamı istemiyor diye düşünmeye başladım, kendimde aynı şeyleri tekrar yaşayacak gücü henüz bulamadım

gerçekten bu işler kısmet işi canım, en kısa zamanda hayırlısıyla sana da, isteyen herkese de kısmet olur inşallah. umut fakirin ekmeği misali, kendimizdeki en ufak bir değişikliği hamileliğe yoruyoruz. bunu ancak yaşayan bilir.

Canlar bugun doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi parça geliyor dedim sancim çok var muayene etti dedi yumurtaların çok güzel ve catlamis bi ignem kalmisti onuda yap dedi ve aşılama yaptirmicam normal deniyecegim canlar dua edin inşallah sonuç bekleyenlerin sonuçları POZİTİF çıkar güzel haber verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…