- 26 Aralık 2011
- 796
- 416
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
sıfırlanmıyor işte ilk iğne 112,5 mg 4 günde bitmeliydi dün 4 iğnemi yaptıktan sonra azıcık kaldı ayarladım boşa sıktım 70 mg civarı idi onu sordumya az önce normalmi bitmesimi gerekiyor diye çünkü sıfır noktası yukarıda kalıyor altındaki ilaç iğne bitince kalması gerekenmi acaba. yoksa tamamen bitmelimiiğnelere 3. gün başladığın düşünülürse bence normal. 112.5 dozu bilerek başlatmıştır. ben 150 vurdum hergün 12. gün 11 e ulaştı ve çatlattık. bir gün bile farkediyo. kaliteli olsunda boyuta fazla takılma. benden 4 kaliteli yumurta çıktı ama eşimden hareketli sperm çıkmadığı için hareketsiz yani c kalite spermler ile aşılama yaptık ne saçma dimi :) bide birşey sorucam iğnelerin hazır mı kendin mi vuruyosun? ayarladıktan sonra 112.5 a vurunca sıfırlanıyor dimi?
canım evet biliyorum 17-18 mm olduğunu ben adetimin 7 günü iğnenin 4 günü gelişim normalmi acaba diye sormuştumcanım aşılama için 17_18 olması gerekiyor...
evet canım 18 mm vurulacak catlatma iğnem bakalım hayırlısı inş. perşembe sabahı belli olacak.aa gerçektenmi benim 11 di eyvah kandırıldım :)
hayırlısı inşallah.evet canım 18 mm vurulacak catlatma iğnem bakalım hayırlısı inş. perşembe sabahı belli olacak.
benim hiç belirtim olmadı canım 11 günde sırf doktorum yaptır dediği için kan testi yaptırdım onda çıktıcanım en erken belirtilerin neydi merak ediyorum.bende 20sinde yaptırdım beklemedeyim inş. hayırlı sonuçlar alırım
bende tüm umutlarımın bittiği anda kavuştum umutsuz olma o kadar çok yaşadımki bu durumu şuan hala inanamıyorum bile niye pes edeceksin 40 yaşında bi akrabamız tedaviyle geçen hafta 4 kg dünyalar güzeli bir kız dünyaya getirdi oda çok umutsuzdu başka bir tanıdığım 38 yaşında tüp bebek tedavisi olmaya gittiğinde hamile olduğunu öğrendi zamanın getirdiği birşey artık öyle kendiliğinden hamile kalan sayısı çok az çok fazla bu durumu yaşayan var...hep dua et ve umudunu yitirme...inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırızüzülmemek elde değil canım yaaa o kadar emek o kadar umut çektiğin acı kaybolan zaman da cabası.üzülmekten de yoruldum ben artık.pess ediyorumm..allah size kolaylıklar versin canlarımmm
CANIM NASILSIN NASIL GİDİYOR.bende tüm umutlarımın bittiği anda kavuştum umutsuz olma o kadar çok yaşadımki bu durumu şuan hala inanamıyorum bile niye pes edeceksin 40 yaşında bi akrabamız tedaviyle geçen hafta 4 kg dünyalar güzeli bir kız dünyaya getirdi oda çok umutsuzdu başka bir tanıdığım 38 yaşında tüp bebek tedavisi olmaya gittiğinde hamile olduğunu öğrendi zamanın getirdiği birşey artık öyle kendiliğinden hamile kalan sayısı çok az çok fazla bu durumu yaşayan var...hep dua et ve umudunu yitirme...inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
CANIM DOKTORUNUN DEDİĞİNİ YAP BENCEarkadaşlar benim 18 tane yumurtam vardı aşılama yapılırken ama tutturamadık.bugün doktora gittim.foliküllerden 1 tanesi çok büyümüş 1 ay doğum kontrol hapı kullan atılsın dedi.can sıkıntısıyla doktora sormayı unutmuşum.sizce doğum kontrol hapı kullanmasam kendiliğinden gider mi bu folikül?bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
CANIM OLSUN BUNDADA BİR HAYIR VARDIR RABBİMİZİN TAKDİRİ İNŞALLAH SONUÇ DEĞİŞİR BELKİ GEÇ DÖLLENME OLUR AMA ŞİMDİ BİR SONRAKİ DENEME İÇİN KİSS VARMI YOKMU KONTROLLERİNİ YAPTIR BİR SONRAKİ DENEMEYE GEÇMENİ ENGELLEYECEK BİR AKSİLİK OLMASINDAN SA Bİ AN ÖNCE REGL OLMANI DİLERİM Kİ ARA VERMEDEN DEVAM EDEBİLESİN TABİ EN İYİ DİLEĞİM TESTİN SENİ YANILTMASI İNŞ. HAMİŞSSİNDİR.Sevgili kadınlar, reglime 5 gün var ve bugün Beta HCG baktırdım sonuç negatif, değer 2,0 . Progesteron seviyesi iyiydi, doktorum yumurtlaman güzel ama tutmamış dedi. Zaten ben ve eşimde fizyolojik bir mesele bulamıyorlar, nedensiz yani. Ne yaşadığımı tahmin ediyorsunuzdur. Benim her ay regli öncesi göğüslerim şişer ve acır bu ay uçları kahverengileşti sadece ve acı olmadı, belirti sanıp bayağı ümitlenmiştim, yine kısmet değilmiş
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE İSTEDİĞİNİ VERSİNkızlar ne olur dua edin benim için yarın pozitif hayırlı bi sonuç alayım..
CANIM OLSUN BUNDADA BİR HAYIR VARDIR RABBİMİZİN TAKDİRİ İNŞALLAH SONUÇ DEĞİŞİR BELKİ GEÇ DÖLLENME OLUR AMA ŞİMDİ BİR SONRAKİ DENEME İÇİN KİSS VARMI YOKMU KONTROLLERİNİ YAPTIR BİR SONRAKİ DENEMEYE GEÇMENİ ENGELLEYECEK BİR AKSİLİK OLMASINDAN SA Bİ AN ÖNCE REGL OLMANI DİLERİM Kİ ARA VERMEDEN DEVAM EDEBİLESİN TABİ EN İYİ DİLEĞİM TESTİN SENİ YANILTMASI İNŞ. HAMİŞSSİNDİR.
gerçekten bu işler kısmet işi canım, en kısa zamanda hayırlısıyla sana da, isteyen herkese de kısmet olur inşallah. umut fakirin ekmeği misali, kendimizdeki en ufak bir değişikliği hamileliğe yoruyoruz. bunu ancak yaşayan bilir.Sevgili kadınlar, reglime 5 gün var ve bugün Beta HCG baktırdım sonuç negatif, değer 2,0 . Progesteron seviyesi iyiydi, doktorum yumurtlaman güzel ama tutmamış dedi. Zaten ben ve eşimde fizyolojik bir mesele bulamıyorlar, nedensiz yani. Ne yaşadığımı tahmin ediyorsunuzdur. Benim her ay regli öncesi göğüslerim şişer ve acır bu ay uçları kahverengileşti sadece ve acı olmadı, belirti sanıp bayağı ümitlenmiştim, yine kısmet değilmiş
amin inş. bu sefer tutar artık mutlu olmak istiyorum..ALLAH GÖNLÜNE GÖRE İSTEDİĞİNİ VERSİN
Allahım hayırlısıyla müjdeli haberler almayı nasip etsin canım, aaaayyyy çok heyecanlııııkızlar ne olur dua edin benim için yarın pozitif hayırlı bi sonuç alayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?