- 5 Eylül 2014
- 45
- 67
- 33
- Konu Sahibi minnak343434
-
evet canım öyle valla.ama adette olmadım.asılama yapılıp tutmayanlar erken adet gördüler...ALLAHIM ne olur bebeğim annesine tutunmuş olsun..Allahım hayırlısıyla müjdeli haberler almayı nasip etsin canım, aaaayyyy çok heyecanlıııı
Allah bebeğini sana, babasına tüm ailenize bağışlasın canımkizlar ocak ayinda asilamam yapildi ve hamile oldugumu ogrendim duanin gucu cok buyuk hic eksik etmeyin .
birde belirtilere fazla takilmayin cunku inanin bel agrisi ve halsizliktwn baska belirtim olmadi.
allah isteyen herkeze nasip etsin anneligi insallah
kızlar ne olur dua edin benim için yarın pozitif hayırlı bi sonuç alayım..
İnşallah bebeğin seninledir canımm.. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin inşallahevet canım öyle valla.ama adette olmadım.asılama yapılıp tutmayanlar erken adet gördüler...ALLAHIM ne olur bebeğim annesine tutunmuş olsun..
gerçekten bu işler kısmet işi canım, en kısa zamanda hayırlısıyla sana da, isteyen herkese de kısmet olur inşallah. umut fakirin ekmeği misali, kendimizdeki en ufak bir değişikliği hamileliğe yoruyoruz. bunu ancak yaşayan bilir.
amin canim insallah isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin rabbim en kisa zamanda insallaahhhhAllah bebeğini sana, babasına tüm ailenize bağışlasın canımSağlıklı, hayırlı bir evlat olsun.. Uzuunn mutlu bir yaşam sürsün inşallaahhh
İnşallah bebeğin seninledir canımm.. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Bu ay da normal yolla olmazsa, ben de gelecek ay aşılamaya geçicem.. Sizleri takip ediyorum, hepimize dua ediyorum.. Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere
cnm gozun aydin allah kucagina almayi sag saglim nasip etsin hayirli ve saglikli bir evlat olsun.benimde ikinci asilamam yapildi crsmb adet gunum ama insallah olmam.sizin sorun neydi? cnm asilama sonrasi nelere dikkat ettin? ve sperm kalitesi nasildi? bunlari merek ediyorum cevaplarsan sevinirimamin canim insallah isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin rabbim en kisa zamanda insallaahhhh
Hamile kalıp anne olmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Hatta aşılamadan sonra eşimle konuştuk hani ergenken çocuklar siz beni zaten istememişsiniz falan derler ya, bizimki de öyle derse yer paparayı dedim, biz sen olasın diye ne acılar çektik diye..
Kısmetten öte köy yok da, böyle sınanmasak iyiydi =(
oleeyyyy... yarın 14. günün mü? sabah mı yptırcan? hemen yaz buraya tamam mıevet canım öyle valla.ama adette olmadım.asılama yapılıp tutmayanlar erken adet gördüler...ALLAHIM ne olur bebeğim annesine tutunmuş olsun..
EWET KATILIYORUM CNM 1 SPERM CIKSADA TUP YAPSAK DIYENLER VAR YA COK SUKUR HALIMIZE BIZ TEDAVIYLE BIR UMUT ICERISINDEYIZ EN AZINDAN.doğrusu bana da çok ilginç geliyor "ayyy bu ay korunmadık, hamile olabilirim" deyip de, ŞAAAKKK diye çift çizgiyi görebilenlernaapalım... olsun canım, yine de öyle demeyelim. imtihanı bizden ağır olanlar da vardır mutlaka. anlayışsız eşleri olan, tedaviyi hayal bile edemeyenler var. çok şükür halimize...
Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın... annen nasıl oldu canım, daha iyidir inşallahEWET KATILIYORUM CNM 1 SPERM CIKSADA TUP YAPSAK DIYENLER VAR YA COK SUKUR HALIMIZE BIZ TEDAVIYLE BIR UMUT ICERISINDEYIZ EN AZINDAN.
çok az kalmış senin deeeee...cnm gozun aydin allah kucagina almayi sag saglim nasip etsin hayirli ve saglikli bir evlat olsun.benimde ikinci asilamam yapildi crsmb adet gunum ama insallah olmam.sizin sorun neydi? cnm asilama sonrasi nelere dikkat ettin? ve sperm kalitesi nasildi? bunlari merek ediyorum cevaplarsan sevinirim
SAGOL CNM ANNEM BUGUN HASTANEDE OLUCAKTI ARIYORUM EWDE KIMSE YOK. INSALLAH IYI OLUR KAFAM HEP TURKIYEDE.çok az kalmış senin deeeee...hadi hayırlı sonuçlar, müjdeli haberler bekliyoruz canımcımmm
hayır yanlış düşünüyorsun asi geliyorsun allahımın vardır bir bildiği en hayırlısı iste rabbımden o seni seviyor. asla umutsuz olma.Canım içimde bir umut taşıyorum bende, keşke söylediğin gibi olsa ve yanlış test olsa. Ben daha önce histeroskopi ile miyom temizletmiştim. Mucize bekliyorum belki de, Rabbime ağır gelmesin ama belki de anne olmamı istemiyor diye düşünmeye başladım, kendimde aynı şeyleri tekrar yaşayacak gücü henüz bulamadım
inşallah canım, gönlüne göre olur. benim de öncekinde adet olacağım, kesin diyordum ama olmadım. senin de öyledir inşallahhhhSAGOL CNM ANNEM BUGUN HASTANEDE OLUCAKTI ARIYORUM EWDE KIMSE YOK. INSALLAH IYI OLUR KAFAM HEP TURKIYEDE.
CNM ADET BELIRTILERIMDE BAYA ARTTI INSALLAH OLMAM DIYORUM BIR MUCIZE BEKLIYORUM AMA BAKALIMMMMM HAYIRLISI OLSUN
canım en hayırlısı seninle olsun inş. inş. bizde pozitif sonuç alırız.Canlar bugun doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi parça geliyor dedim sancim çok var muayene etti dedi yumurtaların çok güzel ve catlamis bi ignem kalmisti onuda yap dedi ve aşılama yaptirmicam normal deniyecegim canlar dua edin inşallah sonuç bekleyenlerin sonuçları POZİTİF çıkar güzel haber verirsiniz
Allahım inş. hayırlı haberlerle gelirim.kızlar şuan öyle karmaşık ki duygularım..ne yazacağımı bilmiyorum..sabah yaptırcam evet canımoleeyyyy... yarın 14. günün mü? sabah mı yptırcan? hemen yaz buraya tamam mı
inş. güzel olacak herşey bekliyoruz müjdeli haberleriniAllahım inş. hayırlı haberlerle gelirim.kızlar şuan öyle karmaşık ki duygularım..ne yazacağımı bilmiyorum..sabah yaptırcam evet canım
YA GERCEKTENMI? CNM ADET BELIRTILERIYLE AYNI AMA INSALLAH BENI YANILTIR INSALLAHHHHHinşallah canım, gönlüne göre olur. benim de öncekinde adet olacağım, kesin diyordum ama olmadım. senin de öyledir inşallahhhh
amin canim allah razi olsun allah sanada nasip etsin.cnm gozun aydin allah kucagina almayi sag saglim nasip etsin hayirli ve saglikli bir evlat olsun.benimde ikinci asilamam yapildi crsmb adet gunum ama insallah olmam.sizin sorun neydi? cnm asilama sonrasi nelere dikkat ettin? ve sperm kalitesi nasildi? bunlari merek ediyorum cevaplarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?