Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah bebeğini sana, babasına tüm ailenize bağışlasın canım Sağlıklı, hayırlı bir evlat olsun.. Uzuunn mutlu bir yaşam sürsün inşallaahhh

kızlar ne olur dua edin benim için yarın pozitif hayırlı bi sonuç alayım..

evet canım öyle valla.ama adette olmadım.asılama yapılıp tutmayanlar erken adet gördüler...ALLAHIM ne olur bebeğim annesine tutunmuş olsun..
İnşallah bebeğin seninledir canımm.. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Bu ay da normal yolla olmazsa, ben de gelecek ay aşılamaya geçicem.. Sizleri takip ediyorum, hepimize dua ediyorum.. Allah'ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere

Hamile kalıp anne olmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Hatta aşılamadan sonra eşimle konuştuk hani ergenken çocuklar siz beni zaten istememişsiniz falan derler ya, bizimki de öyle derse yer paparayı dedim, biz sen olasın diye ne acılar çektik diye..

Kısmetten öte köy yok da, böyle sınanmasak iyiydi =(

amin canim insallah isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin rabbim en kisa zamanda insallaahhhh

amin canim insallah isteyen herkeze bu duyguyu yasatsin rabbim en kisa zamanda insallaahhhh
cnm gozun aydin allah kucagina almayi sag saglim nasip etsin hayirli ve saglikli bir evlat olsun.benimde ikinci asilamam yapildi crsmb adet gunum ama insallah olmam.sizin sorun neydi? cnm asilama sonrasi nelere dikkat ettin? ve sperm kalitesi nasildi? bunlari merek ediyorum cevaplarsan sevinirim

doğrusu bana da çok ilginç geliyor "ayyy bu ay korunmadık, hamile olabilirim" deyip de, ŞAAAKKK diye çift çizgiyi görebilenler naapalım... olsun canım, yine de öyle demeyelim. imtihanı bizden ağır olanlar da vardır mutlaka. anlayışsız eşleri olan, tedaviyi hayal bile edemeyenler var.çok şükür halimize...

EWET KATILIYORUM CNM 1 SPERM CIKSADA TUP YAPSAK DIYENLER VAR YA COK SUKUR HALIMIZE BIZ TEDAVIYLE BIR UMUT ICERISINDEYIZ EN AZINDAN.

çok az kalmış senin deeeee... hadi hayırlı sonuçlar, müjdeli haberler bekliyoruz canımcımmm

çok az kalmış senin deeeee... hadi hayırlı sonuçlar, müjdeli haberler bekliyoruz canımcımmm
SAGOL CNM ANNEM BUGUN HASTANEDE OLUCAKTI ARIYORUM EWDE KIMSE YOK. INSALLAH IYI OLUR KAFAM HEP TURKIYEDE.
CNM ADET BELIRTILERIMDE BAYA ARTTI INSALLAH OLMAM DIYORUM BIR MUCIZE BEKLIYORUM AMA BAKALIMMMMM HAYIRLISI OLSUN

hayır yanlış düşünüyorsun asi geliyorsun allahımın vardır bir bildiği en hayırlısı iste rabbımden o seni seviyor. asla umutsuz olma.

SAGOL CNM ANNEM BUGUN HASTANEDE OLUCAKTI ARIYORUM EWDE KIMSE YOK. INSALLAH IYI OLUR KAFAM HEP TURKIYEDE.
CNM ADET BELIRTILERIMDE BAYA ARTTI INSALLAH OLMAM DIYORUM BIR MUCIZE BEKLIYORUM AMA BAKALIMMMMM HAYIRLISI OLSUN
inşallah canım, gönlüne göre olur. benim de öncekinde adet olacağım, kesin diyordum ama olmadım. senin de öyledir inşallahhhh

canım en hayırlısı seninle olsun inş. inş. bizde pozitif sonuç alırız.

amin canim allah razi olsun allah sanada nasip etsin.
canim bende pko var ama yumurtlama problemim yok dusuk dozda bile guzel yumurtluyorum esimde hic bi problem yok ama olmuyodu iste. bende bu asilamadan sonra dogru duzgun yatmadim esimle gezdik dolastik ne bileyim zaten olmaz tup bebege geceriz diyodum gittim kursa yazildim aksamlari yuruyus yaptim falan bide nasil olsa olmaz diye tatil plani bile yapmistik ama yalan oldu tabi :)))
ben 14. gunde test yaptirdim. 12. gunde idrarda silik cizgi gormustum.
yarin bi test yapabilirsin :)) kacinci gunun asilamadan sonra??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…