- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi minnak343434
-
YARIN 12. GUNUM CNM AMA COK FAZLA SANCIM VAR. BELIMDE KOPACAK SANKI. UMUDUM HIC YOK KIamin canim allah razi olsun allah sanada nasip etsin.
canim bende pko var ama yumurtlama problemim yok dusuk dozda bile guzel yumurtluyorum esimde hic bi problem yok ama olmuyodu iste. bende bu asilamadan sonra dogru duzgun yatmadim esimle gezdik dolastik ne bileyim zaten olmaz tup bebege geceriz diyodum gittim kursa yazildim aksamlari yuruyus yaptim falan bide nasil olsa olmaz diye tatil plani bile yapmistik ama yalan oldu tabi :)))
ben 14. gunde test yaptirdim. 12. gunde idrarda silik cizgi gormustum.
yarin bi test yapabilirsin :)) kacinci gunun asilamadan sonra??
doğrusu bana da çok ilginç geliyor "ayyy bu ay korunmadık, hamile olabilirim" deyip de, ŞAAAKKK diye çift çizgiyi görebilenlernaapalım... olsun canım, yine de öyle demeyelim. imtihanı bizden ağır olanlar da vardır mutlaka. anlayışsız eşleri olan, tedaviyi hayal bile edemeyenler var. çok şükür halimize...
hayır yanlış düşünüyorsun asi geliyorsun allahımın vardır bir bildiği en hayırlısı iste rabbımden o seni seviyor. asla umutsuz olma.
biz de erken kalkalım o zaman.... deeeeeermişimmmmAllahım inş. hayırlı haberlerle gelirim.kızlar şuan öyle karmaşık ki duygularım..ne yazacağımı bilmiyorum..sabah yaptırcam evet canım
İyi ki varsınız, sabahki hayal kırıklığımı biraz olsun daha atlattım, özellikle eşim destek olunca, sanki bilmiş gibi yazmışsın =)
Allah büyük, açılan ellerimizi geri çevirmesin hiçbirimizin.. Hayırlsıyla hayırlı vakitte gelsin inşallah..
hadi gözün aydın canım, sorun olmamasına sevindim. açıkçası senin için endişelenmeye başlamıştım. tedaviden sonraki ay doğal hamile kalan çok kadın var. Allah çok büyük canım, senin için gümüş kapıyı kapattı, inşallah altın kapıyı açacakCanlar bugun doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi parça geliyor dedim sancim çok var muayene etti dedi yumurtaların çok güzel ve catlamis bi ignem kalmisti onuda yap dedi ve aşılama yaptirmicam normal deniyecegim canlar dua edin inşallah sonuç bekleyenlerin sonuçları POZİTİF çıkar güzel haber verirsiniz
canım doğum kontrol hapı ve soğan suyu kullan çok etkili olur. benim düşükten sonra 8 cm kistim oluştu. onu bile yok etti..arkadaşlar benim 18 tane yumurtam vardı aşılama yapılırken ama tutturamadık.bugün doktora gittim.foliküllerden 1 tanesi çok büyümüş 1 ay doğum kontrol hapı kullan atılsın dedi.can sıkıntısıyla doktora sormayı unutmuşum.sizce doğum kontrol hapı kullanmasam kendiliğinden gider mi bu folikül?bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
Rabbim sağlıklı hamisler nasip etsin İnşallah bebisini hayırlısıyla sağlıklı kucağına almak nasip olur çok sevindim adınakizlar ocak ayinda asilamam yapildi ve hamile oldugumu ogrendim duanin gucu cok buyuk hic eksik etmeyin .
birde belirtilere fazla takilmayin cunku inanin bel agrisi ve halsizliktwn baska belirtim olmadi.
allah isteyen herkeze nasip etsin anneligi insallah
canım yarın hayırlı haber ver bize.. inşallah.. bize de umut olsun.. benim de 9 günüm var test yapmak için.. heyecanla bekliyoruz..Allahım inş. hayırlı haberlerle gelirim.kızlar şuan öyle karmaşık ki duygularım..ne yazacağımı bilmiyorum..sabah yaptırcam evet canım
Ben bugün gittim ve bende parça geliyordu muayene eti dedi yumurtaların çatlamış çok güzel 3 tane yumurtanın var dedi ve son bi ignem kalmıştı onu da yap dedi perşembe yine gidicem evet bende aşılama oldum tutmadı doktor muayene ettiKızlar aşılama olupta tutmayan arkadaşlara sormak istiyorum kanamanız normalden fazla mı geldi benim fazla geliyor dr sordum normal dedi ama ben biraz huzursuz oldum bide tutmayinca dr unuz yinede ultrasonla baktımı benimki görüşmeye çağırdı ama bakmadı
Ignen kaclikti tam hesapla can ınş senin bebeğin tutunur benim ikinci aşılama tutmadı ama herşey yolunda yumurtalarim büyümüş çatlamış normal yolla deneyeceğimkızlar merhaba
bu iğneler beni çok yordu ya sancılarım ayaklarımda ağrı şişlik gaz bitirdi beni ama olsun inş. sonucuda hayırlı olur.
bu çektiğim acılara katlanmamın tek güç noktası meleğim oluyor biliyorum gelecek bende anne olacağım.
bugün iğnenin son günü ama dün iğnenin tekinin bitmesi gerekiyordu içinde ilaç kaldı sıktım 70 mg kalmış halbuki hergün 112,5 doza getirip vurdum ve bekledim niye içinde ilaç kaldıki kalmaması gerekirdi. neyse hayırlısı inş.
yarın randevum var sabah inş çok yumurtam olurda allahımın izni ile bu ay tutar sizlere güzel haberler vermeyi o kadar çok istiyorum ki.
dua edin bana ne olur en çok ihtiyacımız dua allahın izni ile.çok heycanlanıyorum.
şu aşılama işini bi halletseydik allahın izni ile. sonra gün saymaya başlarım artık böyle burada okuyorum 5 gün 6 gün diye çok heyecanlanıyorum.
inş. bu ay hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
aşılamadan sonraki 11 gün belli olur demi.
Bendende pıhtılı şekilde parça geldi demekki ilaçların etkisiyle öyle oldu bana bir kaç ay ara verelim dedi zaten benimde hiç tekrar aşılama yaptırasım yok çünkü çok fazla moral bozukluğu oldu bende de eşimde de normal yolla deneyip tutamamasına alışmıştım aşılama olmayınca çok üzüldüm bi süre dinlenicem Allah verirse tedavisizde verir inşBen bugün gittim ve bende parça geliyordu muayene eti dedi yumurtaların çatlamış çok güzel 3 tane yumurtanın var dedi ve son bi ignem kalmıştı onu da yap dedi perşembe yine gidicem evet bende aşılama oldum tutmadı doktor muayene etti
CANIM İĞNE 450 LİK Tİ KALMAMASI GEREKİRDİ YANİ 4 GÜNDE 112,5 MG BİTMELİYDİ .Ignen kaclikti tam hesapla can ınş senin bebeğin tutunur benim ikinci aşılama tutmadı ama herşey yolunda yumurtalarim büyümüş çatlamış normal yolla deneyeceğim
tesekkur ederim isteyen herkeze nasip etsin rabbimRabbim sağlıklı hamisler nasip etsin İnşallah bebisini hayırlısıyla sağlıklı kucağına almak nasip olur çok sevindim adına
mutlaka doğru yapmışsındır dozları. belki önlem amaçlı biraz fazlalık oluyordur içinde. perşembe gidince sorarsın. ben bu sefer tek dozluk iğne kullandım. hani şu başı kırılan cam şişeli olanlardan. ilk günlerde sinir oluyordum şişenin dibini tam çekemiyorum. minicik de olsa kalıyor diye. sonra dikkat ettim dr.'un yardımcısı da öyle yapıyor. hem zaten kısmetten öteye de gidilmiyor. biz elimizden geleni yapalım da. yumurtaların büyüyeceği varsa büyüyor yani. sanmıyorum ama diyelim ki eksik yaptın, en fazla bi gün fazla iğne yapman gerekir. tedavini tümüyle altüst etmez yani. sıkma güzel canını arkadaşımCANIM İĞNE 450 LİK Tİ KALMAMASI GEREKİRDİ YANİ 4 GÜNDE 112,5 MG BİTMELİYDİ .
İNŞ. CANIM AŞILAMAYI Bİ OLABİLSEYDİK ALLAHIMIN İZNİ İLE YUMURTA 8 TANE OLMUŞ AMA DAHA BÜYÜK DEĞİLLER PERŞEMBE SABAHI KONTROLE GİDECEĞİM TEKRAR. BAKALIM.İNŞ. CANIM BU SEFER OLUR ÇÜNKÜ BIRAKTIKTAN SONRA DOĞAL YOLLA HAMİLE KALAN ÇOK ARKADAŞIM VAR İNŞ. ANNE OLURUZ.
evet canım sanırım haklısın herşey de vardır bir hayır her şey nasip kısmet allahım inş. bu ay yüzümüzü giüldürür ve bize nasip eder anne olmayı . elimizden geleni yapalım de eşeğimizi sağlam kazığa bağladıktan sonra allahımıza emanet etmiş olalım allahım çabalırımızı görsün inş. teşekkür ederim cevap verdiğin için . gerçekten moral oldu. sağol sen nasılsın.mutlaka doğru yapmışsındır dozları. belki önlem amaçlı biraz fazlalık oluyordur içinde. perşembe gidince sorarsın. ben bu sefer tek dozluk iğne kullandım. hani şu başı kırılan cam şişeli olanlardan. ilk günlerde sinir oluyordum şişenin dibini tam çekemiyorum. minicik de olsa kalıyor diye. sonra dikkat ettim dr.'un yardımcısı da öyle yapıyor. hem zaten kısmetten öteye de gidilmiyor. biz elimizden geleni yapalım da. yumurtaların büyüyeceği varsa büyüyor yani. sanmıyorum ama diyelim ki eksik yaptın, en fazla bi gün fazla iğne yapman gerekir. tedavini tümüyle altüst etmez yani. sıkma güzel canını arkadaşım
İnşallah canım ilaclada olsa normal yolla deniyecegiz aşılama yaptırmayı bi süre düşünmüyorum sizler gibi cana yakın yüz yüze bile görüsmemis bile olsak seviyorum sizi iyiki varsınız bacilarim kardeşlerimhadi gözün aydın canım, sorun olmamasına sevindim. açıkçası senin için endişelenmeye başlamıştım. tedaviden sonraki ay doğal hamile kalan çok kadın var. Allah çok büyük canım, senin için gümüş kapıyı kapattı, inşallah altın kapıyı açacak
Dün bana sordu doktor aşılama istiyorsan yappalim yok dedik normal yolla deniyelim madem yumurtalarim gelişmiş ve çatlamış iyi peki dedi son ignelerinide yap perşembe tekrar gel dedi canım seni çok çok iyi anlıyorum aşılama tutmayinca insan normal olarak psikolojikmen çöküyor hayal kırıklığı yaşıyor, inşallah aşılama yoluyla yada bizim gibi artık normal yolla deneyen herkesin bebisleri olur ve yine her zamanki gibi burda güzel haberlerimizi paylasirizBendende pıhtılı şekilde parça geldi demekki ilaçların etkisiyle öyle oldu bana bir kaç ay ara verelim dedi zaten benimde hiç tekrar aşılama yaptırasım yok çünkü çok fazla moral bozukluğu oldu bende de eşimde de normal yolla deneyip tutamamasına alışmıştım aşılama olmayınca çok üzüldüm bi süre dinlenicem Allah verirse tedavisizde verir inş
ne demek canım, birbirimize destek olmak için burdayız, sevinçlerimizi, kederlerimizi, endişelerimizi paylaşmak için... eşekten düşenin halinden eşekten düşer anlarmışevet canım sanırım haklısın herşey de vardır bir hayır her şey nasip kısmet allahım inş. bu ay yüzümüzü giüldürür ve bize nasip eder anne olmayı . elimizden geleni yapalım de eşeğimizi sağlam kazığa bağladıktan sonra allahımıza emanet etmiş olalım allahım çabalırımızı görsün inş. teşekkür ederim cevap verdiğin için . gerçekten moral oldu. sağol sen nasılsın.
ah canım beniiimmmm... inanmazsın, ben de bu gün ne düşündüm biliyor musun, hep hayatımızdaymışız gibi, "kıyamam senem üzücü günler yaşamasına rağmen bizi bırakmadı, iyi ki içine kapanıp herşeyden elini çekmedi, bravo doğrusu" diye düşündümİnşallah canım ilaclada olsa normal yolla deniyecegiz aşılama yaptırmayı bi süre düşünmüyorum sizler gibi cana yakın yüz yüze bile görüsmemis bile olsak seviyorum sizi iyiki varsınız bacilarim kardeşlerim
aslında 11-12 günde belli oluyormuş neden 14 gün beklicen varsa boşuna beklememiş olursun yoksa da kötü sonuca kendini yavaş yavaş hazırlamış olursun inş. vardır canım benim inş. müjdeli haberler bende beklemek istiyorum şu 12 günü artık yaff. bi an önce büyüsün de yumurtalarım aşılamamı olayım allahımın izni ile burada yoldaş olduk birbirimize ama ben bu ay eşimi mutlu etmeyi çok istiyorum saolsun hep destek oluyor şimdiden bulaşık yemek çamaşır bör görseniz halini daha bişi yok diyorum olsun olunca neler yapcam bi gör sen diyor bana nasıl hevesleniyorum onu öğle görünce inş. bu ay ona müjdeyi vermeyi çok istiyorum inş. sende sevgililer günü hediyesi verirsin ona inş. bütün arkadaşlarımızın duaları kabul olur yane demek canım, birbirimize destek olmak için burdayız, sevinçlerimizi, kederlerimizi, endişelerimizi paylaşmak için... eşekten düşenin halinden eşekten düşer anlarmışbu gün 8. günümdeyim. yumurta takibi döneminde sık sık kontrol falan zaman bi şekilde geçiyor da, şu total 14 gün geçmek bilmiyor. hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize de hepsi birer anı olarak kalsın bu günlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?