Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde en az 2 kişi var bildiğim bıraktığı ay hamile kalan inş. güzel haberlerini duyucaz buradan kardeşim.

kızlar bişi sorcam şimdi size ya aşılama sonrası tavsiyeleriniz nelerdir. nasıl olmalı neler yapmalıyım neler yapmamalıyım allahın izni ile.
birde aşılama sonrası ilişki olmalımı.

kızlar bişi sorcam şimdi size ya aşılama sonrası tavsiyeleriniz nelerdir. nasıl olmalı neler yapmalıyım neler yapmamalıyım allahın izni ile.
birde aşılama sonrası ilişki olmalımı.

Canım benim doktorum sadece eve uzanarak gitmemi, o gün çalışmamayı ve yatmayı tavsiye etmişti. Aşılama olan gün duş alma. Sonrasındaki 2-3 günde spor yapma ve yorulma demişti. Aşılama gününden sonra ilişki olabilir.

tatlım ben ilk aşılama günü saymadım ...şimdilik çok şükür iyi gidiyor bugün 18. günüm doktorum cumartesi günü çağardı üstten görmesi için çok erken alttan bakacak herhalde sadece göğüslerim çok sancıyor o kadar bakalım ne diyecek

bendede klomen kist yapmıştı hem doğum kontrol hapını biraz kullanıp bıraktım soğan kürü yaptım geçti o ay

canım cevabın için saol peki bugün adetimin 7 günü yani yumurta boyları sence nasıl perşembeye kadar büyürmü yumurtalarım en büyüğü 8,5-9 mm şuanda normalmi ya büyümez ise
hergün 2 mm civarında büyüyor diye biliyorum şimdilik gayet iyi aşılamaya kadar gerekli boyuta gelirler

Canım o kadar çok üzücü günler gecti ki kimseyle paylasamadigim konusamadiklarimi sizinle konuşup sizinle paylaşmak iyi geliyor kendimi kenara cekseydim elimi ayağımı baglayip bi köşede otursaydim psikolojik men çöker ve eminim ki evliliğim bile sona ererdi çok şükür ben öyle biri değilim ne kadar kötü günler gecirsemde yaradanin Allahın yanında çok veren de alanda Allah bu gunlerimizede binlerce şükürler olsun eminim ki sizlerde öyle degilsinizdir kendinizi bırakıp bi kenara çekilip kolçak diye beklemiyorsunuzdur güzel düşüncelerin için Saol canım iyiki varsiniz

BENDE 3 GÜN RAPOR ALACAĞIM İSTİRAHAT EDECEĞİM YATACAĞIM O ZAMAN EVE UZANARAK GİDECEĞİM DUŞ ALMAYACAĞIM ÇOK TŞK EDERİM İLİŞKİDE ERTESİ GÜN OLABİLİR YANİ ÇOK SAOL.

ANLADIM CANIM AŞILAMADAN SONRAKİ 11 GÜN O ZAMAN BENDE TEST YAPARIM. İNŞ. CANIM BENİM EN HAYIRLISI OLSUN .ALTTAN BAKMASI İYİ DEĞİL ASLINDA AMA BİLEMEDİMKİ

hergün 2 mm civarında büyüyor diye biliyorum şimdilik gayet iyi aşılamaya kadar gerekli boyuta gelirler
GERÇEKMİ ÇOK SEVİNDİM BAK ŞİMDİ 2 GÜNDÜR ÜZÜLÜYORDUM BÜYÜMEYECEK DİYE.
HER GÜN 2 MM BÜYÜYOR DEMEK O ZAMAN DÜNDE DAHİL 4 GÜN SONRA HAZIR OLUR YANİ 2 GÜN DAHA VAR ALLAHIN İZNİ İLE SATEN PERŞEMBE SABAH 8,50 TEKRAR KONTROL VAR. O ZAMAN CUMARTESİ GİBİ HAZIR OLURUM İNŞ. DEMİ.

ANLADIM CANIM AŞILAMADAN SONRAKİ 11 GÜN O ZAMAN BENDE TEST YAPARIM. İNŞ. CANIM BENİM EN HAYIRLISI OLSUN .ALTTAN BAKMASI İYİ DEĞİL ASLINDA AMA BİLEMEDİMKİ
evet aslında yaptırabilirsin eğer çok merak ediyorsan kandan baktırabilirsin beni 30 çıkmıştı doktor ne yapacak bilmiyorum ama bakalım merak ediyorum bende

evet canım inşallah hadi bakalım :)

inş canım Allah isteyen herkese nasip etsin

insallah hayirlisiyla gecer cnm kendini cok kaptirma tmm iki turlusunede hazirlan.ayni iliski gibi dusun yani.
ilk 3 gun dinleniceksin isleri esin yapar.sonra normal yasantina donersin tabi kendini hic yormadan.ve ALLAH OL DERSE olucak insallah ben inaniyorum bizlerde annis olucaz.cogu topikte okuyorum annis olmuslarda bebislerin yaramazliklarini bile paylasiyorlar.zor gunleri unutmuslar bile.insallah bizde oyle olucaz en kisa zamanda.

Amin amiinn..!!! İnşallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…