- 26 Aralık 2011
- 796
- 416
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.001
benimde en az 2 kişi var bildiğim bıraktığı ay hamile kalan inş. güzel haberlerini duyucaz buradan kardeşim.Dün bana sordu doktor aşılama istiyorsan yappalim yok dedik normal yolla deniyelim madem yumurtalarim gelişmiş ve çatlamış iyi peki dedi son ignelerinide yap perşembe tekrar gel dedi canım seni çok çok iyi anlıyorum aşılama tutmayinca insan normal olarak psikolojikmen çöküyor hayal kırıklığı yaşıyor, inşallah aşılama yoluyla yada bizim gibi artık normal yolla deneyen herkesin bebisleri olur ve yine her zamanki gibi burda güzel haberlerimizi paylasiriz
kızlar bişi sorcam şimdi size ya aşılama sonrası tavsiyeleriniz nelerdir. nasıl olmalı neler yapmalıyım neler yapmamalıyım allahın izni ile.
birde aşılama sonrası ilişki olmalımı.
tatlım ben ilk aşılama günü saymadım ...şimdilik çok şükür iyi gidiyor bugün 18. günüm doktorum cumartesi günü çağardı üstten görmesi için çok erken alttan bakacak herhalde sadece göğüslerim çok sancıyor o kadar bakalım ne diyecekCANIM NASILSIN NASIL GİDİYOR.
YA 11 GÜNDE ÖĞRENMİŞTİNYA
AŞILAMA GÜNÜ DAHİL Mİ YOKSA SONRAKİ GÜNDEN İTİBAREN Mİ 11 GÜN ÇIKTI ÇOK MERAK ETTİM.
BEN DAHA AŞILAMA OLMADIM YUMURTALARIM KÜÇÜKMÜŞ 2 GÜN DAHA İĞNE DEVAM DEDİ.
7-8 YUMURTA VAR AMA HEP UFAK 10 MM BİLE YOK SENCE NASIL OLUR.
bendede klomen kist yapmıştı hem doğum kontrol hapını biraz kullanıp bıraktım soğan kürü yaptım geçti o ayarkadaşlar benim 18 tane yumurtam vardı aşılama yapılırken ama tutturamadık.bugün doktora gittim.foliküllerden 1 tanesi çok büyümüş 1 ay doğum kontrol hapı kullan atılsın dedi.can sıkıntısıyla doktora sormayı unutmuşum.sizce doğum kontrol hapı kullanmasam kendiliğinden gider mi bu folikül?bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
hergün 2 mm civarında büyüyor diye biliyorum şimdilik gayet iyi aşılamaya kadar gerekli boyuta gelirlercanım cevabın için saol peki bugün adetimin 7 günü yani yumurta boyları sence nasıl perşembeye kadar büyürmü yumurtalarım en büyüğü 8,5-9 mm şuanda normalmi ya büyümez ise
Canım o kadar çok üzücü günler gecti ki kimseyle paylasamadigim konusamadiklarimi sizinle konuşup sizinle paylaşmak iyi geliyor kendimi kenara cekseydim elimi ayağımı baglayip bi köşede otursaydim psikolojik men çöker ve eminim ki evliliğim bile sona ererdi çok şükür ben öyle biri değilim ne kadar kötü günler gecirsemde yaradanin Allahın yanında çok veren de alanda Allah bu gunlerimizede binlerce şükürler olsun eminim ki sizlerde öyle degilsinizdir kendinizi bırakıp bi kenara çekilip kolçak diye beklemiyorsunuzdur güzel düşüncelerin için Saol canım iyiki varsinizah canım beniiimmmm... inanmazsın, ben de bu gün ne düşündüm biliyor musun, hep hayatımızdaymışız gibi, "kıyamam senem üzücü günler yaşamasına rağmen bizi bırakmadı, iyi ki içine kapanıp herşeyden elini çekmedi, bravo doğrusu" diye düşündüm
BENDE 3 GÜN RAPOR ALACAĞIM İSTİRAHAT EDECEĞİM YATACAĞIM O ZAMAN EVE UZANARAK GİDECEĞİM DUŞ ALMAYACAĞIM ÇOK TŞK EDERİM İLİŞKİDE ERTESİ GÜN OLABİLİR YANİ ÇOK SAOL.Canım benim doktorum sadece eve uzanarak gitmemi, o gün çalışmamayı ve yatmayı tavsiye etmişti. Aşılama olan gün duş alma. Sonrasındaki 2-3 günde spor yapma ve yorulma demişti. Aşılama gününden sonra ilişki olabilir.
ANLADIM CANIM AŞILAMADAN SONRAKİ 11 GÜN O ZAMAN BENDE TEST YAPARIM. İNŞ. CANIM BENİM EN HAYIRLISI OLSUN .ALTTAN BAKMASI İYİ DEĞİL ASLINDA AMA BİLEMEDİMKİtatlım ben ilk aşılama günü saymadım ...şimdilik çok şükür iyi gidiyor bugün 18. günüm doktorum cumartesi günü çağardı üstten görmesi için çok erken alttan bakacak herhalde sadece göğüslerim çok sancıyor o kadar bakalım ne diyecek
GERÇEKMİ ÇOK SEVİNDİM BAK ŞİMDİ 2 GÜNDÜR ÜZÜLÜYORDUM BÜYÜMEYECEK DİYE.hergün 2 mm civarında büyüyor diye biliyorum şimdilik gayet iyi aşılamaya kadar gerekli boyuta gelirler
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz canimbenimde en az 2 kişi var bildiğim bıraktığı ay hamile kalan inş. güzel haberlerini duyucaz buradan kardeşim.
evet aslında yaptırabilirsin eğer çok merak ediyorsan kandan baktırabilirsin beni 30 çıkmıştı doktor ne yapacak bilmiyorum ama bakalım merak ediyorum bendeANLADIM CANIM AŞILAMADAN SONRAKİ 11 GÜN O ZAMAN BENDE TEST YAPARIM. İNŞ. CANIM BENİM EN HAYIRLISI OLSUN .ALTTAN BAKMASI İYİ DEĞİL ASLINDA AMA BİLEMEDİMKİ
evet canım inşallah hadi bakalım :)GERÇEKMİ ÇOK SEVİNDİM BAK ŞİMDİ 2 GÜNDÜR ÜZÜLÜYORDUM BÜYÜMEYECEK DİYE.
HER GÜN 2 MM BÜYÜYOR DEMEK O ZAMAN DÜNDE DAHİL 4 GÜN SONRA HAZIR OLUR YANİ 2 GÜN DAHA VAR ALLAHIN İZNİ İLE SATEN PERŞEMBE SABAH 8,50 TEKRAR KONTROL VAR. O ZAMAN CUMARTESİ GİBİ HAZIR OLURUM İNŞ. DEMİ.
İNŞALLAH CANIM BENİM DUALARLA ALLAHIMIN İZNİ İLE BU AY ÇOK İSTİYORUM HEPİMİZİN MELEĞİNE KAVUŞMASINI:İnşallah hepimiz güzel haberler veririz canim
AYY HADİ İNŞ BENDE O SONUÇLARI GÖREBİLİRİM İNŞALLAH ALLAHIM DUY SESİMİZİ.evet aslında yaptırabilirsin eğer çok merak ediyorsan kandan baktırabilirsin beni 30 çıkmıştı doktor ne yapacak bilmiyorum ama bakalım merak ediyorum bende
bize haber ver tamammıAYY HADİ İNŞ BENDE O SONUÇLARI GÖREBİLİRİM İNŞALLAH ALLAHIM DUY SESİMİZİ.
AYY İNŞ. CANIM BURADAN HAMİLEYİM YAZMAYI EŞİME O MUTLULUĞU YAŞATMAYI O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİ NASIL DUA EDECEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM İÇİMDEN GELDİĞİNCE YALVARIYORUM ALLAHIMA. İNŞ. HEPİMİZ O GÜZEL CÜMLELERİ HAYKIRACAĞIZ BURADAN İNŞ.bize haber ver tamammı
inş canım Allah isteyen herkese nasip etsinDün bana sordu doktor aşılama istiyorsan yappalim yok dedik normal yolla deniyelim madem yumurtalarim gelişmiş ve çatlamış iyi peki dedi son ignelerinide yap perşembe tekrar gel dedi canım seni çok çok iyi anlıyorum aşılama tutmayinca insan normal olarak psikolojikmen çöküyor hayal kırıklığı yaşıyor, inşallah aşılama yoluyla yada bizim gibi artık normal yolla deneyen herkesin bebisleri olur ve yine her zamanki gibi burda güzel haberlerimizi paylasiriz
insallah hayirlisiyla gecer cnm kendini cok kaptirma tmm iki turlusunede hazirlan.ayni iliski gibi dusun yani.AYY İNŞ. CANIM BURADAN HAMİLEYİM YAZMAYI EŞİME O MUTLULUĞU YAŞATMAYI O KADAR ÇOK İSTİYORUMKİ NASIL DUA EDECEĞİMİ ŞAŞIRIYORUM İÇİMDEN GELDİĞİNCE YALVARIYORUM ALLAHIMA. İNŞ. HEPİMİZ O GÜZEL CÜMLELERİ HAYKIRACAĞIZ BURADAN İNŞ.
Amin amiinn..!!! İnşallaaahhhinsallah hayirlisiyla gecer cnm kendini cok kaptirma tmm iki turlusunede hazirlan.ayni iliski gibi dusun yani.
ilk 3 gun dinleniceksin isleri esin yapar.sonra normal yasantina donersin tabi kendini hic yormadan.ve ALLAH OL DERSE olucak insallah ben inaniyorum bizlerde annis olucaz.cogu topikte okuyorum annis olmuslarda bebislerin yaramazliklarini bile paylasiyorlar.zor gunleri unutmuslar bile.insallah bizde oyle olucaz en kisa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?