- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.021
Canim benim inan çok üzüldüm bırakma kendini Allah yaradandir ol derse olur seni çok iyi anlıyorum benimde olmadi asilamam ama doktor a gittim ve yumurtalarimin iyi ve catladigini soylediginde dedim normal yolla deniyelim tabi doktor kontrolü altında ilaç verirse ne zaman gel derse gidicez yine kendimizi salarsak yipraniriz canım arkadaşım bırakma kendini iyi düşün Rabbimin bildiği vardır kısmet değildir ben inanıyorum bizimde bebislerimiz olucak ya bugün ya yarın lütfenkızlar maalesef sonucum negatif çok kötüyüm mutsuzum aklıa geldikçe ağlıyorum..benim tutmadı..inş sonuç bekleyenler..mutlu olur..
Canım sen aşılama yaptirdinmi gerçi yasin daha küçük normal yolla olmuyor mu ?KIZLAR BEN TUP BEBEKTEN COK UMUTLUYUM YA TABI BIZIM KOCA OGLANI IKNA EDERSEM.BU ASILAMAM TUTMAMISSA TUP BEBEGE GIDERSEK OLUCAK GIBIME GELIYOR.BIZIM BI AKRABA VAR KIZIN YASI 28 TUP YAPTI GECEN AY VE UMUTSUZ VAKA OLDUGU HALDE TUTMUS 27 GUNLUKKEN DIS GEBELIK DIYIP ALMISLAR SIMDI IKINCI SANSINI KULLANACAK COK UMUTLU DKTRLARIM DIYO.BANADA MORAL OLDU ACIKCASI YASIMDA 22 OLUNCA ONUN TUTTUYSA BENIMDE TUTAR DIYORUM. NE DERSINIZ ??????? HAKLIMIYIM
aslında 11-12 günde belli oluyormuş neden 14 gün beklicen varsa boşuna beklememiş olursun yoksa da kötü sonuca kendini yavaş yavaş hazırlamış olursun inş. vardır canım benim inş. müjdeli haberler bende beklemek istiyorum şu 12 günü artık yaff. bi an önce büyüsün de yumurtalarım aşılamamı olayım allahımın izni ile burada yoldaş olduk birbirimize ama ben bu ay eşimi mutlu etmeyi çok istiyorum saolsun hep destek oluyor şimdiden bulaşık yemek çamaşır bör görseniz halini daha bişi yok diyorum olsun olunca neler yapcam bi gör sen diyor bana nasıl hevesleniyorum onu öğle görünce inş. bu ay ona müjdeyi vermeyi çok istiyorum inş. sende sevgililer günü hediyesi verirsin ona inş. bütün arkadaşlarımızın duaları kabul olur ya
bak yine duygusal olarka çok yükseldim.
kızlar maalesef sonucum negatif çok kötüyüm mutsuzum aklıa geldikçe ağlıyorum..benim tutmadı..inş sonuç bekleyenler..mutlu olur..
Canim benim inan çok üzüldüm bırakma kendini Allah yaradandir ol derse olur seni çok iyi anlıyorum benimde olmadi asilamam ama doktor a gittim ve yumurtalarimin iyi ve catladigini soylediginde dedim normal yolla deniyelim tabi doktor kontrolü altında ilaç verirse ne zaman gel derse gidicez yine kendimizi salarsak yipraniriz canım arkadaşım bırakma kendini iyi düşün Rabbimin bildiği vardır kısmet değildir ben inanıyorum bizimde bebislerimiz olucak ya bugün ya yarın lütfen
canım çok saol moral dolu mesajın için doğru söylüyorsun Allah ol derse olur.elimizden bir şey gelmiyor..bana da 1 ay ara verildi.1 ay aradan sonra tekrar denencek maalesef.Canim benim inan çok üzüldüm bırakma kendini Allah yaradandir ol derse olur seni çok iyi anlıyorum benimde olmadi asilamam ama doktor a gittim ve yumurtalarimin iyi ve catladigini soylediginde dedim normal yolla deniyelim tabi doktor kontrolü altında ilaç verirse ne zaman gel derse gidicez yine kendimizi salarsak yipraniriz canım arkadaşım bırakma kendini iyi düşün Rabbimin bildiği vardır kısmet değildir ben inanıyorum bizimde bebislerimiz olucak ya bugün ya yarın lütfen
ah canımmm yaaa.allah yardımcımız olsun.üzülmemeye çalış.bende dün öğrendim tutmadığını.bugün biraz daha toparlandım.ocak ayı bizlere uğurlu gelmedi.kaç kişi olduk negatif sonuç alan.denemeye devam edicez.vakti saati gelince allah bize de nasip edecek elbet.ben reglim bitince Meryem suresini okumaya başlayacağım.sitede gördüm 41 gün okuyupda allahtan dileyen bayağı arkadaşımız bebek sahibi olmuş.belki bana da vesile olur.hemde duaların sayesinde daha huzurlu olurum diye düşündüm.kızlar maalesef sonucum negatif çok kötüyüm mutsuzum aklıa geldikçe ağlıyorum..benim tutmadı..inş sonuç bekleyenler..mutlu olur..
Eger asilamanin uzerinden 16 17 gun gectiyse akintida varsa buyuk olasilikla hamilesin canim evde test yapsan cikar zaten kan yaptirmana bile gerek yok eger titmussa asi inss hamilesindir ama buyuk olasilik vardir bence cunku adetim gecti diyosun asinin kacinci gunu bugunArkadaslar ilk asilamam adetim gecti iki gundur sehir disindayim test yapmaya vaktim yok beyaz akinti var bugün. .sizce hamile olabilir miyim
13. Gunu benim asilama gwc yapildi adet bitiminden 18 gun sonra...inssEger asilamanin uzerinden 16 17 gun gectiyse akintida varsa buyuk olasilikla hamilesin canim evde test yapsan cikar zaten kan yaptirmana bile gerek yok eger titmussa asi inss hamilesindir ama buyuk olasilik vardir bence cunku adetim gecti diyosun asinin kacinci gunu bugun
Anladim canim ama daha gunun var sen adet tarihini baz alma asilaman ne zaman yapildiysa o onemli normalde eger asi tutmadiysa asidan 13 14 15 gun sora adet beklenir bi iki gun daha olmazsan tutmus olabilir akintida tuttugunun belirtisi olabilir ilk belirti akinti goguslerde sislik agri bide gaz ve siskinlik olur canim bunlardan bir veya ikisi varsa ins tutmustur guzel haberi alirsin en yakin zamanda13. Gunu benim asilama gwc yapildi adet bitiminden 18 gun sonra...inss
Akinti ve kasik agrim var goguslerim hafif siskin iyi haberleri yazarim ins cok tesekkurler. ...Anladim canim ama daha gunun var sen adet tarihini baz alma asilaman ne zaman yapildiysa o onemli normalde eger asi tutmadiysa asidan 13 14 15 gun sora adet beklenir bi iki gun daha olmazsan tutmus olabilir akintida tuttugunun belirtisi olabilir ilk belirti akinti goguslerde sislik agri bide gaz ve siskinlik olur canim bunlardan bir veya ikisi varsa ins tutmustur guzel haberi alirsin en yakin zamanda
canım hiç üzülme ben herşeyi hissettim rahime geçişi bile hissettim tüm belirtiler vardı ama olmadı yerleşemedi negatifi aldık sonuç olarak yıkıldım boşver hiç takma çok zor biliyorum ben gece gündüz onu düşünüyordumyanlışlıkla gerinme sonucu herşey bitti kendine dikkat et sadece ve mutlu ol olumlu pozitif ol :)Ya 8. Günüm hiçbişi hissetmiyorum çok üzgünüm
canım ilişki meselesi dr.un tedavi şekline göre değişiyor. mesela bize yasak. bazıları öneriyor. aşılamadan sonra benim dr dikkat et, ağır kaldırma dedi. iyi de bu dikkat etmenin ölçüsü ne? o da bize kalmış sanırım.kızlar bişi sorcam şimdi size ya aşılama sonrası tavsiyeleriniz nelerdir. nasıl olmalı neler yapmalıyım neler yapmamalıyım allahın izni ile.
birde aşılama sonrası ilişki olmalımı.
canım bende Meryem suresini 41 tane kesme şekere okuyosun hergün bi tane yiyorsun ona başlamıştım ama daha var sendee yap.inş. şifa olur sanada banada...ah canımmm yaaa.allah yardımcımız olsun.üzülmemeye çalış.bende dün öğrendim tutmadığını.bugün biraz daha toparlandım.ocak ayı bizlere uğurlu gelmedi.kaç kişi olduk negatif sonuç alan.denemeye devam edicez.vakti saati gelince allah bize de nasip edecek elbet.ben reglim bitince Meryem suresini okumaya başlayacağım.sitede gördüm 41 gün okuyupda allahtan dileyen bayağı arkadaşımız bebek sahibi olmuş.belki bana da vesile olur.hemde duaların sayesinde daha huzurlu olurum diye düşündüm.
Nasıl yanlış gerinme sonucu mu olmadı? Ya çok dikkat etmek Lazım. Ben mesela sigarayı bırakamadım buda yanlışcanım hiç üzülme ben herşeyi hissettim rahime geçişi bile hissettim tüm belirtiler vardı ama olmadı yerleşemedi negatifi aldık sonuç olarak yıkıldım boşver hiç takma çok zor biliyorum ben gece gündüz onu düşünüyordumyanlışlıkla gerinme sonucu herşey bitti kendine dikkat et sadece ve mutlu ol olumlu pozitif ol :)
en önemlisi pozitif tut kendini ben çok zorlandım ve aniden gerinince maalesef olmadı Rabbim inşallah nasip edicek sigarayıda yavaş yavaş bırak bence psikolojini hiç sarsma çok önemli buNasıl yanlış gerinme sonucu mu olmadı? Ya çok dikkat etmek Lazım. Ben mesela sigarayı bırakamadım buda yanlışAllah bilir herşey nasip.
ö.d canim inss guzel haberini bekliyorumAkinti ve kasik agrim var goguslerim hafif siskin iyi haberleri yazarim ins cok tesekkurler. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?