Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar ben 2 şubatta yani adetin 3.günü doktora gittim klomen verdi 13 şubatta duruma göre çatlatma iğnesi yapıcam sonrada aşılamanı yaparız dedi. Burda okuduğum gibi iğneler falan vermedi o süreç çatlatma iğnesinden sonra mı başlıyor yoksa kişiye göre değişiyor mu

klomen, iğne ya da başka yumurta geliştiricilerle yumurtalar gelişiyor. yeterli olgunluğa eriştiğinde çatlatma iğnesi yapılıyor sonra belli süre sonra da aşılama yapılıyor. ama 1 defa ilaç ya da iğne önerip hemen tarih belirlenip çatlatma yapılmaz. net bişey söylemek mümkün değil, kişye göre değişir tedavi şekli ama, önemli olan yumurta takibi. ya birden çok gelişirse yumurtalar?

Umuduna devam et lütfen..Allah olmayacak şeyin hayalini dahi kurmana müsaade etmezmiş..Sadece zaman, sabır..

kızlar maalesef sonucum negatif çok kötüyüm mutsuzum aklıa geldikçe ağlıyorum..benim tutmadı..inş sonuç bekleyenler..mutlu olur..
canım benim allahımın takdiri bu üzülme desemde üzülürsün biliyorum ama inş. çok üzülmezsin bir sonraki aya kendini enerji depolayarak hazırlaman gerek bi an önce iyileşmen dileklerimle. biliyorum birgün anne olacağız.

canım şansını bi dene acil için bişey diyemiyorum ben hep özele gittiğim için bilemedim ama inş. hamilesindir.
iyi dileklerin için de çok tşk ederim canım. hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz allahım dualarımız boşa cıkarmasın.

Arkadaslar ilk asilamam adetim gecti iki gundur sehir disindayim test yapmaya vaktim yok beyaz akinti var bugün. .sizce hamile olabilir miyim
canım eczaneden test alıp yaparsan sonuç çıkabilir çünkü günün geçmiş ama çıkmaz isede moralini yüksek tut bazen çıkmayadabiliyor.inş. hamilesindir.

kesinlikle yftmy katılıyorum canım bencede 15 günden sonra geçikme sayılır ama fırsat bulursan kan testinde çıkacaktır sonucun.

canım çok saol moral dolu mesajın için doğru söylüyorsun Allah ol derse olur.elimizden bir şey gelmiyor..bana da 1 ay ara verildi.1 ay aradan sonra tekrar denencek maalesef.
Canım umudunu yitirme bak ben 7 senedir uğraşıyorum Allahım nasip kısmet olmadığı için vermedi demekki Rabbim herşeyin hayirlisini bilen mis dedim ve yılmadım yinede devam ettim doktor doktor gezdim ve sonunda bu doktoru buldum inşallah bu doktorum vesile olur Allahimda nasip eder inşallah bi tane de olsa koklayip koruyacagimiz bi evladımız olur İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda burda hepimiz hamileyim diyebilelim ve yavrularimizi büyütene kadar neler yaşadığımızı paylasalim

haklısın kimisi yararlı diyo kimisi zararlı doktora da sormaya utanırım şimdi ben inş. kendisi sormadan söyler bende dediklerini yapacağım 3 gün uzanacağımda diikkat edeceğim tşk ederim çok. inş. anne olacağız.

ARKADAŞLAR BURADA YENİ ARKADAŞLARIMIZ ÇOĞALDI BEN DİYORUMKİ HERKES KENDİNİ KISACA Bİ TANITSA YENİDEN TANIŞSAK.
BEN 28 YAŞINDA MUHASEBECİ İLK ÇOCUĞUNA KAVUŞMAK İÇİN EŞİYLE ÇABALAYAN BİR AİLEYİM.
İLK DENEMEM KLOMEN + OVİTRELLE İDİ OLMADI.
İKİNCİDE DİREKT AŞILAMAYA GEÇTİK TURIZM PERSONELİ OLDUĞUM İÇİN HIZLI HAREKET ETMELİYDİM.
YÜCE RABBİM İNŞALLAH BU AY ANNELİĞİ HEPİMİZE TATTIRIR.
AŞILAMA İÇİN 5+2 BUGÜN SON GÜNÜM GONAL F 112,5 MG VURUYORUM. YARIN SABAH KONTROLÜM VAR YENİDEN. OVİTRELLE İLE ÇATLATACAĞIM Bİ BÜYÜSÜNLER. BU ARADA SEBEPSİZ İNFERTİLİTE. EŞİMİN DURUMU ÇOK İYİ SANIRIM BENİM TEMBELLİĞİM.BENDE SON DURUM BU MUHTEMELEN CUMARTESİ GÜNÜ AŞILAMA OLABİLİR ALLAHIMIN İZNİ İLE. HERKES DUA EDİYORUM. İNŞ. MUTLU HABERLERE EN KISA ZAMANDA KAVUŞURUZ.ANTALYA.

Ne güzel düşünmüşsünüz Merhaba Ben de yeniyim.
32 yaşındayım. Evliliğimiz 3,5 yılı geçti. 1 yıldır da bebek istiyoruz. Bir ay serophene + ovitrelle bir ay da klomen + ovitrelle kullandım ama sonuç olmadı. Rahim filmi çektirdim, onda da sorun yok şükür. Eşimde de sorun olmadığını söylediler önce. Sonra bir doktor sayı ve hareket biraz az ama normal yolla olmasına engel olacak kadar değil dedi. Rahim filminden sonra bu 2. ayımız. Hiç bir tedavi uygulamıyoruz 2 aydır. Benim yumurtalar ilaçsız da oluşup çatlıyor şükür ama.. Sonuç yok.. Sanırım eşimle ilgili. Sorun yok dediler ama yine de şans azalıyordur tabi.. Cumartesi adet günüm. Muhtemelen olucam çünkü adet ağrılarım var. Bu ay da bebiş olmazsa aşılamaya geçicez. Hatta randevumu aldım bile pazartesi günü için. Sanırım bana iğne vermez. Klomenle 4-5 tane yumurtam olmuştu. Biri 20 mm falandı. Biraz korkuyorum, endişeliyim.. ama yeter ki olsun tabi..
Allah'ım hepimize boy boy çocuklar nasip etsin inşallah :)) Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun bir an önce..

DUALARININ KABUL OLMASI DİLEĞİ İLE İNŞALLAH .
HİÇ BİR SORUN YOKKEN OLMAMASI ALLAHIN İZNİ İŞTE YÜCE RABBİMİN HİKMETİNDEN SUAL OLUNMAZ BİZLER KULLARI SADECE DUA EDİP İSTEYEBİLİRİZ. İNŞ. DUALARIMIZ KABUL OLUR.

Amin inşallah canım amiinn..
Zamanını bekliyorlar minikler.. Gelecekler inşallah hayırlısıyla
Aşılaması tutmayan arkadaşlar da umudunu kaybetmesin hiç.. Hiçbirimiz kaybetmeyelim.. Allah sağlık versin de, sonuna kadar uğraşacağız ve inşallah kavuşacağız

Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım ve 7 senedir evliyim ilk günden beri çocuğumuz olmuyor başlarda doktorlar yumurta takibi yapmadan ilaç verip duruyordu 3 sene önce kapalı ameliyat oldum tuplerim tikaliymis doktorun dediğine göre dogustanmis tek bi tüp acıldı dedi ilaç felan verdi olmadi ve doktoru mu degistirdim ve geçen sene eski doktorum serophen klomen folik asit ilaçları verdi aynı zamanda değil ayrı aylarda en son da dedi rahim filmi çekti ve orda ilaçla tuplerimi açtı 3 sene önceki doktorun 1 tanesi açıldı dediği bile açılmamıştı çok şükür eski doktorum açtı ilaç felan kullandım en sonda ağustosta aşılama oldum tutmadı 4 ay gitmedim doktora psikolojim bozulmuştu neyse geçen ay bu yeni doktoruna gittim regl in 3 uncu günü hemen yumurta takibi yaptı ve yumurtaların tembel deyip bana puregon 600 verdi 3 gün 75 ml yaptim tekrar aynı şekilde 3 gün daha en sonda 150 ml e çıkardı 2 kutu bitmişti yumurtalarim hala aynı yerde sayikliyordu en son 3 uncu kutuyu verdi onunla bi iki kere kullandım eski kutudada kalmıştı bu üçüncü kutu bitmeden doktor 3 yumurtam gelişmiş ve isteğimize bağlı şekilde ovitrelle vurdum ardından 21 inde aşılama oldu kısmet nasip degilmiski tutmadı ağladım üzüldüm ama kendimi bırakmadım bu pazartesi tekrar doktora gittim yumurtaların çok iyi çatlamış dedi istersen yine aşılama yapalım durumumuz baya bi sıkışmıştı madi yönden normal yolla deniyelim dedik 3uncu kutumda ignem kalmıştı 3 gün yap dedi perşembe yine gel bakalım yarın Bizi ne bekliyor ( arkadaşlar yanlış anlamayın 7 senedir gitmedigim doktor kullanmadigim ilaç kalmadigi için geçen ayda aşılama olduğum için bu ay durumumuz biraz sıkıştı o yüzden maddi yönden aşılama istemedik ) herşeyin hayırlısı Rabbim kismetiyle verir evlatlarimizi biz yilmiyoruz kendimizi bırakmıyoruz uzuluruz aglariz ama yine devam ederiz hepimizin hakkında en hayırlısı neyse Allah nasip etsin İNŞALLAH bebislerimiz çok nazlilar heyecanla beklediğimizi biliyorlar ya nazlaniyorlar

Son düzenleme:

Birazcık uzun oldu kusura bakmayın canlarim
Ne kusuru.. Ne güzel anlatmışsın Allah'ım inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.. Demek zamanı değilmiş ama inşallah artık zamanı gelmiştir Maddi manevi çok zor. Biz de gücümüz yettiği kadar devam edeceğiz. Allah inşallah yardım etsin hepimize.. Güç versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…