- 26 Aralık 2011
- 796
- 416
- 358
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.061
NE KUSURU SENEM63 BURADA DERT ORTAĞIYIZ ALLAHIM DERTELERİMİZE Bİ SON VERECEK BEN BİLİYORUM. NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN İLK DENEMEDEN PES EDENLERE İLHAM İŞTE PES ETMEK YOK HER ZAMAN BİR UMUT OLMALI. ARKADAŞLAR İLLERİ AZALIMDA EN AZINDAN BİRBİRİNE YAKIN OLANLAR VARSA DOKTOR PAYLAŞIMINDA BULUNURUZ. DUALARIMIZ KABUL OLACAK BİLİYORUM.Birazcık uzun oldu kusura bakmayın canlarim
İNŞ .BU AY MUTLU HABERLER VERİRSİN BİZE CANIM TEDAVİYİ BIRAKIP HAMİLE KALAN 2 ARKADAŞIM VAR BAK HERŞEY NORMALE DÖNMÜŞ ÇOK ŞÜKÜR BUNA İNŞ. EN KISA ZAMANDA ANNE OLMANI DİLİYORUM ALLAHIMDAN.Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım ve 7 senedir evliyim ilk günden beri çocuğumuz olmuyor başlarda doktorlar yumurta takibi yapmadan ilaç verip duruyordu 3 sene önce kapalı ameliyat oldum tuplerim tikaliymis doktorun dediğine göre dogustanmis tek bi tüp acıldı dedi ilaç felan verdi olmadi ve doktoru mu degistirdim ve geçen sene eski doktorum serophen klomen folik asit ilaçları verdi aynı zamanda değil ayrı aylarda en son da dedi rahim filmi çekti ve orda ilaçla tuplerimi açtı 3 sene önceki doktorun 1 tanesi açıldı dediği bile açılmamıştı çok şükür eski doktorum açtı ilaç felan kullandım en sonda ağustosta aşılama oldum tutmadı 4 ay gitmedim doktora psikolojim bozulmuştu neyse geçen ay bu yeni doktoruna gittim regl in 3 uncu günü hemen yumurta takibi yaptı ve yumurtaların tembel deyip bana puregon 600 verdi 3 gün 75 ml yaptim tekrar aynı şekilde 3 gün daha en sonda 150 ml e çıkardı 2 kutu bitmişti yumurtalarim hala aynı yerde sayikliyordu en son 3 uncu kutuyu verdi onunla bi iki kere kullandım eski kutudada kalmıştı bu üçüncü kutu bitmeden doktor 3 yumurtam gelişmiş ve isteğimize bağlı şekilde ovitrelle vurdum ardından 21 inde aşılama oldu kısmet nasip degilmiski tutmadı ağladım üzüldüm ama kendimi bırakmadım bu pazartesi tekrar doktora gittim yumurtaların çok iyi çatlamış dedi istersen yine aşılama yapalım durumumuz baya bi sıkışmıştı madi yönden normal yolla deniyelim dedik 3uncu kutumda ignem kalmıştı 3 gün yap dedi perşembe yine gel bakalım yarın Bizi ne bekliyor ( arkadaşlar yanlış anlamayın 7 senedir gitmedigim doktor kullanmadigim ilaç kalmadigi için geçen ayda aşılama olduğum için bu ay durumumuz biraz sıkıştı o yüzden maddi yönden aşılama istemedik ) herşeyin hayırlısı Rabbim kismetiyle verir evlatlarimizi biz yilmiyoruz kendimizi bırakmıyoruz uzuluruz aglariz ama yine devam ederiz hepimizin hakkında en hayırlısı neyse Allah nasip etsin İNŞALLAH bebislerimiz çok nazlilar heyecanla beklediğimizi biliyorlar ya nazlaniyorlar
CANIM BENDE HAMİLESİN BİRİ HATALI OLSUN HEPSİNDE GÖRMÜŞSÜN 2.ÇİZGİYİ İNŞALLAH. GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞ. HAMİŞSİNDİR CANIM BENİM.Mrb arkadaşlar bende 25 yaşındayım 19 aylık evliyim 14 aydır çocuk istiyoruz eşimde sperm hareketsizliği vardı tedaviye hallettik ama yine olmadı 1 ay önce rahim filmi çekindim bu ay aşılama olacaktım gonal f kullandım doktora gittiğimde yumurta 2 tane ve çatlamış bu ay aşılama yok dedi.siz normal yolla deneyin dedi. allahtan boş geçirmedik. adet günüm 10 şubat ama kaç gündür kasıklarım ağrıyo yumurtamın çatladığı zaman da 24-25 ocak gibi öyle tahmin ediyorum. 2 ay önce kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik bu ay doktor iğne de verdi pıhtılaşma için onu vuruyorum. dün akşam balık yediik yedikten sonra acayip midem bulandı. evde test vardı yaptım sanki çok hafif 2. çizgi gördüm sonra kesin yanlıştır dedim. bugün de duramadım yine yaptım 2. çizgi silik ama daha belirgin. sağlık ocağına gittim doktor idrar tahlili yaptı o gebelik testinde2. çizgiye dair pek bişey göremedim. kan istedi 4 te çıkacak sonucum dua edin kızlar. ha bu arada sabah yaptığım testte 2- 3 dk 2. çizgi oluştu ablamada gösterdim 10 dakika sonra daha da belirdi. acaba test mi yanlış ya. akıntılarım da 1 haftadır var
CANIM EVET İDRARDA ÇIKMAYABİLİR DAHA 12 GÜNDE BAZEN ÇIKIYOR AMA YOK DİYE ÜZÜLME SAKIN VÜCUDUNU YORMA NEGATİF OLARAK BENCE YARIN Bİ KAN TESTİ VER O DOĞRU SONUÇ VERECEKTİR.CANIM İNŞ. GÜZEL HABERLERİNİ VERİRSİN BİZLERE ALLAHIM SENİNDE DUALARINI KABUL ETSİN İNŞ.Arkadaşlar hepinize merhaba. yüce Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşturur înşallah. Ben 24 Ocak'ta aşılandım. Bugün 12. Günüm. Dün şu erken gebelik testlerinden aldım tek çizgiyi gördüm. Sizce daha idrarda erken mi ümidimi kaybetmiş durumdayım. Adet günüme 6 gün var.
CANIM İNŞ. DUALARIN KABUL OLUR BUGÜN 7 GÜNÜN YANLIŞ ANLAMADIYSAM PAZARTESİ KAN TESTİNDE ÇIKABİLİR İSTERSEN SEN NE ZAMAN TEST YAPACAKSIN PEKİ DOKTOR NE DEDİSlm kızlar canan ben 33 yaşındayım. 4 senedir evliyim. 2 yıl istemedik. 2 yıldır uğraşıyoruz. 1 sene önce kendiliğinden 11 haftalık bebeğim kalbimde öldü.. Kürtaj oldum.. 5_6 ay olmadı dr gittim. Sraphone+catlatma iğnesiyle 2. Hamileliğimi geçirdim. O da kimyasal gebelik gibi oldu.. 3-4 aydır tekrar dr gidiyorum ama olmadı.. Bu ay aşılama yaptırdı.. 28 ocakta.. Bekliyorum.. Allahım herkez istediğini versin.. Kucaklarımızı doldursun. Bazen çok ümitsizliğe kapıyorum.. Ama biliyorum bizim de sınavımız bu herhalde..
kadın doğum doktoru istiyo devlette ya da fakülte de genetik bölümü var orda yapılıyo kanı alıyolar 20 gün sonra benim sonuç çıkmıştıKIZLA BİŞİ SORCAM BU KAN PIHTILAŞMA SORUNU HANGİ TEST İLE TESPİT EDİLİYOR NE ZAMAN YAPILMASI GEREKİYOR VARSA BENDE ÖNCEDEN YAPTIRAYIMDA SONRA SIKINTI OLMASIN ELİMDEN GELEN HERŞEYİ YAPMIŞ OLMAK İSTİYORUM ALLAHIMIN İZNİ İLE İNŞ. ANNE OLACAĞIM GÜNÜ BEKLİYORUM
CANIM BENİM OLSUN KENDİNİ HERŞEYE HAZIR HİSSET. GÜÇLÜ OL . BU YOL BİRAZ YORUCU YAPACAK BİRŞEY YOK. VE AYRICA BAZEN HİÇBİR BELİRTİ OLMAYABİLİRDE.Teşekkür ederim sedalis. Yarın kanda baktırıcam. Gerçi göğüs ağrısı dışında hiç belirti yok. Olumlu Yada olumsuz bu sayfada paylaşırım.
ÖZEL HASTANELERDE YAPILMIYORMU Kİ BU TAHLİLkadın doğum doktoru istiyo devlette ya da fakülte de genetik bölümü var orda yapılıyo kanı alıyolar 20 gün sonra benim sonuç çıkmıştı
CANIM DOSYA YÜKLE SEÇENEĞİ ÇIKIYOR YORUM YAPARKEN ORADAN EKLİYORSUNarkadaşlar gebelik testimi gösterecem size de resim nasıl ekleniyo
Inş canım Rabbim hepimize kısmet etsin. Inş hepimiz pes peşe haber veririzİNŞ .BU AY MUTLU HABERLER VERİRSİN BİZE CANIM TEDAVİYİ BIRAKIP HAMİLE KALAN 2 ARKADAŞIM VAR BAK HERŞEY NORMALE DÖNMÜŞ ÇOK ŞÜKÜR BUNA İNŞ. EN KISA ZAMANDA ANNE OLMANI DİLİYORUM ALLAHIMDAN.
Ben sanliurfadan canımNE KUSURU SENEM63 BURADA DERT ORTAĞIYIZ ALLAHIM DERTELERİMİZE Bİ SON VERECEK BEN BİLİYORUM. NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN İLK DENEMEDEN PES EDENLERE İLHAM İŞTE PES ETMEK YOK HER ZAMAN BİR UMUT OLMALI. ARKADAŞLAR İLLERİ AZALIMDA EN AZINDAN BİRBİRİNE YAKIN OLANLAR VARSA DOKTOR PAYLAŞIMINDA BULUNURUZ. DUALARIMIZ KABUL OLACAK BİLİYORUM.
yok canım yapılmıyoÖZEL HASTANELERDE YAPILMIYORMU Kİ BU TAHLİL
EVET CANIM 2.ÇİZGİ ÇOK SİLİK GÖRÜNÜYOR AMA KAÇ TANE YAPMIŞSIN BENCE HEMEN KAN TAHLİLİ VERDE İÇİN RAHAT ETSİN STRES TE ZARARLI SONUÇTA.olduu bi bakarmısınız resimde ancak bu kadar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?