Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olduu bi bakarmısınız resimde ancak bu kadar çıktı
Anam kız yanlış görmediysem silik çizgi var hadi gözün aydın canım benim ınş bebeğin geliyorum der hemen yarın kan testi yaptir güzel haberler ver ınş senden sonra hepimiz güzel heber veririz ay çok sevindim sevincimden ne dediğimi bilmiyorum

EVET CANIM 2.ÇİZGİ ÇOK SİLİK GÖRÜNÜYOR AMA KAÇ TANE YAPMIŞSIN BENCE HEMEN KAN TAHLİLİ VERDE İÇİN RAHAT ETSİN STRES TE ZARARLI SONUÇTA.
dün akşamda yaptım bundan biraz daha az silikti yani kan verdim 4 te çıkacak bir kere kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum açıkcası test yanlış olabilir mi

:)aminnn canım inşallah allahım isteyen herkese versin çok sıkıntılı dönem yaşıyoruz allahım feraha ulaştırsın bizleri

Saol canım ınş umutsuzluk yok yola devam arkadaşlar tutmadiysa vardır Allahın bildiği uzuluruz aglariz ama yilmayalim hadi sallanin biraz toplayın kendinizi bakın güzel haberler geliyor ınş bizlerde devamını getiririz

Eşim bu ay aşılama olmadı diye benden daha çok üzüldü doktor 2 ay sonra aşılama dedi. bende eşime hep dedim ki vardır bir hayır allahım belki aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım diyodum.ben bu aydan eşimde diğer aydan ümitliydi :) allahım ol dedi mi herşey olur inşallah hepimizin bebişleri olur

Ben İstanbul Avrupa canım

Ay canıımm Kan testi de vermişsin sanırım. İnşallah hayırlısıyla güzel haberi verirsin.. Heyecanla bekliyoruz Bize de umut olacak inşallaahhh

Canım daha erken sanırım. Umutsu olma.. Tamam, erken gebelik testiymiş ama 6 gün o test için bile erken sanki. İnşallah vardır bebişin.

Var canim gozun aydin hemen git bi kan testi yaptir dr git benimde boyle cikmisti yok demistim amavarmis megerse inanmadim lekem geliyodu tuttmadi dedim yogun agriyla kanamayla gittim ama bi hafta sora dusuk oldu malesef simdi kan degerin 16 20 arasidir canim ondan bu kadar pembe cikmistir git onlemini al bi an once

Var canim gozun aydin hemen git bi kan testi yaptir dr git benimde boyle cikmisti yok demistim amavarmis megerse inanmadim lekem geliyodu tuttmadi dedim yogun agriyla kanamayla gittim ama bi hafta sora dusuk oldu malesef simdi kan degerin 16 20 arasidir canim ondan bu kadar pembe cikmistir git onlemini al bi an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…