- 19 Haziran 2014
- 283
- 247
- 53
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.081
Anam kız yanlış görmediysem silik çizgi var hadi gözün aydın canım benim ınş bebeğin geliyorum der hemen yarın kan testi yaptir güzel haberler ver ınş senden sonra hepimiz güzel heber veririz ay çok sevindim sevincimden ne dediğimi bilmiyorumolduu bi bakarmısınız resimde ancak bu kadar çıktı
dün akşamda yaptım bundan biraz daha az silikti yani kan verdim 4 te çıkacak bir kere kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum açıkcası test yanlış olabilir miEVET CANIM 2.ÇİZGİ ÇOK SİLİK GÖRÜNÜYOR AMA KAÇ TANE YAPMIŞSIN BENCE HEMEN KAN TAHLİLİ VERDE İÇİN RAHAT ETSİN STRES TE ZARARLI SONUÇTA.
olduu bi bakarmısınız resimde ancak bu kadar çıktı
:)aminnn canım inşallah allahım isteyen herkese versin çok sıkıntılı dönem yaşıyoruz allahım feraha ulaştırsın bizleriAnam kız yanlış görmediysem silik çizgi var hadi gözün aydın canım benim ınş bebeğin geliyorum der hemen yarın kan testi yaptir güzel haberler ver ınş senden sonra hepimiz güzel heber veririz ay çok sevindim sevincimden ne dediğimi bilmiyorum
Saol canım ınş umutsuzluk yok yola devam arkadaşlar tutmadiysa vardır Allahın bildiği uzuluruz aglariz ama yilmayalim hadi sallanin biraz toplayın kendinizi bakın güzel haberler geliyor ınş bizlerde devamını getiririzNe kusuru.. Ne güzel anlatmışsınAllah'ım inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.. Demek zamanı değilmiş ama inşallah artık zamanı gelmiştir Maddi manevi çok zor. Biz de gücümüz yettiği kadar devam edeceğiz. Allah inşallah yardım etsin hepimize.. Güç versin..
inşallahh hayırlısıysa allahım versinHadi hayırlısı hamilesin galiba.Bebişin geliyooor.
Amin canım yarın git kan testi yaptir güzel haberler ver bize heyecanla bekliyorum sonucunu canım benim:)aminnn canım inşallah allahım isteyen herkese versin çok sıkıntılı dönem yaşıyoruz allahım feraha ulaştırsın bizleri
bugün saat 4 te çıkacak canım kan verdim beklemedeyimAmin canım yarın git kan testi yaptir güzel haberler ver bize heyecanla bekliyorum sonucunu canım benim
ALLAH KORUSUN SAKIN NEGATİF OLMA LÜFTEN İNŞ. GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.dün akşamda yaptım bundan biraz daha az silikti yani kan verdim 4 te çıkacak bir kere kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum açıkcası test yanlış olabilir mi
Ben İstanbul Avrupa canımNE KUSURU SENEM63 BURADA DERT ORTAĞIYIZ ALLAHIM DERTELERİMİZE Bİ SON VERECEK BEN BİLİYORUM. NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN İLK DENEMEDEN PES EDENLERE İLHAM İŞTE PES ETMEK YOK HER ZAMAN BİR UMUT OLMALI. ARKADAŞLAR İLLERİ AZALIMDA EN AZINDAN BİRBİRİNE YAKIN OLANLAR VARSA DOKTOR PAYLAŞIMINDA BULUNURUZ. DUALARIMIZ KABUL OLACAK BİLİYORUM.
Mrb arkadaşlar bende 25 yaşındayım 19 aylık evliyim 14 aydır çocuk istiyoruz eşimde sperm hareketsizliği vardı tedaviye hallettik ama yine olmadı 1 ay önce rahim filmi çekindim bu ay aşılama olacaktım gonal f kullandım doktora gittiğimde yumurta 2 tane ve çatlamış bu ay aşılama yok dedi.siz normal yolla deneyin dedi. allahtan boş geçirmedik. adet günüm 10 şubat ama kaç gündür kasıklarım ağrıyo yumurtamın çatladığı zaman da 24-25 ocak gibi öyle tahmin ediyorum. 2 ay önce kan pıhtılaşmam olduğunu öğrendik bu ay doktor iğne de verdi pıhtılaşma için onu vuruyorum. dün akşam balık yediik yedikten sonra acayip midem bulandı. evde test vardı yaptım sanki çok hafif 2. çizgi gördüm sonra kesin yanlıştır dedim. bugün de duramadım yine yaptım 2. çizgi silik ama daha belirgin. sağlık ocağına gittim doktor idrar tahlili yaptı o gebelik testinde2. çizgiye dair pek bişey göremedim. kan istedi 4 te çıkacak sonucum dua edin kızlar. ha bu arada sabah yaptığım testte 2- 3 dk 2. çizgi oluştu ablamada gösterdim 10 dakika sonra daha da belirdi. acaba test mi yanlış ya. akıntılarım da 1 haftadır var
Ay canıımmEşim bu ay aşılama olmadı diye benden daha çok üzüldü doktor 2 ay sonra aşılama dedi. bende eşime hep dedim ki vardır bir hayır allahım belki aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım diyodum.ben bu aydan eşimde diğer aydan ümitliydi :) allahım ol dedi mi herşey olur inşallah hepimizin bebişleri olur
Canım daha erken sanırım. Umutsu olma.. Tamam, erken gebelik testiymiş ama 6 gün o test için bile erken sanki. İnşallah vardır bebişin.Arkadaşlar hepinize merhaba. yüce Rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşturur înşallah. Ben 24 Ocak'ta aşılandım. Bugün 12. Günüm. Dün şu erken gebelik testlerinden aldım tek çizgiyi gördüm. Sizce daha idrarda erken mi ümidimi kaybetmiş durumdayım. Adet günüme 6 gün var.
Ben İstanbul Avrupa canım
Ay canıımmKan testi de vermişsin sanırım. İnşallah hayırlısıyla güzel haberi verirsin.. Heyecanla bekliyoruz Bize de umut olacak inşallaahhh
inşallah canım 2,5 saatim kaldı ama çok ta heyecan yapmak istemiyorum sonuç kötü olursa çok üzülürüm
Haklısın.. umarım vardır.. 4 saat de çokmuş.. Çabucak verselerdi keşke :) İnşallah vardır canım.. Hayırlısı olsun inşallah..inşallah canım 2,5 saatim kaldı ama çok ta heyecan yapmak istemiyorum sonuç kötü olursa çok üzülürüm
Amin inşallah :)Haklısın.. umarım vardır.. 4 saat de çokmuş.. Çabucak verselerdi keşke :) İnşallah vardır canım.. Hayırlısı olsun inşallah..
Var canim gozun aydin hemen git bi kan testi yaptir dr git benimde boyle cikmisti yok demistim amavarmis megerse inanmadim lekem geliyodu tuttmadi dedim yogun agriyla kanamayla gittim ama bi hafta sora dusuk oldu malesef simdi kan degerin 16 20 arasidir canim ondan bu kadar pembe cikmistir git onlemini al bi an onceolduu bi bakarmısınız resimde ancak bu kadar çıktı
Var canim gozun aydin hemen git bi kan testi yaptir dr git benimde boyle cikmisti yok demistim amavarmis megerse inanmadim lekem geliyodu tuttmadi dedim yogun agriyla kanamayla gittim ama bi hafta sora dusuk oldu malesef simdi kan degerin 16 20 arasidir canim ondan bu kadar pembe cikmistir git onlemini al bi an onceolduu bi bakarmısınız resimde ancak bu kadar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?