Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amiiin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ben yaştan dolayı aşılama oldum. Bir oğlum var ancak ikinci için çooook geç kaldım diye düşünüyorum.

İNŞALLAH CANIM GEBELİK TESTİNDE YANLIŞLIK OLMA İHTİMALİ VARMIDIR DİYE KORKUYORUM 2 SAAT SONRA SONUÇ ÇIKIYO

Amiiin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ben yaştan dolayı aşılama oldum. Bir oğlum var ancak ikinci için çooook geç kaldım diye düşünüyorum.
Ne güzel.. Allah bağışlasın inşallah Bir kardeşi olur inşallah.. Yaş önemli bir faktör ama olmaz diye bir şey yok ki.. Allah kımset eder de olur inşallah, olmazsa da Allah oğluna sizlere sağlıklı mutlu ömürler versin

Kizlar bende yazayim durumumu 28 yasindayim ikibucuk yillik evliyim pco hastasiyim evlendigim ilk gunden beri cocuk istiyoruz bi yil klomen serophene adli ilaclari kullandim yumurtalarim buyyumedi sora esime test istediler yaprirdik %0 cikti ileri hizli hareketi sora bitki filan kullandi biraz artyi degerleri gecen yil asilama oldum ard arda ocak subat tutmadi sora esimin morfoloji degerini. Ogrendim tesadufen bi yerden duydum %2 %3 cikmisti asilama sonuclarinda belkide ondan tutmadi adilamalar drlar hic bisey dememisti bize sora tup yaptirmaya karar verdik dr gittik hemsire bize dedi eger uc asilama yaptirmis olsaniz rapor cikara bilirsiniz tup icin defi sirf rapor cikmasi icin asi yaptirdik eylul ayindadort ay once asinin 16 . Gunu yani tam adet bekledigim gun lekem geldi daha once idrar testi yaptim ama cok belirsiz cikti esim yok dedi bende ustelemedim olsa cok belirgin cikar hakli dedim kan testi yaptirmadim lekem gelincede bi gun az az leke geldi ikinci gun aksam siddetli agrim ve kanamam oldu duramadim sancidan esim hemen acile goturdu beni korktu baska biseymi oluyo aceba die rahimle ilgili cocuk aklimizin ucunabile gelmiyo gittik durumu anlattik bi kan testi yapmamiz lazim dediler ben diyom yok sancim cok igne yapin adet oluyom diyom yok dediler sonuc cikti sole bi cevirdim sonucu bi de ne goreyim 16.27 sok oldum esimi aradim kapidan bakiyo sok oldu oda sora dr dedi hamilesiniz ama dusuk yasiyosunuz kanamaniz vardsa dedi ilac filan verdi sabah kendi dr gittik defere baktik 16.52 oldu ikigun arayla 27.52 .52.67 92.37 bu araliklarla gitti degerim sora 94 .de kaldi dr dedi dusecek sagliksiz bi gebelik dedi kwndiliginden dustu kirk gun lekem geldi az az sora adetlerim 14 gunde bi oldu uc aydir gecen ay 17 .gun oldu bu ayda 27. Gunum ilk defa gecekti ve akintim var hic olmazdi goguslerim sisti cok agrili oldu adette gecikince supelendim dusun cocukta ayni belirtiler olmustu cunku pazar gunu sabah kan verdim sonuc 1.20 cikmis negatif ama halen daha goguslerim sis ve agriyo adette olmadim akintida devam ediyo testi yaptirdigimda iliskinin uzerinden 7 gun gecmisti sizce cikmama ihtimaki varmi baya arastirdim yumurta dolllenip rahme gittikten sora 8 gun rahime gomuldukten sora kanda hormon yukselmeye baslar dio bilmiyorum eger oyleyse cikmamasi normal diyoeum sizce kizlar olabilirmi ki cumartesi idrarda yapacagim varsa o zamana kadar cikar heralde

İNŞALLAH CANIM GEBELİK TESTİNDE YANLIŞLIK OLMA İHTİMALİ VARMIDIR DİYE KORKUYORUM 2 SAAT SONRA SONUÇ ÇIKIYO
Bi testmi yaptin sadece ben bi defa yaptim tek yapmistim bu sekil cikmisti ama kanda cikmadi malesef yanilma olabiliyo arkadaslara gostermistim yuzde yuz gebesin demislerdi ama testler yanlis bozuk cikabiliyo ikinci bi test yaptinsa ondada boyleyse yuzde yuz hamilesindir canim ama yanilma cok nadir oluyo oda bana denk gelmisti ins sende oyle bisey olmaz hamilesindir inss

Canım çok geçmiş olsun, Allah yaşatmasın bir daha..
7 gün çok erken tabi ki.. 10. günde bile kanda net olarak çıkmıyor, yeni yeni yükselmeye başlıyor canım. Sen eğer adet olmazsan kan testini mutlaka tekrarla ama bence biraz sabret. Yani en azından 11. gün olsun, 12. gün olsun.. Bundan önce düşük de çıksa emin olamayacaksın canım. Cumartesi kaçıncı gün oluyor? Zor zamanlar atlatmışsınız. İnşallah vardır. Allah yüzünüzü güldürsün inşallah canım

DÜN AKŞAMDA AYNI MARKAYLA YAPTIM O DA HAFİF 2. ÇİZGİ VARDI

7 GÜNDE ÇIKMAZ CANIM 13-14 GÜNDE ANCAK BELLİ OLUR

Kızlar iyi günler bende bilet Öğrenmek istiyorum. Bugun 11. Günümdü doktora gittim 4 tane yumurtam oluşmuş klomen kullanarak. Doktorum yarın (12.gün) çatlatma iğnesi vurdurmamı cuma günü (13.gün) kontrole gitmemi söyledi. Cumartesi 14.günüm aşılama yapılacak. Ama iğnenin üstünden 48 saat geçmiş olucak uygun zaman mıdır bazıları 36.saatte yapılması lazım diyo

çok geçmiş olsun canım allahım sağsalim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inş.
sen testi tekrar la canım çıkmayabilir bence 12 gün kanda baktır bi derim.

canım doktorun bilir onu ama 24-36 saatleri arasında yapıyorlar normalde

canım doktorun bilir onu ama 24-36 saatleri arasında yapıyorlar normalde
Doktorum normal dedi 36 saatte çatlar zaten 36 saat geçicek iğnenin üstünden dedi daha 7 ay önce yaptığı hastası dün üçüz doğurdu bi tane ikiz hamilesi var hayırlısı Hakkımızda inşallah

Saol canim Aminn rabbim kimseye yasatmasin inss zorla bulup buldugun an kaybetmek cok zor canim dusukten bu yana 14 gunde bi oluyodum uc aydir gecen ay 17. Gun oldum ocagin 8 de adet oldum adetim bitti memlekete gittim bi defa iliski olmustu sadece adetin 16 .gunu geldim ondan sora iliski oldu baktim belirtiler var adette olmayinca ilk defa gecikti test yaptiralim dedik ama ama geldikten sora ki iliskide bisey olmussaki bi haftalik olmus oluyo ben onu hesaplamadim ilk adetime gore hesaplatinca cikmama olasiligini dusuunmedik o yuzden esim dedi cikmaya bilir bi hafta belleyelim tekrar bi test yaptir dedi kismet inss vardir bilmiyorum ama akinti ve goguslerim sisti agrili olusu vide adet olmayisim bizi umitlendirdi canim

7 GÜNDE ÇIKMAZ CANIM 13-14 GÜNDE ANCAK BELLİ OLUR
İnss canim ben memleketteydim geldikten spra iliski oldu olmussa onda olmustur gec yumurtlama olmussa ben adet gununu baz alarak yaptirdim ama iliski gununu hesaba katmamistim soradan aklima geldi iliskinin uzerinden bi hafta gectigi ins bende cumartesi ikinci cizgiyi gorurum senin gibi canim

KIZLAR BENIMDE ASILAMA TUTMADI ADET OLDUM SABAH TAM GIDECEKTIK TEST YAPMAYA 14. GUNUMDU AMA BIRDE BAKTIM SANCIDAN OLUYOM KIRMIZILAR BASTI.UZGUNUMMM

çok geçmiş olsun canım allahım sağsalim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inş.
sen testi tekrar la canım çıkmayabilir bence 12 gün kanda baktır bi derim.
Saol canim ins tez vakitte rabbim tum isteyenlere icindede bizlere nasib etsin sag salim eli kolu duzgun hayirli salih evlatlar nasib etsin İnsallah canim evet cumartesi tekrar bi test yapacagim ins cikar o guzel haberi vermek nasib olur sizlere canim

KIZLAR BENIMDE ASILAMA TUTMADI ADET OLDUM SABAH TAM GIDECEKTIK TEST YAPMAYA 14. GUNUMDU AMA BIRDE BAKTIM SANCIDAN OLUYOM KIRMIZILAR BASTI.UZGUNUMMM
Hayirlisi olsun canim uzme kendini vardir herseyde bi hayir bilemedigimiz rabbim en kisa zamanda basib eder inss hayirlisiyla

İnşallah vardır canım.. Rabbim o güzel duyguyu ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Canıımmm Çok üzüldüümm.. Hayırlısı olsun dicez ne yapabiliriz kii.. Vardır her şeyde bir hayır.. İnşallah en hayırlı en güzel zamanda nasip etsin Allah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…