- 5 Eylül 2014
- 45
- 67
- 33
- Konu Sahibi minnak343434
-
- #1.121
saol canım sizin yazılarınız bana moral oluyor...inş bi gün hepimizin yüzü gülercanım benim allahımın takdiri bu üzülme desemde üzülürsün biliyorum ama inş. çok üzülmezsin bir sonraki aya kendini enerji depolayarak hazırlaman gerek bi an önce iyileşmen dileklerimle. biliyorum birgün anne olacağız.
canım hemen hemen aynı seyleri yasamısız benim 7 sene oldu.bende doktor doktor gezdim ve madden ve manen tükendik artık.neyse ki her ay Allah yine insanın içine bi umut veriyor.ve yine bir umutla bekleyiş.inş dualarımız kabul olur ve bizim de hep bir yanımız eksik kalmaz.Canım umudunu yitirme bak ben 7 senedir uğraşıyorum Allahım nasip kısmet olmadığı için vermedi demekki Rabbim herşeyin hayirlisini bilen mis dedim ve yılmadım yinede devam ettim doktor doktor gezdim ve sonunda bu doktoru buldum inşallah bu doktorum vesile olur Allahimda nasip eder inşallah bi tane de olsa koklayip koruyacagimiz bi evladımız olur İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda burda hepimiz hamileyim diyebilelim ve yavrularimizi büyütene kadar neler yaşadığımızı paylasalim
canım bu tüpleri açma ameliyatı zor mu oluyor herkese yapıyolar daa merak ettim.Merhaba arkadaşlar ben 30 yaşındayım ve 7 senedir evliyim ilk günden beri çocuğumuz olmuyor başlarda doktorlar yumurta takibi yapmadan ilaç verip duruyordu 3 sene önce kapalı ameliyat oldum tuplerim tikaliymis doktorun dediğine göre dogustanmis tek bi tüp acıldı dedi ilaç felan verdi olmadi ve doktoru mu degistirdim ve geçen sene eski doktorum serophen klomen folik asit ilaçları verdi aynı zamanda değil ayrı aylarda en son da dedi rahim filmi çekti ve orda ilaçla tuplerimi açtı 3 sene önceki doktorun 1 tanesi açıldı dediği bile açılmamıştı çok şükür eski doktorum açtı ilaç felan kullandım en sonda ağustosta aşılama oldum tutmadı 4 ay gitmedim doktora psikolojim bozulmuştu neyse geçen ay bu yeni doktoruna gittim regl in 3 uncu günü hemen yumurta takibi yaptı ve yumurtaların tembel deyip bana puregon 600 verdi 3 gün 75 ml yaptim tekrar aynı şekilde 3 gün daha en sonda 150 ml e çıkardı 2 kutu bitmişti yumurtalarim hala aynı yerde sayikliyordu en son 3 uncu kutuyu verdi onunla bi iki kere kullandım eski kutudada kalmıştı bu üçüncü kutu bitmeden doktor 3 yumurtam gelişmiş ve isteğimize bağlı şekilde ovitrelle vurdum ardından 21 inde aşılama oldu kısmet nasip degilmiski tutmadı ağladım üzüldüm ama kendimi bırakmadım bu pazartesi tekrar doktora gittim yumurtaların çok iyi çatlamış dedi istersen yine aşılama yapalım durumumuz baya bi sıkışmıştı madi yönden normal yolla deniyelim dedik 3uncu kutumda ignem kalmıştı 3 gün yap dedi perşembe yine gel bakalım yarın Bizi ne bekliyor ( arkadaşlar yanlış anlamayın 7 senedir gitmedigim doktor kullanmadigim ilaç kalmadigi için geçen ayda aşılama olduğum için bu ay durumumuz biraz sıkıştı o yüzden maddi yönden aşılama istemedik ) herşeyin hayırlısı Rabbim kismetiyle verir evlatlarimizi biz yilmiyoruz kendimizi bırakmıyoruz uzuluruz aglariz ama yine devam ederiz hepimizin hakkında en hayırlısı neyse Allah nasip etsin İNŞALLAH bebislerimiz çok nazlilar heyecanla beklediğimizi biliyorlar ya nazlaniyorlar
CANIM İNŞ. GEÇ DÖLLENMEDİR AMA BİRAZ UMUTSUZ GİBİ 2 GÜNDEN KAN TAHLİLİNİ TEKRARLAT DÜŞEBİLİR ÇÜNKÜSlm kizlar merhaba bugun asilamamin 12. Gunuydu kanda bhcg baktirdimmm fakat sonuc 7.1 cimti sizce vu durumda gec dollenme gibi bi ihtimal olabilir mi? Inanin cok uzgunum rabbim isteyen hic kimsenin kucagini bos hevesini kursaginda birakmasin.
SAGOL CNM INSALLAHİnşallah vardır canım.. Rabbim o güzel duyguyu ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
CanıımmmÇok üzüldüümm.. Hayırlısı olsun dicez ne yapabiliriz kii.. Vardır her şeyde bir hayır.. İnşallah en hayırlı en güzel zamanda nasip etsin Allah canım..
canım çatladıktan sonra 24 saat yaşıyorya o aralıkta yapmak istemiş demekki problem değil yani hayırlısı inş.Doktorum normal dedi 36 saatte çatlar zaten 36 saat geçicek iğnenin üstünden dedi daha 7 ay önce yaptığı hastası dün üçüz doğurdu bi tane ikiz hamilesi var hayırlısı Hakkımızda inşallah
canım benim üzülme demek anlamsız biliyorum ama güçlü olmak gerek umutlu birdaha dene bidaha bidaha kavuşana kadar pes etmek yok. tmmKIZLAR BENIMDE ASILAMA TUTMADI ADET OLDUM SABAH TAM GIDECEKTIK TEST YAPMAYA 14. GUNUMDU AMA BIRDE BAKTIM SANCIDAN OLUYOM KIRMIZILAR BASTI.UZGUNUMMM
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım benimSaol canim ins tez vakitte rabbim tum isteyenlere icindede bizlere nasib etsin sag salim eli kolu duzgun hayirli salih evlatlar nasib etsin İnsallah canim evet cumartesi tekrar bi test yapacagim ins cikar o guzel haberi vermek nasib olur sizlere canim
canım hamilesin ama daha çok yeni 2 gün sonra tekrarla 2 katına cıkmışsa sağlıklı demektir. inş. kavuşursun bebeğine.Slm kizlar merhaba bugun asilamamin 12. Gunuydu kanda bhcg baktirdimmm fakat sonuc 7.1 cimti sizce vu durumda gec dollenme gibi bi ihtimal olabilir mi? Inanin cok uzgunum rabbim isteyen hic kimsenin kucagini bos hevesini kursaginda birakmasin.
canım hamilesin ama daha çok yeni 2 gün sonra tekrarla 2 katına cıkmışsa sağlıklı demektir. inş. kavuşursun bebeğine.
HAYIRLISI OLSUN CNM OLUMLU DUSUN ILK DENEMEDE TUTAN ARKADASLARIMIZDA VAR.UMARIM SENINDE ILK DENEMEDE TUTAR INSALLAH.SORULARIN VARSA SORABILIRSIN.Herkese merhabalar aranıza bugün katıldım bende aşılama yaptırmak istiyorum yaşım 29 benim ve eşimin bütün tetkikleri iyi çıktı şimdiye kadar hiç aşılama yaptırmadım ama burda hep olumsuz yorumları okudum ne yapacağımı bilemiyorum
Hangi ilaçlar kullanılıyorHAYIRLISI OLSUN CNM OLUMLU DUSUN ILK DENEMEDE TUTAN ARKADASLARIMIZDA VAR.UMARIM SENINDE ILK DENEMEDE TUTAR INSALLAH.SORULARIN VARSA SORABILIRSIN.
Canim sonuc kac cikti merak ettim belli olmadimi dahaİNŞALLAH CANIM GEBELİK TESTİNDE YANLIŞLIK OLMA İHTİMALİ VARMIDIR DİYE KORKUYORUM 2 SAAT SONRA SONUÇ ÇIKIYO
canım ben bir yıl önce bu ameliyatı oldum biri göbek diğerleri kasıklardan küçük kesiklerle girilip deforme olmadıysa tüp açılıyor durumu kötüyse tüp alınıyor genel anestezi ile laparoskopi deniyor. Ben bir haftada tamamen iyileştim çok zor denemez ama kolayda sayılmaz. Ancak doktorum 6 ay içinde gebelik bekliyorum dedi olmadı sonra tüplete tekrar hsg ile bakıldı şimdide aşılama için bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahcanım bu tüpleri açma ameliyatı zor mu oluyor herkese yapıyolar daa merak ettim.
4 TE ABLAMA SÖYLEDİM O ARADI YARIM SAATTEN ARAYIN DEMİŞLER BEN KORKUDAN ARAYAMIYORUM ABLAM ARAYIP BANA HABER VERECEK CANIMCanim sonuc kac cikti merak ettim belli olmadimi daha
CNM BEN GONAL F GOBEKTEN IGNE YAPIYORDUM BUNA DKTR KARAR VERIYOR SUREKLI YUMURTA TAKIBI YAPIYOR.YAKLASIK BIR HAFTA VURDUM HERGUN 75 ML AYARLAYIP YAPTIM.SONRA KONTROLDE DKTRUM YUMURTALARIN BUYUMUS CATLATMA IGNESINI VUR DIGER GUNDE ASILAMA YAPALIM DEDI.8. GUN CATLATMA IGNESI VURDUM.9. GUN ASILAMA OLDUM. 14 GUN BEKLEDIM SONUC NEGATIF BUGUN ADET OLDUM AMA INSALLAH SENIN OLUR BENIM TEK YUMURTA CALISMIYOR ONDAN ZORLUK OLUYOR GALIBAHangi ilaçlar kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?