Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol canım sizin yazılarınız bana moral oluyor...inş bi gün hepimizin yüzü güler

canım hemen hemen aynı seyleri yasamısız benim 7 sene oldu.bende doktor doktor gezdim ve madden ve manen tükendik artık.neyse ki her ay Allah yine insanın içine bi umut veriyor.ve yine bir umutla bekleyiş.inş dualarımız kabul olur ve bizim de hep bir yanımız eksik kalmaz.

Slm kizlar merhaba bugun asilamamin 12. Gunuydu kanda bhcg baktirdimmm fakat sonuc 7.1 cimti sizce vu durumda gec dollenme gibi bi ihtimal olabilir mi? Inanin cok uzgunum rabbim isteyen hic kimsenin kucagini bos hevesini kursaginda birakmasin.

canım bu tüpleri açma ameliyatı zor mu oluyor herkese yapıyolar daa merak ettim.

Slm kizlar merhaba bugun asilamamin 12. Gunuydu kanda bhcg baktirdimmm fakat sonuc 7.1 cimti sizce vu durumda gec dollenme gibi bi ihtimal olabilir mi? Inanin cok uzgunum rabbim isteyen hic kimsenin kucagini bos hevesini kursaginda birakmasin.
CANIM İNŞ. GEÇ DÖLLENMEDİR AMA BİRAZ UMUTSUZ GİBİ 2 GÜNDEN KAN TAHLİLİNİ TEKRARLAT DÜŞEBİLİR ÇÜNKÜ

SAGOL CNM INSALLAH

Doktorum normal dedi 36 saatte çatlar zaten 36 saat geçicek iğnenin üstünden dedi daha 7 ay önce yaptığı hastası dün üçüz doğurdu bi tane ikiz hamilesi var hayırlısı Hakkımızda inşallah
canım çatladıktan sonra 24 saat yaşıyorya o aralıkta yapmak istemiş demekki problem değil yani hayırlısı inş.

canım hamilesin ama daha çok yeni 2 gün sonra tekrarla 2 katına cıkmışsa sağlıklı demektir. inş. kavuşursun bebeğine.

canım hamilesin ama daha çok yeni 2 gün sonra tekrarla 2 katına cıkmışsa sağlıklı demektir. inş. kavuşursun bebeğine.

Herkese merhabalar aranıza bugün katıldım bende aşılama yaptırmak istiyorum yaşım 29 benim ve eşimin bütün tetkikleri iyi çıktı şimdiye kadar hiç aşılama yaptırmadım ama burda hep olumsuz yorumları okudum ne yapacağımı bilemiyorum

HAYIRLISI OLSUN CNM OLUMLU DUSUN ILK DENEMEDE TUTAN ARKADASLARIMIZDA VAR.UMARIM SENINDE ILK DENEMEDE TUTAR INSALLAH.SORULARIN VARSA SORABILIRSIN.

canım bu tüpleri açma ameliyatı zor mu oluyor herkese yapıyolar daa merak ettim.
canım ben bir yıl önce bu ameliyatı oldum biri göbek diğerleri kasıklardan küçük kesiklerle girilip deforme olmadıysa tüp açılıyor durumu kötüyse tüp alınıyor genel anestezi ile laparoskopi deniyor. Ben bir haftada tamamen iyileştim çok zor denemez ama kolayda sayılmaz. Ancak doktorum 6 ay içinde gebelik bekliyorum dedi olmadı sonra tüplete tekrar hsg ile bakıldı şimdide aşılama için bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Hangi ilaçlar kullanılıyor
CNM BEN GONAL F GOBEKTEN IGNE YAPIYORDUM BUNA DKTR KARAR VERIYOR SUREKLI YUMURTA TAKIBI YAPIYOR.YAKLASIK BIR HAFTA VURDUM HERGUN 75 ML AYARLAYIP YAPTIM.SONRA KONTROLDE DKTRUM YUMURTALARIN BUYUMUS CATLATMA IGNESINI VUR DIGER GUNDE ASILAMA YAPALIM DEDI.8. GUN CATLATMA IGNESI VURDUM.9. GUN ASILAMA OLDUM. 14 GUN BEKLEDIM SONUC NEGATIF BUGUN ADET OLDUM AMA INSALLAH SENIN OLUR BENIM TEK YUMURTA CALISMIYOR ONDAN ZORLUK OLUYOR GALIBA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…