Aşılama OCAK 2015 de aşılama yaptıranlar buraya!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
YARIN SABAHA KALMA İHTİMALİDE VARMIŞ SABAHA KADAR ÖLÜRÜM HERALDE

VALLA BENDE ANLAMADIM SABAH 11 E GELİYODU KAN VERDİĞİM DE SAĞLIK OCAĞI OLDUĞUNDAN BELKİ DE BİLMİYORUM
Ay canım yaaa.. Sağlık ocağı olduğu için heralde.. Ay inşallah yarına kalmaz.. Kalsa da tabi sonuç önemli.. İnşallah pozitif çıkar

Rabbim hayırlısıyla versin inşaallah gonal f 75 lik olarak mı satılıyor toplamda kaç kutu kullanılıyor birde toplam ne kadar tuttu ilaçlar

canım laparoskopi filan zor asamalar allah yardımcımız olsun..tüplerinde açılmış aşılama zaman kaybından başka birsey değil direk tüp bebek yaptır bence. ben mecburiyetten asılama yaptırıyorum. yoksa hemen tüp bebek hiç beklemeden hem yüzde 50 sansı daha yüksek. aşılamanın yüzdesi yüzde 15 civarı ve normal ilişkiyle aynı oranda.

canım bu tüpleri açma ameliyatı zor mu oluyor herkese yapıyolar daa merak ettim.
Valla bende rahim filmi çekerken ilaçla yaptı eh biraz ağrı oluyor tabii sonuçta ilaç veriyor tupler açılsın diye sonrada bende öyle yaptı bi odaya uzandım biraz sonra da acil den bi ağrı kesici yaptir demişti ilaç da vermişti şimdi hatırlamıyorum kagitlarida attım ilaçların ameliyat olursan narkoz veriyorlar kapalı ameliyat göbek altından ve tuplerin olduğu kısımdan küçücük delik açılıyor bence rahim filmiyle acabilirse öyle yaptir hem film çekiyor ilaçtan sonra tupler acildimi diye korkucak Bisi yok dediğim gibi biraz ağrı oluyor

arkadaşlar aranızda puregon 300 kullanan varsa , bunların kartuş kalemlerini hastane mi veriyor bilgi verirseniz sevinirim. eczacı bize verilmiyor hastaneden temin edeceksiniz dediler

arkadaşlar aranızda puregon 300 kullanan varsa , bunların kartuş kalemlerini hastane mi veriyor bilgi verirseniz sevinirim. eczacı bize verilmiyor hastaneden temin edeceksiniz dediler
Ben kullanıyorum canım bana doktorum tüp bebek katına yolladı ve ordaki hemsireye doktorun yazdığı kağıdı verdim onlarda bana önce nasıl kullanilicagini anlattı sonrada kartuş kalemi verdi ilk başta ordaki hemşire nasıl kullancagini uygulayıp gösteriyor ha bu arada ben iğneden aşırı korkardım ama o iğneler çok ince olduğu için artık kendim yapıyorum aynı hemşirenin uyguladığı gibi çok konuştum

acile gitmek istememin sebebi 14. günümün pztsiye gelmiş olmasından. ben pazar günü yaptırmak istiyorum testi. sanırım hatırı sayılır bir tanıdık bulmak gerek acildeki dr'u ikna etmek için. ya da numara mı yapsam? düştüm de elimi incittim deyip, röntgenden önce "ama ben hamile olabilirim", desem mi ki? ya beceremezsem, bi de komik duruma düşmek var rezilce

çok haklısın ben hep istedim tüp bebeği hatta görüşmeye gittim ön muayeneden sonra hazirana kadar ilaç aşılama falan dene olmazsa öyle gel yumurtalıklar falan çok iyi dedi başka bi doktora gönderdi. Halbuki ben kızımdan sonra hiç korunmadım hiçte hamile kalmadım ve kızım 11 yaşında. Hala bi sorun yok diyolar çaresizlik çok zor Allah kurtarsın bizi bu sıkıntıdan inşallah önce hiç olmayanlara sonrada bana versin yorulduk artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…